Record Go Rent a Car - 80 Reviews

Last updated: 29 september 2018
Record Go Rent a Car Logo

26% aanbevolen, 80 Reviews

  1. Record Go Rent a Car
  2. Record Go Rent a Car Reviews
  3. Schrijf ook een review over Record Go Rent a Car

Niet tevreden over Record Go Rent a Car? Probeer dan eens RentalCars.

Record Go Rent a Car

Record Rent a Car biedt kortingen aan bij autoverhuur in Mallorca, Alicante, Tenerife, Malaga, Canarische Eilanden, Fuerteventura, Lanzarote en nog veel meer.

Verkrijg nu uw prijsopgave met " Prijzen Alles Inclusief " zonder extra kosten. Huur uw auto voordat U arriveert op het vliegveld en maak zo gebruik van onze aanbiedingen.

Vele kortingen en aanbiedingen.
Prijzen alles inclusief. Bureau`s op de belangrijkste vliegvelden
Zodat U van uw vakantie kunt genieten zonder problemen.

Record Go Rent a Car Details

Hits: 2691

URL: http://www.recordrentacar.com/

Categorieën: Tussenpersonen

Reviews: 80


Record Go Rent a Car reviews (79):

Record Go Rent a Car - Nooit meer Record go rent a car

0

Review:
Via autoverhuur.nl een auto gehuurd op Malaga Airport bij Record go rent a car. Alle verzekeringen erbij genomen, zodat we niet voor eventuele verrassingen zouden komen te staan. Toch wilde het verhuurbedrijf bij het af halen van de auto 2000 euro blokkeren op de creditcard omdat volgens hen niet alles onder de verzekering viel. Wilden we dit niet dan moesten we een extra verzekering afsluiten voor 165 euro. Dit dus maar gedaan.
Vervolgens blijkt dat we de gratis tweede bestuurder die er volgens de boeking bij zat er niet bij krijgen, want ook dit zat er volgens het verhuurbedrijf niet bij. Dit hebben we maar zo gelaten, omdat het al zo moeizaam ging.
De sleutel meegekregen en de gehuurde autostoel voor kinderen. Bij de auto kregen we deze stoel niet gemonteerd. Personeel van het verhuurbedrijf mocht ons hier niet bij helpen, dus daar stonden we dan.
De auto hebben we op dit moment nog niet ingeleverd, dus hopelijk komen we niet voor nog meer verrassingen te staan.

Wendy beveelt Record Go Rent a Car NIET aan bij vrienden/bekenden

Record Go Rent a Car - Agressieve und chaotisch

0

Review:
Schon von weitem könnten wir ein Walrosses durcheinander am Schalter von Record go auf dem Flughafen von Mallorca sehen. Nummernsytem was keiner verstand und was in kleinstem Fall mit den Anzeigeborden übereinstimmte.....endlich aan der Reihenach sehr wehenenten bestehen! Sehr sehr sehr unfreundlich drohte uns die Angestellte uns heden kleinen kratzer zu berechten und das jederkleine Kratzer berechnet würde.
Sie bestand darauf, dass unsere eigene Versicherung nichts erstatten würde. Sehr agressief
Des Auto wurde uns ohne Antenne ohne Hutablage und Radkappen ūbergeben. Sehr praktisch mit zwei Koffern hinten drin.

Sterke punten:
Keine

Zwakke punten:
Alles

Peter beveelt Record Go Rent a Car NIET aan bij vrienden/bekenden

Record Go Rent a Car - Record Go, nooit mee in zee gaan (dieven)

0

Review:
Helaas hebben we dezelfde ervaringen dan eerder beschreven.
We hebben een auto gehuurd via Car Trawel en ook via hen de verzekering geregeld.
Bij balie werden we geintimideerd door de medewerker om nogmaals een verzekering af te sluiten. Hierin niet meegegaan. We kregen uiteindelijk alsnog extra kosten omdat onze huurauto binnen de categorie die we reeds geboekt hadden, een grotere auto was. Dus we MOESTEN 100 euro bijbetalen, anders moesten we de huur maar annuleren. Iets wat dus ter plekke met 2 kinderen op de arm niet echt tot de mogelijkheden behoorde. Om onze vakantie niet direct slecht te laten starten, dit onder druk getekend. dus nergens recht op.

Bij inlevering van de auto was er niemand om de auto in ontvangst te nemen. Na een week werd er doorleuk 177 euro afgeschreven. Ze stuurden via Cartrawler een foto van een kras van een willekeurig velg waarop een kras van 2 cm te zien was. Hierbij werd niet bewezen dat wij dat gedaan hebben en daarbij, de kosten om een volledige band te vervangen bedragen 180 euro.. Het zijn echt dieven!

Sterke punten:
Geen, nooit meer!

Zwakke punten:
Teveel om op te noemen:
Onbetrouwbaar
Stelen geld van je
Intimidatie

Record Go Rent a Car - fijne ervaring

0

Review:
We haalden de auto op in de luchthaven zelf. Er was maar één wachtende voor mij, dus het ging vrij snel. Heel prettig, niets opdringen, vlot afgehandeld, drie medewerkers aan het werk. Daarna auto ophalen in de garage. We wisten niet goed hoe het werkte met schade, dus vroegen we het een medewerker, Sergio. Hij legde uit hoe de bestaande schade al genoteerd was op het formulier en liep de auto nog even met ons na. vulde nog iets aan op het formulier en bood aan dat uit te printen voor ons, maar zei dat dat niet hoefde omdat hij het meteen invoerde in het systeem (wat hij ook liet zien). Daarna wenste hij ons en fijne vakantie,

Sterke punten:
Vlot, vriendelijk, netjes, vrij nieuwe auto (3000 km op de teller).

Zwakke punten:
geen

Rina Blijd beveelt Record Go Rent a Car aan bij vrienden/bekenden

Record Go Rent a Car - Onbetrouwbare verhuurder, slechte service

0

Review:
Op Malaga auto gehuurd, tevoren online geboekt.

Veel en lang papierwerk. Bij wegrijden brandt al meteen een waarschuwingslamp op het dashboard. We zijn al 20 km verwijderd van AirPort dus bellen we. Niemand neemt op.

Volgende dag moeten we hem, na vier telefoontjes van kastje naar muur, weer terugbrengen naar de AirPort. Uur in auto, twee uur wachten en een grote bek van de medewerkster (dat de auto meegekregen met lekke band onze schuld was ?!) andere auto gekregen.

Nog diezelfde weg op de snelweg springt van de “nieuwe” auto het waarschuwingslicht “olie onmiddellijk bijvullen” aan. Auto dus meegekregen met lege olietank.

Naast de snelweg op vluchtstrook met drie kinderen....

Het e-mailadres gekregen van recordgo zelf voor klachten? Email gebounced! Bestaat niet eens....

WAT EEN KLUSSERS EN ONBETROUWBARE ONDERNEMING!! Ga er vooral niet heen.

Sterke punten:
Niets

Zwakke punten:
Teveel om te noemen:
Ongeschikte en onveilige autos de weg op sturen

Onbeschoft personeel

Lang wachten

Kosten moeten betalen die onjuist in rekening gebracht worden

Geen bereikbaarheid voor klachten

Een grote ellende

caroline beveelt Record Go Rent a Car NIET aan bij vrienden/bekenden

Record Go Rent a Car - Waardeloos, onbeschoft en wachttijd van 2 1/2 uur

0

Review:
Vandaag aangekomen op Mallorca. Via een tussenpersoon een auto gehuurd bij Record Go. Bij aankomst een rij van 20 meter voor de balie. Vervolgens werden volgnummers aan ons uitgereikt. Na 1 1/2 uur blijkt dat er niet gewerk t wordt met volgnummers. Meerder klanten boos. Personeel dat met 3 man auto’s moet uitgegeven is onbeschoft en geeft geen antwoord op vragen. Na 2 1/2 uur bij een andere verhuurder een nieuw huur afgesloten. Ik adviseer je nooit een auto te huren bij Record Go.

Sterke punten:
Goed in onbeschoft gedrag.
Zeer klantonvriendelijk

Zwakke punten:
Communicatie en service.

Rob beveelt Record Go Rent a Car NIET aan bij vrienden/bekenden

Record Go Rent a Car - Slechtste verhuurder in 20 jaar

0

Review:
Op Mallorca 2.5 uur gewacht bij balie die super inefficient werkte. Bij ophalen auto doet men of er geen schade is, ook al krijg je auto mee waar wel het nodige mee mis is. Pas op,anders wordt dit in rekening gebracht! Wat schade vooraan rechteronderkant (!!) laten fotograferen. Bij inleveren constateerde men schade rechtsonder en probeerde men die te claimen. Na ruzie kwamen de foto’s boven water, maar men zag ook nog een kras linksonder (niet zichtbaar zonder onder de auto te liggen). Konden we niet aantonen dat dat niet onze schuld was, hoewel ik zeker ben dat de schade er al zat. 322 euro, gelukkig verzekering. Bij de balie waren nog 3 mensen met slaande ruzie over belachelijke schade claims en onbeschoft gedrag. Recordgo gebruikt schadeclaims als verdienmodel. Boek GEEN auto hier!!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Onbeschoft. Oplichters.

Bert Brink beveelt Record Go Rent a Car NIET aan bij vrienden/bekenden

Record Go Rent a Car - Criminele organisatie!!

0

Review:
Auto ingeleverd zonder schade. Je ontvangt bij thuiskomst doodleuk een mail voor schade van E 382,66. Wordt ingehouden van de E 1400 die werd geblokkeerd op je creditcard. Agressieve houding baliemedewerkers. Het verdienmodel van RecordGo is duidelijk, er wordt gestolen van je creditcard.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Oplichters

Mijanou Re beveelt Record Go Rent a Car NIET aan bij vrienden/bekenden

Record Go Rent a Car - Goede prijs kwaliteit verhouding

0

Review:
We huurden voor zo’n 40 euro een klasse ford fiesta of vergelijkbaar 9 dagen een auto op mallorca bij record go.
Voor de zekerheid een verzekering erbij gedaan van 90 euro voor het indekken van eigen risico, via de website van rentalcars (aan de balie dus NIKS extras afgesloten, waar ze wel naar vragen). Gewoon beleefd afslaan.
We kregen een blauwe Skoda fabia. Reed heerlijk, goed formaat voor de soms wat smalle straten van mallorca. Bij het ophalen zat er een krasje aan de rechter voorkant van de auto. Dat hebben we gelijk gemeld en de medewerker zei dat het krasje te klein was om daar melding van te maken en raadde ons voor de zekerheid aan om er een foto/filmpje van te maken. Zo gezegd, zo gedaan. Auto was wel een beetje stoffig aan de buitenkant bij het ophalen, maar wat kun je voor 40 euro verwachten. Bij het inleveren werd alles zeer correct afgehandeld. Hij vroeg ons te bevestigen dat er geen schade was bij het ophalen, maar toen hebben we gelijk het krasje gemeld. Hij bevestigde dat het indd te klein was voor rapportage. Hij heeft de auto geïnspecteerd, inclusief interieur en benzinestand. Na 5 minuten kregen we akkoord en netjes een bevestigen van teruggave van de 67 euro benzine (voor het geval je de tank leeg weer inlevert). De medewerker deelde ons daarnaast mee dat ze die 1100 euro borg gelijk zouden deblokkeren, maar dat dat max een week verwerkingstijd nodig zou hebben. Na 2 dagen was het inderdaad gedeblokkeerd. Erg netjes allemaal!!
Minpunt vond ik dat we bij het ophalen van de auto ruim een uur hebben gewacht voordat we de sleutel konden ophalen, verder prima!

Sterke punten:
Goede prijs kwaliteit verhouding, nette afhandeling, betrouwbaar, snelle inleverservice. Je hoeft dus niet bang te zijn om je vlucht te missen.

Zwakke punten:
Hoge borg (1100 euro), lang wachten bij het vliegveld voordat je de auto kan ophalen.

Saskia beveelt Record Go Rent a Car aan bij vrienden/bekenden

Record Go Rent a Car - Fraud

0

Review:
Long line, up to 4 hours we had to wait before we could pick up our car. We got a car which was damaged a lot. We went back but they told us they had no other car and knew about the damage. After we returned the car, everything was fine by inspection. But i received an email a few days later. They claimed they did saw damage and that they would keep 350 euro in from the deposit.

H Kroon beveelt Record Go Rent a Car NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Record Go Rent a Car

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Record Go Rent a Car aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Record Go Rent a Car aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Record Go Rent a Car


Home » Tussenpersonen » Record Go Rent a Car
DMCA.com Protection Status