Klacht

Oplichters!!!! Nooit hier huren!!

Toen we op de luchthaven van Alicante de huurauto wilden ophalen werd ons verteld dat t niet verstandig was geweest dat we bij de autohuur ook een verzekering hadden afgesloten. Wanneer we € 100,- zouden bij betalen konden we allerlei eigen risico bedragen (o.a. € 1.200,- die geblokkeerd zou worden op onze credit card in geval van schade) afkopen. 
Die € 100,- zou ook via de credit card geblokkeerd worden. Daarvoor was dan een pincode van onze credit card nodig. Echter, die hadden we niet. Het bedrag mochten we niet cash, ook niet met onze betaalrekening betalen, nee, zonder pincode van onze credit card kregen we geen auto mee!
We hebben via de credit card company een nieuwe pincode aangevraagd, die we 3 dagen later zouden ontvangen. Toen we bij de balie aangaven dat we de auto dan 3 dagen later met de nieuwe pincode wilden ophalen, werd ons medegedeeld dat de reservering na 48 uur zou vervallen!!! 
We hebben meermaals telefonisch contact gezocht en ook gekregen met cartrawler. Telefonisch werd ons medegedeeld dat we de reservering niet meer konden annuleren omdat die 'al was ingegaan!'  

We hebben via de website getracht contact te krijgen, maar krijgen enkel een lege pagina te zien.

We hebben deze ervaring met cartrawler als zeer slecht ervaren. Geen klantvriendelijkheid, geen oplossing en geen vervoer. Annuleren was niet mogelijk want de reservering was al 'ingegaan', maar de auto na 48 uur ophalen kon niet want dsn was de reservering (die al was ingegaan) ineens wel al vervallen!!???!?
Te schandalig voor woorden!! Nooit meer een auto huren via cartrawler!!

Sterke punten
Oplichters!!! Zwendel!!!

Zwakke punten
Oplichters!!! Zwendel!!!

Bezoek CarTrawler Car Rental Reviews over CarTrawler Car Rental

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over CarTrawler Car Rental
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden