Reviews van deze auteur

Wees gewaarschuwd!

Review over RentalCars

Via de website van Rentalcars een Skoda Fabia Stationwagon (of vergelijkbaar) geboekt voor drie dagen voor EUR 155. Stationwagon is een aparte klasse bij Rentalcars en voor ons gezien onze bagage belangrijk.

Bij aankomst in Kiev stond een VW Polo (!) klaar voor ons gezelschap met drie volwassen en 6 stuks bagage. Na 2,5 uur discussiëren, onderhandelen en wachten op de lokale Sixt vestiging, het was inmiddels half 3 's nachts, was er een VW Golf Stationwagon.

Omdat dit een hogere klasse zou zijn moesten we EUR 133 bijbetalen (dat was dus bijna een verdubbeling van de huurprijs) anders kregen we hem niet mee. Van armoede hebben we dit dus gedaan want anders konden we gewoon niet van het vliegveld af.

Bij thuiskomst uitgebreid met de Rentalcars klantenservice gecorrespondeerd. Die houden vol dat we een upgrade hebben gekregen en dus moeten betalen. Dat Rentalcars gewoon de overeenkomst niet na is gekomen wordt met geen woord over gerept.

Helaas helpt mijn rechtbijstandverzekering pas vanaf een geschil over EUR 250 of meer dus er rest niks anders dan anderen op de hoogte te brengen van de praktijken van Rentalcars. Wees slim en boek direct bij de lokale autoverhuurder. Volgens de man van Sixt in Kiev neemt Rentalcars nooit contact met hun op en komen daarom problemen als deze voor.

Zwakke punten
Leveren niet wat betaald, gereserveerd en bevestigd is. Wij noemen dat oplichting.

reacties: