rentalcars.com is een van de grootste online autoverhuur bemiddelaars in de wereld, dat meer dan 2 miljoen huurauto’s per jaar in meer dan 6.000 lokaties ter wereld regelt. Met klanten in meer dan 180 landen hebben we een echte globale klantenkring die we ondersteunen door middel van een website die beschikbaar is in meer dan 40 talen en in meerdere munt eenheden. Al onze klanten hebben ook toegang tot meertalige ondersteuning via een gratis telefoonnummer of per email. Als onderdeel van Priceline.com (Nasdaq: PCLN), zijn we lid van van de grootste reisorganisatiegroep ter wereld en deze bestaat uit Priceline.com, de grootste reisdienst voor prijsbewuste reizigers in de VS; Booking.com, de grootste online hotelreserveringen dienst in de wereld qua overnachtingen en Agoda.com de snelst groeiende online hotelreserveringen dienst in Azië;

Benodigdheden

Om een auto te huren bij RentalCars, hebben klanten een debit- of credit card nodig. Bij het ophalen van een auto, moeten men ervoor zorgen, dat ze de volgende bescheiden bij zich hebben: 1. De voucher/ e- voucher. Hiermee kan een klant laten zien dat er is betaald voor de auto. 2. Een debit- creditcard op naam van de hoofdbestuurder. Op deze kaart moet er voldoende krediet zijn ter garantie van de borgsom. 3. Elke bestuurder moet een geldige rijbewijs meenemen. De bestuurders moeten tenminste 12 maanden (en in sommige gevallen 24 maanden) in het bezit zijn van dat rijbewijs. 4. Daarnaast heeft het bedrijf een paspoort of identiteitskaart nodig om de auto mee te kunnen geven. In sommige gevallen kan het voorkomen dat er andere vereisten zijn om een auto af te kunnen halen. Het is daarom aangeraden om altijd de algemene voorwaarden, die men op de huurlocatie ontvangt, goed door te nemen.


Leeftijd bestuurders

Bij de meeste autoverhuurbedrijven moeten de bestuurders van de auto's tussen de 21 en 70 jaar oud zijn. Bestuurders die jonger dan 25 of ouder dan 70 jaar zijn kunnen een auto huren, maar de kans is groot dat zij dan een extra toeslag moeten betalen.


Beste Deals

RentalCars werkt samen met alle grote internationale verhuurders alsook met de vele kleinere lokale verhuurders om op die manier een breed aanbod van huurauto's tegen de beste prijzen aan de man te kunnen brengen. Dit stelt RentalCars in staat om tegen de beste deals een huurauto voor klanten te vinden, op meer dan 49.000 locaties wereldwijd. Middels de zoekmachine van deze site kunnen klanten prijzen vergelijken en hun ideale auto vinden tegen de beste prijzen.


Tips

Veel klanten weten niet altijd waarnaar ze moeten kijken bij het huren van een auto. Bij het huren van een auto moet vooral gekeken worden naar het volgende: - De ruimte: In de meeste gevallen genieten klanten meer van een huurauto, die genoeg ruimte heeft voor zowel passagiers als bagage. - Brandstofverbruik: Indien klanten niet van plan zijn om veel te rijden, dan kan een vol- tot- vol brandstofbeleid hen veel geld besparen. - Locatie: Klanten kunnen voor het gemak kiezen om opgehaald te worden op de luchthaven. Daarnaast kan het ophalen van de huurauto met een shuttlebus, buiten de luchthaven, de klant veel goedkoper uitkomen.


Toeslagen en huurprijs

De meeste van de boekingen van RentalCars zijn inclusief diefstalbescherming, cascoschade vermindering (CDW), lokale belasting. luchthaventoeslag en wegenbelasting. Klanten betalen voor extra's wanneer ze de auto ophalen, tezamen met eventuele kosten voor jonge bestuurders, extra bestuurders, of het ophalen en inleveren van de huurauto op verschillende locaties. Dit wordt ook kenbaar gemaakt aan de klant alvorens zij de huurauto reserveren. Daarnaast kan het meenemen van een eigen autostoeltje of GPS een gemakkelijke manier zijn om de kosten te drukken.


Contactgegevens

RentalCars, Floors 9-12 Sunlight House Quay Street Manchester M3 3JZ Verenigd Koninkrijk Tel.: 0858 880 744 Geregistreerd in Engeland en Wales onder registratienummer 05179829 btw-nummer: 855349007


RentalCars Video


RentalCars Reviews

  • na pech met mijn wagen via BMW assistance een vervang voertuig gekregen van rent a car. ongetankte vuile auto. discussie over contract achteraf een dag meer aangerekend dan afgesproken, het contract sprak natuurlijk in hun voordeel zover iemands woord met data en afleverings mogelijkheden. never again.

    Door Goossens op 18 mei 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wagen gehuurd via Rentalcars.com. Aangekomen op vlieghaven wagen moeten ophalen bij Firefly, 3 UUR moeten wachten in rij voordat we wagen konden ophalen. Vervolgens vuile ingedeukte wagen ontvangen. Rentalcars.com is telefonisch NIET bereikbaar ongeacht om hoe laat je tracht te bellen krijg je voor een half uur een antwoord apparaat en vervolgens word de lijn verbroken.
    Vervolgens een maand later VISA afrekening gekregen, huur wagen 100€ EXTRA KOSTEN 75€!!!!!!!!!!!!!!!!, zonder reden.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Oplichters
    Niet correcte informatie
    Lange wachttijden
    Telefonisch niet bereikbaar
    Geen correcte afhandeling

    Door Ben op 16 mei 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Gisteravond aangekomen op palermo, 2'uur en 45 minuten nadat we waren geland haddem we dan eindelijk de auto. Vreselijk! Veel te weinig personeel. Geen enkel excuus of zo, is blijkbaar normaal.

    Sterke punten
    Bleven rustig en ondanks dat het lang duurde werd je netjes behandeld

    Zwakke punten
    Extreem lang wachten, te weinig personeel. Moest zelf auto zoeken, geen uitleg of hulp.

    Door ANITA op 23 april 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wij worden verschrikkelijk slecht behandeld door dit bedrijf. Niet gekregen wat we hadden gereserveerd, geen geld terug! Dus opgelicht en voor leugenaars uitgemaakt. Ontzettend boos! We zijn er nog niet klaar mee

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    Slechte communicatie met verhuurbedrijven. Handelen klachten niet naar behoren af.

    Door Peter op 20 april 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Bij Rentalcar een auto gehuurd en de lokker was een aanbetaling. Later elders een goedkopere huurauto gevonden en na de annulering bleek dat er ergens in de kleine lettertjes staat dat je bij annulering de aanbetaling niet vergoed krijgt. Alleen als je het volledige bedrag betaald hebt. Pas dus op11 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    niet duidelijk zijn

    Door Leen op 17 april 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wij hebben een windstoot gehad in IJsland waardoor van 38 auto's op een parkeerplaats een of meerdere ramen werden uitgeslagen, waaronder de onze. Schade veroorzaakt door zand en as is kennelijk niet gedekt in de CDW borg van 2300 Euro, waardoor we de kosten van 12.500,= (twaalfduizend vijfhonderd) Euro moesten betalen. Dat bedrag stond niet op onze visa bankrekenig, maar toen men 1.000.000,= ISK (één miljoen ISK) probeerde kregen ze wel 8.600,= Euro, n.l. ons positief saldo en de limiet die we rood mochten staan. Kassa! Direct een claim ingediend bij Rentalcars, maar die kan je pas indienen aan het einde van de huurperiode. Daar onze rekening geplunderd was heeft onze familie gezorgd dat we geld kregen voor de rest van de vakantie. Na thuiskomst alle papierwerk afgehandeld en gesmeekt snel geld over te maken, al is het maar een deel, zodat ik brood kan kopen. Maar na een week, met veel mailverkeer en smeek telefoontjes is er nog geen cent binnen en leven we van het geld van onze familieleden. Schandalig een ander woord heb ik niet. Oh ja in de voorwaarden van Rentalcars staat volgens mij nergens het woord zand, as of stormschade.De vraag wordt de Rentalcars niet beantwoord.

    Sterke punten
    Ze zijn sterk in het beantwoorden van mails.
    Het personeel wil je wel helpen en begrijpen je.

    Zwakke punten
    Ze hebben geen medelijden met hun klanten die bankroet zijn, als je de reviuw hebt gelezen.
    De managers moeten beslissen en dat kost kennelijk veel tijd.

    Door DICK op 6 april 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Slechte voorlichting vooraf, na boeking blijken er veel adders onder het gras. Dan verwijzen ze naar de Algemene Voorwaarden. Dus spel de Algemene voorwaarden VOOR je boekt, of beter nog, boek direct bij een autoverhuurbedrijf, rentalcars.com is een intermediair, een nodeloze tussenlaag die voor veel hoofdpijn/ergernis zorgt.

    Zwakke punten
    Zie boven, slechte oneerlijke voorlichting

    Door Caroline op 21 februari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Op oudejaarsavond vlogen wij naar Alicante en hadden daar een auto gehuurd via rentalcars. Op het vliegveld bleek op het laatste moment dat onze vlucht vertraagd was. Het werd elke half uur opnieuw vertraagd. Uiteindelijk aangekomen in Alicante en tot onze verbazing was de balie al gesloten. Daar sta je dan met 2 baby's. Geen taxi, geen mens te bekennen en ergste van alles is dat er ook niemand bereikbaar was. Uiteindelijk zijn we via een omweg weg gekomen.
    Vervolgens verwacht je op zijn minst excuses van rental cars. Maar wat doen zij: laten ons nog betalen ook, want we hadden moeten bellen om aan te geven dat onze vlucht vertraagd was. Beetje apart als ons vluchtummer bekend was en daarnaast niemand van hun telefonisch bereikbaar was.
    Wij willen dan ook waarschuwen voor mensen die via dit bedrijf een auto willen huren. Doe dit niet.

    Sterke punten
    Klanten in de kou laten staan en op laten draaien voor kosten die zijzelf moeten dekken.

    Zwakke punten
    Moet ik dat nog uitleggen?

    Door Raul op 30 januari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Al vele jaren huur ik via Rentalcars auto's in verschillende landen, ook buiten Europa. Laatste keer bleek bij inlevering dat er schade was aan het linker achterlicht, 100% zeker niet door mij veroorzaakt. Maar toch. Mijn Credit Card werd door de plaatselijke dealer belast met ruim 380 US-dollar. Omdat ik de auto gehuurd had met "Volledige Bescherming" kreeg zonder al te veel gedoe het bedrag terug van Rentalcars.

    Sterke punten
    Goede website, veel keuze in soorten auto's, personeel spreekt Nederlands. Mogelijkheid van extra te boeken "Volledige Bescherming".

    Zwakke punten
    Geen

    Door Leuk op 30 januari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Op 19-12 2016 wilden wij onze gereserveerde auto ophalen bij het stadskantoor Auckland (NZ) van Europcar. De auto werd ons echter geweigerd. De reden zou zijn dat wij geen Internationaal Rijbewijs ter vertaling mee hadden. Ons rijbewijs is echter al in het Engels weergegeven (een van uw voorwaarden) , dus een vertaling zou overbodig moeten zijn. De dame in kwestie stond er echter op een Internationaal Rijbewijs overlegd te krijgen, eerder kregen wij geen auto mee. De aanvraag zou echter een aantal dagen gaan duren, vertelde zij.

    Ze had echter een oplossing; een vertaalbureau om de hoek, zou deze vertaling (vanuit het Engels náár het Engels...!!!!) kunnen doen. Een spoedopdracht zou dan 2 bestuurders x 65.00 NZD (koers vandaag; 98,43 euro) gaan kosten. Na een uur wachten was de “vertaling” gedaan en konden we de auto meekrijgen.

    Het is –denk ik- niet nodig om mijn gevoelens van dat moment weer te geven. Een “bevriend” vertaalbureau (waarvan een stapeltje visitekaartjes op de balie lag) was de enige optie om de auto mee te krijgen..... Hierdoor is kostbare tijd van onze reis verloren gegaan, en is het vertrouwen in de organisatie behoorlijk beschadigd geraakt.

    Het leek mij goed om jullie van deze wanpraktijken van Europcar op de hoogte te stellen.

    Sterke punten
    GEEN ENKEL!

    Zwakke punten
    Meesters in ontduiken, ontwijken en ontlopen van verantwoordelijkheden. Ongeïnteresseerde helpdesk cq klachtendesk (ik kreeg antwoord in het arabisch...)

    Door Johannes op 23 januari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • In oktober 2016 hebben wij bij www.rentalcars.com een AVIS auto gehuurd voor 21 dagen in Namibie. Het kost met rentalcars verzekering bijna 700 euro. Door ziekte van mijn schoonvader moesten wij na 11 dagen helaas de auto teruggeven en terug vliegen naar Belgie. AVIS Namibie heeft ons een eindrekening geschreven van 11 dagen met extra bevestiging via email, dus ca. 500 EUR en ze heeft ons gezegd, dat wij de rest van ons geld naar rentalcars moesten vragen. Na meerdere verzoek om rentalcars te bereiken, krijgen wij aanwoord dat het is onmogelijks der rest van ons geld terug te krijgen, met redenen wij hebben akkord getekend, dat geen geld zal terugbetaald worden bij vroegende teruggeven van auto. Zo'n broker is een oplichter.....nooit meer bij Rentalcars, direkt autohuren bij AVIS.

    Sterke punten
    Heel goed bij oplichten.

    Zwakke punten
    Geld snel binnen, moeilijk bereikbaar bij problemen, geen terug betaling als auto vroeger terug gegeven worden.

    Door Vanhollebeke op 5 januari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • een auto gehuurd via rentalcars. Bedrag vooraf afgeschreven. Daarna Avis ook nog eens bedrag afgeschreven. Daarop mail naar Rentalcars gestuurd. GEEN reactie. Deze gasten zitten er puur voor zichzelf en niet om klanten te helpen.
    Nooit gebruik van maken!!

    Door D. Abeln op 16 november 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Vul een betwistingsformulier in via je creditcard maatschappij en blijf bezwaar maken tegen de ratten van Rentalcars. Het heeft me meerdere mailtjes en een zeer onaangenaam gesprek met een huftertje van deze mafiosi gekost maar uiteindelijk hebben de vriendelijke mensen van MasterCard het geld teruggestort. Als iedereen dit doet gaan ze vanzelf failliet.

    Sterke punten
    Zijn kwetsbaar door betwistingsformulieren

    Zwakke punten
    Het zijn oplichtertjes en een stel kneusjes die hun inkomen verkrijgen door voor weinig geld mensen een poot uit te draaien. Houd voet bij stuk en de gnoompjes rennen weer terug naar hun moeke.

    Door Betwisting op 13 november 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb hele slechte ervaring meegemaakt met Europcar. Dit is dus ook een waarschuwing voor iedereen die een auto wil huren. Doe dit niet bij Europcar! Ze hebben me bedonderd, mij voorgelogen.
    Gevlogen naar Milaan en daar bij Bergamo een auto gehuurd bij Europcar. Dit had ik thuis al gereserveerd en betaald via Rentalcars.com. Eenmaal daar aangekomen, krijg ik bij de balie van Europcar een formulier geheel in het Italiaans. Medewerker daar zegt dat het bedrag wat op het formulier staat, voor de borg is. Dat wordt alleen eraf geschreven van mijn rekening (via creditcard) als er wat met de auto is gebeurd. De auto is heel en conform afspraak ingeleverd. Was goed en in orde. Bleek dus achteraf dat ze toch 531 euro van mijn creditcard hadden afgeschreven! Bleek dus dat het om een hele dure verzekering ging! Voor 2 weken! Rentalcars gevraagd dit op te lossen. Ze konden niets doen zeiden ze omdat ik eenmaal getekend had. Mooi laten stikken! Probleem is niet van Rentalcars! En daar werken ze dus mee.
    Teken dus niks waarvan je niet weet wat er staat! Toen ik dit vertelde in mijn vriendenkring, bleek dat het vaker dus gebeurd! Bovendien probeerde Europcar me nog een kapotte auto af te geven! Dat had ik wel gelukkig gezien. En de gehuurde auto vantevoren gecheckt op beschadigingen. De gehuurde auto had al flinke krassen die niet op het formulier stonden!
    Kortom, hele slechte ervaringen met Europcar en Rentalcars.com

    Sterke punten
    Geen!

    Zwakke punten
    Slechte afhandeling van oplichterij door Europcar terwijl ik het via Rentalcars heb geboekt.

    Door Yuliana op 10 november 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • wat een slechte organisatie ..... Voor aanvang van de boeking ging er steeds iets mis met de website. Ik heb daarover drie emails gestuurd omdat ik de procedure niet kon afronden. Nooit een reactie ontvangen - uiteindelijk bedankte men voor het doorgeven van de fout. Geen sorry niks.
    En ..... allemaal VERBORGEN kosten ! Opletten dus !!

    Sterke punten
    GEEN

    Zwakke punten
    Verborgen kosten - slecht onderhouden auto's - minimale communicatie

    Door Dini op 1 november 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Heb in oktober 2016 voor 5 dagen auto gehuurd in Kaapstad een luxe SUV, ivm veel km in onverhard gebied.
    Kreeg auto van firstcar rental.
    Bleek er geen auto in de gehuurde categorie beschikbaar te zijn. Kreeg ik een downgrade van 2 klasse.
    Volgens autoverhuurder zou ik via rentalcars een refund moeten krijgen.
    Nou bij rentalcars sturen ze je van kastje naar de boom, en reageren gewoon niet op emails. Bellen heeft helemaal geen zin.
    Blijk ik ook nogeens een dag teveel heb betaald, volgens de verhuur maatschappij.

    HUUR GEEN AUTO BIJ RENTALCARS! Zijn gewoon oplichters !!!!!

    Sterke punten
    Geld innen en niet bereikbaar bij problemen

    Zwakke punten
    ALLES.

    Door Lucien de Wi op 30 oktober 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • In oktbober 2016 hebben wij bij www.rentalcars.com een auto gehuurd voor 85 euro voor vijf dagen en zouden opgewacht worden op het airport Heraklion op Kreta. Er was niemand die ons stond op te wachten. Zijn toen zelf gaan zoeken en konden geen rentalcars.com vinden. Uiteindelijk bleek dat wij bij Europcar terecht kwamen en daar bijna 2 uur hebben staan wachten in de hitte. Bij aankomst was er al een negatieve ervaring die we hoorden bij andere mensen . Dit gebeurde nog 3 keer. Uiteindelijk aan de beurt kregen we de keuze of een verzekering van 80 euro of een borg beralen van 999 euro die van onze creditcard afgehaald zou worden. Bij geen schade zou dit bedrag na een maand terug gestort worden . Wij henben verschillende mensen terug zien komen met auto's zonder schade waarop toch aangegeven werd dat er schade was.
    Nu blijkt ook nog eens dat het op Kreta verboden is zonder verzekering te rijden. Wij dus de verzekering erbij gedaan om overal vanaf te zijn en geen ellende te krijgen. Al met al een zeer negatieve ervaring die wij ervaren hebben. Heel veel mensen zeer boos en agressief gedrag van europcar naar de klanten toe.
    Eens en NOOIT meer dus.

    Sterke punten
    Niet

    Zwakke punten
    Alles

    Door Arie Meeldij op 6 oktober 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Via rentalcars een fiat 500 gehuurd in Barcelona bij Firefly voor slechts 9,85€ per dag

    In werkelijkheid heb ik 96,49€ per dag moeten afrekenen!

    extraatjes waar je niet omheen komt als je de auto wilt meenemen

    Rentalcars + Firefly = misleidende informatie = oplichters

    Sterke punten
    Goed in oplichten en misleiden!

    Dit blijkt wel uit de meer dan 100 negatieve reviews op deze site. Allemaal dezelfde verhalen...

    Zwakke punten
    Zich aan de afspraken houden!

    Door GT op 6 oktober 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Op 9 september 2016 via rentalcars een auto op luchthaven Lodz (Polen) gehuurd. Met rentalcars samenwerkende organisatie Panek s.a. gaf een auto uit waarvan men zij dat er geen navigatie in zat. Hierdoor extra huur van tomtom gedaan (€ 15.89). Om op tijd op gemaakte afspraak te komen (vliegtuig had vertraging) was er sprake van een snelle overdracht. Tijdens rit bleek er echter wel een navigatie in te zitten. In Polen nog contact gehad met rentalcars. Bij inlevering moest ik de klacht aangeven
    Helaas niemand aanwezig (gesloten balie).
    Klacht ingediend bij rentalcars echter geen ontvangstbevestiging en sindsdien radiostilte.

    Sterke punten
    Mensen aän het lijntje houden (systeem van windowdressing) met als doel het behoud van ten onrechte geïnde bedragen.

    Zwakke punten
    Onprofessioneel en ingericht om mensen onder valse voorwendselen extra geld af te troggelen. Klanten worden de dupe van grote concurrentie in brance. Triest!

    Door GvW op 19 september 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Van 1 tot en met 17 mei 2016 een auto gehuurd via Rental Cars en afgehaald bij Thrifty in Kaapstad. Huurprijs afgerekend met Rental Cars @ € 33,- per dag. Op de reservering stond vermeld huur periode van 1 mei 12.00u tot en met 17 mei 12.00u. De auto is op 17 mei om 16.00u ingeleverd en daarvoor werd een extra dag huur berekend. Erg flauw, maar alla. Punt van grote ergernis echter is dat die dag werd afgerekend tegen een tarief van € 82,-, bijna € 50 meer dus dan de contractuele prijs per dag. Telefonisch commentaar van Rental Cars was dat hier niets aan te doen was, omdat "de maatschappij" dit tarief mag berekenen, en Rental Cars hier niets mee van doen heeft.
    Mijn conclusie is dat ik bij deze twee bedrijven noooooit meer een auto zal huren en iedereen aanraad hetzelfde niet te doen

    Door R le Clercq op 16 september 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Afgelopen zomer via Rental cars een huurauto in Perugia Italië gehuurd. Vooraf
    een prijs met Rental Cars afgesproken en deze bevestigd gekregen. Dit is 4 weken voor vertrek via de creditkaart betaald. Aangekomen in Perugia bij Budget op de luchthaven de auto opgehaald en een huurcontract getekend, dit was normaal volgens de voorwaarden die Rental cars op zijn website hanteert. Echter bij thuiskomst bleek dat Budget in Italie extra kosten voor de huurauto van de creditkaart heeft afgeschreven, denk hierbij aan luchthaven belasting etc.
    Al meerdere malen contact gezocht met Rental cars.com maar nog steeds geen reactie ontvangen. Boek a.u.b nooit bij deze oplichters bende, wellicht beter rechtstreeks een auto bij het verhuur bedrijf boeken. weet je waar je aan toe bent.


    Door JP Odijk op 2 september 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Bij het boeken begin dit jaar hebben we als extra 2 kinderzitjes toegevoegd, tegen relatief hoge kosten maar veiligheid vonden we erg belangrijk.
    Toen we de auto in Milaan Linate bij Locauto ophaalden bleken zij niet op de hoogte hiervan te zijn, was het maar de vraag of de zitjes beschikbaar waren, voor de jongste bleek er geen zitje te zijn dus die heeft in een (te) groot zitje gezeten 2 weken lang en we hebben opnieuw moeten betalen (toen gewoon gedaan, ging er vanuit dat het een foutje was en we de kosten later wel terug zouden krijgen). Thuis contact opgenomen met Rentalcars en die beweren dat dit er niet bij zat en je alle extra's (inmiddels kan je dit ook niet meer aanvinken op de site, in januari nog wel) bij de verhuurders moet afrekenen en ze ook niet kunnen garanderen dat het er uberhaupt is. Wat bij kinderzitjes best wel essentieel is (zeker bij een baby).

    Sterke punten
    Boeking ging heel makkelijk, betaling ook (begrijp nu waarom)

    Zwakke punten
    Voelt alsof we zijn opgelicht en niet serieus worden genomen

    Door Sanne Emmelo op 29 augustus 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wij hadden een trip gepland in Roemenië met de bedoeling de grens over te steken naar Servië. Wij hadden voor de zekerheid rentalcars hierover gebeld. Zij zeiden dat het kon. Daar aangekomen echter bleek dit niet mogelijk. Wij hebben op aanraden van de autoverhuurder daar de auto niet aanvaard en belden rentalcars om een andere auto te regelen of ons terug te betalen.
    Hun medewerkers toonden echter weinig interesse of begrip en uiteindelijk riskeerden we de volle prijs te moeten betalen, hoewel de auto intussen alweer verhuurd was. Dit in plaats van hun fout toe te geven en ons een geschikte auto te regelen. Na verschillende telefoons en twee dagen tijdsverlies dan toch een andere auto kunnen regelen (naar Servië gaan was uiteindelijk niet mogelijk via rentalcars). Dit heeft ons extra geld gekost en onze reis was in mineur gestart. Het is nog niet duidelijk of we nu annuleringskosten zullen moeten betalen. Zal nooit meer van rentalcars gebruik maken.

    Sterke punten
    Ze weten hoe ze geld moeten innen

    Zwakke punten
    Zodra er iets misgaat kunnen ze er niet mee om. Betalen voor auto die aan iemand anders verhuurd werd. Geen verantwoordelijkheid opgenomen na fout van medewerker.

    Door Sven op 26 augustus 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Auto gehuurd bij bovengenoemd bedrijf rental cars op internet aangegeven dat er een volledige dekking moest worden afgesloten.
    Bij het afhalen van de auto bij firefly in Málaga is ons medegedeeld dat de verzekeringen niet via hun waren afgesloten,dus extra kosten omdat dit via firefly moest gebeuren.
    Ik vindt dit gewoon misleiding je hebt geen keus dus je pikt het maar.
    Nooit weer rental cars oplichters.

    Sterke punten
    Niets

    Zwakke punten
    Oplichting

    Door Bert jongsma op 23 augustus 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Het is een hel om ze vanaf het buitenland te pakken te krijgen en dat is lastig want je hebt ze vaak nodig omdat het niet goed geregeld is. In Turijn kon ik bij Goldcar mijn auto ophalen. Helaas kreeg ik mijn auto niet mee zonder het afsluiten van een veel te dure verzekering bij Goldcar (ondanks dat ik via een verzekering bij Rentalcars alle risico's had afgekocht).... Ondanks 4 dagen bellen geen contact... Pas na 2 weken na via e-mail klacht ingediend te hebben, krijg je een standaardreactie dat ik zelf die verzekering heb afgesloten.... Voor de 80-ste keer contact proberen te krijgen en jawel ik kreeg iemand aan de lijn die vond dat ik via e-mail de klacht moest indienen. Na een beetje aandringen beloofde ze dat iemand telefonisch contact gaat opnemen..... Helaas tot nu toe niet gebeurd... Ik blijf volhouden...

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Alle andere punten

    Door Peter op 22 augustus 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek RentalCars

Schrijf je eigen review