Haffkamp campers

Kopen-camper-huren-limburg Camperdealer met vestigingen in Sittard (NL) en Gangelt (DE). Actie camper huren kost vanaf €350,- p/week. Meer dan 40 verhuur campers van maximaal 2 jaar oud de grootste van Limburg. Ook met airco, standairco, achteruitrijcamera, parkeersensoren, automatische satelliet met tv en dvd speler. Jonge campers 1, 2 of 3 jaar oud.

Haffkamp campers Reviews

  Nooit meer, vakantiepret bedorven en onbeschoft behandeld!

  Een jaar geleden een camper in Berkel en Rodenrijs gehuurd voor 4 weken. Bij het ophalen brandde er al een olielampje, dit leverde vertraging op waardoor we pas een dag later konden vertrekken. Dit lampje brandde al tijdens de huur van de vorige eigenaren er werd veroorzaakt doordat onderhoud niet was gepleegd. Dit kon ook niet meer gedaan worden. Geen fijn gevoel om zo op vakantie te gaan. Onderdelen van de camper zaten niet goed bevestigd en slecht onderhoud. TV kon niet omlaag, deur sloot niet goed af, koelkast greep kapot en hitteschild bij uitlaat kwam los. Tijdens de vakantie is ook het hefbed kapot gegaan waardoor we niet meer konden rijden. Keuze die we kregen was af laten slepen en einde vakantie of zelf oplossen, want naar ons toe komen deden ze niet. Na terugkomst belofte gehad dat ze het goed met ons gingen maken maar wilde eerst nog wel het koelkast greepje aan ons doorberekenen wat al kapot was bij vertrek. We hebben tot op heden (dus een jaar) nooit meer wat gehoord, we voelen ons enorm bedonderd.

  Zwakke punten
  Slecht onderhoud Geen hulp op locatie voor pech, alleen wegsleep.

  Geweldige service

  Onze ervaring met Haffkamp is, dat ze uitstekende service verlenen.. Als er iets is, kunnen we altijd terecht en wordt het tot tevredenheid opgelost.

  Sterke punten
  Service

  super prettig

  Op doorreis richting Spanje nog enkele dagen in Gulpen op de camping bleek zaterdagmorgen de pomp stuk mbt het toilet en de gootsteen. Na een telefoontje naar Haffkamp Campers konden wij direct langskomen en werd het voor ons allemaal prima in orde gemaakt ondanks de drukte ivm huurcampers etc. Dit hebben wij wel eens anders meegemaakt, dus niets dan lof voor Haffkamp, ook voor de uiterst vriendelijke wijze waarop wij werden behandeld. Kortom voor een ieder een aanrader op campergebied.

  Sterke punten
  Vakbekwaamheid en vriendelijkheid

  Zwakke punten
  Hebben wij niet kunnen ontdekken

  Haffkamp camper huren, SUPER!!!

  Samen met vrienden van 29-05 t/m 14-06 voor de 1e keer een Weinsberg Caracompact, Pepper-Edition gehuurd bij Haffkamp Campers te Sittard. We hadden de camper ruim van te voren gereserveerd en vanwege ietwat spannende onzekerheid zelfs nog op voorhand een proefrit gereden, zodat we de kneepjes van het camper rijden beter konden inschatten. Voor ons vertrek kregen we nogmaals een prima uitleg door Roy Stekhuizen en mocht er iets mis zijn tijdens onze trip, konden we meteen met Haffkamp contact opnemen. Zo begon voor ons een geruststellende vakantie per camper naar zuid Frankrijk. Dat het zo relaxed rijden zou zijn hadden we niet verwacht. De aankomsten op de diverse acsi euro-campings was eveneens een super aanrader. Alle campings hebben goede voorzieningen en zijn erg proper. Electrische fietsen zelf mee nemen of huren via Haffkamp, is geen enkel probleem. Deze campervakantie is/was letterlijk, inpakken en wegwezen en tevens genieten van een enorme vrijheid. Het inleveren van de camper verliep geheel vlekkeloos en volgens afspraak. De borg werd meteen de dag na inlevering netjes terugbetaald. Wij hebben een zeer geslaagde vakantie gehad en zijn een top-ervaring rijker, die zeker voor herhaling vatbaar is. Jeanny en Gerlach (Pepper-5)

  Huren camper

  We hebben genoten van een heerlijke campervakantie naar Frankrijk van 29-05 t/m 14-06-19. Camper voor de 1e keer gehuurd bij Haffkamp. De camper was top, de klantvriendelijkheid en de service ook. Tevens een snelle afhandeling van de betaalde borg. Voor ons krijgt Haffkamp een dikke 10 en is het huren van een camper zeker voor herhaling vatbaar.

  Sterke punten
  Klantvriendelijk

  Zwakke punten
  Geen

Bezoek Haffkamp campers

Schrijf je eigen review