Reviews van deze auteur

Geen auto huren via rentalcars.com

Review over RentalCars

In juni 2013 heb ik via rentalcars een auto gehuurd op het vliegveld van Pisa. De verhuurder AVIS bleek 'overbooked' te zijn, dus ik werd doorverwezen naar Auto Europe. Ik kreeg de indruk dat dit wel vaker gebeurde. Ik kreeg netjes een voorgedrukte brief mee, waarin dit werd uitgelegd. Ondertussen was wel de huur van mijn creditcard afgeschreven. Bij Auto Europe moest ik de gegevens van mijn creditcard ook achterlaten, maar op de voorgedrukte brief van AVIS stond letterlijk: "we will refound the difference of the price" (Italiaans Engels zullen we maar zeggen). Ook mondeling werd ons meegedeeld dat dit vaker voorkwam en geen problemen zou opleveren.
Er werd vervolgens door Auto Europe weer huur van mijn creditcard afgeschreven en dit keer was het bedrag ook nog eens bijna 250 euro hoger dan het bedrag dat al was betaald. Sindsdien heb ik met rentalcars een mailwisseling om de dubbel betaalde huur terug te ontvangen. Zij hebben immers voor mij een auto gehuurd bij een maatschappij die de auto niet kon leveren en zijn daarvoor dus ook verantwoordelijk. Inmiddels is een gedeelte van de teveel betaalde huur teruggestort. Voor de rest heb ik nu rechtsbijstand ingeschakeld
Er zit duidelijk een heel slecht georganiseerde organisatie achter. Geen mail wordt door dezelfde medewerker beantwoord en de inhoud van de mails spreken elkaar vaak tegen. Ik heb genoeg van Rentalcars en heb bij mijn laatste reis gebruik gemaakt van een andere verhuurder -zeer naar tevredenheid.

Zwakke punten
Slecht georganiseerde organisatie.
Medewerkers werken langs elkaar heen.
Geen klantenbinding

reacties: