rentalcars.com is een van de grootste online autoverhuur bemiddelaars in de wereld, dat meer dan 2 miljoen huurauto’s per jaar in meer dan 6.000 lokaties ter wereld regelt. Met klanten in meer dan 180 landen hebben we een echte globale klantenkring die we ondersteunen door middel van een website die beschikbaar is in meer dan 40 talen en in meerdere munt eenheden. Al onze klanten hebben ook toegang tot meertalige ondersteuning via een gratis telefoonnummer of per email. Als onderdeel van Priceline.com (Nasdaq: PCLN), zijn we lid van van de grootste reisorganisatiegroep ter wereld en deze bestaat uit Priceline.com, de grootste reisdienst voor prijsbewuste reizigers in de VS; Booking.com, de grootste online hotelreserveringen dienst in de wereld qua overnachtingen en Agoda.com de snelst groeiende online hotelreserveringen dienst in Azië;

Benodigdheden

Om een auto te huren bij RentalCars, hebben klanten een debit- of credit card nodig. Bij het ophalen van een auto, moeten men ervoor zorgen, dat ze de volgende bescheiden bij zich hebben: 1. De voucher/ e- voucher. Hiermee kan een klant laten zien dat er is betaald voor de auto. 2. Een debit- creditcard op naam van de hoofdbestuurder. Op deze kaart moet er voldoende krediet zijn ter garantie van de borgsom. 3. Elke bestuurder moet een geldige rijbewijs meenemen. De bestuurders moeten tenminste 12 maanden (en in sommige gevallen 24 maanden) in het bezit zijn van dat rijbewijs. 4. Daarnaast heeft het bedrijf een paspoort of identiteitskaart nodig om de auto mee te kunnen geven. In sommige gevallen kan het voorkomen dat er andere vereisten zijn om een auto af te kunnen halen. Het is daarom aangeraden om altijd de algemene voorwaarden, die men op de huurlocatie ontvangt, goed door te nemen.


Leeftijd bestuurders

Bij de meeste autoverhuurbedrijven moeten de bestuurders van de auto's tussen de 21 en 70 jaar oud zijn. Bestuurders die jonger dan 25 of ouder dan 70 jaar zijn kunnen een auto huren, maar de kans is groot dat zij dan een extra toeslag moeten betalen.


Beste Deals

RentalCars werkt samen met alle grote internationale verhuurders alsook met de vele kleinere lokale verhuurders om op die manier een breed aanbod van huurauto's tegen de beste prijzen aan de man te kunnen brengen. Dit stelt RentalCars in staat om tegen de beste deals een huurauto voor klanten te vinden, op meer dan 49.000 locaties wereldwijd. Middels de zoekmachine van deze site kunnen klanten prijzen vergelijken en hun ideale auto vinden tegen de beste prijzen.


Tips

Veel klanten weten niet altijd waarnaar ze moeten kijken bij het huren van een auto. Bij het huren van een auto moet vooral gekeken worden naar het volgende: - De ruimte: In de meeste gevallen genieten klanten meer van een huurauto, die genoeg ruimte heeft voor zowel passagiers als bagage. - Brandstofverbruik: Indien klanten niet van plan zijn om veel te rijden, dan kan een vol- tot- vol brandstofbeleid hen veel geld besparen. - Locatie: Klanten kunnen voor het gemak kiezen om opgehaald te worden op de luchthaven. Daarnaast kan het ophalen van de huurauto met een shuttlebus, buiten de luchthaven, de klant veel goedkoper uitkomen.


Toeslagen en huurprijs

De meeste van de boekingen van RentalCars zijn inclusief diefstalbescherming, cascoschade vermindering (CDW), lokale belasting. luchthaventoeslag en wegenbelasting. Klanten betalen voor extra's wanneer ze de auto ophalen, tezamen met eventuele kosten voor jonge bestuurders, extra bestuurders, of het ophalen en inleveren van de huurauto op verschillende locaties. Dit wordt ook kenbaar gemaakt aan de klant alvorens zij de huurauto reserveren. Daarnaast kan het meenemen van een eigen autostoeltje of GPS een gemakkelijke manier zijn om de kosten te drukken.


Contactgegevens

RentalCars, Floors 9-12 Sunlight House Quay Street Manchester M3 3JZ Verenigd Koninkrijk Tel.: 0858 880 744 Geregistreerd in Engeland en Wales onder registratienummer 05179829 btw-nummer: 855349007


RentalCars Video


RentalCars Reviews

  • na een huur overeenkomst te hebben afgesloten bleek dat je door moest geven dat je buiten het land ging hier stond van tevoren niets van gemeld toen ik dat doorgaf bleek dat je daarvoor extra voor moest betalen ook voor schade aan ramen en banden was je niet verzekerd kom je later ook pas achter,als je daar over belt zeggen ze, dat je hiervoor van tevoren over had kunnen bellen om informatie op te kunnen vragen dus wil je annuleren omdat deze dingen er niet in vermeld staan en je maar een voorschot heb betaald ben je die €45.00 kwijt

    Sterke punten
    Mensen bedriegen is een heel sterk punt van ze

    Zwakke punten
    Niet met klanten kunnen omgaan

    Door verhoeven op 9 september 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • In Lissabon airport 1 uur moeten wachten op transfer naar de verhuur van de auto. Ook daar zeker 2 uur moeten wachten op een auto. Erg vervelend, ook geen water in het raam reservoir. Ga zeker niet meer boeken via RENTALCARS maar direkt.

    Door rene somsen op 26 augustus 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Via Rentalcars een auto gehuurd bij Europcar Bulgarije, nadien schadeclaim gekregen voor het zelf herstellen van de 4 wielvelgen (zelfs aan de binnenkant van de velg). Het is onmogelijk dat dit gebeurd is tijdens onze huurperiode, je kan die schade vooraf niet vaststellen of je moet de wieldoppen en de wielen zelf laten verwijderen ... een duidelijk geval van oplichting.

    Rentalcars heeft de situatie (zogezegd) onderzocht, maar omdat ze niet ter plekke waren bij het inleveren kunnen ze ook niks doen ... ;-)

    Shame on you Rentalcars ...

    Door Wim PROOST op 20 augustus 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Bij aankomst op Luchthaven Faro, werden voor het blok gezet om een verzekering af te sluiten.terwijl er een Schadekosten Restitutieplan[van rentalcars] was inbegrepen bij deze reservering. dachten dat we goed verzekerd waren, maar volgens de verhuurder ter plaatse hadden ze slechte ervaringen met Rentalcars. Hebben 192,=!! extra moeten betalen! Dat schade resitutieplan van 82,50 van rentalcars hebben we voor niets betaald, en dus totaal 275,50 betaald aan het afkopen eigen risico.

    Inmiddels een schrijven gehad van Rentalcars, dat de betaalde verzekering "schade resitutieplan" van 82,50 wordt teruggestort op onze creditcard.
    Vind dit dan wel weer wel netjes!!

    Door Ellen Wapper op 10 augustus 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Auto gehuurd via Rentalcars voor 10 dagen op Curaçao. Totaalprijs ongeveer $380, op dezelfde dag (nadat bekend werd dat mijn auto via Sixt werd geleverd) nog even nagekeken of de prijs op de Sixt website hetzelfde was, wat bleek: $315! Toch een flink verschil.
    Contact opgenomen met Rentalcars om dit onder de aandacht te brengen ivm hun belofte van de laagste prijsgarantie. Na meerdere keren emaillen kreeg ik eindelijk reactie, ik kwam niet in aanmerking voor de prijsgarantie aangezien dit alleen geldt voor 'like-for-like' producten die vooraf betaald zijn en de prijs van Sixt ging om een product dat achteraf betaald moest worden.
    Logischerwijs gereageerd omdat ik verbaasd was over dit antwoord, de auto was in beide gevallen precies hetzelfde, maar de prijsgarantie geldt niet omdat ik bij Rentalcars vooraf betaal en bij Sixt pas op het moment van ophalen.... Naar mijn idee is dit absolute onzin, mede vanwege het feit dat het voor eenn bedrijf alleen maar voordelig is als een klant vooraf betaald, hierdoor zou de prijs van Rentalcars juist lager moet zijn ipv die van Sixt zelf. Na wederom een nietszeggende reactie van de klantservice heb ik de vraag gesteld waar ik een klacht kon indienen, toen kreeg ik de wonderbaarlijke reactie dat dit niet mogelijk was!?!

    Erg slechte ervaring dus met zoveel de klantbelofte van prijsgarantie als de ervaring met de klantservice.

    Zwakke punten
    - Loze belofte van prijsgarantie
    - Slecht klantenservice

    Door B. vd Veldt op 9 augustus 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • juli 2014 Had via rentalcar.com auto gehuurd in Stockholm.Aangezien maandag door onweer alle vluchten gecancelled werden kon mijn reis geen doorgang vinden.Dit telefonisch en via email gemeld maar word nu genegeerd,werd gewoon plat gesteld dat ik geen recht had op teruggave,ook al was dit door overmacht omdat mijn vlucht niet door kon gaan.Had wagen voor 1 week gehuurd dus kon naar bedrag van 300 euro fluiten.
    Opvallend klantonvriendelijke benadering,moest betalen vooruit dan blijkt dat je niet op tijd op bestemming kon komen.En dan strijkt men gewoon volledige huurbedrag op,foutje bedankt....Voor zo'n groot bedrijf een zeer kleinzielige benadering naar de klant toe.Bezin dus voor men met deze onderneming in zee gaat
    de klant is geen koning.

    Door Jan Hoek op 31 juli 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Via Rentalcars twee auto's gehuurd voor 15 dagen in Barcelona.
    Deze bemiddelaar had voor ons gereserveerd bij Firefly.
    Nou dat hebben we geweten.
    Bij aankomst in Barcelona, eerst 3 uur in de brandende zon in de rij moeten wachten, voordat we aan de beurt waren.
    Direct viel al op hoe onbeschoft de medewerkers,vooral de autopoetsers
    en diegene die de auto's moeten verplaatsen jegens klanten reageren.
    Eindelijk aan de beurt werd direct duidelijk gemaakt dat de auto verzekerd moet worden tegen bandenschade etc. terwijl via rentalcars al een verzekering was afgesloten.
    Dit uitgelegd, maar daar hadden ze niets mee te maken.Was iets tussen rentalcars en ons.Wij werden verplicht om de extra verzekering te nemen anders zou dit of dat...en kregen we de auto's niet mee.
    (Men had ook te weinig auto's uit onze klasse, overboekingen?, doch dit lostte ze wel netjes op door 1 auto uit een duurdere catagorie mee te geven.)
    Auto uit de gehuurde catagorie zat vol met beschadigingen en was erg smoezelig.
    Men nam niet de moeite om dit tesamen aan te kruisen op het huurformulier.
    Idd bij terugbrengen werd hier niet naar gekeken en werden de sleutels alleen ingenomen.
    Bij terugkomst in Nederland Rental Cars op de hoogte gebracht van de verplichte
    verzekering, waarbij je doorgeschakeld werd naar een Engelse firma.?
    Men zei dat we hier zelf voor getekend hadden en zij niets voor ons konden doen.
    Hadden we in Barcelona maar direct contact met hen moeten opnemen.
    Bij verdere navraag bleek dat wij zeker niet de enige waren, die deze klacht bij hen hadden neergelegd.Vele andere hebben ook geklaagd.
    Volgens mij is RentalCars wel degelijk verantwoordelijk voor het reilen en zeilen
    van Firefly, omdat zij voor hen de bemiddeling doen.
    Ik huur voor mijn werk zeer frequent in het buitenland een auto, wat altijd probleemloos gaat en waar je weet waar je aan toe bent.
    Mijn advies: Huur nooit via RentalCars een auto en zeker geen auto bij Firefly
    ( is wel een 100% dochter van Hertz )
    Huur gewoon direct via AVIS,Europcar.
    Hier ben je uiteindelijk toch goedkoper uit. Je weet wat je kwijt bent, zonder verrast te worden door extra kosten.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    schimmige organisatie, die samenwerkt met een nog schimmigere autoverhuurder Firefly.( =100% dochter van Hertz)

    Door Jansen op 31 juli 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • We huren al jaren via Rentalcars en hebben zeer positieve ervaringen.
    We begrijpen dat het op de locatie het niet altijd zo verloopt zoals je mag verwachten. Maar ja - lands eer lands wijs.

    Als er iets niet in orde is (naar onze mening) dan melden we dat op de locatie en bij thuiskomst aan Rentalcars. en krijgen altijd een goede service en/of compensatie.

    DUS PRIMA BEDRIJF

    Sterke punten
    Zeer goede en snelle service.

    Door Jan op 8 juni 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • We hadden een offerte liggen 164,93. Wij hebben gebeld om de auto 1 dag korter te huren en dit zou dan 30 euro meer kosten!!!!!! Heel vreemd. We hebben gezegt dat we het dan zo laten staan met de dag extra, maar daarbij wel een verzekering erbij te doen om het eigen risico af te kopen. Dit kon niet maar moesten wij een all risk verzekering afsluiten voor ruim 80 euro (welke overigens niet op de website vermeld staat) meer ipv de 60 euro. Toen we de aangepaste offerte binnen kregen had ze dus toch onze dag eraf gehaald waardoor we die 30 euro meer moesten betalen. Na meteen weer terug gebeld te hebben, vertelde ze dood leuk dat het allemaal moment opnames zijn en de "oude" offerte niet meer te voorschijn gehaald kon worden. Schofte zijn het. Mensen let op, want als ze al zo met je doen voordat je een auto reserveert, laat staan dat als je wat krijgt in het buitenland. De problemen zijn dan helemaal niet te over zien!!!!!!!!!!

    Sterke punten
    Mensen bedriegen is een heel sterk punt van ze

    Zwakke punten
    Niet met klanten kunnen omgaan

    Door Swart op 4 juni 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik begrijp sommige negatieve reacties niet. Rentalcars is inderdaad een tussenpersoon die prijzen vergelijkt bij verschillende autoverhuurmaatschappijen.
    Hebben al 2 x (straks een 3de maal) een auto bij Rentalcars gehuurd.
    We hebben zelf nog gehad dat we boekten... een maand later stond dezelfde wagen 38 euro goedkoper.... gebeld naar de gratis lijn van Rentalcars en een paar dagen later stonden de 38 euro netjes teruggestort op onze Mastercard.
    Totnogtoe nog geen problemen gehad met RC, hopelijk blijft dit zo natuurlijk.
    mvg

    Sterke punten
    - Gratis telefoonnummer
    - Bij vermindering van de huurprijs wordt de prijs aangepast en het verschil netjes teruggestort op je Mastercard.
    - Annulatie of verandering tot een dag voor aankomst

    Zwakke punten
    Nog geen problemen ondervonden

    Door JM Coene op 11 mei 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb via Rentalcars een auto gehuurd op luchthaven Alicante van 7 februari t/m
    24 maart jl.
    Ik kan niet anders zeggen dat ik/wij zeer tevreden zijn.
    We hadden een Kia Picanto gehuurd en kregen van Record-go(de verhuurder) een Opel Corsa met nog geen 30.000 km. op de teller mee.
    Uiteraard hadden wij de x-tra verzekering bij het inleveren van onze voucher genomen. Er wordt dan geen borg van €500 ge-eist van je creditcard en je bent nergens, qua schade, verantwoordelijk voor.
    Met de benzine wordt wat gesjoemeld, so what: je bent met vakantie!!

    Komend jaar gaan we weer overwinteren.
    Zojuist heb ik bij Rentalcars een reservering gemaakt voor 8 februari tot 4 april 2014.

    Door G.Rovers op 7 mei 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Online een auto gehuurd bij Rentalcars en daarbij een verzekering afgesloten voor 50 euro. Op het vliegveld eerst 2 uur gewacht voor we aan de beurt waren. (er waren 4 mensen voor ons!) Toen we eindelijk aan de beurt waren moesten we een verzekering afsluiten voor 900 euro en deze ter plaatse betalen. Anders zouden we voor alle kosten opdraaien, ook bv een lekke band.
    Op onze creditkaart staan nu 2 te betalen bedragen: 165 euro waar ik online voor heb gereserveerd en dan nog een bedrag van van 240 euro, ook voor de huur van de auto.
    WIJ VOELEN ONS OPGELICHT!!!!!!! En uiteraard huren we nooit meer een auto via Rentalcars.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Een verhuurbedrijf waar je wordt opgelicht waar je zelf bijstaat!

    Door Josje op 5 mei 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Idem als andere reviews. Ze geven de indruk dat het in orde is. Kom je ter plaatse moet je 200€ bij betalen en als je dat niet doet krijg je geen auto. Daarna klacht bij rentalcars.com, maar zoals verwacht is het te laat en krijg je geen geld terug. Ook al is de verhuur niet doorgegaan omdat de mensen van Goldcar me geen auto wouden geven.

    Dit is gewoon oplichting. Omdat vanuit buitenland opereert ook moeilijk aan te pakken. Rentalcars geeft de indruk een aanhangsel te zijn van BOOKING.COM wat wel een goede reputatie heeft natuurlijk.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Oplichterij!

    Door Filip op 29 april 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Auto gehuurd voor Lanzarote. De vestiging zou in Puerto del Carmen zijn. Op de afgesproken dag bleek dat de vestiging gesloten was, er waren grote borden te koop voorgespijkerd. Alles zag er zeer verwaarloosd uit. Achter het raam was een briefje geplakt met een telefoonnummer. Er werd gemeld dat we opgehaald zouden worden. Inmiddels stonden er nog twee echtparen op de stoep. Na drie kwartier kwam er een dame van de vestiging Orlando met papieren. Op straat, op een muurtje moest alles ingevuld worden, creditcard enz. Uiteindelijk kregen we een hele oude Renault Clio mee. De airco deed het niet, zo ook de fan, dus geen luchtverversing. Het raam van de bestuurder ging ook niet open. We hebben gelijk gereclameerd (telefonisch), maar er werd drie dagen niet opgenomen! De vestiging was al een jaar gesloten. Dit had Rentalcars toch echt moeten weten.
    U begrijpt dat dit de laatste keer is dat we bij Rentalcars geboekt hebben.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Bijzonder slechte service

    Door M. Metz op 16 februari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Juni 2013 2 autos gehuurd via rentalcars.com .luguna or simular.deze werden tot onze verwondering voor aankomst bestemming afgerekend100euro het stuk.onze vluchten werden verlaat van smorgens naar smiddags ,dus ik contact opgenomen met rentalcars.com ,ze gingen dat in orde maken en me via mail bevestigen.,heb deze poging nog 2 keer herhaald tot op de dag dat we vertrokken maar geen bevestiging ,nog contact opgenomen met record cars in malaga maar daar hadden ze geen zaken met niet rechtstreeks geboekte auto,dat moest ik maar via rentalcars doen.op de vlieghaven aangekomen enkel nog kleine autos beschikbaar nl ford fiesta en nissan note,zeide baliebediende dat we al betaald hadden voor een grotere klasse van wagen( 100 euro per auto) geen zaken mee we konnen nemen of laten
    Terug thuis terug contact opgenomen met rentalcars ivm het te veel betaalde bedrag,hier word je echter verwezen naar een webside voor klachten die je dan uiteindelijk niet kan versturen.mensen .,boek nooit met rentalcars.com!...
    Ze beliegen je en je centen zie je nooit meer terug.

    Sterke punten
    Bedriegen

    Zwakke punten
    Te laf om eerlijk te zijn

    Door De raedt yva op 14 januari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • In juni 2013 heb ik via rentalcars een auto gehuurd op het vliegveld van Pisa. De verhuurder AVIS bleek 'overbooked' te zijn, dus ik werd doorverwezen naar Auto Europe. Ik kreeg de indruk dat dit wel vaker gebeurde. Ik kreeg netjes een voorgedrukte brief mee, waarin dit werd uitgelegd. Ondertussen was wel de huur van mijn creditcard afgeschreven. Bij Auto Europe moest ik de gegevens van mijn creditcard ook achterlaten, maar op de voorgedrukte brief van AVIS stond letterlijk: "we will refound the difference of the price" (Italiaans Engels zullen we maar zeggen). Ook mondeling werd ons meegedeeld dat dit vaker voorkwam en geen problemen zou opleveren.
    Er werd vervolgens door Auto Europe weer huur van mijn creditcard afgeschreven en dit keer was het bedrag ook nog eens bijna 250 euro hoger dan het bedrag dat al was betaald. Sindsdien heb ik met rentalcars een mailwisseling om de dubbel betaalde huur terug te ontvangen. Zij hebben immers voor mij een auto gehuurd bij een maatschappij die de auto niet kon leveren en zijn daarvoor dus ook verantwoordelijk. Inmiddels is een gedeelte van de teveel betaalde huur teruggestort. Voor de rest heb ik nu rechtsbijstand ingeschakeld
    Er zit duidelijk een heel slecht georganiseerde organisatie achter. Geen mail wordt door dezelfde medewerker beantwoord en de inhoud van de mails spreken elkaar vaak tegen. Ik heb genoeg van Rentalcars en heb bij mijn laatste reis gebruik gemaakt van een andere verhuurder -zeer naar tevredenheid.

    Zwakke punten
    Slecht georganiseerde organisatie.
    Medewerkers werken langs elkaar heen.
    Geen klantenbinding

    Door N Vroom op 10 januari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Renting a car for 10 days, sounds easy, but after the vacancy they will take money from your credit card, without any reason.
    When you book a car they say it is unlimited kilometres, and they will send you a large email, with small letters LIMITED kilometres. Common! that is unrealistic when you travel in such a country like Namibia. They know that it will be more than 200 kilometres a day! They just screw you!. Not only a big amount for that, also we had to pay our own tire, because we had a flat. We never got our money back, but we were insured for that!
    And last but not least. They took money extra for cost, they can't even tell us for what!
    So after a great vacancy, you will be screwed, NOT ONES, NOT TWISH, BUT TREE TIMES!!!
    SO DO NOT TRUST THEM!

    Sterke punten
    Goed in LIEGEN

    Door sab op 3 januari 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Auto gehuurd in Innsbruck. Het bedrag word direct afgeboekt als je een boeking maakt.
    Toen we in Innsbruck aankwamen, geen auto geen verhuurbedrijf (ze zouden op het vliegveld staan).
    3 x 15 minuten in de wacht verder, het verhuur bedrijf is dicht, er is geen auto en je kan geen andere auto boeken.

    Als je dan je geld terug vraagt duurt het 28 dagen!!!!!! voordat ze dat doen, terwijl ze aan alle kanten fout zijn.
    Doe het niet, er zijn zo veel goede verhuur bedrijven.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Onbetrouwbaar
    Slechte service
    Late betaling
    Langzame behandeling
    Directe afboeking bij betaling
    Slecht bereikbaar

    Door jeroen op 21 december 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Via RentalCars een auto gehuurd all in bij Goldcar. Pre paid ( €55,27 ) zou er Opel Corsa benzine op de luchthaven van Malaga klaarstaan. Ik was wel op de hoogte van een bijkomende verzekering en hun brandstofpolitiek. Na 2 uur aanschuiven aan de balie en bijkomend €149,5 betaald te hebben ( brandstof €63,64 prijs voor een dieselwagen €11,57 en €48,35 voor een bijkomende verzekering) werd ons de sleutel overhandigd van een Toyota Yaris diesel. Na wat zoeken in de ondergrondse parking de auto gevonden. Ook hier was niemand van Goldcar te bespeuren (er was een serieuze deuk in het koetswerk). Bij vertrek brandde het controlelampje van dringend nazicht. Dus onderhoud voertuigen? Tijdens onze 9 daagse reis verschillende keren startproblemen gehad.

    Sterke punten
    Er was inderdaad een auto op de luchthaven.

    Zwakke punten
    Hun prijzenpolitiek, opvang luchthaven.

    Door Verhoeven op 22 november 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • wat velen denken van rentalcars is dat ze auto s verhuren maar niets is minder waar , zij zijn gewoon een tussen persoon die extra geld verdienen daarmee en u doorsturen naar een echt auto verhuur bedrijf om op die manier geld gewin te maken al wat j aan hun betaald zijde kwijt en eenmaal op de plaats van bestemming moet ge van o af aan beginnen met extra kosten en in vullen van gegevens en weer betalen voor hetzelfde dat rentalcars u al had aangeboden en waar ge al voor betaald hebt , alleen zijn ze zo geslepen dat ze in de kleine letterkes van het reglement van alles zetten zodat ze altijd gelijk hebben zeker bij het anuleren hebben ze van alles in gecalculeerd , en daar zorgen ze voor dat ze moeilijk te bereiken zijn zodoende da ge niet binnen afgesproken tijd hun kunt kontakteren en op die manier ze nieks moeten terug betalen , of in het beste geval maar de helft

    Sterke punten
    geen enkele tenzij ge bedrog en valse beloften en moeilijk bereik baar en al wat ge negatief zou kunnen bedenken een sterk punt zou noemen

    Zwakke punten
    heel veeeeeeeeeeeeeeeeeeeel van kontakt nemen tot terug gave van uw geld in geval vn anulering

    Door van bosch j op 8 november 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Auto op Malta gehuurd via rentalcars. Aldaar een boete verkregen voor fout parkeren en dit gemeld bij lokale verhuurder en ook ter plekke betaald aan lokale verhuurder. Maanden later wordt mijn creditkaart nogmaals belast door lokale verhuurder. Bij Rentalcars navraag gedaan. Helaas kreeg ik slechts een standaardantwoord waarbij ze verwijzen naar de algemene voorwaarden. Deze waren mij bekend en ik heb ook medegedeeld dat ik verantwoordelijk was voor betreffende boete.
    Ik heb slechts gevraagd of ze mij een kopie konden bezorgen van de boete met de administratiekosten. Ik heb zelf nl. een bewijs dat ik de boete ter plaatse heb betaald. Ik had Rentalcars dan nl. kunnen bewijzen dat ik nu dubbel betaald heb.
    Mijns inziens was het voor Rentalvars een kleine moeite geweest om een scan van de boete te vragen.
    Jammer een gemiste kans voor Rentalcars. Helaas ervaar je de kwaliteit en klant(on)vriendelijkheid van Rentalcars pas kennen als er een probleempje opgelost moet worden.

    Zwakke punten
    Erg klantonvriendelijk als je ze nodig hebt wanneer er een probleempje ontstaat. In plaats van het aangrijpen van een verzoek en daar voordeel uit te halen middels een goede performance reageren ze helaas zeer traditioneel en verwijzen slechts naar de algemene voorwaarden. Makkelijker kan het niet.

    Door Heidenrath op 7 november 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Boek niet bij RentalCars zoals andere reviews ook aangeven. Goedkoop is duurkoop omdat je van te voren de kosten voor de bijrijder niet weet. Bij boeking geven ze een indicatie hiervoor af. Als je auto ophaalt moet je het dubbele hiervoor betalen (in ons geval voor 2 weken E180,--). RentalCars beweert bij hoog en laag dat ze slechts een indicatie af kunnen geven voor deze kosten. Bij navraag bij Herz (via RentalCars hebben we een auto gehuurd bij Herz) blijkt dat er gewoon vaste tarieven voor de extra bestuurder gehanteerd worden. Deze tarieven moet RentalCars ook weten. Verder snap ik niet waarom je bij je boeking niet gelijk kunt betalen voor de bijrijder, dan hadden we bovenstaand probleem niet gehad.

    Zwakke punten
    niet transparant in kosten

    Door Snoeki op 5 november 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • In nedeland alles geregeld en dat zou ruim voldoende zijn.
    Op FARO nog een 130% van wat we in Nederland al hadden betaalt moet bij betalen voor dat we de wagen hadden gezien laat staan in gereden

    Sterke punten
    Idee geven dat alles geregeld is.

    Zwakke punten
    Weten wat het kost

    Door donkers op 4 november 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • wij hadden een vervang auto van rentalcars,toen we belden om te vragen waar we de auto mochten afzetten melden ze dat we deze bij onze garage mochten afzetten,dus heel gemakkelijk we halen onze auto op en geven de sleutel af in garage ford mol,na 1 maand krijgen we een factuur aan van 200 euro schade aan auto????tewijl ik geen schade heb toegebracht,toen ik belde voor dit te zeggen ,zei de mevr u moet dit betalen??? dus ze doen dit met voorbedachte rade om geld te verdienen,ik had de auto bij hun moeten afzetten en dit laten controleren,daarom staan ze toe dat je ve vevangauto ergens anders afzet,ik voel me zo bedrogen

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    weinig reactie ,onvriendelijk personeel ,wanpraktijken

    Door hafida op 25 oktober 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Het bedrag van 94 euro is betaald voordat we op vakantie gingen.. voor 8 dagen met verzekering!
    Bij aankomst op Mallorca staat er om te beginnen een mega lange rij, we hebben langer dan een uur moeten wachten daar!
    Eenmaal aan de beurt werd er alleen gevraagd om een rijbewijs en een creditcard... en zo moest ik tot mijn verbazing nog eens 211 euro betalen... Bij vraag om uitleg, konden we het amper verstaan want deze man sprak onduidelijk Engels. Het was 120 euro voor een volle tank, die je dus maar moest zien leeg te rijden... Dat lukt NOOIT, we hadden uiteindelijk een halve tank opgereden... Hij vertelde erbij dat de kosten van een volle tank zoveel was omdat het op een eiland was en daarom duurder... Dit hebben we natuurlijk bekeken en dit was gewoon dezelfde prijs als in Ned.
    Ook werd er zonder te vragen dus een extra verzekering afgesloten.
    En er zijn extra kosten gerekend voor een extra bestuurder... terwijl er maar 1 persoon ging rijden en 1 rijbewijs is laten zien... Dit was totaal niet duidelijk, pas bij thuiskomst toen ik ging mailen naar rentalcars is dit duidelijk geworden...
    Ik heb me echt opgelicht gevoeld, daar en bij thuiskomst weer!
    Al met al niet netjes geholpen, en bij het terug brengen werd de sleutel zo hop achter hem gegooid!

    PAS OP:
    *Lange wachttijden!
    *Extra kosten voor de verzekering!
    *Je hebt al getekend dus kan je daarna niks terug krijgen in Nederland via bellen of de website!
    *Extra kosten voor een tweede bestuurder!
    *Je krijgt de kosten van de overige benzine niet terug!!

    WIJ ZULLEN DIT NOOIT IEMAND AANRADEN!!

    Sterke punten
    Netjes en snel geholpen hier in Nederland met het mailen...

    Door Esther op 20 oktober 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek RentalCars

Schrijf je eigen review