Oplichters

Wagen gehuurd in Otopeni (Roemenie), normaal altijd bij Alamo maar die hadden helaas niets ter beschikking :-(
Niemand aanwezig om me op te halen, gebeld.. Ben er binnen 3 minuten. Kwartier later kwam er eindelijk iemand tot aan de 'bloemenwinkel'. Vervolgens de hele luchthaven doorgewandeld waar het busje stond te wachten (onlogisch dat je aan de vertrek hal wordt opgehaald terwijl je eigenlijk toekomt.)
In het 'busje' had men van Corona regels nog nooit gehoord, een mondmasker was toch wel het minste wat je kon verwachten.
Een half uur nadat ik aan de 'bloemenwinkel' had postgevat was ik pas aan de 'car rental'.
Ik had een Audi A3 geboekt, een Opel Astra gekregen (ja das inderdaad ongeveer hetzelfde). Je krijgt op voorhand te papieren te ondertekenen ZONDER dat je weet met welke wagen je gaat rijden. Een verzekering? Nee danku, het is maar voor 2 dagen.. De carrosserie van de wagen die ik kreeg was OVERAL beschadigd. Zijdeuren, bumpers, krassen, enz enz.. te veel om op te noemen. Ik kreeg een A4'tje met een miniscule prent van de wagen. Hierop stond dat er geen beschadigingen aanwezig waren.. Toen ik dit melde aan de medewerker zei die mij: not necessary, it's ok like that. Met redelijk wat vertraging dan maar vertrokken. Mijn voorband aan de linkerkant liep leeg, dan maar 4 keer bijgepompt op 2 dagen, er zat een ster in de vooruit, de radio viel uit na 30 seconden, de ruitenwissers werkten niet, de achterruit verwarming kwam er niet door, samengevat een top wagen!
Ik kwam toe in Bucharest bij een temperatuur van 5-10 graden, maar zocht de bergen op, en dan kan je het al raden. De ster in de voorruit veranderde in een barst. Dit merkten ze natuurlijk wel op toen we de wagen terug brachten. We hadden een vlucht om 10h40, kwam toe rond 9h.. De medewerker heeft ons aan het lijntje gehouden tot 9h35. Nam ondertussen verschillende telefoontjes op en wist dat de tijd zich uiteraard in zijn voordeel verder zetten. Uiteindelijk dan maar akkoord gegaan om te betalen, 3300RON (men vrouw vroeg of we voor 500€ meer de auto niet konden kopen). Bij terugkomst een klacht ingediend, maar daar merk je al dat ze zich verstoppen achter het officiële gedeelte, ondertussen een klacht ingediend bij de politie & visa cash back ingeschakeld. Blijf er weg aub.

Sterke punten
Geen enkele

Zwakke punten
Alles wat ze aanbieden is een zwak punt

Bezoek Green Motion Reviews over Green Motion

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Green Motion
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden