Record Go Rent a Car - 69 Reviews

Last updated: 12 juni 2018
Record Go Rent a Car Logo

26.9% aanbevolen, 69 Reviews

  1. Record Go Rent a Car
  2. Record Go Rent a Car Reviews
  3. Schrijf ook een review over Record Go Rent a Car

Niet tevreden over Record Go Rent a Car? Probeer dan eens RentalCars.

Record Go Rent a Car

Record Rent a Car biedt kortingen aan bij autoverhuur in Mallorca, Alicante, Tenerife, Malaga, Canarische Eilanden, Fuerteventura, Lanzarote en nog veel meer.

Verkrijg nu uw prijsopgave met " Prijzen Alles Inclusief " zonder extra kosten. Huur uw auto voordat U arriveert op het vliegveld en maak zo gebruik van onze aanbiedingen.

Vele kortingen en aanbiedingen.
Prijzen alles inclusief. Bureau`s op de belangrijkste vliegvelden
Zodat U van uw vakantie kunt genieten zonder problemen.

Record Go Rent a Car Details

Hits: 2524

URL: http://www.recordrentacar.com/

Categorieën: Tussenpersonen

Reviews: 69


Record Go Rent a Car reviews (68):

Record Go Rent a Car - een tevreden klant

0

Review:
Na aankomst te alicante 25/05 fiat panda gehuurd bij lokale verhuurder,uit st pola zoals gebruikelijk, echter bij aankomst verzaakte deze party was niet aanwezig en hij verhoogde zijn huurprijs terplekke met euro 50 pw,waarmee wij niet accoord gingen,maar stonden wel zonder huurauto.

Eerder een ford galaxy bij record gehuurd ,tot volle tevredenheid,dus naar de balie van record to go,direct netjes geholpen door keurige balie medewerker,gevraagd naar een kleine auto voor 17 dagen,na het zien van onze samsonites 2x+2x handbage bood hij ons een NISSAN NOTE aan voor een keurige prijs,op ons verzoek 1x extra chauffeur (50% korting) en een direct comfort plus verzekering(geen gezeur achteraf).nette auto met royaal comfort.Bij verterk auto bij drop off neer gezet,wij denken nu gaat het komen ,echter de balie medewerker geageerde bij ontvangst van de sleutels,waarstaat de auto(165)nou perfect u bent full cover verzekerd nergens geen omkijken naar, zit er brandstof in?prettige reis verder

Sterke punten:
Vlotte ontvangst bij aankomst,netjes voorgelicht
scherpe huurprijs
nette huur auto/schoon,volle tank goed onderhouden
geen reservering als borg op creditcard bij ,,direct comfort plus,, dekking
snelle afhandeling drop off inlevering auto

ruime keuze uit het wagenpark

Zwakke punten:
kan erg druk zijn op spits uren

de negatieve revieuws /ik herken het niet

jan beveelt Record Go Rent a Car aan bij vrienden/bekenden

Record Go Rent a Car - Huurauto

0

Review:
107,89 € van mijn rekening , voor wat geen benul, dus liefst rechtzetting.
Auto terug geleverd met volle tank , borg diesel niet terug gestort gekregen.
Omnium verzekering genomen van 300,00 euro, de auto in goede en dezelfde staat terug binnen gebracht.
DUS CONCLUSIE NOOIT MEER RECORD GO INDIEN NIET RECHT GEZET !!!

Bauwens beveelt Record Go Rent a Car NIET aan bij vrienden/bekenden

Record Go Rent a Car - Record Go nooit meer

0

Review:
Thuis online een auto geboekt bij record go van 23 tot en met 30 mei . De auto konden we ophalen bij het vliegveld van Alicante. De wachttijd was lang en toen we eindelijk aan e beurt waren duurde het afhandelen ook lang. Het gegochel met de formulieren leek wel balletje balletjeen we werden bijna gedwongen een verzekering af te sluiten omdat diegene die wij hadden niet goed genoeg AXA verzekeringen informeerde ons al op deze situatie.
De aut ophalen gaat snel er loopt echter niemand mee voor controle, dit moet je zelf doen. Niet echt makkelijk in een te donkere garage. Bij inleveren is er ineens wel controle met licht laptops met foto's en drie man. Er wordt een minuscuul bijna niet te zien krasje onder de rechter koplamp geconstateerd. Bijzinder dat een medewerker daar zo op afgaat. Er onstaat discussie en meer mensen om ons heen die hun auto inleveren klagen. Ik hoor meerdere malen zeggen nooit meeer Decord go. Ik moet een schade bertalen van 590 euro met de opmerking "dan had u zich maar bij ons moeten verzekeren". Ik betaal niet en vraag formulieren die ik niet krijg maar naar me toe zullen mailen.
1100 euro wordt afgehouden van mijn credit kaart. Daarvasn heb ik nog niets terug. AXA heeft de zaak in behandeling.
NOOIT MEER RECORD GO

Sterke punten:
Goedkoop ,maar goedkoop is.........

Zwakke punten:
Te veel om op te noemen lees review

JW Kessler beveelt Record Go Rent a Car NIET aan bij vrienden/bekenden

Record Go Rent a Car - Record Go autohuur

0

Review:
In mei een auto gehuurd via tussenpersoon Rentalcars.com. Hier ook een verzekering afgesloten. Na wat lange wachttijd bij de balie van Record Go eindelijk aan de beurt. De dame geeft uitleg over de gang van zaken en wil op dwingende wijze een verzekering afsluiten. Ze hield maar vol dat de verzekering die wij hadden afgesloten niet goed was. Echter geen extra verzekering afgesloten. Wel werd er € 1.400 geblokkeerd op de creditcard. Record Go berekend € 30,-- kosten voor handling. De auto wordt met een tank vol afgeleverd en hiervoor worden kosten berekend. Deze krijg je terug als je de auto weer vol inlevert. Na controle bleek er een krasje op de rechter spiegel te zitten. Men kon nog niet zeggen hoeveel dat ging kosten, maar binnen enkele dagen zou dit bekend moeten zijn. Bij terugkomst in Nederland bleek echter € 1.400 afgeschreven te zijn in verband met de schade. Dan schrik je wel even. Na wat telefonisch contact met Rentalcar en Record Go is dit opgelost en na een week is de € 1.400 weer teruggeboekt.

Sterke punten:
Helpdesk Record Go was behulpzaam. Oplossing na telefonisch contact binnen een dag.
Auto makkelijk op te halen in parkeergarage. Goed aangegeven waar je moet zijn.
Bij terugkomst is record go goed te vinden en voldoende personeel om auto's in ontvangst te nemen.

Zwakke punten:
Melding maken via email of via hun website van schade of teruggave van brandstofkosten is niet mogelijk. Telkens een foutmelding.
Agressieve houding van medewerker in verband met een af te sluiten verzekering.
Geen schadeformulier of aantekening van schade ontvangen.

Erwin beveelt Record Go Rent a Car aan bij vrienden/bekenden

Record Go Rent a Car - Nooit meer!!

1

Review:
Aangekomen in Mallorca gaan we naar de balie van Record Go. Niet heel veel volk, dus we denken dat we hier snel weg zullen zijn met onze gehuurde auto (via rentalcars). We nemen ons volgnummer en wachten tot het aan ons is. Na een tijdje wachten, wordt het systeem duidelijk:
- niet geboekt: achteraan de rij
- geboekt via tussenpersoon (rentalcars): voor de niet-boekers
- geboekt via Record Go zelf: voor de boekers met tussenpersoon
- 30 euro betalen: eerste in rij!!
We hebben er dus 2,5u staan wachten!!

Volgende probleem: de hoofdbestuurder is niet degene die de auto heeft betaald. Later in de kleine lettertjes (ergens ver ver weg...) gevonden dat de bestuurder moet betalen. Wat maakt dat nu uit??? Ik stond naast de bestuurder en ik heb het volste vertrouwen dat hij met de auto rijdt! Dat is toch mijn verantwoordelijkheid/keuze? Uiteraard stond dit bij de betaling niet duidelijk aangegeven. Hun voorstel: volledige dekking voor verzekering van zo'n 350 euro en het kan dan plots wel. Voor de brandstof komt er dan ook nog zo'n mooie administratiekost van 30 euro bij, DERTIG EURO, excuseer??? Dan moet je op die moment zelf nog even beslissen waar je de laatste keer gaat tanken: ofwel op de luchthaven, dan komen er geen extra kosten bij, maar dan betaal je je wel blauw aan het hoge tarief dat ze daar vragen; ofwel 40km voor de luchthaven, maar dan moet je 18 euro EXTRA betalen! Oh ja, verplicht het bonnetje binnen te brengen! De pest of cholera dus...
Ik noem dit een complete rip-off!

Afhaling auto: niemand komt mee, hier is de sleutel, zoek maar. Je staat nergens als er al schade aan je auto is.
Auto zelf geen klachten van. Zou erg zijn na al die extra kosten... Alles bij mekaar geteld: ik huur nooit nog een auto bij Record! Wij huren regelmatig in Zuid-Afrika een auto, altijd correct, nooit problemen mee gehad. Maar hier in Europa zetten je ze af waar je bij staat!

Sterke punten:
Goede auto

Zwakke punten:
Afzetters! Verplichten extra verzekering te nemen, extra brandstofkostten...
Onvriendelijk

Erika beveelt Record Go Rent a Car NIET aan bij vrienden/bekenden

Record Go Rent a Car - Boek niet!

1

Review:
Ik ben een regelmatige huurder van huurauto's en zodoende ruime ervaring en dit is het enige verhuurbedrijf waar ik zo neerbuigend bejegend ben en waar ze elke vorm van klantvriendelijkheid of bereidheid mee te denken missen.

Door ernstige ziekte deze dag niet fit en per ongeluk vergeten mijn paspoort mee te nemen. Wel andere identiteitgegevens bij. Men gaf aan dat ik rechtstreeks via hen had moeten boeken en niet via doyouspain dan was het geen probleem geweest. Ik moest bellen met doyouspain. Zij gaven akkoord desondanks was er een hele arrogante man bij record go
De baas luisterde niet naar de uitleg. Van mij werd verwacht op en neer te reizen om paspoort te halen wat niet ging/gaat ivm ernstige gezondheid problemen. Men wilde niet meedenken over een alternatief en de volgende dag terug komen was geen mogelijkheid. Het gaat om record go Ibiza!

Zwakke punten:
Bejegening ronduit neerbuigend. Geen enkele vorm van meedenken/bereid willigheid.

Heidie beveelt Record Go Rent a Car NIET aan bij vrienden/bekenden

Record Go Rent a Car - Record go alicante dieven

0

Review:
Als je niet de extra dure verzekering afsluit halen ze zonder enige communicatie € van je creditcard af.
€360 voor een krasje wat al gemarkeerd stond op formulier.

Klantenservice snapt je niet en.........

Zwakke punten:
Onpersoonlijk
Stelen van je creditcard
Niet luisteren
Klantonvriendelijk

Joey beveelt Record Go Rent a Car NIET aan bij vrienden/bekenden

Record Go Rent a Car - wel goede ervaring met Record Go in Alicante

0

Review:
Via de Transavia site voor Alicante een auto geboekt bij Car Trawler, maar dit is een bemiddelaar, die Record Go inschakelt voor de daadwerkelijke verhuur.
Inclusief verzekering voor afdekking van het eigen risico waren we voor een week (voor een kleine Hyundai) iets meer dan 60 euro kwijt (41 euro autohuur en 22 euro verzekering). Dat is heel erg goedkoop.
Er was geen wachttijd in Alicante, men wees ons wel op de mogelijkheid om het eigen risico te verzekeren (zou 174 euro moeten kosten), maar toen ik zei dat we dat al verzekerd hadden, nam men daar meteen genoegen mee. Wel moesten we daarop een reservering van 1100 euro op onzec reditcard accepteren.
De auto was al flink beschadigd, maar alle beschadigde plekken waren op het huurformulier aangegeven.
Bij het inleveren loopt niemand met je mee om de auto te controleren op eventuele door ons veroorzaakte schade. Dat is natuurlijk wel een risico.
Op de dag van thuiskomst kregen we echter meteen een mailtje van Record Go dat men aan de bank had doorgegeven dat de reservering op onze creditcard kon worden opgeheven.

Sterke punten:
Drie zeer sterke punten: de prijs, de prijs en de prijs.
Snelle afhandeling bij ophalen en afleveren.

Zwakke punten:
Geen gezamenlijke controle van huurder en verhuurder op beschadigingen bij inleveren huurauto.
Leeftijdsdiscriminatie: bestuurder ouder dan 70 jaar betaalt honderden euro's extra.

Franz van beveelt Record Go Rent a Car aan bij vrienden/bekenden

Record Go Rent a Car - oplichters

0

Review:
Via rentalcars.com auto gehuurd bij record go in Palma. Allereerst dwingen ze je om een veel te dure, achteraf onnodige verzekering af te sluiten. Auto netjes ingeleverd met volle tank... bij terugkomst in Nederland kregen we te horen dat de tank leeg was. Dus benzinegeld werd niet vergoed terwijl we tankbon persoonlijk afgegeven hebben aan een van de medewerkers. Voor ons dus NOOIT meer Record go en ook geen Rental cars

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
Alles

v. Creij beveelt Record Go Rent a Car NIET aan bij vrienden/bekenden

Record Go Rent a Car - Geknoei & gepush rond verzekering

0

Review:
Onduidelijk over wat verzekering inhoud. Aan de balie in Alicante kon ik kiezen: een verzekering afsluiten voor 200,- (autohuur inderdaad te mooi om waar te zijn: 65,-) of 1400,- reserveren op mijn creditcard, waarmee ik verder niets meer zou kunnen met die kaart. Dame aan de balie wees me direct op een telefoonnummer achterop de kaart dat ik kon bellen om mijn krediet te verhogen.
Heb de 65,- voor lief genomen (leergeld) en ben naar balie ernaast gegaan.

Mijn vader en zijn vriendin (beide een eindje in de 70) hebben ter plekke 400,- betaald vanwege hun leeftijd.

Alles stond vast in de kleine lettertjes maar manier van doen is héél vervelend. Aan de reactie van de baliemedewerkers was af te lezen dat mijn boze reactie voor hen routine was. Ik vroeg er naar en de dame gaf als voorbeeld dat mensen net als ik reageerden en soms zo naar de bushalte liepen.

Sterke punten:
Geen idee. Heb de auto laten staan

Zwakke punten:
Onduidelijk bij reservering wat je nog moet betalen. Onder druk zetten om extra te betalen

M Prinsen beveelt Record Go Rent a Car NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Record Go Rent a Car

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Record Go Rent a Car aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Record Go Rent a Car aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Record Go Rent a Car


Home » Tussenpersonen » Record Go Rent a Car
DMCA.com Protection Status