Reviews van deze auteur

Ga nooit naar rental cars

Review over RentalCars

Huur geen auto via rental cars! Zodra er problemen zijn met een verhuurder laten ze je gewoon stikken. Wij hadden via hen een auto gehuurd bij Alamo. Alamo heeft ons dubbel laten betalen voor de auto. Klacht ingediend bij rental cars. Zeggen hier niets aan te kunnen doen. Nu maar hopen dat we ons geld via de credit card maatschappij terugkrijgen.

Sterke punten
zou het werkelijk niet weten.

Zwakke punten
slechte klachtafhandeling

niet bij Alamo huren in Santiago!!!

Review over Alamo

Huur geen auto bij Alamo in Santiago Chili. Ga eerst maar eens googelen en kijk wat voor ellende je tegen komt. Hadden wij dat ook maar gedaan.
We hadden voor 2 dagen een auto gehuurd op de luchthaven. Op vrijdagavond de auto op advies van een Alamo medewerker in een parkeergarage gezet (we hadden hier zelfs bewijs van, hij had de naam opgeschreven). Op zaterdag bleek de parkeergarage dicht tot maandag! Vervolgens geprobeerd Alamo te bellen maar ze waren niet telefonisch te bereiken. Dan maar met de bus naar de luchthaven. Daar hebben we het geval uitgelegd, het contract beƫindigd en de sleutel ingeleverd. Alamo ging zelf de auto uit de parkeergarage halen. Dit hebben ze ook gedaan maar bij thuiskomst bleken ze 400 euro extra te hebben afgeschreven voor de dagen dat de auto in de garage had gestaan! Via rental cars een klacht ingediend maar ze weigeren ons terug te betalen. En rental cars doet ook helemaal niets.

Sterke punten
helemaal geen!

Zwakke punten
niet telefonisch bereikbaar
dubbele kosten afgeschreven zonder dat dit was afgesproken.

reacties: