Reviews van deze auteur

Dubbele huur

Review over CarTrawler Car Rental

op 3jan24 hebben we via Tix.nl bij jullie een auto geboekt en betaald met creditcard. 120.11 Euro en ook een afkoping van eigen risico via Axa a 38,99 Euro wordt via Tix.nl betaald. (zie bijlagen)
Al mijn gegevens van naam / betaling / tenaamstelling zijn dus bij jullie bekend.
Met dezelfde creditcard wilde ik op 30mrt24 bij DelPaso in Malaga de auto ophalen en de borg voldoen.

Echter mijn creditcard wordt geweigerd omdat niet mijn volledige voornamen voluit op de kaart staan, maar slechts mijn initialen.
Daar had men op 3jan24 geen enkele moeite mee.
Ook bij navraag bij mijn bank ING heeft men nooit van dit soort uitsluitingen gehoord.

Wij krijgen de auto niet mee: beleid! De volledige voornamen moeten op de kaart staan.
Na enig gezucht en wat nu, is er opeens een oplossing. Er komt een voorgedrukt formulier (nieuw huurcontract) (zie bijlage) onder de toonbank vandaan. Indien we "een extra verzekering" betalen van 140 Euro dan krijgen we de auto wel mee en is er niets meer aan de hand en is ook alle eventuele schade 100% vergoed.

Ergens in de middag op een ver weg industrieterrein voelen we ons zwaar onder druk gezet en moeten we helaas akkoord gaan.
De auto is aan het eind van de huur 6apr24 netjes, onbeschadigd, met volle tank ingeleverd en geaccepteerd door Del Paso.

Op 5apr24 rond 17:00 heb ik telefonisch contact gehad met CarTrawler met de Engels sprekende Mohamed.
Hij zou me jullie beleid rond de creditcard acceptatie toesturen.
Deze mail heb ik helaas niet gehad.

Uiteindelijk zijn we het niet eens met de gang van zake eens en willen we bij deze het te veel betaalde bedrag van 140 euro terug gestort zien op onze rekening.

Sterke punten
De verhuurde auto was goed. Zag er netjes uit en reed goed.

Zwakke punten
Geen service, vage kleine lettertjes in contract, bij boeken de creditcard wel accepteren, voor borg dezelfde creditcard niet accepteren, niet nakomen van telefonisch gemaakte afspraken, niet reageren op mail.

reacties: