Reviews van deze auteur

Nul support

Review over RentalCars

Wij hadden een trip gepland in Roemenië met de bedoeling de grens over te steken naar Servië. Wij hadden voor de zekerheid rentalcars hierover gebeld. Zij zeiden dat het kon. Daar aangekomen echter bleek dit niet mogelijk. Wij hebben op aanraden van de autoverhuurder daar de auto niet aanvaard en belden rentalcars om een andere auto te regelen of ons terug te betalen.
Hun medewerkers toonden echter weinig interesse of begrip en uiteindelijk riskeerden we de volle prijs te moeten betalen, hoewel de auto intussen alweer verhuurd was. Dit in plaats van hun fout toe te geven en ons een geschikte auto te regelen. Na verschillende telefoons en twee dagen tijdsverlies dan toch een andere auto kunnen regelen (naar Servië gaan was uiteindelijk niet mogelijk via rentalcars). Dit heeft ons extra geld gekost en onze reis was in mineur gestart. Het is nog niet duidelijk of we nu annuleringskosten zullen moeten betalen. Zal nooit meer van rentalcars gebruik maken.

Sterke punten
Ze weten hoe ze geld moeten innen

Zwakke punten
Zodra er iets misgaat kunnen ze er niet mee om. Betalen voor auto die aan iemand anders verhuurd werd. Geen verantwoordelijkheid opgenomen na fout van medewerker.

reacties: