Reviews van deze auteur

Rentalcars heeft ruim 400 euro van mij GESTOLEN!!!

Review over RentalCars

Ik huur en betaal een auto vooraf bij rentalcars ->413 euro. Ik kom met de juiste documenten op het afgesproken tijdstip mijn auto ophalen. Als ik tussen neus en lippen door zeg dat ik er EVENTUEEL mee naar het buitenland wil in de periode dat ik hem leen krijg ik te horen dat dat verboden is; ok, dan ga ik niet naar het buitenland, prima, ik kan mijn zaken wel in Nederland regelen en het tripje uitstellen naar volgende maand. Echter, meneer de baliemedewerker geeft aan dat ik de auto niet meekrijg. Totaal flabbergasted verlaat ik het bedrijf en ik ben rentalcars.com. Na overleg met een collega verteld de telefonist mij dat ik geen recht heb op teruggave van mijn geld omdat ik DE ALGEMENE VOORWAARDE HEB GESCHONDEN...(Wat?) Ik heb nog geen meter gereden in de auto en toch al de voorwaarde geschonden wat betreft rijden in het buitenland??? Als ik in het tweede gesprek de zelfde telefonist erop wijs dat ik geen enkele voorwaarde heb geschonden geeft hij aan dat ze het bij rentalcars beschouwen als een NO SHOW (u bent niet op komen dagen) Geen geld terug!
Ik vind dit werkelijk van de zotte en het is PURE DIEFSTAL. Niet alleen zat ik om een auto verlegen, kwam die dag te laat op mijn werk (want OV ipv auto), rentalcars doet er echt alles aan om je een poot uit te trekken. Ze hebben gewoon 400 euro uit mijn portemonnee en vertellen me doodleuk dat ze "het heel vervelend voor mij vinden" maar ze kunnen niks voor me doen.

PURE MAFFIA PRAKTIJKEN!!!

Sterke punten
-Mensen afzetten
-Geld stelen van brave burgers
-Zeggen dat ze het heel erg voor je vinden maar wel je geld stelen

Zwakke punten
-Criminelen van de bovenste plank
-Geen service, geld weg
-Hele slechte site waarin de algemene voorwaarden worden verborgen in de hoop dat je ze schendt zodat ze je geld kunnen stelen
-Slecht bereikbare klantenservice

Belachelijke regels w.b. rijden in het buitenland!!!

Review over Hertz

Ik sta op het punt om mijn verloofde naar Hongarije te gaan om de laatste zaken te regelen voor onze bruiloft aldaar. Bij Hertz een auto gereserveerd en betaald met creditcard; 405 euro voor 5 dagen.
Bij de balie aangekomen om de auto op te pikken krijg ik te horen dat de huurauto niet naar Hongarije mag "want dat is het voormalige oostblok"
Het hielp niet om de baliemedewerker te overtuigen van het feit dat het ijzeren gordijn al bijna 30 jaar niet meer bestaat.

Ik krijg de huurauto niet mee en ik krijg geen enkele cent terug van Hertz, wat een maffia bedrijf. Hongarije is nota bene een EU land!!!!!

Huur aub je auto bij AVIS (veeeeel goedkoper) en laat dit maffia bedrijf links liggen

reacties: