Oplichters!

Rentalcars.com => Oplichters!

PAS OP!!! -- OPLICHTERS!!!
Rentalcars - Maggiore - Smile Rent

Rentalcars.com, Smile rent en Maggiore zijn alledrie oplichters. Ze bieden voor een redelijk bedrag auto's aan op de website van rentalcars.com, echter moet je vele honderden euro's bijbetalen voordat je de auto meekrijgt en wordt er nog meer niet overeengekomen kosten afgeschreven na afloop.

We hebben twee auto;s gehuurd. De totale kosten zijn meer dan verdubbeld.

Bij aankomst op Pisa airport kreeg ik te horen dat ik 1800 euro per auto borg van mijn creditcard moest afschrijven als borg. Een abnormaal hoog bedrag, aangezien ik reeds voor een all-risk verzekering met verlaging van het eigen risico heb betaald. Ik kon dit niet betalen, omdat mijn creditcard een limiet van 1500 euro heeft en alle andere passen niet worden geaccepteerd. De enige optie was om 150 euro te betalen voor het afkopen van mijn eigen risico voor een van de autos (meer dan ik voor de huur van de auto heb betaald). Pure oplichting! Ik was niet de enige die daar boos aan de balie stond. Maar je bent machteloos.

De auto's die wij kregen was vies en beschadigd en dit is genoteerd door een medewerker. Toen wij de auto inleverden was er niets aan de hand. Achteraf kregen we een dikke rekening met de volgende onterechte kosten:
- schoonmaken terwijl de autos al vies waren bij inleveren en niet schoongemaakt hoefden te worden.
- extra dag huur terwijl de autos op tijd zijn ingeleverd.
- extra aiport charges ?????

Totaal zijn de kosten meer dan verdubbeld. Er is geen enkele zinnige reactie gegeven op mijn vele emails aan alle drie de bedrijven. Het zijn oplichters! Huur niet van ze!

Sterke punten
Geen, het zijn oplichters!

Zwakke punten
Alles

Bezoek RentalCars Reviews over RentalCars

1 reactie

Rentalcars zijn oplichters.
Mijn vlucht was vertraagd waardoor ik de auto later moest ophalen.
Dus heb ik gebeld met rentalcars zodat ze dat konden door geven aan de verhuurder.. maar de asociale vrouw aan de lijn zei dat we de boeking moest annuleren en opnieuw moeten boeken. Wat meer dan 1000 euro gaat kosten.
En dat voor een paar uurtjes later!! Heb de media al ingelicht! Het wordt tijd dat deze boefjes worden aangepakt.

Bezoek RentalCars Reviews over RentalCars

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RentalCars
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden