OK Rent a Car

OK Rent a Car, car hire in Ibiza and Mallorca with the latest models on the market Discover us! Our greatest asset is the innovation in our fleet, offering the latest models of the rental market in your car, at the best price. Premieres car during your holiday in Majorca and Ibiza!

OK Rent a Car Reviews

  Goede Service

  Wij hebben afgelopen week een auto gehuurd bij Ok Rent a Car. En het was zeker niet de eerste keer dat wij een auto huurden in Spanje. Na veel slechte ervaringen was dit een van de beteren. Het shuttlebusje van de luchthaven in Alicante bracht ons snel naar hun vestiging. Het was niet druk dus wij waren direct aan de beurt. De keuze tussen bijverzekeren van het eigen risico, of een eigen risico bedrag laten blokkeren op de Visa Gold Card was snel gemaakt en wij kozen het laatste. Zeer vriendelijk personeel/ servicegericht en een prima auto. Na een week de auto weer ingeleverd; snel terug naar de luchthaven waar we keurig werden afgeleverd bij de vertrekhal. Wij zijn zeer tevreden!

  Sterke punten
  Snelle service Zeer vriendelijk personeel Prima auto Geen opdringerige poging om verzekering bij te kopen Keuze om iets grotere auto te huren voor een extra bedrag per dag hebben we afgeslagen.

  Zwakke punten
  Geen bijzonderheden

Bezoek OK Rent a Car

Schrijf je eigen review