rentalcars.com is een van de grootste online autoverhuur bemiddelaars in de wereld, dat meer dan 2 miljoen huurauto’s per jaar in meer dan 6.000 lokaties ter wereld regelt. Met klanten in meer dan 180 landen hebben we een echte globale klantenkring die we ondersteunen door middel van een website die beschikbaar is in meer dan 40 talen en in meerdere munt eenheden. Al onze klanten hebben ook toegang tot meertalige ondersteuning via een gratis telefoonnummer of per email. Als onderdeel van Priceline.com (Nasdaq: PCLN), zijn we lid van van de grootste reisorganisatiegroep ter wereld en deze bestaat uit Priceline.com, de grootste reisdienst voor prijsbewuste reizigers in de VS; Booking.com, de grootste online hotelreserveringen dienst in de wereld qua overnachtingen en Agoda.com de snelst groeiende online hotelreserveringen dienst in Azië;

Benodigdheden

Om een auto te huren bij RentalCars, hebben klanten een debit- of credit card nodig. Bij het ophalen van een auto, moeten men ervoor zorgen, dat ze de volgende bescheiden bij zich hebben: 1. De voucher/ e- voucher. Hiermee kan een klant laten zien dat er is betaald voor de auto. 2. Een debit- creditcard op naam van de hoofdbestuurder. Op deze kaart moet er voldoende krediet zijn ter garantie van de borgsom. 3. Elke bestuurder moet een geldige rijbewijs meenemen. De bestuurders moeten tenminste 12 maanden (en in sommige gevallen 24 maanden) in het bezit zijn van dat rijbewijs. 4. Daarnaast heeft het bedrijf een paspoort of identiteitskaart nodig om de auto mee te kunnen geven. In sommige gevallen kan het voorkomen dat er andere vereisten zijn om een auto af te kunnen halen. Het is daarom aangeraden om altijd de algemene voorwaarden, die men op de huurlocatie ontvangt, goed door te nemen.


Leeftijd bestuurders

Bij de meeste autoverhuurbedrijven moeten de bestuurders van de auto's tussen de 21 en 70 jaar oud zijn. Bestuurders die jonger dan 25 of ouder dan 70 jaar zijn kunnen een auto huren, maar de kans is groot dat zij dan een extra toeslag moeten betalen.


Beste Deals

RentalCars werkt samen met alle grote internationale verhuurders alsook met de vele kleinere lokale verhuurders om op die manier een breed aanbod van huurauto's tegen de beste prijzen aan de man te kunnen brengen. Dit stelt RentalCars in staat om tegen de beste deals een huurauto voor klanten te vinden, op meer dan 49.000 locaties wereldwijd. Middels de zoekmachine van deze site kunnen klanten prijzen vergelijken en hun ideale auto vinden tegen de beste prijzen.


Tips

Veel klanten weten niet altijd waarnaar ze moeten kijken bij het huren van een auto. Bij het huren van een auto moet vooral gekeken worden naar het volgende: - De ruimte: In de meeste gevallen genieten klanten meer van een huurauto, die genoeg ruimte heeft voor zowel passagiers als bagage. - Brandstofverbruik: Indien klanten niet van plan zijn om veel te rijden, dan kan een vol- tot- vol brandstofbeleid hen veel geld besparen. - Locatie: Klanten kunnen voor het gemak kiezen om opgehaald te worden op de luchthaven. Daarnaast kan het ophalen van de huurauto met een shuttlebus, buiten de luchthaven, de klant veel goedkoper uitkomen.


Toeslagen en huurprijs

De meeste van de boekingen van RentalCars zijn inclusief diefstalbescherming, cascoschade vermindering (CDW), lokale belasting. luchthaventoeslag en wegenbelasting. Klanten betalen voor extra's wanneer ze de auto ophalen, tezamen met eventuele kosten voor jonge bestuurders, extra bestuurders, of het ophalen en inleveren van de huurauto op verschillende locaties. Dit wordt ook kenbaar gemaakt aan de klant alvorens zij de huurauto reserveren. Daarnaast kan het meenemen van een eigen autostoeltje of GPS een gemakkelijke manier zijn om de kosten te drukken.


Contactgegevens

RentalCars, Floors 9-12 Sunlight House Quay Street Manchester M3 3JZ Verenigd Koninkrijk Tel.: 0858 880 744 Geregistreerd in Engeland en Wales onder registratienummer 05179829 btw-nummer: 855349007


RentalCars Video


RentalCars Reviews

  • Auto gehuurd via Rental cars op…Ijsland bij Budget cars Auto gehuurd via Rental cars op IJsland. Prijs afgesproken voor auto en voor VOLLEDIGE verzekering. Auto 214 euro, verzekering 112 euro Aangekomen op Reykjavik vertelden de man van Budget cars dat ik niet voor alles was verzekerd. in mijn onschuld dacht ik dat de gegevens dus niet juist waren doorgegeven dus alsnog een volledige verzekering afgesloten voor 118 euro. Thuisgekomen gereclameerd bij Rental cars en na 12 mails eindelijk de toezegging dat de premie welke ik bij Rental cars had betaald terug zou worden gestort met dank aan Marvin. Na een dag mailtje gehad van Dylan dat ze toch niet terug gingen betalen. Ik heb dus inmiddels 2 x een leugen van Rental cars ontvangen nl de reserveringsbevestiging dat ik een auto heb gehuurd met een complete verzekeringsdekking. De auto stond er inderdaad maar de dekking ontbrak. En nu een toezegging zwart op wit dat ze terug gaan betalen en dat doen ze dus blijkbaar niet! Conclusie: NOOOOIT met Rental cars in zee gaan want het zijn boeven !

    Sterke punten
    Oplichten!

    Door Jan van veen op 25 maart 2020 Reageer (1 reactie)
  • Auto gehuurd via Rental cars op…Ijsland bij Budget cars Auto gehuurd via Rental cars op IJsland. Prijs afgesproken voor auto en voor VOLLEDIGE verzekering. Auto 214 euro, verzekering 112 euro Aangekomen op Reykjavik vertelden de man van Budget cars dat ik niet voor alles was verzekerd. in mijn onschuld dacht ik dat de gegevens dus niet juist waren doorgegeven dus alsnog een volledige verzekering afgesloten voor 118 euro. Thuisgekomen gereclameerd bij Rental cars en na 12 mails eindelijk de toezegging dat de premie welke ik bij Rental cars had betaald terug zou worden gestort met dank aan Marvin. Na een dag mailtje gehad van Dylan dat ze toch niet terug gingen betalen. Ik heb dus inmiddels 2 x een leugen van Rental cars ontvangen nl de reserveringsbevestiging dat ik een auto heb gehuurd met een complete verzekeringsdekking. De auto stond er inderdaad maar de dekking ontbrak. En nu een toezegging zwart op wit dat ze terug gaan betalen en dat doen ze dus blijkbaar niet! Conclusie: NOOOOIT met Rental cars in zee gaan want het zijn boeven !

    Sterke punten
    Oplichten en verkeerde informatie geven Tot 2x toe

    Zwakke punten
    Werknemer 1 belooft iet en nummer 2 draait het terug!

    Door Luuk Schalk op 25 maart 2020 Reageer (1 reactie)
  • Auto gereserveerd via Rental cars bij Budget op IJsland! Alles was compleet verzekerd volgend Rental Cars : welnu ga daar niet van uit ! Je krijgt een bevestiging maar het blijkt NIET zo te zijn ! En wat kan je kan anders doen dan op het vliegveld alsnog de extra verzekering af te sluiten ? Navraag bij thuiskomst leerde ons dat men bij Rental cars de term Volledige bescherming gebruikt maar niet weet wat volledig is ! Dat laatste gaven ze door de telefoon ook toe Volledig betekent bij Rental cars dat er toch nog wat ontbreekt! De juffrouw van Rental cars gaf ronduit toe dat de term volledig bij hin anders wordt geinterpreteerd dan wat het woordenboek aangeeft ! Verzekering betaald aan Rental cars 112 euro Verzekering betaals bij Budget cars 118 euro Strekking van het verhaal na diverse contacten met Rental cars: u kunt doodvallen !

    Sterke punten
    Liegen !

    Zwakke punten
    Ze geven hun fout niet toe! Advies : NOOOOOIT MET RENTALCARS IN ZEE GAAN!

    Door Luuk Schalk op 15 maart 2020 Reageer (1 reactie)
  • Via Rentalcars wilde ik een auto huren bij Sixth (Stockholm Airport). Achteraf wilde ik de auto afhalen bij een locatie dichterbij (Centraal Station), dus ik belde naar Sixth Stockholm Airport. Daar bleken ze op mijn naam geen auto gereserveerd te hebben. Ik noemde het reserveringsnummer van Rentalcars, maar konden ze niks mee. Schijnbaar hadden ze het nummer op mijn voucher nodig, maar dat legden ze me niet uit. Ze zeiden me naar Rentalcars te bellen. Dus ik heb een aantal keren naar Rentalcars gebeld, alleen maar automatische spreekbandjes in het Zweeds, dus ik had geen idee, maar ik werd ook helemaal niet te woord gestaan ook al bleef ik minuten hangen (uitleg van Rentalcars achteraf: het was toen druk, dus logisch). Dus ik Sixth weer gebeld, ze zeiden me opnieuw, je moet een reserveringsnummer van Sixth hebben, daarvoor moet je naar Rentalcars bellen (weer dus niet gezegd dat nummer op mijn voucher stond). Dus ik weer Rentalcars gebeld, ik kreeg weer niemand aan de telefoon. Ik werd dus van het kastje naar de muur gestuurd. Ik zag geen uitweg meer, dus ik heb geannuleerd. Er was toch geen boeking, dus dat zou ik achteraf wel uit kunnen leggen aan de klantenservice van Rentalcar, waardoor ik mijn geld terug zou krijgen. Nou vergeet het maar, €100 van mijn creditcard afgeschreven en vele malen contact gehad met de klantenservice van Rentalcars (via e-mail) waar ik echt niet vrolijk van werd. Ik heb 3 keer mijn verhaal gedaan en telkens zat het volgens de klantenservice medewerker (Jesse) anders in elkaar, ik vertelde niet de waarheid, er was wel een boeking geweest. Waardeloos bedrijf in mijn ogen, nooit meer een auto huren via deze toko....

    Door Pieter op 14 maart 2020 Reageer
  • heb ook al zo iets meegemaakt zoals zovelen die hier hun verhaal vertellen , maar nu al 7 jaar gelukkige huurder bij autoreizen waar alles all in is zonder oplichting of meer betalen en wat nog het meest opvallende is de goedkoopste die ja kan denken ga jaarlijks naar tenerife en huur daar mijn auto in de .luchthaven , voor nog geen 150 euro 7 dagen met all in verzekering sleutels bij in levering gewoon afgeven en weg wezen , geen gedoe zet auto op zijn plaats waar je hem hebt opgehaald en vertrek met uw vlucht geen controle geen zever alles is 100% ok nog nooit iemand weten klagen daar hopelijk hebben julie er iets aan boek bij een vertrouwelijke verhuurder mvg julien vb

    Sterke punten
    rentalcars geen

    Zwakke punten
    heel veel zwakke punten

    Door van bosch ju op 8 oktober 2019 Reageer
  • Via rentalcars een auto gehuur bij locauto in palermo. Volledige dekking en verzekering via rentalcars, € 185,- voor een weekje. Dan denk je toch dat je alle oplichtingsverhalen op internet bij plaatselijk autoverhuurders voor bent. Helaas dus want locauto peobeert eerst ter plaatse € 365,- afhandig te maken voor extra verzekering. Sorry locauto maar ik ben volledig verzekerd. Dacht het niet dacht locauto wacht maar tot je thuis bent dan schrijf ik het doodleuk gewoon van je credit card af. Pure oplichting.....

    Sterke punten
    Geen rij bij de balie maar ik begrijp nu waarom

    Zwakke punten
    Oplichters

    Door van der Laan op 5 oktober 2019 Reageer
  • Recentelijk 26-08-2019, is er door hun partner in Spanje, Enterprise Rent a Car Sevilla Esp, een bedrag automatisch geincasseerd van €120,00 van mijn rekening. Ten eerste hebben wij geen idee waar dit over gaat en ten tweede hebben wij geen toestemming gegeven voor deze incasso. Tot nu toe heeft Rental Cars niet gereageerd

    Door A.Raaphorst op 20 september 2019 Reageer
  • Via Rentalcars bij Goldcar op Gerona een compleet verzekerde Seat Ibiza gehuurd voor een ok prijs. Op Gerona vroeg de baliemedewerker van Goldcar óf er nog aanvullend verzekerd moest worden. Expliciet NEE aangegeven. Er moest nog wel een klein bedrag via CC betaald worden. Uiteindelijk wordt er bijna € 200 meer ingehouden.....Na heel veel mailverkeer, een klacht indienen en via tussenkomst van Rentalcars krijg ik daar (waarschijnlijk) nog € 150,00 van terug. Rentalcars kan verder niets meer betekenen.

    Door Fred op 6 september 2019 Reageer
  • Beste lezer, Op 15 augustus 2019 waren wij rond 8:30 uur bij Locauto. Daar hebben wij de voucher van Rentalcar.com ingeleverd voor de reeds betaalde Renault Clio (afgeschreven op mijn rekening op 28 juni 2019 = 498,37) Ik kreeg daar te horen dat de auto niet meegegeven kon worden omdat mijn voornaam op de voucher iets afwijkt van die op mijn rijbewijs. Daar staat namelijk mijn doopnaam op. De reden dat wij de auto niet meekregen is volgens Locauto dat Rentalcars.com niet betaald als deze voornaam niet overeenkomt met de voucher! Het was volgens Locauto niet mogelijk deze in het systeem te veranderen. Dat was iets wat alleen Rentalcars.com kon doen. Vervolgens kregen wij een telefoonnummer wat wij moesten bellen in de UK. Daar was niemand aanwezig. Pas na 09:00 uur kregen wij contact. Het eerste gesprek werd halverwege afgebroken. Na opnieuw bellen kregen wij Franceso D aan de lijn. Van de medewerker Francesco D moesten wij een nieuwe overeenkomst afsluiten en de eerdere boeking annuleren. Erg Vreemd. Ook was de geboekte auto opeens niet meer beschikbaar zodat we alleen een duurdere auto bij Locauto konden krijgen. Een aanpassing in het systeem was niet mogelijk. Francesco D vermelde dat wij het eerdere bedrag voor de Renault Clio minus drie dagen huur binnen een paar dagen retour zouden krijgen. Dit hebben wij tot nu toe niet ontvangen. Omdat we op dat moment geen keus hadden hebben we een Ford geaccepteerd waarvoor Locauto 675,10 in rekening heeft gebracht. Afgeschreven op 25 augustus 2019 Van Rentalcars.com hebben wij geen teruggaaf ontvangen zoals eerder telefonisch toegezegd. Op mijn email hierover heb ik het volgende antwoord gekregen Beste Dhr de Kruijf Hartelijk dank voor het contact opnemen over uw boeking met Locauto in Olbia, referentienummer 779785255, afgerond op 2019-08-25 07:30:00. Het spijt ons te vernemen dat u uw huurauto niet op heeft kunnen halen. Locauto had wel de auto voor u klaarstaan op het tijdstip door u geboekt. Omdat u helaas niet van tevoren heeft aangegeven dat u de auto niet ging ophalen, kunnen we u geen restitutie aanbieden. De Algemene Voorwaarden van alle auto's op onze site leggen uit dat er geen restituties mogelijk zijn voor annuleringen ná de geboekte ophaaltijd. U vindt ook een link naar de Algemene Voorwaarden van uw boeking op uw voucher. We vinden het jammer dat u deze keer niet van de huur gebruik heeft kunnen maken, we hopen dat deze ervaring u er niet van weerhoudt om nogmaals te huren. Rentalcars.com klantenservice Ze lezen nog geen eens wat je als klacht indient. Nog nooit zo iets eerder meegemaakt. Het is zo onvolstelbaar dat het niet te geloven is. Spread the news !! Overigens horen Booking.com Priceline.com KAYAK tot het zelfde concern. Er zijn gelukkig alternatieven.

    Sterke punten
    Geen één. Zeer zwak allemaal.

    Zwakke punten
    Een en al wanprestatie en gericht op uitmelken

    Door Aart de Krui op 27 augustus 2019 Reageer
  • Peugeot SUV (2008) geboekt, Hyundia i20 gekregen, die was ook nog erg oud en vies van binnen. Eerst bij het ophalen, 1.5 uur heft het geduurd, met slechts 5 mensen voor ons. Alle gegevens die we online al hadden gegeven, opnieuw moeten opschrijven. Klacht gestuurd, werd gebeld, sorry enzo, maar we kunnen verder niets betekenen wat betreft deze boeking. Korte op eventuele volgende boeken, maar we kunnen niet zeggen hoe veel korting....?! Ik boek NOOIT meer bij rentalcars.com

    Sterke punten
    Helemaal niets

    Zwakke punten
    Eigenlijk alles

    Door Steenbrink op 22 augustus 2019 Reageer
  • Bij het ophalen van de auto bij verhuurder AVIS in Barcelona, zijn wij zeer onbeschoft behandeld door zowel Rentalcars, als Avis. Eerst was de auto naar keuze niet aanwezig en werd ons aangeboden om voor € 200 meer een andere auto te kiezen, daarna werd er weer een poging gedaan om een extra verzekering af te sluiten. Maar daarna werd het echt heel vervelend. De enige manier om brandstof/borg te voldoen was met de creditcard van mijn man waar helaas de pincode niet van bekend was. Op geen enkele andere wijze was het mogelijk om €69 te voldoen, ook niet met mijn creditcard. De enige oplossing was de boeking om te zetten op mijn naam. Dus Rentalcars gebeld met de vraag of zij dit wilde regelen. Dit was volgens Rentalcars niet mogelijk, omdat de ophaaltijd inmiddels verstreken was. Ik kon alleen een nieuwe boeking maken en annuleren tegen het volledige bedrag. Of 3 uur wachten op een luchthaven (met een kind van 8 jaar). Uiteindelijk heb ik €90 annuleringskosten moeten betalen. Dit krijg ik met geen mogelijkheid terug. Ik vind dit echt een schandalige manier van zakendoen. Super slechte service. Ik boek nooit meer via Rentalcars.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    Super slechte service.

    Door Karin op 9 augustus 2019 Reageer
  • Ik heb een zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Rentalcars.com presenteert verhuurbedrijven welke zeer slecht scoren ten aanzien van betrouwbaarheid, zelfs zoals herhaaldelijk aangetoond fraude plegen. Goldcar (Spanje) is zo’n organisatie. De hoeveelheid aan klachten over dit bedrijf op internet is overweldigend. In Engeland is in mei 2019 een stuk gepubliceerd dat Britse toeristen waarschuwt voor dit bedrijf. Mijn eigen ervaring is dat dit bedrijf achteraf (zonder controle bij inlevering) foto’s opstuurt van vermeende schade en een bedrag inhoudt op mijn creditcard. Dit gebeurt geheel eenzijdig waarbij de foto’s geheel niets zeggen! Ik weet een ding zeker, ik heb geen schade toegebracht aan de auto. Op internet is een gigantische hoeveelheid van dit soort verhalen te lezen over vermeende schade en andere frauduleuze handelingen. Goldcar is mijns inziens en volstrekt criminele organisatie die uitsluitend tot doel heeft klanten zo veel mogelijk geld afhandig te maken. Rentalcars heeft mijn klacht in behandeling genomen maar zegt niets te kunnen doen. Los van mijn financiele schade neemt Rentalcars.com echter ook geheel geen verantwoordelijkheid voor de bedrijven welke zij aanbiedt! Een uitspraak van Rentalcars.com dat zij haar klanten een prettige en onbezorgde dienstverlening toewenst is mijns inziens volstrekt ongefundeerd en onverenigbaar met het gebrek aan verantwoordelijkheid ten aanzien van controle/toetsing van de kwaliteit van haar aanbieders! Ik wil iedereen hiervoor waarschuwen! Mij is in ieder geval duidelijk geworden dat ik vooraf zelf uitgebreid onderzoek had moeten doen en niet had moeten vertrouwen op een organisatie als Rentalcars.com

    Sterke punten
    Geen, voegen helemaal niets toe.

    Zwakke punten
    Dit bedrijf voegt werkelijk helemaal niets toe. Naar mijn mening is er geheel geen bestaansrecht.

    Door Robb op 25 juli 2019 Reageer
  • We hadden een auto gehuurd bij Rentalcars met volledige bescherming. Dit hadden we ook al betaald. € 265,90 voor de auto en €100,40 voor volledige bescherming incl spiegels, glas en hulp onderweg. In Sardinië moeten we ons hiervoor melden bij budgetcars. We laten de mailbevestiging zien en er wordt een formulier ingevuld. In gebrekkig Engels wordt er gecommuniceerd. Of we full protection willen. Dus wij zeggen weer, ja dat zit er bij in en laten weer de mail zien maar waar wederom niet naar wordt gekeken. Er worden allemaal kruisjes op het formulier gezet. Er wordt uitgelegd dat we de auto weer afgetankt moeten inleveren en wat dat kost als we dat niet doen. We willen ook dat we beiden kunnen rijden en ook daar moeten we voor betalen, wordt uitgelegd. Dat begrijpen we. Even een handtekening zetten en we rijden tevreden weg. Goed geregeld, snel en een hele leuke bijna nieuwe auto. Na 9 dagen brengen we de auto weer terug en dan blijkt dat we nog €555,32 moeten betalen. Dat komt dus neer op bijna €1000,- voor een Citroën C1! Nu blijkt dat Budgetcars ons nogmaals een verzekering voor volledige bescherming heeft laten afsluiten. Deze keer kost deze echter €330,-. Als we zeggen dat we dat al hadden zegt de baliemedewerker van budgetcars dat het hun auto’s zijn en dat rentalcar een broker is en dat budgetcars niets met de verzekering van rentalcars te maken heeft. We voelen ons opgelicht en bellen de volgende dag met rentalcars. Ze reageren heel begripvol en nemen onze klacht serieus. We hebben een aantal keer telefonisch contact maar het enige wat zij kunnen doen is ons die €100,40 terug geven. Heel nobel maar daar zijn we het niet mee eens. We willen die €330,- terug want die tweede verzekering hoefden we niet. Die hadden we al. We hebben afspraken gemaakt met rentalcars en wij vinden dat rentalcars er dan ook voor moet zorgen dat we datgene krijgen wat we betaald hebben. Niets meer en niets minder. Rentalcars heeft ons doorverwezen naar budgetcars, naar een stelletje oplichters. Omdat we getekend hebben, kunnen we het geld niet terug krijgen. Maar wij zijn er (naïef) vanuit gegaan dat we tekenden voor ontvangst van de auto. Bij ontvangst van een pakketje moet je ook tekenen dus het leek ons niet meer dan logisch. In de mail had Rentalcars ons ook wel mogen waarschuwen want het blijkt dat wij niet de enige zijn die dit overkomt.

    Sterke punten
    We werden vriendelijk te woord gestaan en ze waren heel begripvol. Ze hebben twee keer telefonisch contact met ons opgenomen. We krijgen het verzekeringsgeld van de verzekering die we met rentalcars hebben afgesloten, terug.

    Zwakke punten
    Rentalcars belonen budgetcars voor hun oplichtingspraktijken door budgetcars hun gang te laten gaan met het afsluiten van dubbele verzekeringen. Niet vooraf gewaarschuwd voor deze oplichtingspraktijken van Budgetcars.

    Door Annie op 15 juli 2019 Reageer
  • Na vertraging met de vliegtuig meteen naar het verhuurbedrijf Greenmotion gegaan om de betaalde auto op te halen maar die was net dicht. De beheerder had een afspraak en ons probleem was niet zijn probleem. We moesten de volgende ochtend maar terug komen. Het vluchtnummer bij de reservering toevoegen is dus reinste onzin want hier wordt geen rekening mee gehouden! Dus een andere auto moeten huren net voor de kerstdagen. De dag voor kerst geïnformeerd bij Rentalcars hoe ik het geld terug kon krijgen want dit is zeer slechte service. De man was begripvol en zei dat ik terug kon bellen met de gegevens van de reservering (op dat moment niet bij de hand ivm drukte). Direct na kerst teruggebeld en toen werd weer gezegd dat we eerder hadden moeten bellen en dat we niet het gehele bedrag terug kunnen krijgen. Later nogmaals gebeld en toen moesten we een zaak via de klantenservice opstarten. De mensen daar bij Rentalcars zeggen elke keer iets anders en niemand is duidelijk! Ik vind Greenmotion echt ronduit onbeschoft en biedt geen enkele vorm van service en Rentalcars zijn oplichters want je kan gewoon fluiten naar je geld want er moet eerst bevestigd worden dat de auto niet is uitgegeven! Wat heel raar is want er is niet voor uitgifte getekend want Greenmotion was dicht! En dan moet er nog maar bekeken worden via de zaak bij de klantenservice of je geld terug krijgt! Dit is het de klanten gewoon moeilijk maken zodat ze het opgeven en zo hebben ze dan toch weer geld verdient met geen dienst te verlenen.

    Sterke punten
    Totaal niet

    Zwakke punten
    Onbeschoft en oplichterij.

    Door Onbelangrijk op 28 december 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Dieven -

    Nooit meer. Zeer onduidelijk info Slordige klantendienst Zeer moeilijk om te annuleren en je geld terug te krijgen. Binnen de 5u moeten annuleren, Na telefonisch contact waar ze melden dat ik kosteloos kon annuleren binnen de 7dagen. 2minuten later in gesprek worden die 7dagen plotseling 48u Nog wat later moet het voor 17u30. We annuleren direct na gesprek.Een paar uur later (5min na hun sluitingstijd) krijgen we bevestigingsmail met annuleringskosten van 50€. Morgen eens bellen voor uitleg.... Word vervolgd

    Sterke punten
    Geld aftrommelen van de mensen, Liegen

    Zwakke punten
    Onduidelijke info bij boeking

    Door Dieter op 22 november 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Door een rekening na te sturen voor een "zogezegde" upgrade die je sowieso dient te betalen.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Bedriegers

    Door Leo Heremans op 21 november 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Als je hier in Nederland via Rentalcars een specifieke auto in het buitenland wil huren (enige maanden tevoren) kom je bedrogen uit. Ter plaatse in het buitenland blijkt de verhuurder, Alamo, die specifieke auto niet te hebben, en bieden ze je in eerste instantie een totaal ander auto te huur aan. Als je protesteert wijzen ze in het contract op de term ´of iets dergelijks´. Als je de auto aangeboden huurauto weigert komen ze na een tijdje met een veel duurdere exemplaar van het type dat je via Rentalcars had gehuurd, en eenmaal terug thuis een tijd later blijkt deze duurdere auto twee keer meer te kosten aan huur en zijn er allerlei dubbele verzekeringen afgesloten. Gewoon de auto huren ter plekke, is mijn advies dan weet je waar je aan toe bent.

    Zwakke punten
    Beloofd via advertentie een specifieke auto, maar die krijg je niet.

    Door Elizabeth op 13 november 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • 6 september, eindelijk op vakantie naar Mallorca. Helaas was het maar een mini vakantie, maar wel een mini vakantie met een bruiloft op de planning. Nadat wij waren aangekomen op het vliegveld van Mallorca, moesten wij naar de desk van RecordGo gaan, om hier onze auto op te halen die wij hadden besteld met referentie 576288992. Eenmaal aangekomen bij de desk stond er een enorm grote wachtrij. Overal, maar dan ook overal mensen. Op een gegeven moment werd er hard geklapt en gejuichd. Wij snapten er niks van en vroegen aan een stel naast ons wat er gebeurde. Wat bleek, de meneer die op dat moment aan de beurt was had 4 (!!!) uur moeten wachten om zijn auto op te halen. Uiteraard gingen we even doorvragen hoe of wat en de desbetreffende mensen stonden ook al 3 uur te wachten en de hoeveelheid mensen was alleen maar toegenomen. Wij zijn die dag (6 september) tot 24:00 gebleven, echter werden wij niet geholpen.. Uiteraard hebben wij zelf toen stappen ondernomen omdat we ook telefonisch geen gehoor kregen. Hierdoor zijn wij genoodzaakt geweest om een taxi te nemen, omdat wij toch naar het resort omdat we de dag erna al vroeg een bruiloft hadden. Vrijdag 7 september hebben wij een medewerker aan de telefoon gehad en die zorgde dat de kosten terug gestort zouden worden en vertelde ons dat we na de gehuurde periode, de extra gemaaakte kosten konden indienen, om het zo terug te ontvangen. Na lang geen reactie te hebben gekregen, begonnen we te bellen. Ze zouden het met spoed opnemen. Echter duurde dit en duurde dit en hebben we meerdere malen dus te horen gekregen dat ze er haast achter zouden zetten. Eindelijk werden we dan gebeld op 2 oktober.. De desbtreffende mevrouw vertelden ons dat het onze eigen keuze was geweest om een taxi te nemen. Daarvoor in de plaats, hadden we een fast ticket kunnen kopen (waarom zouden we een fast ticket kopen als wij van tevoren alles al hebben geregeld?). Uiteraard vinden wij het belachelijk dat zij met deze ‘optie’ kwam, want je huurt een auto voor een bepaald bedrag voor die periode en dat jullie al fast tickets moeten aanbieden, zegt al genoeg over jullie wachtrijen. Verder vertelde ze me dat we gewoon naar het nummer dat vermeld stond op hun website hadden moeten bellen (waar we dus niemand te pakken kregen), want dan hadden ze gewoon voor een oplossing kunnen zorgen. Welke oplossing, kon mevrouw niet vertellen.. Ook vertelde mevrouw ons dat ze zag dat onze vlucht wat vertraging had en dat we hadden moeten bellen, want de kans was heel groot dat de auto nu al verhuurd zou zijn. WAT? VERHUURD? PARDON? Wij hebben die auto gehuurd en op de dag van ophalen stonden wij gewoon op het vliegveld te wachten met onze referentie. Hoe kan jij dan de auto die wij hadden gehuurd, weer aan iemand anders doorverhuren?! Uiteraard had mevrouw hier weinig op te zeggen en praatte ze er maar een beetje overheen. Uiteraard waren we het niet eens met haar beslissing, dat de kosten voor onszelf waren, dus vroegen we haar of we de manager de dag erna kon spreken. Dit was geen probleem en hij/zij zou ons om 12 uur de volgende dag bellen. En jawel, je raadt het al, geen gehoor. Nogmaals geprobeerd om hen aan de lijn te krijgen op 09-10 om 16:13, maar helaas was niemand te bereiken.. Terwijl op de website was aangegeven dat ze klanten tot 17:00 uur te woord zullen staan.. Jullie snappen hopelijk wel dat wij abosluut niet te spreken zijn over de manier hoe jullie ons behandelen. Via deze weg hopen wij nog met jullie in contact te komen, om zo tot een redelijke oplossing te komen.

    Sterke punten
    GEEN!!

    Zwakke punten
    HET PROBLEEM NIET OPLOSSEN EN DE HUURDER DE SCHULD GEVEN VAN HUN EIGEN FOUTEN!!

    Door Monique Heij op 8 november 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • e wordt zwaar misleid bij Rentalcars.com je betaald te veel en krijgt ook niet de auto waarvoor je betaald hebt terwijl ze dat zo aangeven op de site. Staat in de kleine letters van hun (letterlijk 70 te veel betaald via deze broker) je kan beter direct naar een verhuurmaatschappij gaan.

    Zwakke punten
    Misleidend

    Door Kai op 17 oktober 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Fully insured and not being payout since 2016!!!!!! Background I rented a car via easyCar.com from 20/7/2016 to 15/8/2016 (Johannesburg airport South Africa). Price Breakdown: Car hire charge €285.58 and Full protection €148.64 We picked the car up at the airport from Keddy by Europcar. On 30 July 2016 we were involved in an accident to no fault of ours (the guilty party drove over a stop sign into our side). Money I was advised by Europcar, easyCar (rentalcars) to pay Europcar the amount of R52 191. I did so on 28/11/2016 and sent proof to easyCar (rentalcars) thereof. I have various emails and chats where they say they will reimburse me but the third party claim must be settled first (first by Europcar and lately they say by Hertz). I have provided a full accident report with the contact details of a witness that states my innocence. It is more than 2 years now and I have not received any reimbursement for the insurance money nor for the rental that was terminated on the day of the accident as me and my wife were both incapable of driving due to injuries. I am being ignored and ripped off as a client. My insurance from RentalCars seems worthless. Europcar ignored me since they got their R 52 thousand.

    Sterke punten
    Leugens. Dus geen.

    Zwakke punten
    Leugens. Negeer klanten. Ligt klanten op.

    Door JPB van Logg op 1 oktober 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Slecht -

    I.v.m. "te laat" ophalen auto niet meegekregen. Meermaals auto gehuurd maar dit nog nooit meegemaakt. Dat dit niet kon bij te laat ophalen staat niet op hun voucher maar in losse voorwaarden van onderverhuurbedrijf die kunnen dat gewoon gaan bepalen als ze willen. Redelijk relevante info lijkt mij, waarom niet op voucher. 4 uur gewacht op auto Mallorca i.v.m. wachtrij van maar liefst 100 man bij Recordgo (die zij in mijn geval ingeschakeld hadden). Mensen zeiden me dat hun vakantie (kort) hierdoor in het water viel. Als je drie dagen hebt en een dag valt weg door het wachten op de auto... Je kunt veel beter direct huren omdat met Rentalcars een en al onduidelijkheid/ruis ontstaat en hun service door slechte bereikbaarheid (alleen tijdens kantooruren) droefwekkend is. Rentalcars was zondagavond niet bereikbaar dus er kon niks meer geregeld worden. Ze verschuilen zich daarbij achter kantoortijden. Belachelijk! Voor mij nooit meer Rentalcars.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Alle

    Door Roland op 30 september 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • in Birmingham via een creditcard van een vriend, zonder problemen. Later zag ik staan dat het alleen met een eigen creditcard zou moeten kunnen, maar ik had Sl geboekt. Daar aangekomen ben ik naar europecar gegaan om de auto op te halen, deze was via Rentalcars gehuurd! Hier bleken ze de borg niet van een normale maestro pinpas te kunnen halen en hij cancelde gelijk mijn boeken met het verhaal dat het geld gelijkteruggestort zou worden op mijn vriend zijn kreditcardaccount. Tot op heden is er nog geen cent teruggestort en pas na 3x bellen kreeg ik te horen omdat zij geen normale pinpas accepteren dat ik ook nog eens annuleringskosten moest betalen van €103 waar ik natuurlijk best kwaad over ben, want waarom kan ik wel gewoon boeken? De kosten van de huurauto waren €135, dus 2/3 moet ik gewoon betalen, niet normaal. Nu 1,5 week na mijn laatste telefoontje is zelfs het restant nog niet teruggestort. Niet normaal, dit is ook zeker de laatste keer dat ik iets via rentalcars boek. 4 jaar geleden ook via die vriend geboekt en toen was het geen enkel probleem. Niet iedereen heeft een creditcard namelijk. Er werd mij ook nog verteld dat ik dan volgende keer eerst maar eens de hele website moest lezen voordat ik ging boeken bij mijn laatste telefoontje.

    Sterke punten
    Oplichten Afspraken niet nakomen Onduidelijk zijn

    Zwakke punten
    Teveel om op te noemen

    Door Sebastiaan v op 12 september 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Via het bedrijf Rental Cars in NL hebben wij een complete huurovereenkomst afgesloten voor een auto op Mallorca, inclusief een alles gedekte verzekering. Bij de balie van het betreffende lokale autoverhuurbedrijf Goldcar werden wij geconfronteerd met een nieuw opgemaakt contract en bijkomende kosten. Er werd in rap tempo gezegd dat dit een soort borg voor brandstof was en dat e.e.a. per creditcard geïncasseerd moest worden. Het contract moest worden ondertekend anders kregen wij de auto niet mee. In de hectiek getekend en achteraf zie je dan dat er allerlei andere kosten in rekening worden gebracht zoals ook een extra verzekering. Vervolgens moesten we extra betalen voor pechhulp (kennelijk niet standaard) en er werd luchthaventoeslag in rekening gebracht. De zg. brandstofservice stond zo bleek later op de Spaanstalige factuur. Al met al moesten we nog € 382, extra aftikken. Dan had ik dus beter ter plekke/locaal zelf een auto kunnen huren, want nu heeft de tussenkomst van Rental Cars geen enkel voordeel voor mij gehad, meer ergenis. Rental Cars neemt klacht in behandeling maar komt met slap antwoord en doet niets met mijn claim. Rental Car ontrekt zich hier van haar verantwoordelijkheden naar mij als klant. De volledige verzekering die zij bieden dekt volgens de polis namelijk wel locale toeslagen ed. Zo wordt mijn claim voor de extra kosten die in rekening zijn gebracht door de verhuurder afgewimpeld en mag ik zelf even met Spanje contact op gaan nemen?? Nu lees ik op internet achteraf allerlei soortgelijke ervaringen en klachten aan het adres van zowel Rental Cars als GoldCar....hoe kunnen deze bedrijven nog actief zijn ?? Zijn er geen instanties die hier wat mee doen??? Kortom mijn advies: Rental Cars & GoldCar : NIET DOEN

    Sterke punten
    Snel te boeken

    Zwakke punten
    Slechte service Ontrekt zich van verantwoordelijkheden Komt overeenkomst niet na Laat klant lang in het ongewisse bij behandeling klacht

    Door Helen op 23 augustus 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • De afgelopen 3 maanden 2 maal een auto gehuurd via de site van Rentalcars. Ik ontvang tenslotte 3 tot 5 maal per week een e-mail met aanbiedingen. Deze aanbiedingen geven je het gevoel dat je een goede deal sluit en je leest alle voorwaarden, je gaat akkoord en je betaalt. Vervolgens kwam ik aan in mei in Malaga en in juni in Faro waar ik beide keren via Rentalcars bij Goldcar terecht kwam. Als mystery shopper ben ik eenmaal in de rol van een niet wetende zakenman gestapt en eenmaal als toerist. Beide malen zeer vriendelijk aan de balie van Goldcart opgelicht. Men weet zeer goed welke deal je hebt gesloten met Rentalcars en vervolgens krijg je ongevraagd extra verzekeringen, onduidelijke uitleg, vermijden vragen over creditcard en de daarop lopende verzekeringen. Oplichting na inleveren auto door een penalty te geven voor een niet volle tank. ( 110% vol met bewijs) Etc. Rentalcars is snel qua service en restitutie, maar dit vraagt om een brede publiciteit omdat de toerist anno 2018 in Zuid Europa immer nog opgelicht wordt. Zelfs na de miljarden steun tijdens de Euro crisis is er geen besef van fatsoen. Bij deze waarschuw ik allen zeer goed te lezen, geen handtekening te zetten voordat alle voorbereide punten besproken te zijn en eventueel instanties inlichten over de praktijken/contracten. De zogenaamde goedkope Rentalcar van 4% korting resulteert in bijvoorbeeld Portugal tot 10%-20% te veel betalen. Kijk eerst naar alle alternatieven voordat U ingaat op de aanbieding.

    Sterke punten
    zero

    Zwakke punten
    alle

    Door Moll op 9 augustus 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Na een lange vlucht dan eindelijk voor de balie van Fox .....er waren nog 20 anderen voor me.....bij iedereen duurde het extreem lang.....later begreep ik waarom. Eerst zijn ze heel vriendelijk en behulpzaam en close om je vervolgens te verplichten om een extreem dure extra verzekering aan te smeren.....als je niet tekent gaat de verhuur niet door en kun je naar een ander. Wij hadden een "mini-van" nodig want we waren met 6 personen ( 4 volwassenen en 2 kinderen). Misbruiken van de situatie ......later las ik de vele andere slechte reviews over dit bedrijf,maar als je boekt via een tussenpersoon ( bv. autorentals.com) weet je niet eens bij welke maarschappij je eigenlijk huurt......dat gaat me niet nog eens gebeuren. Totaal waren we ongeveer 550$ extra kwijt.....een nare smaak in de mond en het vervelende gevoel te zijn belazerd door deze auto-cowboys. Nooit meer Fox voor ons.

    Sterke punten
    geen

    Door Tee op 4 augustus 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek RentalCars

Schrijf je eigen review