Green Motion - 35 Reviews

Last updated: 16 augustus 2019
Green Motion Logo

8.8% aanbevolen, 35 Reviews

  1. Green Motion
  2. Green Motion Reviews
  3. Schrijf ook een review over Green Motion

Niet tevreden over Green Motion? Probeer dan eens SunnyCars.

Green Motion

Going green with Green Motion Car Hire = more miles for each and every tank of fuel which is better for your pocket and better for the environment! And don't forget, you'll have more money to spend on your holiday.

Green Motion Details

Hits: 528

URL: https://greenmotion.com/

Categorieën: Internationale Autoverhuurders

Reviews: 35


Green Motion reviews (34):

Green Motion - Do not rent here

0

Review:
We make frequent use of rental cars that generally go very well. However, we had a very negative experience at Greenmotion in Greece. We had a delay and a fine of no less than € 100 is immediately imposed. This company provides poor services and dissatisfied customers. Think carefully before you rent a car here. The reviews are mostly negative!

Sterke punten:
Non

Zwakke punten:
- bad service
- extra payments

Erwin Flim beveelt Green Motion NIET aan bij vrienden/bekenden

Green Motion - Nooit meer Green motion, Oplichter!!!

0

Review:
Heb voor 1 dag geboekt, ophalen Schiphol Car Park Kruisweg. Bij aankomst opde balie, heb ik rijbewijs en creditcard overhandigt, maar er moet een passport laten zien. Natuurlijk heb ik niet bij mij (voor een dag huur in Nederland!!!).Ik heb het contract papier laten zien, dat STAAT HET NIET dat je ook PASSPORT moet meenemen. De balie medewerker is lijkt ROBOT, zonder passport kan ik niets???? Wat een domme medewerker!!! Ik moest terug naar huis om het passpoort te halen.NOOOOOOIT MEER green motion !!! Terug naar de balie met de passpoort, Eigen Risico is Eur 1100,--!!!!!, je kunt afkopen voor eur 9,00,Eigen Risico wordt eur 150??

Sterke punten:
????

Zwakke punten:
Een oplichter.!!!!!

Pribadi beveelt Green Motion NIET aan bij vrienden/bekenden

Green Motion - DON'T RENT ANYTHING TO THIS COMPANY

0

Review:
Oplichters eerste klasse, verplichte verzekering van 32 Pond per dag of geen sleutels. Ze verwijzen ons naar de 'agent'. Ze weten verdomd goed dat er geen agent is als je vanuit buitenland een auto huurt via internet.
OPLICHTERS.
Mensen, neem geen auto meer van dit bedrijf. Enige wat de klant kan doen is die andere klanten behoeden voor dit bedrijf.

Sterke punten:
GEEN

Zwakke punten:
ALLES, service, klant vriendelijkheid, vertellen alleen leugens

Claudia M beveelt Green Motion NIET aan bij vrienden/bekenden

Green Motion - Nooit meer!!!!! Oplichters!!!!

0

Review:
Neem aub geen auto van Green Motion, oplichters, ik begrijp het niet, hoe zo deze bedrijf is nog steeds active.

Sterke punten:
Geen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zwakke punten:
Oplichters!

Anna beveelt Green Motion NIET aan bij vrienden/bekenden

Green Motion - Green Motion is niet te vertrouwen

0

Review:
Zelden een bedrijf meegmaakt waar dienstverlening gewoon niet bestaat.
Vanaf eerste moment was duidelijk dat de medewerker (Gabriel) van Green Motion erop uit was om ons niet te geven waar we recht op hadden: 2 vooraf via internet gehuurde auto's.
We waren met een groep van 8 en 1 van ons had 2 auto's gereserveerd, beide op zijn naam. Daarmee was hij kennelijk ook de hofdbestuurder geworden van beide auto's. En volgens Gabriel kan je niet 2 auto's tegelijk besturen dus 1 auto werd sowieso gecannuleerd. Een van ons als hoofdbestuurder aanwijzen was niet mogelijk. Dat hadden we in het contract kunnen lezen. Toen wij vroegen of ie ons kon laten zien waar dat stond verwees hij ons naar onze "agent". In de discussie die vervolgens ontstond werd ons van alles verweten: wij zouden "offensive" geweest zijn, gedronken hebben etc etc. Duidelijk op zoek naar een reden om ons de bestelde auto's niet mee te geven. Wel konden we 2 andere (en natuurlijkveel duurdere) auto's huren.
Ook had Gabriel slechts tijd om 1 auto af te handelen want daarna zat zijn dienst erop ...
wat een oplichters!
Wij zullen voortaan eerst beter de reviews lezen maar hoden dat deze (en andere) reviews toekomstige huurders helpt om niet met deze oplichters in zee te gaan!

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
- gebruik maken van onze zwakke positie, namelijk dat we geen kant op kunnen
- niet dienstverlenend
- OPLICHTERS!!
- onvriendelijk

Derk beveelt Green Motion NIET aan bij vrienden/bekenden

Green Motion - OPLICHTERS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0

Review:
We kwamen aan om 23.00 uur, waren verplicht 135 euro extra te betalen. Hadden weinig keus, was donker en al héél laat.

ILSE beveelt Green Motion NIET aan bij vrienden/bekenden

Green Motion - Stay away from Green Motion

0

Review:
We needed a car for a day and Green Motion was the cheapest. Big mistake!!
Firstly they took quite a big deposit of €1100.
When we returned the car they found a scratch under the passenger side front door. We definitely did not scratch the car.
They then kept €660 of our deposit for a tiny scratch. How can this be?? It's absolutely ridiculous. We need that money!!

Next time we will pay a little bit more and rather stick with a company we know.

Sterke punten:
Absolutely nothing

Zwakke punten:
They will definitely scam you

Helmien beveelt Green Motion NIET aan bij vrienden/bekenden

Green Motion - Slecht bedrijf

0

Review:
Zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Wij hadden voor tien dagen een auto gehuurd bij Green Motion in Edinburgh via internet en vooruit betaald. Door vertraging van onze vlucht waren wij om 22.12 uur bij het verhuur bedrijf in Edingburgh nabij het vliegveld. Het eerste wat men zei was: “Jullie zijn te laat. Als jullie je auto mee willen dan moeten jullie 36 pond extra betalen.” Wij vonden dat belachelijk en zeiden daar iets van. Wat toen aan ons werd verteld was dat wij de auto ook de volgende dag konden ophalen en dat wij de 36 pond niet hoefde te betalen. Wij besloten de volgende dag de auto op te halen. De volgende dag aangekomen vertelde men ons dat onze huurauto was geannuleerd, omdat wij gisteren de auto niet hadden opgehaald. Wij waren helemaal overdonderd. Wij legde de medewerker uit dat zijn collega, een blonde vrouw die ook aanwezig was, ons had medegedeeld dat wij onze huurauto de volgende dag konden ophalen. De medeweker heeft vervolgens nog overleg gehad met zijn manager in een andere kamer buiten ons zicht, omdat wij het belachelijk vonden dat onze huurauto was geannuleerd. Wij hadden namelijk vooruit betaald voor tien dagen en waren ons geld dan kwijt. De medewerker kwam terug en vertelde ons dat hij niets kon doen met de annulering. Onze enige optie was om een andere auto te huren. We moesten dan 700 pond betalen voor negen dagen huur van deze auto. Wij hebben toen zelf op internet gekeken op de site van Green Motion. Wij zagen op hun site dat dezelfde auto voor 335 pond op hun site stond. Wij hebben de medewerker van Green Motion daarmee geconfronteerd. Hij verklaarde dat de site niet klopte en dat hun prijzen de juiste prijzen waren. Wij voelden ons zwaar opgelicht door dit bedrijf. Ik zou niemand dit bedrijf aanraden. Ten eerste waren de medewerkers totaal niet vriendelijk, ze kwamen niet met een redelijke oplossing en probeerde vervolgens ons nogmaals op te lichten door ons veel te veel te rekenen voor een andere huurauto.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Slechte service
onvriendelijk personeel
niet klantgericht
niet oplossingsgericht
oplichters

Kevin beveelt Green Motion NIET aan bij vrienden/bekenden

Green Motion - Goede service

0

Review:
Goede en vriendelijke service,correcte prijs,alles zoals afgesproken.

Sterke punten:
Persoonlijk onthaal,vriendelijk,zeer professioneel.

Zwakke punten:
niks

Wim beveelt Green Motion aan bij vrienden/bekenden

Green Motion - Vreselijk irritant

1

Review:
Auto geboekt via internet voor de helft van de prijs van mijn reguliere verhuurde Herz. Maar eens proberen. Op vliegveld van Katowice (Polen) op zoek naar de bali. volgens informatie moest het op het vliegveld zijn. Dus niet, je moet een taxi nemen, of Greenmotion bellen. Na lang zoeken een telefoonnummer gevonden. Gebeld, ja we zouden opgehaald worden. Leuk, maar de eerste irritatie was er toen al.
Op het bedrijf aangekomen stond er een hele mooie nieuwe Toyota klaar. Mooi, kunnen we weg...
Mis, een eindeloze hoeveelheid opmerkingen over krassen, schades, auto wassen na gebruik en het hoge eigen risico, kwam dan de vraag of we niet de extra verzekering wilden. Prijs was hoger dan de autohuur, maar we hadden al een slecht voorgevoel over de gehanteerde procedure na afloop van de huur. Prijslijst met alle mogelijke kosten van kapotte onderdelen en reparaties werd ook al verstrekt. Intimidatie. Toch die extra verzekering afgesloten, dan hadden we geen eigen risico.
Na twee weken gereden te hebben in een prima auto, weer ingeleverd. Vroeg aan de manager om een bewijs dat alles goed in orde was en er geen schade aan de auto was.
Dat kon hij niet aan me geven, want dan moest de auto eerst helemaal gewassen zijn en dat bewijs kon dan pas worden verstrekt. Brr, ik vond dit beangstigend omdat ze wel een pre autorisatie op mijn credit card hadden voor schades. Ging er niet mee accoord en gezegd dat ik de rest van de dag daar wel op het kantoor bleef wachten, totdat de wasbeurd klaar was en ik mijn gewenste vrijwaring had. Heeft ongeveer twee uur geduurd.
Gelukkig is het goed afgelopen, maar van alle pakweg 20 keer dat ik ergens een auto heb gehuurd (ook bij plaatselijke vehuurbedrijven) is dit een hele vervelende ervaring geweest. Bij Greenmotion kom ik nooit weer.

Aaldert Ko beveelt Green Motion NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Green Motion

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Green Motion aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Green Motion aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Green Motion


DMCA.com Protection Status