Sicily By Car - 31 Reviews

Last updated: 5 juli 2019
Sicily By Car Logo

16.1% aanbevolen, 31 Reviews

  1. Sicily By Car
  2. Sicily By Car Reviews
  3. Schrijf ook een review over Sicily By Car

Niet tevreden over Sicily By Car? Probeer dan eens Firefly Car Rental.

Sicily By Car

Since 1963, Sicily by Car / Auto europa has been the leading car hire company in Sicily. In a little over 3 years, following a commercial and strategic expansion programme, and thanks to the experience and professional competence of the management group, allowing the company to become a real national enterprise so that today Sicily by Car / Auto europa has expanded throughout the whole of Italy under the brand Auto Europa was launched in 1997 and today boasts a fleet of over 10.000 vehicles, all latest models, fully air-conditioned with radio/tape, and a network of over 53 offices throughout the most important Italian cities, covering the major airports and the most requested tourist locations. At Sicily By Car / Auto Europa we are continually expanding to meet our clients requests and stay in tune with the damands of the market. Renting with Sicily By Car / Auto Europa today, one can choose from a car to a minivan, from a cabriolet to an off-road vehicle, from a commercial vehicle to a scooter. If you travel for pleasure or business, for long or short periods, Sicily By Car / Auto Europa is always able to offer an excellent service at an unbeatable price. We're sure you'll find our rates are extremely competitive. Hurry and try our services and discover the many advantages that await.

Sicily By Car Details

Hits: 777

URL: http://www.autoeuropa.it/newae/booking/en/index.aspx

Categorieën: Buitenlandse Autoverhuurders

Reviews: 31


Sicily By Car reviews (29):

Sicily By Car - Slechte ervaring

0

Review:
De auto die we huurden was prima. De afhandeling van een boete was echter oplichterij: we hadden een boete omdat we een verkeerde afslag namen in Padua. De boete bedroeg 42 euro. Sicily stuurde de boete door en incasseerde 61 euro van onze creditcard. Wij veronderstelden dat zij de boete hadden betaald. Dat bleek niet het geval. Een maand later kregen we de boete via het incassobureau van de gemeente, nu verhoogd naar 81 euro wegens niet op tijd betalen. Het bleek dus dat Sicily 61 euro meent te kunnen incasseren voor het doorsturen van een cryptisch mailbericht.
We hebben eerder boetes gehad met huurauto's, maar nog nooit administratiekosten hoeven betalen voor het doorsturen van de boete.
Daarnaast hadden we de tank vol ingeleverd (we hadden bij het laatste tankstation tussen Padua en Venetië getankt). Ze vonden dat niet vol genoeg, gooiden er twee liter bij + de servicekosten.

Carola beveelt Sicily By Car NIET aan bij vrienden/bekenden

Sicily By Car - achterafboeven

0

Review:
je huurt een auto via rentalcars.com en moet dan in italie je auto ophalen bij sicily cars. je krijgt dan 2 maanden na inleveren nog even een afschrijving op je creditcard van 70 euri omdat je volgens hun, en hun opgestuurde zeer onduidelijk "bewijs" dat rammelt aan alle kanten een tolweg niet zou hebben betaald. na klacht bij rentalcars.com kreeg ik van hen 50 euro gerestitueerd wat dan netjes maar niet toereikend was. nettoschade € 20 euro.

Sterke punten:
oplichten

Zwakke punten:
waarheid

b van de s beveelt Sicily By Car NIET aan bij vrienden/bekenden

Sicily By Car - Chaos bij ophalen auto

0

Review:
Auto geboekt via Sunny Cars die dit uitbesteed aan Sicily by Car. Bij aankomst op Catania Airport nergens een verwijzing waar de balie was. Uiteindelijk bleek dit in een bijgebouw 300m buiten de airport te zijn. Toen wachtte ons chaos. Na het nummertje trekken bleken er nog 30 wachtenden voor ons te zijn!!! Uiteindelijk 2,5u gewacht. Overal ter wereld al auto's gehuurd maar dit nog nooit meegemaakt. Wachten op een auto die ik al gereserveerd en betaald had anders was ik naar een andere verhuurder gegaan. Ondanks dat Sunny Cars alles afdekt in de voorwaarden probeerden ze ons nog van alles aan te smeren. Road assistence, verzekeringen onder het mom van very important for you. Uiteindelijk was de auto zelf wel prima. Maar zeer inefficiente procedures, slecht Engels sprekende medewerkers die er ook duidelijk niet zoveel zin meer in hadden. Return procedure ging vlot. Maar medewerkers heel chaga.

Sterke punten:
Return procedure ging vlot

Zwakke punten:
Inefficiente procedures.
Veel te lange wachttijden.
Medewerkers spreken slecht Engels.
Ze proberen je vanalles aan te smeren.
Gegevens die ze al hebben gekregen bij reservering moet je allemaal opnieuw invullen.

Joke beveelt Sicily By Car NIET aan bij vrienden/bekenden

Sicily By Car - Administratiekosten

0

Review:
Auto gehuurd in Pisa via Travelbird.

Bij aankomst ging alles relatief vlot.

Bij thuiskomst een extra kost ineens van mijn visa van 65 euro wegens administratiekosten. Heb die kaart geblokkeerd en een nieuwe aangevraagd. Wist ook totaal niet voor wat die kosten waren, geen extra brief, mail, niks.

Een half jaar later krijg ik nog een bijkomende boete van de Italiaanse politie van 80 euro. Vermoedelijk waren de administratiekosten daarvoor.

Gelukkig geen horrorverhalen van schade/banden/benzine zoals hieronder maar toch...

Zou gewoon een grote speler nemen zoals Sixt of Hertz ofzo in het vervolg.

Sterke punten:
Goede auto.
Geen problemen bij afhalen.

Zwakke punten:
Niemand bij afleveren. Gewoon sleutel in de brievenbus steken.
Slechte communicatie.
Hoge administratiekost bij boetes.

Marc Geuke beveelt Sicily By Car NIET aan bij vrienden/bekenden

Sicily By Car - Schurken

0

Review:
Enorme wachtrijen op Palermo.
Niet de bestelde auto.
Dat is nog tot daar aan toe.
Maar:
Overduidelijk in strijd met het huurcontract extra bedrag in rekening gebracht voor "administratiekosten" bij een verkeersboete. Na ontvangst van bericht daarover vanaf "no reply"-emailadres eerst tijden moeten zoeken naar een e-mailadres (uiteindelijk gevonden bij de Italiaanse moedermaatschappij) voor mijn bezwaar. Daarop wordt natuurlijk niet gereageerd.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Onbetrouwbaar.

FG beveelt Sicily By Car NIET aan bij vrienden/bekenden

Sicily By Car - Slechte ervaring

0

Review:
Op 8/10/18 een Fiat 500 cabrio gehuurd bij SBC in Catania. Auto was nog niet schoongemaakt (hoewel weken op voorhand geboekt met vermelding van aankomsttijd) en we kregen de keuze tussen wachten of een Alfa Giullietta. We hebben gekozen voor de Alfa.
Door de smalle straatjes en de hoge stoepen in Noto waren er enkele oppervlakkige scheurtjes in de voorbanden gekomen. Er werd bij terugkomst 790€ aangerekend voor 2 nieuwe (!) banden, hoewel minstens 1 band makkelijk kon geseald worden. We hadden wel een verzekering, maar die dekte natuurlijk geen bandschade...
Zelfde klacht dus als bij de andere reviews: afwentelen van kosten voor vervanging van onderdelen op huurders die geen zin hebben in lange discussies omdat ze hun vliegtuig moeten halen.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Niet vriendelijk.
Onvoldoende kennis van het Engels.
Aanrekenen van overbodige kosten.

Marcelo beveelt Sicily By Car NIET aan bij vrienden/bekenden

Sicily By Car - Vermijd deze autoverhuurder

0

Review:
Van het voorjaar naar Sardinie geweest, via Sunny Cars Hoofddorp een auto gehuurd. Over Sunny Cars waren we tot op heden altijd tevreden.
Auto opgehaald in Olbia. In tegenstelling tot de verwachting was er helemaal geen express-checkin, waar overigens wel voor betaald was. Verder werden we verrast met de mededeling dat er 12 euro extra betaald moest worden voor de wasstraat na afloop van de huurtermijn, terwijl ook dit inclusief behoorde te zijn.
De lokale medewerker van Sicily by Car had geen tijd om de inspectie met ons te doen, maar de auto zag er verder keurig uit. Enfin, na een leuke vakantie de auto ingeleverd in Alghero. We waren hier 's-ochtends vroeg om ons vliegtuig te halen. Tot onze verassing was er nog niemand aanwezig van Sicily by Car, ondanks dat wij er na openingstijd nog een kwartier hebben gewacht of er niet iemand aan zou komen. Geen probleem volgens Sunny Cars, want je kan de sleutel met de kopie huurovereenkomst in de postbus van het kantoortje deponeren. Zo gezegd zo gedaan. Dus geen inspectie met de medewerker van Sunny Cars. Vervolgens na enige tijd is keurig de borg teruggestort op de credit card.

Maar hiermee bleek de zaak niet afgewikkeld. Eind juni werden wij verrast door een brief van A&C Broker (Auto Europa), een partij die wij niet kennen en waar we ook geen zaken mee hebben gedaan. Zij stuurden ons een foto waaruit zou moeten blijken dat er een gaatje in de bekleding zou zitten (een gaat je dat je met een loep zou moeten zoeken zo klein, overduidelijk een brandgaatje, terwijl wij helemaal niet roken). En een bijbehorende rekening van ruim €. 350.

Wij hebben onze contractpartij Sunny Cars hierop aangesproken, uiteindelijk hebben wij de autowaskosten teruggekregen en krijgen wij waarschijnlijk ook nog de kosten van de express checkin terug. Ten aanzien van de bekleding zegt Sunny Cars niets voor ons te kunnen doen (dat zegt men overigens deze week pas, dus na ruim 5 maanden. Voor de vertraging in de beantwoording worden wij - tenminste dat vinden wij - afgescheept met een waardebon voor de volgende boeking van €. 50.

Vanzelfsprekend zijn wij nog eens op internet gaan speuren en het blijkt dat Sicily by Car een uiterst onbetrouwbare autoverhuurder is, heel veel slechte recensies en zij lijken van minuscule schadetjes een eigen verdienmodel te hebben gemaakt. Een vieze smaak in de mond blijft achter.

Maar ook de opstelling van Sunny Cars valt ons zeer tegen, na daar jarenlang tot volle tevredenheid te hebben gehuurd. Het advies dat zij met een andere (wel betrouwbare) partij in zee moeten gaan zou Sunny Cars ongetwijfeld helpen.

Gelukkig kan ik een schadebedrag van €. 350 dragen en sluit dit hoofdstuk graag af onder het motto "op een drol moet je niet kauwen, maar die moet je doorslikken".

Op naar een volgende vakantie, Sardinië is voor iedereen aan te raden, maar ga doe mij een plezier en ga niet met Sicily by Car in zee. Overigens bleek op Sardinië bij andere autohuurders (bij het terugbrengen van de auto) dat ze allemaal het probleem met het autowassen en het ontbreken aan de express checkin hadden.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Alles, volstrekt onbetrouwbare autoverhuurder

Frans Ever beveelt Sicily By Car NIET aan bij vrienden/bekenden

Sicily By Car - slechte firma met arrogante medewerkers

0

Review:
Auto gehuurd op vliegveld Catania op 02-10-18.
Allereerst lange wachtrij bij de balie, 6 medewerkers achter de desk, waarvan er op een gegeven moment 2 over bleven om de gasten te helpen. Medewerkers die duidelijk geen zin hadden om de gasten redelijk te woord te staan. Sleutel op een gegeven moment in de hand gedrukt en de auto opgehaald. Bij het ophalen van de auto niemand die je te woord kan staan. Allemaal druk, druk en nog eens druk.
Bij inleveren van de auto opeens allemaal medewerkers die de auto in ontvangst willen nemen. Bij onze huurauto werd er een stukje van ongeveer 1/2 cm op de wang van de band geconstateerd wat los zat. Meteen door verwezen naar de balie, om hier geconfronteerd te worden met een chef die ziet dat je geen verzekering bij de huurmaatschappij hebt afgesloten. De buurman had precies hetzelfde probleem, maar een verzekering bij de verhuurder afgesloten, dus geen probleem. We raken in een discussie met de chef, maar spreekt op een gegeven moment geen engels meer, maar alleen italiaans. Er was geen schade aan de velg, en het profiel op de band was minimaal, dus klaar om vervangen te worden. Mij werden een aantal papieren voor de neus gelegd met de opdracht te tekenen, en de schade bedroeg € 350,00 voor een nieuwe band. Maffia praktijken!!!! Niks huren in de toekomst.

Sterke punten:
GEEN

Zwakke punten:
Onbetrouwbare medewerkers
Schade aan huurauto, welke niet door de huurder veroorzaakt zijn, op de huurder te verhalen.

|Johannes beveelt Sicily By Car NIET aan bij vrienden/bekenden

Sicily By Car - NEVER JUST NEVER RENT A CAR BY SICILY CARS!! THEY

0

Review:
NEVER JUST NEVER RENT A CAR HERE!! SICILY BY CAR ARE CRIMINALS! THEY CHARGE US € 350 FOR A SCRATCH THAT WAS ALREADY THERE!! THE GUY WHO CHECKED OUR CAR NEW EXCECTLY WERE TO LOOK AND TAKE ADVENTAGE OF THE SITUATION BECAUSE WE HAD TO CATCH OUR PLANE!! WE COULD SEE THE SCRATCH BY PICK UP BECAUSE THE CAR WAS VERY DIRTY FROM THE OUTSIDE AND THE INSIDE. WE ARE GOING TO MAKE A CASE OF THIS SO OTHER PEOPLE WON’T BE CHARGED BY THIS VERY CRIMINAL RENT COMPANY WITHOUT A GOOD REASON!! NEVER JUST NEVER RENT A CAR HERE!!

Anoniem beveelt Sicily By Car NIET aan bij vrienden/bekenden

Sicily By Car - CHAOS

0

Review:

6 man achter de balie voor het ophalen van de auto 3 hadden blijkbaar geen zin meer om te werken waarbij de wachtrij almaar langer werd met gefrusteerde reizigers ,we kregen een andere wagen toegediend er was enkel een krasje vooraan dus mochten direct wegrijden,gelukkig heb ik de auto zelf bekeken er zaten zeker 15 krasen en een barst in het achterlicht heb iemand moeten bijhalen om dit te bevestigen of ik was waarschiijnlijk mijn 200 euro borg kwijt,Nog meer CHAOS bij terug brengen van de auto slechte aanwijzing waar de auto teruggebracht moet, worden. 2 x een medewerker aangesproken hoe en waar ik de auto moet zetten heb dan uiteindelijk bij een andere huur firma moeten vragen om uitleg te krijgen .auto gekontroleerd zeg hij tegen mij hij is niet volgetankt ?????? Had gelukkig bewijs van tanken 30 min voordien voor een volle tank. Dit zijn maffia praktijken ten volste we waren natuurlijk in sicili Opletten is de boodschap maar ik huur daar niets meer

jansens beveelt Sicily By Car NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Sicily By Car

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Sicily By Car aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Sicily By Car aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Sicily By Car


Home » Buitenlandse Autoverhuurders » Sicily By Car
DMCA.com Protection Status