Reviews van deze auteur

Rentalcars NIET BOEKEN

Review over RentalCars

Voor de herfstvakantie op Mallorca auto geboekt, al een paar jaar bij Rentalcars geboekt, nooit problemen, maar viel al gelijk op dat de borg steeds hoger wordt.
Geeft al geen lekker gevoel. Een paar weken voor vertrek werd ik door medewerker van Rentalcars gebeld voor allerlei extra verzekeringen. Ben niet zo van de extra verzekeringen, dus niet gedaan. Omdat eerder via Rentalcars altijd alles soepel liep, niet de kleine lettertjes gelezen. FOUT !!
Bij de balie van Goldcar moesten we even wachten en zagen hoe de klanten voor ons weg werden gestuurd en dat ging niet heel vriendelijk.

Toen zelf aan de beurt, er werd direct naar creditcard en rijbewijs gevraagd. De creditcard staat op naam van mijn vrouw, ik was hoofdbestuurder, eerder ging dit altijd. NU NIET MEER DUS. Kon wel een nieuwe boeking maken, doei.

Ik vroeg om wifi-code op luchthaven zodat ik boeking nog kon annuleren, dat had nog gedeeltelijk gekund omdat we 30 minuten voor ingang huurtijd ter plaatse waren.
Volgens instructies op contract (bij problemen bellen, wij zijn altijd bereikbaar !! ) meteen gebeld met Rentalcars, maar die nemen alleen op op werkdagen. Het was echter zondagavond. Wifi werd mij niet gegeven, overal stonden rijen, dus maar met de bus naar onze accomodatie. Bij aankomst was de huurtijd inmiddels al ingegaan en was annuleren niet meer mogelijk. FULL LOSS volgens kleine lettertjes. Geen annulering, geen geld terug, ook niet voor de overige 4 dagen.

Conclusie: als je 1300 euro borg via je creditcard redelijk vindt en alles heel goed naleest, kun je een boeking nog overwegen, maar er zijn voor dezelfde tarieven of een paar euro meer betere mogelijkheden.

Sterke punten
Huurcontracten afsluiten en geld vangen

Zwakke punten
Service = 0

reacties: