OK Rent a Car, car hire in Ibiza and Mallorca with the latest models on the market Discover us! Our greatest asset is the innovation in our fleet, offering the latest models of the rental market in your car, at the best price. Premieres car during your holiday in Majorca and Ibiza!
OK Rent a Car Reviews

  Ik huur nooit meer bij OK rent a car!

  Deze zomer hebben wij voor onze vakantie een auto bij OK-Rent-A-Car in Santiago de Compostela gehuurd (via Expedia). Bij aankomst op het vliegveld hebben wij de via de website beloofde shuttlebus niet kunnen vinden (geen enkele bewegwijzering). Wij hebben op eigen kosten een taxi naar het bedrijf moeten nemen (ook een uitdaging: adres en telefoonnummers website klopten niet). Omdat wij vanuit Spanje ook naar Portugal wilden met de auto moesten wij extra verzekering bijbetalen. Dit bleek 150% (!!!!!) van het bedrag te zijn waarvoor wij hadden geboekt. Medewerkster op locatie was een erg onvriendelijke dame. Kortom, wat ons betreft klantenservice 0,0!! Expedia vindt dat zij haar verplichtingen goed is nagekomen. OK-Rent-A-Car heeft niet meer gereageerd op onze schriftelijke klacht achteraf.

  Sterke punten
  GEEN

  Zwakke punten
  Zie hierboven!

  OkRent? NOT OkRent zul je bedoelen!

  Dieven en afzetters. Stelen je geld en proberen je voor nog eens ruim drie keer dat bedrag op te lichten, ondanks dat je allang betaald hebt voor een auto. Ze laten je met je gezin op een zaterdag avond gestrand op een industrieterrein als je niet ingaat op hun oplichting. Via aangifte en verzekering gaan we ons geld terughalen, maar als je wil dat je onbeschoft behandeld en bestolen wordt, ga dan vooral naar NotOk RentABrik. Waardeloos bedrijf met waardeloos volk, dieven, tegen de muur met dat tuig.

  Sterke punten
  Geen enkele, het enige sterke punt wat ze hebben is dat ze je alleen via de telefoon durven vertellen dat ze je geld jatten, die slappe etters op locatie durven je dat niet in je gezicht te vertellen..

  Zwakke punten
  Alleen maar. Heel dat bedrijf bestaat uit stelende slappe etters en laffe honden.

  Slechte service en wanpraktijken

  Wachtrijen immens lang ...je mag 18€ extra betalen om "iets sneller" geholpen te worden. Blijven aandringen voor nog een extra verzekering bij hun van 220€ maar wij zeiden neen want wij hadden al voor extra verzekering betaalt. Met lang gezicht mochten we dan kredietkaart voor waarborg van 1200€ geven. Er was een probleem met mijn visa kaart "raar ...juiste code ingeven en toch error krijgen ???" Dus geblokkeerd. (Op andere reviews dit nu achteraf ook gelezen). Wij wouden dan 2de visa gebruiken op naam van 2de bestuurder. Dit mocht niet ...tenzij we die extra verzekering van 220 € wel betaalden. Niet gedaan en zonder auto mogen vertrekken s nachts om 1u.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Slechte service, onvriendelijk, pure afzetterij

  Niet OK Rent a Car

  Wij hebben 4 weken geleden via DoYouSpain een auto gehuurd voor onze vakantie in Spanje. Wij hebben bewust gekozen voor een VW Golf 5 deurs of vergelijkbaar; met 3 volwassenen en 3 grote koffers geen overbodige luxe. De verhuur van de auto was ondergebracht bij OK Rent a Car. De ellende begon al direct bij het ophalen van de auto op vliegveld Madrid. Bij de balie, die na lang zoeken in de hoek van een hotel bleek te zijn verstopt, was slechts 1 medewerker actief. Gelukkig waren wij de tweede in een wachtrij, die steeds langer werd. Niet verrassend; de overige 2 medewerkers achter de balie trokken zich niets aan van de lange wachtrij, en waren ongelooflijk druk met werkzaamheden waar ik geen touw aan vast kon knopen. Ondanks het feit dat wij de boeking in Nederland al geregeld en betaald hadden, werd deze procedure aan de balie nog eens helemaal over gedaan. Na 50 minuten hadden wij uiteindelijk een sleutel in handen! Maar het werd nog gekker. Bij aankomst in de kelder, waar de auto’s opgehaald werden, vroeg ik aan de ongeïnteresseerde medewerker waar mijn auto stond. Aansluitend moesten wij de auto zelf opzoeken in een slecht verlichte garage door daar rond te lopen en door aanklikken van de autosleutel er achter zien te komen waar de auto stond! Na nog eens 20 minuten rondstruinen hadden we de auto gevonden. Vreemd genoeg moesten wij ook zelf in de nauwelijks verlichte ruimte de schade controleren op de auto. Toen ik daar merkte dat ik een Dacia Sandero gehuurd had, heb ik direct bezwaar gemaakt bij de medewerker van OK Rent a Car. Die haalde slechts zijn schouders op, en deed alsof hij geen Engels verstond. Omdat wij geen tijd meer hadden om er langer bij stil te staan, onze dochter zouden wij ophalen op vliegveld Malaga, heb ik de auto uit nood maar geaccepteerd. Over de auto zal ik kort zijn. In geen enkel opzicht voldeed deze auto aan de verwachtingen die ik bij een VW Golf had. Dat is ook niet mogelijk: alleen al de verkoopprijzen van de Dacia en de VW Golf liggen mijlenver uit elkaar. We hebben hachelijke situaties meegemaakt in parkeergarages, waarbij ik letterlijk een aanloop met de auto moest nemen om op het volgende parkeerdek te komen. Te gek voor woorden! Ik heb na terugkomst enkele mails verstuurd naar DoYouSpain, waarbij ik mijn beklag heb gedaan. Daarin stel ik ook dat ik teveel betaald heb voor de geleverde auto, en een verhuurbedrag op basis van een Dacia Sandero correct zou zijn. Maar geheel in stijl heb ik uiteraard geen enkele reactie ontvangen! Ik heb inmiddels veel negatieve reacties op internet gelezen over DoYouSpain en OK Rent a Car. Ik sluit mij daar volledig bij aan. Mijn advies: ga niet met deze partijen in zee, ondanks het feit dat ze in veel gevallen de goedkoopste zijn.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Zie review

  Geen probleem

  Wij hebben voor twee weken een auto gehuurd, in Madrid bij OK. Kregen een andere auto dan eigenlijk geboekt maar wel van hetzelfde type. Geen probleem dus. Bij het boeken een extra verzekering genomen, was niet veel extra qua prijs. Gratis extra bestuurder, 3000 km vrij en vol terug. Bij het ophalen geen probleem en bij het 'droppen' ook niet. Toch meer dan 2500 km gereden voor weinig. Eerlijk gezegd vond ik de service uitstekend en waren ze heel vriendelijk en behulpzaam. Klinkt misschien gek na het lezen van al die schokkende berichten maar ik zou het zo weer doen. Overigens heb ik de auto wel via 'Auto Europe' gehuurd en hun ook gebeld om te vragen of het wel betrouwbaar was allemaal. Ze zeiden dat als er iets mocht zijn ik hun kon bellen en zij het zouden regelen met OK.

  Sterke punten
  Vriendelijk Volgens afspraak Prima auto

  Zwakke punten
  Je moet op je hoede blijven en je indekken met wat extra verzekering.

  Bedrog met MasterCard

  Auto gehuurd in Valencia. Toen we aankwamen kwam het shuttlebusje op het afgesproken tijdstip naar de afgesproken plek. So far so good. In het verhuurkantoor moesten we meer dan een uur wachten voor we geholpen werden. De man achter de balie liet me eerst €89 betalen omdat we de auto in Alicante zouden inleveren. Dat was vooraf zo te lezen in het contract. Dan liet hij me €107 betalen voor de benzine. Die zou ik terugkrijgen als ik de auto volgetankt zou binnen brengen. Nu, meer dan 3 weken later, heb ik dat bedrag nog steeds niet ontvangen. Ik heb ondertussen wel al het afschrift van het benzinestation en een foto van het dashboard doorgestuurd. Omdat ik vooraf via Easyterra een verzekering had genomen, weigerde ik een extra verzekering. Daarop zei de man dat hij €1200 zou blokkeren op m’n MasterCard. Dat was geen probleem want ik had de limiet vooraf laten verhogen voor dit soort zaken. Toch gaf de man aan dat het bedrag niet geblokkeerd kon worden. Ik kon niet anders dan de extra verzekering van €198 te betalen. Omdat dit op een zaterdag was, moest ik tot maandag wachten om m’n bank te contacteren. Toen ik dat deed, werd ik pas echt boos. Er was niet alleen voldoende krediet aanwezig, meer nog, de €1200 werd wel degelijk geblokkeerd maar na 2 minuten werd dit door OK Rent geannuleerd zodat ze mij die extra verzekering konden aansmeren. Ik heb zelf verschillende malen contact proberen opnemen met OK Rent (telefoon, contactformulier op de site, e-mail) maar ik kreeg geen gehoor. Tot ik dinsdagmorgen plots wakker gebeld werd door een mevrouw die voor OK Rent werkte. Blijkbaar hadden ze ons ook nog eens de verkeerde auto meegegeven. Ik maakte van de gelegenheid gebruik om tegen deze vrouw mijn beklag en verhaal over het gesjoemel met m’n MasterCard te hebben. Zij zei dat zulke zaken niet door de beugel konden en dat de jongens serieus zou aangepakt worden en dat ik de €198 zou terug krijgen als ik het bewijs van de bank zou doorsturen via de klantendienst. In de meer dan 4 weken sinds de huurperiode gestart is, heb ik hen al op alle mogelijke manieren proberen te contacteren, heb ik alle mogelijke bewijzen doorgestuurd maar tot op heden kreeg ik geen reactie. Easyterra, via wie ik oorspronkelijk huurde, zei me pas in actie te kunnen treden nadat de huurperiode beëindigd was. Tot dan had ik goede hoop op een rechtzetting en het terugbetalen van het geld van de benzine. Helaas, bijna 3 weken na afloop van de huurperiode, kom ik niet veel verder dan wat heen en weer mailen, het nog eens doormailen en/of oploaden van alle documenten die ik sindsdien verzamelde. Wat een vermoeiend gedoe. De huurauto heeft de hele tijd als een schaduw boven onze vakantie gehangen. Ik voelde me zo unfair behandeld en het bedrag van meer dan €300 in totaal was een serieuze hap uit mijn vakantiebudget. Als ik het op voorhand had geweten, had ik daar nooit een auto gehuurd.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  - geld brandstof werd niet teruggestort - geeft aan dat de borg niet geblokkeerd kan worden op de MasterCard terwijl dit wel mogelijk was - rekent extra verzekering aan - niet bereikbaar via telefoon/mail...

  Georganiseerde oplichterij in groene hesjes

  Nooit eerder na 30 jaar gebruik van autoverhuurfirma’s heb ik zo’n oplichterij gezien. Dit bedrijf heeft als businessmodel om met goedkope tarieven klanten te lokken naar hun verhuurcentrale ver van de luchthaven en van alle publieke transport om je dan kosten aan te rekenen voor allerhande krasjes, te vroeg of te laat aankomen enz. Bij mij was het nog erger : ik kreeg een klapband nog geen 20 km. na mijn vertrek en kreeg te horen dat het niet hun schuld was maar de mijne en kreeg een extra rekening van 1.350 Euro. Het zijn oplichters : maak er nooit gebruik van !

  Sterke punten
  Geen enkel

  Zwakke punten
  Gebrekkig shuttle transport naar de luchthaven Oneerlijke praktijken bij het vaststellen van zgn. Schade Leveren van wagen met defecte band

  Ook hier bijbetalen. Oplichters

  Via internet een auto gereserveerd voor 3 weken en vooraf het gehele bedrag betaald. Bij boeking moest ik het tijdstip van ophalen invullen. Kom ik op zaterdag, vier uur later dan ik had opgegeven, de auto ophalen. Geen probleem, zou je denken, ik heb gereserveerd en betaald. Maar nee hoor, niets mee te maken, volgens de 'kleine lettertjes' ben je verplicht de extra verzekering af te sluiten als je de auto meer dan drie uur later op komt halen. Geen ontkomen aan. Je krijgt ander de auto gewoon niet mee.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Extra verzekeren of je krijgt de auto gewoon niet mee

  Slechtste service ever

  We zitten hier nu al meer dan uur te wachten en er zijn ongeveer vier mensen geholpen. 8 balies, drie bezet, mensen die niks doen, en voor 18 euro kun je een wachtnummer trekken dat vooegaat. Al die mensen keijgen voorrang. Dat is hun tactiek. Mensen lang laten wachten zodat ze voor 18 euro sneller geholpen worden.

  Sterke punten
  Tot mu toe geen. Geen vriendelijkheid, en zeker geen efficiëntie.

  Oplichters

  Als dit bedrijf de mogelijkheid heeft om je op te lichten, doen ze het. Wij (2 vrouwen) stonden ‘s avonds laat in het donker aan hun balie om een auto te huren. Ze wisten dat verder alles al gesloten was en dat we geen andere mogelijkheid hadden. Ze vroegen daarom een prijs die 6 keer zo hoog was als de daadwerkelijke prijs. Lees goed alle tekst in de huurovereenkomst en vooral de kleine lettertjes.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Oplichters

  Be sure you are fully insured

  Be sure you are fully insured when you rent a car with OK. A little bit damaged tyre is going to cost you €260.00. So make pictures of all your tyres before you go. It is very dark down there so use your flashlight so do they when you return your car. Also be sure your tank is full, in our case the fuel meter was going directly down after a few km.

  +34 902 36 06 36 kost 2 euro per minuut. Rekening 66,39 euro!

  Het was niet zeker of ik zou vliegen. Na aankomst op Alicant Airport vond ik op internet 'OK rental Alicant Airport' . Het telefoonnummer website OK rental gebeld, +34 902 36 06 36. Je moet lang aan de telefoon wachten voordat je iemand aan de lijn krijgt. Daarnaast kan de medewerker amper engels spreken / verstaan. Wanneer ik mijn achternaam wil doorgeven dan geeft dat problemen. De telefoniste zet mij in de wacht. Na 10 minuten komt mevrouw niet aan de telefoon. Ik bel voor de tweede keer naar OK rental. Ook dit gesprek duurt lang. Daarna besluit ik maar de pendelbus te nemen naar OK rental omdat het aan de telefoon niet goed komt. De bestuurder van de bus doet moeilijk omdat mijn reserveringsnummer niet op de lijst voorkomt. Eind oktober 2018 ontvang ik voor +/- 30 minuten bellen een telefoonrekening van 66,39 euro !!!! Mijn provider zegt dat vrijwel alle verhuurbedrijven betaalnummers hebben. Dit nummer kost ruim 2 euro per minuut. Ik ben letterlijk pissed off. Moeilijk bereikbaar, lang in de wacht en medewerkers die niet goed Engels spreken. Dit is oplichterij. - nergens duidelijk gelezen dat dit nummer 2 euro per minuut was - niets in het Engels vermeld dat dit een duur betaal nummer was U bent gewaarschuwd om +34 902 36 06 36 te bellen. He pagado 2 euros por minuto. La factura del teléfono fue de 66,39 euros por 30 minutos. El servicio al cliente habla mal inglés. Larga espera en el teléfono. Negocio de Rot! Het ophalen en terug brengen van de auto verliep goed. Geen problemen gehad, tot ik mij rot schrok van de telefoonrekening voor het reserveren van de auto. Ik hoop dat het bedrijf mij de telefoonkosten gaat terug betalen. Nogmaals waarschuwing!! Op trustpilot staat bij contact informatie +34 902 36 06 36. Dit is dus het dure nummer van 2 euro per minuut!!! Kijk aan de rechterzijde bij contact informatie. Een telefoontje voor een reservering had men binnen 10 minuten kunnen afhandelen. Men wilt de telefoonkosten niet terug betalen, ik huur hier geen auto meer. Stelletje hufters zijn het.

  Schandalig slechte service

  Ruim 2 en half uur moeten wachten totdat we werden geholpen bij de autoverhuur. Wat een ellendige start van een vakantie op Ibiza. Extreem langzame baliemedewerkers en veel discussies overal met de aanwezige klanten. Geen enkele info over wachttijd. Eenmaal aan de beurt werden we geacht een extra afkoop te betalen die wij online via do you Spain al vooraf hadden betaald. Dit overlegd, maar volgens OK car rental stond Do You Spain los van OK car rental dus het was dit of 900 euro blokkeren op de creditcard en in geval van schade werd dit ingehouden op de creditcard en moesten we achteraf declareren. Dat vonden we sowieso geen optie dus alsnog extra afkoop van 15 euro per dag betaald. Wat een valse voorlichting en wat een twijfelachtige zaakjes, dit tezamen met ruim 2 en half uur wachttijd maakt dat we iedereen afraden hier zijn auto te huren!!

  Sterke punten
  Gratis upgrade Gratis tweede bestuurder

  Zwakke punten
  Wachttijd Valse voorlichting Slechte service Matige auto

  Oplichters

  Wij huurden een berlingo bij OK Rent a Car gedurende een week in Palma de Mallorca. Men leverde ons een zwarte Nissan x-trail 7 plaatsen. Wat een upgrade !Ik moest echter zelf en alleen als leek op een blanco formulier de schade noteren aan het voertuig. Dit op een zeer dukke parking te midden van alle aan en afrijdende voertuigen.Bij het binnenleveren van het voertuig werd dit gecontroleerd door 2 experts. Natuurlijk vonden zij overals krasjes die ik niet had opgemerkt.Dit koste mij €600,00 af te houden van mijn waarborg met MasterCard.Geen discussie mogelijk, de experts spraken enkel Spaans en ik was in tijdsnood wegens halen vliegtuig. Ik heb alles geprobeerd via OK Rent a Car, via Carflexi.com, via MasterCard en zelfs via de Europese Verbruikersunie om een andere schikking te vinden. Geen gehoor, zelfs geen antwoord op mijn verzoeken. Dit is aldus de zuiverste vorm van oplichterij en misbruik. Werkelijk de afpersing van de onwetende toerist. Waarschijnlijk werd deze zogezegde schade reeds 3 à 4 maal betaald.

  Sterke punten
  Tamelijk recente voertuigen en technisch in orde.

  Zwakke punten
  Oplichterij onwaardig een bedrijf te runnen.

  Avoid at all costs

  If OK RAC can't make up the cost of their apparently inexpensive rentals by browbeating you into purchasing their expensive additional insurance, then they WILL "find" damage to the car when you return it. This is how they make their money. Avoid any company that has this as a business practice at all costs.

  Sterke punten
  None whatsoever.

  Zwakke punten
  Deliberate swindling as a business model.

  Oplichters

  Purchased a flight ticket and rented a car via www.transavia.nl. The car is rented through OK Rentacar Sevilla. A payment link is sent. After direct payment, it appears that 29 euros still have to be paid at the counter for fuel administration costs. At pickup it appears also that in advance 120 euros for the fuel has to be paid at the counter. The car is rented with a full tank (with me the tank was 90% full). By returning the used fuel chached on the 120 euro but also they charge 29 euros fuel administration costs. Even if the car is brought back full, as I did. This is pure theft! Advice: Do not rent with this company! Simply hire by one of the reputable rental companies in front of the terminal. Saves you time (you dont have to be on the shuttle to the pickup/dropp-off outside the airport) and finally it saves you money!

  Sterke punten
  Nette auto (was prijs ook naar). Vriendelijk personeel.

  Zwakke punten
  Onbehoorlijke kosten!

  Te slecht voor woorden

  Aankomst iets voor 22.uur mega rij 2.00 uur later aan de beurt willen ze toeslag rekenen omdat het na 23.uur is na protest zei medewerkster oh u bent vaste klant dan draaien wij dit terug(1 keer eerder gehuurd bij calpe)in de pikkedonker moet je een mega vuile auto checken op krassen etc dus met ZAKLAMP van TELEFOON ontdek ik een megaplek zat geen lak meer op terug naar balie reaktie is oh dan maar een andere auto deze was behoorlijk nieuw maar ook niet schoon dus het zelf checken is niet goed tedoen. En jahoor bij terug brengen vinden ze twee miniscuul kleine krasjes is dan 300,= heb er geen woorden meer over vuil gemaakt op deze manier leveren autos bij dit bedrijf goud geld op zeker als je in de avond auto en je niet goed kan controleren uiteindelijk om 1.15 uur in kleinschalig hotel aangekomen receptie was al naar huis gelukkig hadden ze hierover gebeld ivm sleutel goed geregeld dus met geen hap gegeten en dodelijk vermoeid in slaap gevallen met een akelige 1ste kennismaking van mallorca gelukkig bleef dat alleen beperkt tot okecars.NOOIT MEER

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  alles

  Ok car rental

  This is the worst car rental company in Europe....

  Sterke punten
  You can buy speedy ticket

  Zwakke punten
  And with that speedy ticket you also need to wait one hour and more.

  Terrible

  Way of prices they offer you !!!!! Very bad !!! Trying to make second insurence covering everyting. Very bad.

  Sterke punten
  Nothing !!!!!!!

  Zwakke punten
  Pick up !!! Promises !!!! Very bad !!!!

  Very bad

  Very bad

  Sterke punten
  None

  Zwakke punten
  Everything

  Extra kosten voor verzekering bij afhalen

  Zeer slechte service. Ze wijzen je op de kleine letters als je de verzekering via de website uitgezet hebt. Dan blijkt bij het afhalen dat je de keuze hebt alsnog de verzekering te betalen OF €1000 moet blokken op je creditcard. Absolute waanzin! Dan wordt je ook nog eens schofterig verwezen naar de kleine letters door een medewerker. Vervolgens komt er een stel na mij die exact tegen hetzelfde aanloopt. Het zijn een stel boeven. Ze lijken de goedkoopste, maar achteraf nog duurder.

  Zwakke punten
  De kleine lettertjes en extra kosten die er puntje bij paaltje bijkomen.

  Krasjes

  Gewoon 200 euro voor krasje moeten betalen die er al op zat en niet was aangemerkt op het formulier. Alleen 60 km snelweg gereden en in parkeerhaven gezet. Het is ook gewoon te goedkoop om te huren.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Oplichters

  Oplichters! Pas op!

  6 maanden geleden hebben wij hier een simpel autootje gehuurd. Wij hebben toen een bekeuring van 50 euro gehad en deze netjes betaald. Nu is er weer 50 euro van onze creditcard afgeschreven als een soort "boete fee". Dit stond ergens in de kleine letters. Smerige manier van zaken doen! Pas op!

  Goede Service

  Wij hebben afgelopen week een auto gehuurd bij Ok Rent a Car. En het was zeker niet de eerste keer dat wij een auto huurden in Spanje. Na veel slechte ervaringen was dit een van de beteren. Het shuttlebusje van de luchthaven in Alicante bracht ons snel naar hun vestiging. Het was niet druk dus wij waren direct aan de beurt. De keuze tussen bijverzekeren van het eigen risico, of een eigen risico bedrag laten blokkeren op de Visa Gold Card was snel gemaakt en wij kozen het laatste. Zeer vriendelijk personeel/ servicegericht en een prima auto. Na een week de auto weer ingeleverd; snel terug naar de luchthaven waar we keurig werden afgeleverd bij de vertrekhal. Wij zijn zeer tevreden!

  Sterke punten
  Snelle service Zeer vriendelijk personeel Prima auto Geen opdringerige poging om verzekering bij te kopen Keuze om iets grotere auto te huren voor een extra bedrag per dag hebben we afgeslagen.

  Zwakke punten
  Geen bijzonderheden

  nooit meer ok

  na meer als een uur op de shuttlebus te hebben gewacht werden we afgezet bij het kantoor wachthal zat bomvol en er waren 26 wachtende voor ons van de 8 balie,s waren er 3, soms 4 open ruim 2 en half uur gewacht voor we aan de beurt waren en afwikkeling duurde ook nog een half uur 87,00 euro betaalt via creditcard voor de tank inhoud en deze ook vol weer teruggebracht toch wordt er maar 63,00 terug gestort,24 euro servicekosten!!!

  Sterke punten
  belazeren

  Zwakke punten
  alles


Bezoek OK Rent a Car

Schrijf je eigen review