Holiday Rentals Curacao

Holiday Rentals Curacao: jonge huurauto\'s voor zorgeloos rijden op Curaçao: Lage borg of zelfs afkoop van borg, bestuurders vanaf 21 jaar en full service!

Holiday Rentals Curacao Reviews

  Goede sterke Pick Up

  Gehuurd een Toyota Hilux Pick up. Echt een super auto. Een grote sterke diesel waarmee we met 1 keer tanken over het hele eiland zijn gecrossed. Een ware aanrader. Ga zo door met die super autos. Volgend jaar zijn we er weer!!

  Sterke punten
  Lage prijs en levering op locatie

  Zwakke punten
  Helaas geen levering op Hato Airport

  Supervakantieauto

  Samen met een fantastische villa een auto gehuurd op Curacao bij Holiday Rentals Curacao. Zelf had ik nog nooit van het merk BYD gehoord, maar het bleek echt een perfecte auto te zijn. Voor niet veel geld gehuurd. Bij aankomst in de villa stond de auto al klaar. Er werd een complete en duidelijke uitleg gegeven. Na een goede week vakantie kon ik hem gewoon weer bij de villa laten staan en Holiday Rentals Curacao verzorgt de rest. Echt een aanrader.

  Sterke punten
  Lage prijs. Een zo goed als nieuwe complete auto. En een goede uitleg van de functies.

  Zwakke punten
  Niet meegemaakt

  Goede prijs en een persoonlijke benadering

  Fijn dat er de tijd wordt genomen om de functies van de auto goed uit te leggen, nog niet eerder meegemaakt, het kan dus anders. Achteraf geen vervelende verassingen. Al met al een bedrijf dat wat ze zeggen ook echt doen!

  Sterke punten
  Mooie complete auto, goede prijs en what you see is what you get.

  Zwakke punten
  n.v.t.

  Fijne service

  Vanuit Nederland alles kunnen regelen en betalen. De borg hebben we afgekocht, deze optie vinden we altijd erg fijn. Ze hebben waar gemaakt wat ze zeiden en we hebben geen extra kosten achteraf gehad. De auto was zoals beloofd en de service top. Als we terug komen huren we zeker weer de stoere Hilux :)

  Sterke punten
  Levering op locatie, afkoop borg, zeer klantvriendelijk.

  Super geregeld!

  Super snel geregeld vanuit Nederland. Goede service, nette auto en geen extra kosten achteraf. Echt een aanrader!!

  Sterke punten
  Fijne auto voor een scherpe prijs!

  Zwakke punten
  geen

  Betrouwbaar verhuurbedrijf

  Na een lange vlucht met het gezin aangekomen op onze zonnige vakantiebestemming Curacao. Eenmaal door de douane werd mij vriendelijk verzocht telefonisch contact op te nemen met onze contactpersoon. Na een telefoontje afgesproken op ons vakantieadres waar de huurauto netjes werd afgeleverd. Nadat alles was afgehandeld met de overdacht kregen we nog een aantal handige tips mee (ook voor de kleintjes). Fijne bijkomstigheid was dat we de huurauto na kort overleg kosteloos later mochten inleveren ivm onze gewijzigde terugvlucht, erg behulpzaam.

  Sterke punten
  Goede prijs/kwaliteit verhouding Snelle en correcte service

  Zwakke punten
  Geen

  Top bedrijf !

  Dit is nu echt een bedrijf die doet wat ze vooraf aangeeft, 1 complete prijs geven en ze zijn er gewoon als je ze nodig hebt !

  Sterke punten
  Service en duidelijke afspraken. Geen extra bijkomende kosten hier, gewoon vooraf 1 prijs en meer komt er niet bij !

  Zwakke punten
  ik heb ze niet ondekt

Bezoek Holiday Rentals Curacao

Schrijf je eigen review