OK Rent a Car, car hire in Ibiza and Mallorca with the latest models on the market Discover us! Our greatest asset is the innovation in our fleet, offering the latest models of the rental market in your car, at the best price. Premieres car during your holiday in Majorca and Ibiza!

OK Rent a Car Reviews

 • Wij hebben 4 weken geleden via DoYouSpain een auto gehuurd voor onze vakantie in Spanje. Wij hebben bewust gekozen voor een VW Golf 5 deurs of vergelijkbaar; met 3 volwassenen en 3 grote koffers geen overbodige luxe. De verhuur van de auto was ondergebracht bij OK Rent a Car. De ellende begon al direct bij het ophalen van de auto op vliegveld Madrid. Bij de balie, die na lang zoeken in de hoek van een hotel bleek te zijn verstopt, was slechts 1 medewerker actief. Gelukkig waren wij de tweede in een wachtrij, die steeds langer werd. Niet verrassend; de overige 2 medewerkers achter de balie trokken zich niets aan van de lange wachtrij, en waren ongelooflijk druk met werkzaamheden waar ik geen touw aan vast kon knopen. Ondanks het feit dat wij de boeking in Nederland al geregeld en betaald hadden, werd deze procedure aan de balie nog eens helemaal over gedaan. Na 50 minuten hadden wij uiteindelijk een sleutel in handen! Maar het werd nog gekker. Bij aankomst in de kelder, waar de auto’s opgehaald werden, vroeg ik aan de ongeïnteresseerde medewerker waar mijn auto stond. Aansluitend moesten wij de auto zelf opzoeken in een slecht verlichte garage door daar rond te lopen en door aanklikken van de autosleutel er achter zien te komen waar de auto stond! Na nog eens 20 minuten rondstruinen hadden we de auto gevonden. Vreemd genoeg moesten wij ook zelf in de nauwelijks verlichte ruimte de schade controleren op de auto. Toen ik daar merkte dat ik een Dacia Sandero gehuurd had, heb ik direct bezwaar gemaakt bij de medewerker van OK Rent a Car. Die haalde slechts zijn schouders op, en deed alsof hij geen Engels verstond. Omdat wij geen tijd meer hadden om er langer bij stil te staan, onze dochter zouden wij ophalen op vliegveld Malaga, heb ik de auto uit nood maar geaccepteerd. Over de auto zal ik kort zijn. In geen enkel opzicht voldeed deze auto aan de verwachtingen die ik bij een VW Golf had. Dat is ook niet mogelijk: alleen al de verkoopprijzen van de Dacia en de VW Golf liggen mijlenver uit elkaar. We hebben hachelijke situaties meegemaakt in parkeergarages, waarbij ik letterlijk een aanloop met de auto moest nemen om op het volgende parkeerdek te komen. Te gek voor woorden! Ik heb na terugkomst enkele mails verstuurd naar DoYouSpain, waarbij ik mijn beklag heb gedaan. Daarin stel ik ook dat ik teveel betaald heb voor de geleverde auto, en een verhuurbedrag op basis van een Dacia Sandero correct zou zijn. Maar geheel in stijl heb ik uiteraard geen enkele reactie ontvangen! Ik heb inmiddels veel negatieve reacties op internet gelezen over DoYouSpain en OK Rent a Car. Ik sluit mij daar volledig bij aan. Mijn advies: ga niet met deze partijen in zee, ondanks het feit dat ze in veel gevallen de goedkoopste zijn.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Zie review

  Door Ron Pronk op 17 september 2019 Reageer
 • Wij hebben voor twee weken een auto gehuurd, in Madrid bij OK. Kregen een andere auto dan eigenlijk geboekt maar wel van hetzelfde type. Geen probleem dus. Bij het boeken een extra verzekering genomen, was niet veel extra qua prijs. Gratis extra bestuurder, 3000 km vrij en vol terug. Bij het ophalen geen probleem en bij het 'droppen' ook niet. Toch meer dan 2500 km gereden voor weinig. Eerlijk gezegd vond ik de service uitstekend en waren ze heel vriendelijk en behulpzaam. Klinkt misschien gek na het lezen van al die schokkende berichten maar ik zou het zo weer doen. Overigens heb ik de auto wel via 'Auto Europe' gehuurd en hun ook gebeld om te vragen of het wel betrouwbaar was allemaal. Ze zeiden dat als er iets mocht zijn ik hun kon bellen en zij het zouden regelen met OK.

  Sterke punten
  Vriendelijk Volgens afspraak Prima auto

  Zwakke punten
  Je moet op je hoede blijven en je indekken met wat extra verzekering.

  Door Stijn op 13 augustus 2019 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


 • Dit jaar met 8 vrienden gaan stappen in de bergen rond Soller . Een nieuw busje gehuurd bij Ok cars . We hadden extra verzekering genomen thuis. En toch werd ons een waarborg gevraagd van 1500euro, totdaar aan toe. Alsook 125 euro voor de benzine. De morgen van ons vertrek ben ik gaan voltanken op nog geen twee kilometer van OK cars en dan rechtstreeks het busje gaan afleveren. De aflevering verliep zeer vlot ,controle van het busje en het benzinepeil voldeden volgens de bediende van OK cars als voldoende en zo werd ook afgerekend. Bij controle van de VISA-gegevens thuis bleek er 24 euro aangerekend voor ik weet niet wat ?? Telefonische navraag had geen zin ,een onduidelijke uitleg over brandstof en zo... Als iedereen 24 euro wordt aangerekend dan heeft OK cars een lucratieve bijverdienste. Ik roep niemand op geen gebruik meer te maken van OK cars maar het zet aan het denken ... Overigens hebben toffe wandeling gemaakt op een wondermooi eiland ,soms lastig en zwaar maar zeker de moeite waard onder vrienden.

  Sterke punten
  Bijna nagelnieuw voertuig.

  Zwakke punten
  Onduidelijkheid rond verzekering van voertuig . Die 24 euro ...

  Door Carl D. op 28 september 2017 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


 • Een drama! kostte ons 1000 euro bij terugbrengst! nog nooit zo een ervaring meegemaakt!

  Door pieter op 14 februari 2017 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


 • Vreselijke service. Bij aankomst bijna 2 uur moeten wachten op een auto. Dit is geen uitzondering bleek bij navraag bij mensen die hun auto kwamen inleveren. Veel grotere auto gekregen dan geboekt en nee, dit is geen mazzeltje want onze accommodatie lag bij smalle straatjes met kleine parkeerplekken en dat wisten we dus we hadden bewust een klein wagentje geboekt. Extra afkoop is verplicht ook al heb je online alles al betaald en afgekocht. Pure afzetterij maar anders krijg je de auto niet mee en na 2 uur wachten wil je weg uit de ellende. Als je op Tripadvisor kijk zie je allemaal vreselijke verhalen over ze en ik vermoed dat ze allemaal waar zijn. Niet doen, ook niet als je denkt een reuze goeie deal te hebben!

  Sterke punten
  Ze zijn uitstekend in afzetterij

  Zwakke punten
  Werkelijk alles.

  Door Amy op 15 augustus 2016 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


 • OK Car Rent in Barcalona houdt op 27.07.2016, € 73,35 in op de VISA card, als borg voor de brandstof. Auto wordt op 05.08.2016 boordevol brandstof afgegeven en voor akkoord ingenomen. Brandstofbon bijgevoegd. Op 05.08.2016 wordt via VISA € 49,35 retour gestort..... Toch weer belazerd door een autoverhuurder. Zelfs welke via de KLM wordt geboekt.

  Door Neven MAM op 9 augustus 2016 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek OK Rent a Car

Schrijf je eigen review