Sicily By Car - 41 Reviews

Last updated: 14 november 2019
Sicily By Car Logo

17.1% aanbevolen, 41 Reviews

  1. Sicily By Car
  2. Sicily By Car Reviews
  3. Schrijf ook een review over Sicily By Car

Niet tevreden over Sicily By Car? Probeer dan eens Firefly Car Rental.

Sicily By Car

Since 1963, Sicily by Car / Auto europa has been the leading car hire company in Sicily. In a little over 3 years, following a commercial and strategic expansion programme, and thanks to the experience and professional competence of the management group, allowing the company to become a real national enterprise so that today Sicily by Car / Auto europa has expanded throughout the whole of Italy under the brand Auto Europa was launched in 1997 and today boasts a fleet of over 10.000 vehicles, all latest models, fully air-conditioned with radio/tape, and a network of over 53 offices throughout the most important Italian cities, covering the major airports and the most requested tourist locations. At Sicily By Car / Auto Europa we are continually expanding to meet our clients requests and stay in tune with the damands of the market. Renting with Sicily By Car / Auto Europa today, one can choose from a car to a minivan, from a cabriolet to an off-road vehicle, from a commercial vehicle to a scooter. If you travel for pleasure or business, for long or short periods, Sicily By Car / Auto Europa is always able to offer an excellent service at an unbeatable price. We're sure you'll find our rates are extremely competitive. Hurry and try our services and discover the many advantages that await.

Sicily By Car Details

Hits: 837

URL: http://www.autoeuropa.it/newae/booking/en/index.aspx

Categorieën: Buitenlandse Autoverhuurders

Reviews: 41


Sicily By Car reviews (39):

Sicily By Car - Goede ervaringen

0

Review:
Ik las de diverse reviews die vrijwel allemaal negatief waren. Dat klopt niet met mijn ervaringen. Ik heb regelmatig een auto bij SbC gehuurd in de laatste paar jaar vanuit Rome, Bologna en Ancona. In alle gevallen waren de ervaringen positief en dat is de reden dat ik altijd probeer bij hen te boeken. Soms geeft de prijs of de extra's de doorslag voor een ander maar dat heeft niets met de service te maken.

Sterke punten:
Goede service, vriendelijk personeel, snelle afhandeling bij ophalen en brengen.

Zwakke punten:
Geen behalve langere wachttijden in Rome maar dat geldt daar voor alle maatschappijen.

Rob Drost beveelt Sicily By Car aan bij vrienden/bekenden

Sicily By Car - Onterechte afschrijving van zgn schade, gé&

0

Review:
Wij hadden voor 2 weken een auto gehuurd en deze in Olbia (Sardinie) gehuurd. Het waren 2 zonnige en droge weken waardoor de auto stoffig was. We hebben de auto zo ingeleverd en helaas geen foto's of film gemaakt (wat wij altijd wél doen...) Er was niemand aanwezig om de auto te controleren dus hebben wij de sleutels in de dropbox gedaan. Wat schetst onze verbazing; 2 weken later een aangetekend schrijven dat de auto schade had a.g.v. krassen en de velgen waren beschadigd! Vage foto's van de stoffige auto erbij als "bewijs". Totaal bedrog! Niets van waar! Auto was stoffig maar niet beschadigd! Wij voelen ons bedrogen. Het bedrag van de schade ad E325,- werd gelijk afgeschreven. Boek geen auto bij dit verhuurbedrijf, het zijn criminele praktijken.

Sterke punten:
géén

Zwakke punten:
Frauduleus

Michel beveelt Sicily By Car NIET aan bij vrienden/bekenden

Sicily By Car - Sicily by Car Brindisi puinhoop!

0

Review:
Sinds vele jaren huren wij tijdens vakanties een auto en hebben daarbij nooit negatieve ervaringen opgedaan.Op 5 oktober jl. stonden we echter als nummer 37 in de rij bij Sicily by Car om onze via Sunny Cars gehuurde auto op te halen.Waar de overige verhuurbedrijven de klanten binnen enkele minuten op weg hielpen, nam het personeel van Sicily by Car 20 tot 25 minuten de tijd, zodat de wachttijd enorm opliep evenals de frustraties bij de wachtende klanten.Diverse personen stapten na enkele uren uit kwaadheid naar andere in de hal aanwezige verhuurbedrijven. Het personeel van Sicily by Car reageerde o.a. door met de kantoordeur te gaan smijten.... Toen wij na 3 1/2 uur aan de beurt waren en onze ongenoegens uitten haalde het betreffende personeelslid de schouders op, deed alsof hij geen Engels sprak en schoot in de lach; toen mijn vrouw hier iets van zei, ging hij geamuseerd met een collega zitten praten. Na 25 minuten kregen we de sleutels overhandigd en een formulier waarop de beschadigingen aan de auto waren aangekruist. De auto zelf hadden we nog niet gezien, maar we moesten nu vooraf tekenen voor de staat waarin de auto verkeerde. De auto stond op een smal parkeerterreintje uit de buurt van de bekende verhuurmaatschappijen. Wagen was niet schoon.Na enkele dagen ging het alarm voor de bandenspanning af: bij controle bleek dat alle banden een te lage spanning hadden......
Het moge duidelijk zijn: Sicily by Car heeft voor ons absoluut afgedaan!!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Met dit bedrijf is werkelijk van alles mis!!

Gerard beveelt Sicily By Car NIET aan bij vrienden/bekenden

Sicily By Car - Lange wachttijd

0

Review:
Bij aankomst in Olbia gingen we naar de autoverhuur van Sicily cars. Thuis had ik alle gegevens alinfevuld zoals de meeste menen die stonden te wachten. We heb en er 2 uur gestaan voordat we aan de beurt waren. Vervolgens probeerde de medewerker ons uitbreiding vd verzekering en een andere auto aan te smeren. Ik had thuivia reisbureau deze auto gehuurd. Zij hadden me uitdrukkelijk verzekerd dat alles gedekt was met deze verzekering. Vervolgen 's moesten we nog een half uur wachten voordat we de auto kregen. De hele inefficiënte procedure duurde langer dan de vlucht.
Advies: huur geen auto bij Sicily cars. Het is misschien goedkoper maar zorgt voor veel ergernis.

Zwakke punten:
Zeer inefficiënte procedures en slecht Engels sprekend personeel

W. Smit beveelt Sicily By Car NIET aan bij vrienden/bekenden

Sicily By Car - SLECHT

0

Review:
GEEN AUTO HUREN BIJ DIT BEDRIJF!!!!!
Prima verhuur periode gehad, maar ruim een maand later een bedrag van de rekening geschreven. €172,40. Voor een bekeuring, hadden zij alvast voor mij betaald aan de lokale instanties. De bekeuring was op een plek waar wij niet zijn geweest, met bewijzen dat we op dat tijdstip elders waren. Communicatie is erg moeizaam, wordt van het kastje naar de muur gestuurd.
GEEN AUTO HUREN BIJ DIT BEDRIJF!!!!!

Zwakke punten:
GEEN AUTO HUREN BIJ DIT BEDRIJF!!!!!
Prima verhuur periode gehad, maar ruim een maand later een bedrag van de rekening geschreven. €172,40. Voor een bekeuring, hadden zij alvast voor mij betaald aan de lokale instanties. De bekeuring was op een plek waar wij niet zijn geweest, met bewijzen dat we op dat tijdstip elders waren. Communicatie is erg moeizaam, wordt van het kastje naar de muur gestuurd.
GEEN AUTO HUREN BIJ DIT BEDRIJF!!!!!

Nanning beveelt Sicily By Car NIET aan bij vrienden/bekenden

Sicily By Car - Sicily by car rental? , never again!

0

Review:
Renting a car from this company at Bologna airport :
Car was in perfect condition when we brought it back , filled up 100% with Gas before return(3km from the airport& got it checked by staff ! approved on the document as well !.)
6 months later: company takes 60€ from my debit card for not filling up the gas complete.
read comments and you will learn more about this not so honest car rental company

lapere beveelt Sicily By Car NIET aan bij vrienden/bekenden

Sicily By Car - Sicily by car Tirana (Albanië)

0

Review:
Onze koffers waren niet aangekomen dus “drie” (fonetische uitspraak van de werknemer) stond een tijd te wachten. Na een paar uur waren we bij de balie en adviseerde hij me toch een iets hogere auto te nemen voor zowel mijn lengte als de wegen hier in Albanië. Ja, dit was dan 2 tientjes meer. Maar dat was het dan ook wel dubbel en dwars waard. Wat een (....) wegen. I

Sterke punten:
Advies
Auto had nog geen 7000 km

Zwakke punten:
Luchthaven belasting

Olaf Verme beveelt Sicily By Car aan bij vrienden/bekenden

Sicily By Car - Oplichters

0

Review:
Bij het ophalen van de auto in Palermo begon het gedonder al. Auto zou niet klaar zijn en dat zou nog zeker een uur duren, maar er was natuurlijk wel een vergelijkbare auto beschikbaar, maar dan moesten we bijbetalen. Direct gezegd dat we dat niet gingen doen en wel zouden wachten. 5 minuten later is de auto toch ineens gereed??? Prima. Ah ja de verzekering zou niet in orde zijn terwijl we in Nederland alles hadden afgesloten??? We hadden een andere verzekering nodig. Natuurlijk zijn we daar niet op in gegaan.
Prima autootje verder, zag er goed uit. 16 dagen gebruikt in het stoffige droge Sicilië. Vervolgens gaan we auto inleveren. De man die ons hielp zei direct dat de auto te vies was van buiten. Hoezo vies?? Klopt maar dat is toch logisch als je een auto 16 dagen gebruikt (op een normale manier). Er waren geen beschadigingen, krassen, alleen een laag stof over de auto!!
De auto zou volgens de man extra schoongemaakt moeten worden en dat kost extra geld.
We hebben de rekening nog niet gezien maar ik verwacht niet veel goeds.
Vanaf het begin to het eind probeert dit verhuurbedrijf extra geld te incasseren op diverse manieren. Niet correct!!

Zwakke punten:
extra geld proberen te incasseren op een achterbakse manier

Hanneke beveelt Sicily By Car NIET aan bij vrienden/bekenden

Sicily By Car - Schande

0

Review:
Wij huurde via ryanair een auto bij Sicily by cars. We haalde de auto op in de luchthaven van Alghero (Sardinië). Bij het ophalen geen problemen, we werden vriendelijk geholpen.
We kregen een Renault Clio mee met 9000km op de teller (nieuw dus!) na 1 dag met deze wagen rijden, stonden we op een kruispunt en plots was onze koppeling kapot. Het was toen ongeveer 17u30 en zaten op 80km van onze verblijfplaats af. Veel mensen snelden ons te hulp behalve de werknemers van Sicily by cars niet. Na uren lang bellen kregen we uiteindelijk iemand vast van de 24/7 hulpdienst. Deze vertelde ons dat er een takelwagen onderweg was en dat we een taxi tot het hotel moesten nemen (op eigen kosten, lees 160€) en dat we de volgende dag een nieuwe auto konden afhalen op de luchthaven. Volgende dag gebeld naar Sicily by cars in Olbia. Deze zeiden dat we een nieuwe wagen mochten halen MAAR dat ze 900€ van de creditcard in reservering gingen houden voor de stukken die wij gemaakt hebben (alsof het onze schuld is dat de koppeling stuk gaat?!!) en als we een nieuwe huurauto willen we opnieuw 800€ waarborg moeten betalen (terwijl we deze al betaald hadden!) In totaal kost ons deze klucht 2500€. Gewoon een dikke SCHANDE!!! Het zijn oplichters die geen oog hebben voor de klant maar enkel voor het geld van de klant.

Sterke punten:
Kunnen zeer goed mensen oplichten en geld uit je zakken stelen.

Zwakke punten:
Oplichters, geen goede hulp, .....

Lisa beveelt Sicily By Car NIET aan bij vrienden/bekenden

Sicily By Car - Mijn creditcard werd geweigerd

0

Review:
Ze weigerden mijn Creditcard omdat de creditcard geen reliëf bevat. Nochtans voorziet de overeenkomst louter:
"Creditcard op naam van de hoofdbestuurder en met voldoende kredietlimiet voor dekking van het eigen risico ( EUR 1098.00 ) "
Zij zoeken echt "la petit bête" om maar extra veel geld uit uw zakken te kunnen slaan.
Ze verplichtte mij om een tweede nieuwe huurovereenkomst af te sluiten voor het dubbele van de prijs en daarbovenop nog eens een waarborg te vragen.
Dus totaal: 106 euro voor de eerste overeenkomst via Ryanair + 215 euro voor de tweede overeenkomst + 300 euro waarborg

Verder gelukkig hadden wij foto's genomen (bij ontvangst van de wagen) om later bij inlevering te kunnen aantonen dat wij de auto terugbezorgen in de staat zoals wij deze in ontvangst hebben genomen.
Zij doen u onderteken dat de tank vol is terwijl die maar 7/8 vol is. Foutieve kilometerstand, enz......
Dankzij onze foto's is de inlevering goed verlopen.

Het is een doelbewuste politiek om zeer lange wachtrijen te creëren. Ik heb 120 min. moeten wachten. (20 min per klant) En de rij achter mij was nog lang; Zo gaat de klant rapper plooien.

Sterke punten:
-

Zwakke punten:
Ze aanvaarden niet alle Creditcards. De nieuwe zonder reliëf en zonder de woorden 'Credit' aanvaarden ze niet.

Berthilde beveelt Sicily By Car NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Sicily By Car

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Sicily By Car aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Sicily By Car aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Sicily By Car


Home » Buitenlandse Autoverhuurders » Sicily By Car
DMCA.com Protection Status