Alamo - 19 Reviews

Last updated: 8 oktober 2017
Alamo Logo

19% aanbevolen, 19 Reviews

 1. Alamo
 2. Algemeen
 3. Volledig verzekerd
 4. Leeftijd bestuurders
 5. Extra kosten
 6. Annulering- en wijzigingskosten
 7. Contactgegevens
 8. Alamo Reviews
 9. Schrijf ook een review over Alamo

Niet tevreden over Alamo? Probeer dan eens SunnyCars.

Alamo

Met bijna 2.000 huurauto locaties wereldwijd biedt Alamo u een netwerk van autohuur locaties op populaire reisbestemmingen als USA / Amerika, Canada, Nederland en Frankrijk Alamo biedt u een huurauto tegen een scherpe prijs, met een optimale service en auto's die maximaal 9 maanden oud zijn.

Alamo Details

Hits: 2266

URL: https://www.alamo.nl/

CategorieŽn: Internationale Autoverhuurders

Reviews: 19

Algemeen

Via de website van Alamo kunnen klanten 24 uur per dag een huurauto boeken tegen de voordeligste autohuur tarieven. De tarieven zijn inclusief ongelimiteerd aan kilometers, verzekering, lokale toeslagen en belastingen. Met de No-Risk garantie kopen klanten hun eigen risico volledig af.

Volledig verzekerd

Alamo zorgt ervoor dat klanten altijd verzeker op weg gaan. Klanten zijn verzekerd voor schade, diefstal en aansprakelijkheid. Daarnaast zijn de lokale BTW en luchthavenbelasting ook bij de prijs inbegrepen. In de meeste landen wordt er wel een eigen risico gehanteerd. Dit geldt echter niet voor autohuur in Amerika.

Leeftijd bestuurders

De gemiddelde leeftijd om een auto te kunnen huren is 21 jaar, maar verschilt per land, per lokale partner en per autotype. Aan klanten wordt gevraagd om de voorwaarden goed door te nemen om precies te zijn of er een leeftijdstoeslag is. In alle landen geldt, dat de bestuurders in het bezit moeten zijn van een geldig rijbewijs uit het land van herkomst.

Extra kosten

De extra kosten bij het huren van een auto bij Alamo kunnen kosten zijn voor een kinderzitje, winterbanden, skimateriaal en drop off kosten. Daarnaast kan er op sommige bestemmingen een toeslag gelden voor extra bestuurders. Een bestemming waar er zeker geen kosten in rekening worden gebracht voor een extra bestuurders is CaliforniŽ (USA). Indien klanten hebben gekozen voor een Alamo Gold of Gold underage pakket, dan hoeven zij geen extra kosten te betalen voor de extra bestuurder. In dit geval kan men drie extra bestuurders opgeven.

Annulering- en wijzigingskosten

Klanten betalen EUR 35,00 als ze tot 14 dagen voor de aanvangsdatum van de huur een boeking annuleren. Van 14 dagen voor aanvangsdatum tot 1 dag voor aanvangsdatum betalen zij EUR 47,50. Bij annulering binnen 24 uur voor aanvang van de autohuur bedragen de annuleringskosten 100% van de huursom. Daarnaast zijn de berekende dossierkosten niet terug te vorderen. Ook een gedeeltelijke teruggave van het huurbedrag is niet mogelijk.

Contactgegevens

De klantenservice van Alamo is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. Buiten kunnen klanten een e- mail sturen. die binnen 24 uur beantwoord zal worden. Telefoonnummers: vanuit Nederland: 030-6930136 vanuit BelgiŽ: 0031-30-6921399 Overige landen: +31-30-6933088


Alamo reviews (19):

Alamo - Opgelicht door alamo

0

Review:
Auto opgehaald in Vancouver. Agent raadde ons een GPS aan want niet aanwezig in de auto. Eerst toonde hij een toestel dat een huurprijs had van meer dan 300$. Toen ik al lachend zei dat ik beter een GPS zou kopen, kwam hij af met een toestel van 150 $. Omwille van het gemak dat toestel genomen. In de auto merkten we dat er toch een ingebouwde GPS aanwezig was. Wij zijn het gehuurde toestel terug gaan inleveren en de vrouwelijke bediende zei dat het geen probleem was en dat ze de huurprijs zou annuleren. Bij het binnenbrengen van de auto in Calgary zei de agent dat er niks zou worden aangerekend. Een paar dagen nadien, toen ik mijn mastercard uitgaven controleerde, zag ik dat er toch 150 was afgegaan door Alamo. Ondertussen zijn we een kleine maand verder en ondanks klacht bij Joker en sunny cars niks meer vernomen. Het mag dan gaan om "maar" iets meer dan 100Ä, ik walg van dergelijke praktijken. We zijn heel naïef geweest.

Sterke punten:
de auto.

Zwakke punten:
Oneerlijke praktijken

Yves Debb beveelt Alamo NIET aan bij vrienden/bekenden

Alamo - NIET HUREN BIJ ALAMO IN AMERIKA

0

Review:
Wij hadden minivan gehuurd via de site maar bij aankomst hoop gezeur dat niet paste en moest grotere auto worden. ze weten dat je na lange reis moe bent en uiteindelijk overstag gaat. grotere auto gehuurd en achteraf krijg je nog een hele lijst aan extra kosten. krijgt geen rekening maar wordt gewoon afgeschreven. zijn gewoon ordinaire oplichters. klantenservice doet alsof ze daar niet werken maar houden je aan het lijntje. ECHT 1 TIP niet doen. Je vind overal de zelfde recensies.

Sterke punten:
De autos zijn goed

Zwakke punten:
OPLICHTERS
Proberen alleen maar meer geld afhandig te maken op sluwe wijze. zodra je weg bent kan je niks meer.

Marcel beveelt Alamo NIET aan bij vrienden/bekenden

Alamo - Geprobeerd op te lichten

0

Review:
Afgelopen zomer een auto gehuurd bij Alamo. Prima auto, niets op aan te merken. Blijf belachelijk vinden dat je binnen Canada zoveel geld moet betalen als je je auto ergens anders inleverd.
Eenmaal thuisgekomen werden we verrast door een mail met daarin een schade. Vreemd dat we de auto ingeleverd hebben in Vancouver, alles prima in orde was en we daarna ineens schade zouden hebben. Alles is opgelost maar het riekt naar oplichting. Nooit meer een auto van Alamo.

Sterke punten:
Goede auto.

Zwakke punten:
Zeer onvriendelijk ongeïnteresseerd personeel.

Van Drunen beveelt Alamo NIET aan bij vrienden/bekenden

Alamo - Oplichters-verschikkelijk!!

0

Review:
Auto van Alamo in Zurich gehuurd. Bij aankomst op het vliegveld bleek het bedrag aanzienlijk meer te zijn dan de offerte. Toen bleek dat wij zo'n Ä15.000 borg moeten betalen om de verzekering te dekken!! Dat kon niet, dus ging de prijs nog meer omhoog. Uiteindelijk bijna Ä1000 betaald voor een auto voor 3 dagen. Andere cliënten werden ook weggestuurd omdat ze per abuis een auto in Zurich stad en niet op het vliegveld hadden geboekt. Echt geen service! Nooit meer.

Sterke punten:
Geen enkel

Zwakke punten:
Prijzen, oplichterij, kosten achteraf, geen service,

Igor beveelt Alamo NIET aan bij vrienden/bekenden

Alamo - Oplichters!

0

Review:
Almelo - Calgary:
van te voren alles geboekt en betaald bij reisbureau.
Ter plekke aangekomen (met voucher) zeggen ze dat er is betaald voor een klasse lager.

Wil ik toch te klasse hebben die er op de voucher staat (volgens hun al lastig omdat ze het niet hebben), moet ik 800 Canadese dollar bijbetalen (voor 3 weken).
Uiteraard is NL reisbureau door tijdsverschil niet bereikbaar en leveren wij de auto in Vancouver in.

Met veel gedoe (ook bij de buren aan de balie) de juiste auto meegekregen zonder direct te betalen met de opmerking dat wij dat bij inleveren dat dan alsnog moeten doen, tenzij er eerder door reisbureau wordt bijgestort.
Volgende dag gemaild met reisbureau en zij hebben het juiste bedrag betaald en dit teruggekoppeld naar verhuurder.

Bij inleveren was er ook niets meer aan de hand.

Sterke punten:
- normale auto
- goede (transparante) inlever procedure. Je krijgt direct een bewijs mee dat de auto in goede staat is ingeleverd.

Zwakke punten:
- proberen je aan de balie op te lichten, waarschijnlijk wetende dat je een lange vlucht achter de rug hebt en het reisbureau thuis niet bereikbaar is.

Max beveelt Alamo NIET aan bij vrienden/bekenden

Alamo - Zeer slechte ervaring

0

Review:
Ik heb een zeer slechte ervaring met Alamo's verhuurbedrijf in Ajaccio (Corsica).

Ter info: Via ons reisbureau werd reeds afgesproken dat de gereserveerde auto per internet gedekt is in hun volledige verzekering.

Bij het ophalen aan de luchthaven moest een borg van maar liefst 900 Euro per Visa betaald worden, maar dit blokkeerde. Aangezien mijn Visa-kaart dit weigerde, en ik bijgevolg slechts een kleinere borg kon betalen, moest ik verplicht een extra verzekering sluiten, hoewel het reisbureau reeds alle mogelijke schade dekte in hun volledige verzekering. Bijkomende kost Ä 165. Anders geen auto!

De auto was erg schoon. Op het dashboard lag wel een papier: "Als de auto niet in een goede staat wordt geleverd, extra kosten + Ä 100". Oké, we zijn onderweg! Na minder dan 100 km aanduiding op het dashboard: "te lage druk" band.

Dan maar de band vervangen, geen probleem. Helaas... de auto bevat geen reserveband! Enige mogelijkheid is dus om het kantoor van Alamo op te roepen. Zij zouden een technicus sturen. De band wordt gerepareerd op de site en we kunnen de auto doorgaan tot het einde van de huurperiode.

Bij aankomst op de luchthaven bij levering, moeten we een nieuwe band + een reparatie kit betalen! Hoewel we een extra verzekering afgesloten hadden (bovenop de verzekering van het reisbureau).

De bijkomende kosten waren nog niet bekend, maar dit kan maar liefst 300 euro zijn. Na een harde en lange discussie worden we weggestuurd met een ontoegankelijk telefoonnummer voor onze klachten! Na meer dan 10 jaar ervaring van autoverhuurbedrijven tijdens onze vakantie is dit de slechtste service. Dit is eigenlijk geen service maar pure geldroof van toeristen. Dit was de eerste en meteen ook de laatste keer dat wij met Alamo zouden huren!

Sterke punten:
/

Zwakke punten:
Onvriendelijke service
Onvoorziene kosten
Verplicht tot afsluiten extra verzekering bij lagere borg
De "extra verzekering" dekt uiteindelijk ook geen lekke band

R. beveelt Alamo NIET aan bij vrienden/bekenden

Alamo - Goede service geen problemen

0

Review:
Via een reisbureau (op hun beurt weer via sunnycars) een auto gehuurd bij Alamo in Gerona (Spanje) De man achter de balie ''Iban'' was zeer klantgericht en gaf mij een nieuwe auto mee met 6k op de teller. Wel een ander model dan gereserveerd.

De regels werden keurig uitgelegd en ook al werd er wel aangeboden een extra verzekering af te sluiten, deden ze niet moeilijk toen ik dit niet wou. Bij inleveren liep Iban meteen mee naar de auto om deze samen te controleren. Geen onzin en snel afgehandeld. Al mijn angst omtrent de vage praktijken van autoverhuurders werden weggenomen en ik heb een week heerlijk zorgeloos getoured

Sterke punten:
+ Snelle afhandeling
+ Duidelijke communicatie
+ Leuke auto
+ Geen gedoe

Arjan beveelt Alamo aan bij vrienden/bekenden

Alamo - Nooit meer huren bij Alamo!!!

0

Review:
Alamo is hetzelfde als Enterprise...
Zeer nare ervaring gehad met Alamo bij Airport in Brussel!!!
Zeer onvriendelijke manager, Kevin Sterkmans, die geen goede manieren heeft om te communiseren noch intentie tot iets op te lossen.

Vandaag ipv gereserveerde automaat kreeg ik een schakelauto - er waren geen andere opties...
Geld terug - ook geen optie!
Nooit meer boeken bij deze oplichters!!!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Geen opties tot oplossing van een probleem

Mariya beveelt Alamo NIET aan bij vrienden/bekenden

Alamo - Balie medewerkers geven verkeerde informatie.

0

Review:
Schandalige service. We hadden een auto gehuurd om door Florida te reizen.
Kwamen bij de balie en werd meteen gevraagd hoeveel personen en koffers.
Advies was meteen dat gaat niet passen je moet een grotere hebben.
Ook al ga ik aan dan leg ik gedeelte bank plat, kwam hij met verschillende foto's die naar mijn in ziens niet klopte.
De grotere die was mogelijk niet beschikbaar. Natuurlijk gingen ze van alles proberen te regelen en uiteindelijk hebben ze dat ook gedaan.
Maar ik had een onderbuik gevoel dat het niet klopte en wilde geen ander voertuig. Uiteindelijk door medereiziger laten ompraten om het toch te doen.
Wat ons wel een kleine Ä400,- extra zou kosten.
Nu zit ik op hotelkamer en heb er nog steeds een slecht gevoel bij en na het kijken naar alle reacties en foto's van de eigenlijke auto.

KAN IK ALLEEN CONCLUDEREN DAT WE GENAAID ZIJN!!!!

Alamo is voor mij zo corrupt als de pest en de is de 1ste en ook meteen de laatste keer dat ik daar een auto heb opgehaald.
Voor mij is mijn eerste ervaring Amerika nu al slecht en heeft mijn verblijf verpest. Mijn mening over Amerikanen is hierdoor ook erg veranderd.

Sterke punten:
NIeuwe voertuigen

Zwakke punten:
Proberen alles om er meer geld uit te halen.
Service dus in en in triest.
Voertuig is/was niet schoon.

Harrie beveelt Alamo NIET aan bij vrienden/bekenden

Alamo - Flexibility when needed

0

Review:
We would like to thank Mr. John Curtis and Mr.Rich Driesbach from Alamo Miami beach , Collins Drive personally for their flexibility and service, without them we could not have been able to have a holiday at all!
Our prepaid tour of Florida was all arranged and due to an unforseen blokkage of my husbands credit card on Christmas day we did not have a driving licence that corresponded with a credit card, any other company would not have allowed us to take out the rental car.
We are very grateful that these two men went out of their way to make it possible for us to have our holiday, it took the necessary filling in of forms but thanks to their empathy we did not have to take the first flight back to Holland.
We had a wonderful time and were able to enjoy Florida thankyou again.

Sterke punten:
Helpfullness

Agnes Deus beveelt Alamo aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Alamo

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Alamo aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Alamo aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Alamo


DMCA.com Protection Status