Reviews van deze auteur

écht NOOIT hier je auto huren!!!!

Review over Sicily By Car

(584801272)
We hebben een auto mee gekregen expliciet gevraagd naar een auto met winterbanden omdat we de bergen in gaan naar een skigebied, daar zijn winterbanden verplicht. De dame aan de balie zou ons verteld hebben dat er antivries moet bij de diesel.... DAT HEEFT ZE NOOIT GENOEMD!! anders hadden we dat zeker gedaan, we zitten niet te wachten op een auto met bevroren diesel (zelf rijden we elektrisch en benzine) dát is dus gebeurt!! op advies van Sicily By Car een taxi genomen. al toen we in de taxi zaten schreven ze rond de 500 euro af van onze creditkaart. De kosten van 300 euro van de taxi dachten we te kunnen verhalen, ZIJ gaven ons een auto mee zonder enige uitleg!!! kregen we een dreig mail, alle kosten werden op ons verhaald, geen enkele keer werd er naar ons geluisterd. Toen ik een review schreef, vroegen ze mij die weg te halen en dan zou ik een mail kunnen sturen met wát er precies gebeurd is, dát heb ik gedaan. Zelfs een ontvangst bevestiging krijg je niet!! Wij hebben vaak een huur auto nodig maar hebben nog nooit zo'n onbetrouwbare organisatie mee gemaakt, klantvriendelijkheid is ver te zoeken ze zijn écht alleen uit op eigen gewin. Dus tip van de dag HUUR NOOIT EEN AUTO BIJ SICILY BY CAR!!!

Sterke punten
er zijn geen sterke kanten, kan écht niks bedenken!!

Zwakke punten
wij kwamen 'avond aan.... niemand loopt mee naar de auto om er samen even omheen te lopen
ze geven de auto mee zonder enige uitleg (de dame achter de balie wilde denken wij snel naar huis
Als je ze belt, in ons geval omdat de auto het niet doet, is er niemand die fatsoenlijk engels spreekt, enorm frustrerend!!
Ze liegen! en niet 1x maar over heel veel, de dame achter de balie, de mensen die reageren op reviews zeggen dat ze het dossier dan in behandeling nemen, gebeurt echt niet
zo kan ik nog wel door blijven gaan
Hoe kan het dat zo'n bedrijf, dat niet klant gericht is, liegt en 'gewoon' zomaar geld afschrijft van je credit card zonder enige onderbouwing, hoe kan dát bestaan????

reacties: