Reviews van deze auteur

oplichters ...

Review over EuropCar

We hebben via Rentalcars een auto gehuurd bij Europcar Bulgarije Sofia, afgehaald 15-07-2014 en terug gebracht 29-07-2014. We hebben de wagen bij aflevering grondig geïnspecteerd op krassen en deuken. Aangezien onze terugvlucht om 06.30 u was hebben we de wagen, zoals afgesproken met Europcar, op dezelfde plaats terug afgeleverd, en de papieren en sleutel in keybox gedropt. De wagen was volgetankt, en in dezelfde staat terug afgeleverd.

Bij nazicht van mijn uitgavenstaat merk ik dat Europcar Bulgarije een som van 155.21 EUR van mijn rekening heeft genomen. Geen uitleg, geen factuur, geen contact genomen.

Ik heb hen direct gemaild, met de vraag waarom. Zijn sturen een mailtje terug dat er beschadigingen waren aan de vier wielen tegelijk (wheel rims), zelfs aan de binnenkant van de velg. Na een 3 mails heen en terug met vraag naar meer uitleg en bewijzen sturen ze een (zelfgemaakte) factuur: 25,00 EUR administratiekosten (?) en de rest voor de wielen. Terug gemaild met de vraag naar een originele factuur … hebben ze niet, ze hebben de herstelling zelf uitgevoerd (en daar hebben ze wat foto’s van opgestuurd, die eigenlijk niet veel meer bewijzen). Blijkbaar hebben ze alle vier wielen moeten herstellen: dat moet je met een wagen eens proberen om de vier wielen tegelijk te beschadiging.

Ik wil klacht indienen tegen deze malafide praktijken:

. alles wijst er op dat ze gebruik (misbruik) maken van het feit dat we een heel vroege vlucht hadden, en dat er bij de inlevering niemand aanwezig was, wat vrij laag bij de grond is vind ik.
. ik kan u verzekeren dat er tijdens de huurperiode niks, maar dan ook echt niks is gebeurd met die wagen. We hebben hem in dezelfde staat terug ingeleverd.
. het is onmogelijk om bij afgifte van de wagen schade aan de wielen vast te stellen, zonder de wieldoppen te (laten) verwijderen. De schade aan de binnenkant van de velgen kan je pas vaststellen als je de wielen er (laat) afhalen.
. het is vrij straf (en ongehoord) dat ze geld van de rekening kunnen nemen zonder mij eerst te raadplegen of op de hoogte te brengen
. het is onmogelijk om de vier wielen tegelijk te beschadigen
. het bedrag dat ze daar voor vragen is voor Bulgarije exuberant (gemiddelde maandloon is 200 EUR)

doen niks voor hun klanten, ontwijken hun verantwoordlijkheid

Review over RentalCars

Via Rentalcars een auto gehuurd bij Europcar Bulgarije, nadien schadeclaim gekregen voor het zelf herstellen van de 4 wielvelgen (zelfs aan de binnenkant van de velg). Het is onmogelijk dat dit gebeurd is tijdens onze huurperiode, je kan die schade vooraf niet vaststellen of je moet de wieldoppen en de wielen zelf laten verwijderen ... een duidelijk geval van oplichting.

Rentalcars heeft de situatie (zogezegd) onderzocht, maar omdat ze niet ter plekke waren bij het inleveren kunnen ze ook niks doen ... ;-)

Shame on you Rentalcars ...

reacties: