OK Rent a Car - 36 Reviews

Last updated: 25 september 2019
OK Rent a Car Logo

6.5% aanbevolen, 36 Reviews

  1. OK Rent a Car
  2. OK Rent a Car Reviews
  3. Schrijf ook een review over OK Rent a Car

Niet tevreden over OK Rent a Car? Probeer dan eens Firefly Car Rental.

OK Rent a Car

OK Rent a Car, car hire in Ibiza and Mallorca with the latest models on the market Discover us!

Our greatest asset is the innovation in our fleet, offering the latest models of the rental market in your car, at the best price.

Premieres car during your holiday in Majorca and Ibiza!

OK Rent a Car Details

Hits: 739

URL: http://www.okrentacar.es/en/

Categorieën: Buitenlandse Autoverhuurders

Reviews: 36


OK Rent a Car reviews (35):

OK Rent a Car - OkRent? NOT OkRent zul je bedoelen!

0

Review:
Dieven en afzetters. Stelen je geld en proberen je voor nog eens ruim drie keer dat bedrag op te lichten, ondanks dat je allang betaald hebt voor een auto. Ze laten je met je gezin op een zaterdag avond gestrand op een industrieterrein als je niet ingaat op hun oplichting. Via aangifte en verzekering gaan we ons geld terughalen, maar als je wil dat je onbeschoft behandeld en bestolen wordt, ga dan vooral naar NotOk RentABrik. Waardeloos bedrijf met waardeloos volk, dieven, tegen de muur met dat tuig.

Sterke punten:
Geen enkele, het enige sterke punt wat ze hebben is dat ze je alleen via de telefoon durven vertellen dat ze je geld jatten, die slappe etters op locatie durven je dat niet in je gezicht te vertellen..

Zwakke punten:
Alleen maar. Heel dat bedrijf bestaat uit stelende slappe etters en laffe honden.

Tinus beveelt OK Rent a Car NIET aan bij vrienden/bekenden

OK Rent a Car - Slechte service en wanpraktijken

0

Review:
Wachtrijen immens lang ...je mag 18€ extra betalen om "iets sneller" geholpen te worden. Blijven aandringen voor nog een extra verzekering bij hun van 220€ maar wij zeiden neen want wij hadden al voor extra verzekering betaalt. Met lang gezicht mochten we dan kredietkaart voor waarborg van 1200€ geven. Er was een probleem met mijn visa kaart "raar ...juiste code ingeven en toch error krijgen ???" Dus geblokkeerd. (Op andere reviews dit nu achteraf ook gelezen). Wij wouden dan 2de visa gebruiken op naam van 2de bestuurder. Dit mocht niet ...tenzij we die extra verzekering van 220 € wel betaalden. Niet gedaan en zonder auto mogen vertrekken s nachts om 1u.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Slechte service, onvriendelijk, pure afzetterij

Pascale beveelt OK Rent a Car NIET aan bij vrienden/bekenden

OK Rent a Car - Niet OK Rent a Car

0

Review:
Wij hebben 4 weken geleden via DoYouSpain een auto gehuurd voor onze vakantie in Spanje. Wij hebben bewust gekozen voor een VW Golf 5 deurs of vergelijkbaar; met
3 volwassenen en 3 grote koffers geen overbodige luxe.

De verhuur van de auto was ondergebracht bij OK Rent a Car. De ellende begon al direct bij het ophalen van de auto op vliegveld Madrid.
Bij de balie, die na lang zoeken in de hoek van een hotel bleek te zijn verstopt, was slechts 1 medewerker actief. Gelukkig waren wij de tweede in een wachtrij, die steeds langer werd. Niet verrassend; de overige 2 medewerkers achter de balie trokken zich
niets aan van de lange wachtrij, en waren ongelooflijk druk met werkzaamheden waar ik geen touw aan vast kon knopen.
Ondanks het feit dat wij de boeking in Nederland al geregeld en betaald hadden, werd deze procedure aan de balie nog eens helemaal over gedaan. Na 50 minuten hadden
wij uiteindelijk een sleutel in handen! Maar het werd nog gekker. Bij aankomst in de kelder, waar de auto’s opgehaald werden, vroeg ik aan de ongeïnteresseerde medewerker waar mijn auto stond. Aansluitend moesten wij de auto zelf opzoeken in een slecht verlichte garage door daar rond te lopen en door aanklikken van de autosleutel er achter zien te komen waar de auto stond! Na nog eens 20 minuten rondstruinen hadden we de auto gevonden.
Vreemd genoeg moesten wij ook zelf in de nauwelijks verlichte ruimte de schade controleren op de auto. Toen ik daar merkte dat ik een Dacia Sandero gehuurd had, heb ik direct bezwaar gemaakt bij de medewerker van OK Rent a Car. Die haalde slechts zijn schouders op, en deed alsof hij geen Engels verstond. Omdat wij geen tijd meer hadden om er langer bij stil te staan, onze dochter zouden wij ophalen op vliegveld Malaga, heb ik de auto uit nood maar geaccepteerd.

Over de auto zal ik kort zijn. In geen enkel opzicht voldeed deze auto aan de verwachtingen die ik bij een VW Golf had. Dat is ook niet mogelijk: alleen al de verkoopprijzen van de Dacia en de VW Golf liggen mijlenver uit elkaar. We hebben hachelijke situaties meegemaakt in parkeergarages, waarbij ik letterlijk een aanloop met de auto moest nemen om op het volgende parkeerdek te komen. Te gek voor woorden!

Ik heb na terugkomst enkele mails verstuurd naar DoYouSpain, waarbij ik mijn beklag heb gedaan. Daarin stel ik ook dat ik teveel betaald heb voor de geleverde auto, en een verhuurbedrag op basis van een Dacia Sandero correct zou zijn. Maar geheel in stijl heb ik uiteraard geen enkele reactie ontvangen!

Ik heb inmiddels veel negatieve reacties op internet gelezen over DoYouSpain en OK Rent a Car. Ik sluit mij daar volledig bij aan. Mijn advies: ga niet met deze partijen in zee, ondanks het feit dat ze in veel gevallen de goedkoopste zijn.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Zie review

OK Rent a Car - Geen probleem

0

Review:
Wij hebben voor twee weken een auto gehuurd, in Madrid bij OK. Kregen een andere auto dan eigenlijk geboekt maar wel van hetzelfde type. Geen probleem dus. Bij het boeken een extra verzekering genomen, was niet veel extra qua prijs. Gratis extra bestuurder, 3000 km vrij en vol terug. Bij het ophalen geen probleem en bij het 'droppen' ook niet. Toch meer dan 2500 km gereden voor weinig. Eerlijk gezegd vond ik de service uitstekend en waren ze heel vriendelijk en behulpzaam. Klinkt misschien gek na het lezen van al die schokkende berichten maar ik zou het zo weer doen. Overigens heb ik de auto wel via 'Auto Europe' gehuurd en hun ook gebeld om te vragen of het wel betrouwbaar was allemaal. Ze zeiden dat als er iets mocht zijn ik hun kon bellen en zij het zouden regelen met OK.

Sterke punten:
Vriendelijk
Volgens afspraak
Prima auto

Zwakke punten:
Je moet op je hoede blijven en je indekken met wat extra verzekering.

OK Rent a Car - Bedrog met MasterCard

1

Review:
Auto gehuurd in Valencia.
Toen we aankwamen kwam het shuttlebusje op het afgesproken tijdstip naar de afgesproken plek. So far so good.
In het verhuurkantoor moesten we meer dan een uur wachten voor we geholpen werden.
De man achter de balie liet me eerst €89 betalen omdat we de auto in Alicante zouden inleveren. Dat was vooraf zo te lezen in het contract. Dan liet hij me €107 betalen voor de benzine. Die zou ik terugkrijgen als ik de auto volgetankt zou binnen brengen. Nu, meer dan 3 weken later, heb ik dat bedrag nog steeds niet ontvangen. Ik heb ondertussen wel al het afschrift van het benzinestation en een foto van het dashboard doorgestuurd.
Omdat ik vooraf via Easyterra een verzekering had genomen, weigerde ik een extra verzekering. Daarop zei de man dat hij €1200 zou blokkeren op m’n MasterCard. Dat was geen probleem want ik had de limiet vooraf laten verhogen voor dit soort zaken. Toch gaf de man aan dat het bedrag niet geblokkeerd kon worden. Ik kon niet anders dan de extra verzekering van €198 te betalen. Omdat dit op een zaterdag was, moest ik tot maandag wachten om m’n bank te contacteren. Toen ik dat deed, werd ik pas echt boos. Er was niet alleen voldoende krediet aanwezig, meer nog, de €1200 werd wel degelijk geblokkeerd maar na 2 minuten werd dit door OK Rent geannuleerd zodat ze mij die extra verzekering konden aansmeren. Ik heb zelf verschillende malen contact proberen opnemen met OK Rent (telefoon, contactformulier op de site, e-mail) maar ik kreeg geen gehoor. Tot ik dinsdagmorgen plots wakker gebeld werd door een mevrouw die voor OK Rent werkte. Blijkbaar hadden ze ons ook nog eens de verkeerde auto meegegeven. Ik maakte van de gelegenheid gebruik om tegen deze vrouw mijn beklag en verhaal over het gesjoemel met m’n MasterCard te hebben. Zij zei dat zulke zaken niet door de beugel konden en dat de jongens serieus zou aangepakt worden en dat ik de €198 zou terug krijgen als ik het bewijs van de bank zou doorsturen via de klantendienst. In de meer dan 4 weken sinds de huurperiode gestart is, heb ik hen al op alle mogelijke manieren proberen te contacteren, heb ik alle mogelijke bewijzen doorgestuurd maar tot op heden kreeg ik geen reactie.
Easyterra, via wie ik oorspronkelijk huurde, zei me pas in actie te kunnen treden nadat de huurperiode beëindigd was. Tot dan had ik goede hoop op een rechtzetting en het terugbetalen van het geld van de benzine. Helaas, bijna 3 weken na afloop van de huurperiode, kom ik niet veel verder dan wat heen en weer mailen, het nog eens doormailen en/of oploaden van alle documenten die ik sindsdien verzamelde.
Wat een vermoeiend gedoe. De huurauto heeft de hele tijd als een schaduw boven onze vakantie gehangen. Ik voelde me zo unfair behandeld en het bedrag van meer dan €300 in totaal was een serieuze hap uit mijn vakantiebudget. Als ik het op voorhand had geweten, had ik daar nooit een auto gehuurd.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
- geld brandstof werd niet teruggestort
- geeft aan dat de borg niet geblokkeerd kan worden op de MasterCard terwijl dit wel mogelijk was
- rekent extra verzekering aan
- niet bereikbaar via telefoon/mail...

Katrien Ca beveelt OK Rent a Car NIET aan bij vrienden/bekenden

OK Rent a Car - Georganiseerde oplichterij in groene hesjes

0

Review:
Nooit eerder na 30 jaar gebruik van autoverhuurfirma’s heb ik zo’n oplichterij gezien. Dit bedrijf heeft als businessmodel om met goedkope tarieven klanten te lokken naar hun verhuurcentrale ver van de luchthaven en van alle publieke transport om je dan kosten aan te rekenen voor allerhande krasjes, te vroeg of te laat aankomen enz. Bij mij was het nog erger : ik kreeg een klapband nog geen 20 km. na mijn vertrek en kreeg te horen dat het niet hun schuld was maar de mijne en kreeg een extra rekening van 1.350 Euro. Het zijn oplichters : maak er nooit gebruik van !

Sterke punten:
Geen enkel

Zwakke punten:
Gebrekkig shuttle transport naar de luchthaven
Oneerlijke praktijken bij het vaststellen van zgn. Schade
Leveren van wagen met defecte band

Bruno VDM beveelt OK Rent a Car NIET aan bij vrienden/bekenden

OK Rent a Car - Ook hier bijbetalen. Oplichters

0

Review:
Via internet een auto gereserveerd voor 3 weken en vooraf het gehele bedrag betaald. Bij boeking moest ik het tijdstip van ophalen invullen.

Kom ik op zaterdag, vier uur later dan ik had opgegeven, de auto ophalen. Geen probleem, zou je denken, ik heb gereserveerd en betaald.

Maar nee hoor, niets mee te maken, volgens de 'kleine lettertjes' ben je verplicht de extra verzekering af te sluiten als je de auto meer dan drie uur later op komt halen.

Geen ontkomen aan. Je krijgt ander de auto gewoon niet mee.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Extra verzekeren of je krijgt de auto gewoon niet mee

M. Kersten beveelt OK Rent a Car NIET aan bij vrienden/bekenden

OK Rent a Car - Slechtste service ever

0

Review:
We zitten hier nu al meer dan uur te wachten en er zijn ongeveer vier mensen geholpen. 8 balies, drie bezet, mensen die niks doen, en voor 18 euro kun je een wachtnummer trekken dat vooegaat. Al die mensen keijgen voorrang. Dat is hun tactiek. Mensen lang laten wachten zodat ze voor 18 euro sneller geholpen worden.

Sterke punten:
Tot mu toe geen. Geen vriendelijkheid, en zeker geen efficiëntie.

Betty beveelt OK Rent a Car NIET aan bij vrienden/bekenden

OK Rent a Car - Oplichters

0

Review:
Als dit bedrijf de mogelijkheid heeft om je op te lichten, doen ze het. Wij (2 vrouwen) stonden ‘s avonds laat in het donker aan hun balie om een auto te huren. Ze wisten dat verder alles al gesloten was en dat we geen andere mogelijkheid hadden. Ze vroegen daarom een prijs die 6 keer zo hoog was als de daadwerkelijke prijs. Lees goed alle tekst in de huurovereenkomst en vooral de kleine lettertjes.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Oplichters

Van Rooij beveelt OK Rent a Car NIET aan bij vrienden/bekenden

OK Rent a Car - Be sure you are fully insured

0

Review:
Be sure you are fully insured when you rent a car with OK. A little bit damaged tyre is going to cost you €260.00. So make pictures of all your tyres before you go. It is very dark down there so use your flashlight so do they when you return your car. Also be sure your tank is full, in our case the fuel meter was going directly down after a few km.

Vincent beveelt OK Rent a Car NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over OK Rent a Car

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou OK Rent a Car aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou OK Rent a Car aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek OK Rent a Car


Home » Buitenlandse Autoverhuurders » OK Rent a Car
DMCA.com Protection Status