Sicily By Car - 9 Reviews

Last updated: 10 november 2017
Sicily By Car Logo

27.3% aanbevolen, 9 Reviews

  1. Sicily By Car
  2. Sicily By Car Reviews
  3. Schrijf ook een review over Sicily By Car

Niet tevreden over Sicily By Car? Probeer dan eens AB Car Rental.

Sicily By Car

Since 1963, Sicily by Car / Auto europa has been the leading car hire company in Sicily. In a little over 3 years, following a commercial and strategic expansion programme, and thanks to the experience and professional competence of the management group, allowing the company to become a real national enterprise so that today Sicily by Car / Auto europa has expanded throughout the whole of Italy under the brand Auto Europa was launched in 1997 and today boasts a fleet of over 10.000 vehicles, all latest models, fully air-conditioned with radio/tape, and a network of over 53 offices throughout the most important Italian cities, covering the major airports and the most requested tourist locations. At Sicily By Car / Auto Europa we are continually expanding to meet our clients requests and stay in tune with the damands of the market. Renting with Sicily By Car / Auto Europa today, one can choose from a car to a minivan, from a cabriolet to an off-road vehicle, from a commercial vehicle to a scooter. If you travel for pleasure or business, for long or short periods, Sicily By Car / Auto Europa is always able to offer an excellent service at an unbeatable price. We're sure you'll find our rates are extremely competitive. Hurry and try our services and discover the many advantages that await.

Sicily By Car Details

Hits: 392

URL: http://www.autoeuropa.it/newae/booking/en/index.aspx

Categorieën: Buitenlandse Autoverhuurders

Reviews: 9


Sicily By Car reviews (9):

Sicily By Car - Super slecht verhuur bedrijf

0

Review:
Onbetrouwbaar volk.

Als je al je risico volledig hebt verzekerd, dan proberen zij je nogmaals - absoluut onnodige - risicoverzekeringen en pech verzekeringen te laten afsluiten. Schrik niet, maar - in ons geval - probeerde zij ons nog eens € 350,00 extra te laten verzekeren! PAS OP: ik noem het pure diefstal!

Tevens heb ik er een half uur over moeten discussiëren, om alle schade die er aan het voertuig was, vast te laten leggen op papier. Men wilde dit niet........... dat kan je dan bij het inleveren van de auto heel veel geld kosten!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Alleen maar zwakke punten. Zie review.

H. Bruins beveelt Sicily By Car NIET aan bij vrienden/bekenden

Sicily By Car - Beroving door personeel Sicily by car

0

Review:
Auto was prima, alleen de medewerker van Sicily by car op luchthaven Pisa is een echte corrupte italiaanse crimineel.
Hij heeft in 2 minuten tijd op een gemene,oneerlijke, slinkse wijze ons geld uit onze portefeuiile gejat !! wees op uw hoede, dit zal vast niet de eerste en laatste keer zijn.

Sterke punten:
auto was prima

Zwakke punten:
Zeer onbetrouwbaar personeel !!!!

Wilhelmina beveelt Sicily By Car NIET aan bij vrienden/bekenden

Sicily By Car - HUUR GEEN AUTO HIER!!!!!

0

Review:
In Verona op het vliegveld was het niet mogelijk om de auto te zien voordat je ondertekent dat er geen schade is. Nadat we weg zijn gereden zie ik onderweg dat er een brandgat in de voorstoel zit. Bij aankomst maak ik telefonisch melding dat dit gat al bij verhuur aanwezig was maar dat we dat niet konden zien tijdens ondertekening. Mij wordt verteld dat er niks aan de hand is, ik hoef alleen een foto te maken. Na vier weken ontvangen we in Nederland een rekening: 337,- euro.

Sterke punten:
oplichterij

Zwakke punten:
bij zo'n organisatie zit je niet lekker in de auto, je weet niet hoe hoog de rekening is die je gaat ontvangen en waarvoor

Marcel beveelt Sicily By Car NIET aan bij vrienden/bekenden

Sicily By Car - Ga liever voor een andere autoverhuur bedrijf

0

Review:
Het duurde twee uur voordat we onze auto konden ophalen terwijl de rij echt niet heel lang was en elk wachtende in de rij ook nog eens een reserveringspapier in handen had. Je zou toch verwachten dat ze weten hoeveel mensen er ongeveer op welk tijdstip hun huurauto komen ophalen. Efficiënte werkwijze is dus ver te zoeken.

Wij hadden bij onze reservering ons eigen risico afgekocht. Toen we eindelijk aan de beurt waren werd ons duidelijk vermeld dat er diesel in de auto ging. Vervolgens leverde dit wel wat verwarring op bij het tanken. In tegenstelling tot wat de medewerker zei staat er op de tankdop en op de sleutels benzine. Het kan zijn dat dit een vergissing van de medewerker was maar ze benadrukte het wel heel duidelijk. Dit wekte bij ons de suggestie dat, aangezien we ons eigen risico hadden afgekocht en zij dus alleen nog konden verdienen op nalatigheid, ze dit expres zei zodat we diesel zouden gaan tanken in plaats van benzine. Na het voltanken viel ons op dat de benzine meter niet helemaal vol stond. De tank vol terugbrengen was niet eens mogelijk.

Hier werden we natuurlijk op afgerekend en moesten we voor betalen. Bij de uitleg die wij hiervoor gaven deden ze net of ze het niet begrepen. Bij het terugbrengen moesten we weer in de rij wachten. Al met al nooit meer hier een auto huren.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Fraude

Jennifer beveelt Sicily By Car NIET aan bij vrienden/bekenden

Sicily By Car - oplichters

0

Review:
Bij het ophalen van de auto bleek er aan een kant veel schade te zitten die niet genoteerd was. Bij het inleveren bleek de hoedenplank te missen en dit was ook niet genoteerd. Die ben ik volgens hen verloren en mag ik 100 euro ex btw voor betalen. Alsof je een hoedenplank kwijtraakt. Bij de vorige inname hebben ze dus twee fouten gemaakt en daar mag ik nu voor opdraaien. Pas dus goed op voor deze oplichters.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
Lange wachtrij bij ophalen auto. Onvriendelijk personeel.

Daniel Fau beveelt Sicily By Car NIET aan bij vrienden/bekenden

Sicily By Car - Vage naheffing

0

Review:
In augustus 2016 hebben we een auto gehuurd via Sicily by Car / Auto Europa. Eind december werd er een bedrag van € 61 afgeschreven van mijn credit card. We hebben contact opgenomen via email en ze zeiden dat het een overtreding was. Te hard rijden of een tol poortje gemist, we kwamen er niet helemaal achter wat het was. Ze zeiden dat dit de administratie kosten waren om die overtreding te verwerken en dat we van de Italiaanse rijksdienst nog een bon zouden krijgen van de overtreding. Hier hebben we helemaal niets van gehoord. We vonden het erg vaag en ik heb het bedrag via de Visa terug laten storten. Visa zou nader onderzoek doen. Hier heb ik nu in maart papieren van gekregen, dat het om een overtreding ging en ze daarom het bedrag weer af zouden schrijven van mijn credit card. Op de papieren staat iets van een 'gemiste tolbetaling' met plaats, datum en tijdstip. Echter, wij vinden de papieren en het verhaal zo vaag, dat we er niets van geloven. Wij begrijpen niet hoe je een tolpoortje door komt zonder te betalen...

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
Vage naheffing die volgens ons nergens op slaat.

Christel beveelt Sicily By Car NIET aan bij vrienden/bekenden

Sicily By Car - Sicily By Car voor probleemloos huren in Sicili&eu

0

Review:
Na het eindeloos vergelijken van prijzen en (vooral!) de voorwaarden, blijkt SBC de beste partij voor autohuur in Sicilië te zijn. De prijzen liggen iets hoger dan de andere verhuurders, maar je wordt bij het ophalen ook niet met extra verzekeringen, of de afkoopsom van een eigenrisico geconfronteerd. Als je bij SBC via Sunny Cars (via bijv. de ANWB) boekt, blokkeren ze alleen een borg van € 300 tot € 500. Bovendien heb je de mogelijkheid voor een prioriteitboeking te kiezen wat een hoop tijd bij het inchecken scheelt! Het inleveren verliep snel en onze borg is direct terug gestort. Tenslotte nog complimenten aan het personeel in Palermo!

Sterke punten:
Transparantie, een correcte en vriendelijke behandeling door de baliemedewerker (Palermo), nieuwe auto's, volle tank regeling, mogelijkheid om prioriteit te boeken, geen blokkering van een torenhoog eigen risico. Tip: boek via Sunny Cars!!

Zwakke punten:
Geen

Lucas beveelt Sicily By Car aan bij vrienden/bekenden

Sicily By Car - pas op voor deze oplichters

0

Review:
Ik ben nu twee keer opgelicht door Sicily by car. De eerste keer had ik mijn eigen risico afgekocht en hebben ze de niet afkoopbare administratiekosten van mijn creditcard afgeboekt omdat er schade gemaakt zou zijn (wat niet waar is!). De tweede keer had ik mijn eigen risico ook afgekocht, maar dat was niet verwerkt op de boeking (had ik natuurlijk moeten checken). Bij het weer inleveren van de auto was de balie niet bemand en we moesten ons vliegtuig halen. Twee weken later kreeg ik een aangetekende brief waarin stond dat ze een sterretje in de voorruit hadden gevonden en dat ik daarvoor € 467,79 + BTW moest betalen. Ik heb bezwaar gemaakt (dat sterretje zat er niet en als die er wel had gezet kost reparatie van een sterretje in Nederland € 80). Ze gaan het bedrag toch innen.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
- het zijn oplichters

Remco beveelt Sicily By Car NIET aan bij vrienden/bekenden

Sicily By Car - Positieve ervaring in 2014 met Sicily-by-Cars

0

Review:
Geen problemen gehad. De service bij ophalen en terug brengen was normaal, meewerkend, redelijk snel.

Sterke punten:
Ze bleken betrouwbaar.

Zwakke punten:
Geen.

Giel Spaan beveelt Sicily By Car aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Sicily By Car

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Sicily By Car aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Sicily By Car aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Sicily By Car


Home » Buitenlandse Autoverhuurders » Sicily By Car
DMCA.com Protection Status