Record Go Rent a Car - 86 Reviews

Last updated: 17 oktober 2019
Record Go Rent a Car Logo

27.7% aanbevolen, 86 Reviews

  1. Record Go Rent a Car
  2. Record Go Rent a Car Reviews
  3. Schrijf ook een review over Record Go Rent a Car

Niet tevreden over Record Go Rent a Car? Probeer dan eens CarDelMar.

Record Go Rent a Car

Record Rent a Car biedt kortingen aan bij autoverhuur in Mallorca, Alicante, Tenerife, Malaga, Canarische Eilanden, Fuerteventura, Lanzarote en nog veel meer.

Verkrijg nu uw prijsopgave met " Prijzen Alles Inclusief " zonder extra kosten. Huur uw auto voordat U arriveert op het vliegveld en maak zo gebruik van onze aanbiedingen.

Vele kortingen en aanbiedingen.
Prijzen alles inclusief. Bureau`s op de belangrijkste vliegvelden
Zodat U van uw vakantie kunt genieten zonder problemen.

Record Go Rent a Car Details

Hits: 3293

URL: http://www.recordrentacar.com/

Categorieën: Tussenpersonen

Reviews: 86


Record Go Rent a Car reviews (85):

Record Go Rent a Car - Nooit meer een auto huren via record-go

0

Review:
In Malaga op 21-9 's avonds met 33 wachtenden voor mij gewacht op mijn beurt om de vantevoren geboekte auto op te halen. Door in gezelschap te gaan verkeren van een klant die na ongeveer 1,5 uur aan de beurt was, redelijk op tijd nog weg kunnen rijden.
We zijn nu bijna 3 weken thuis en nog steeds staat een reservering open van € 1.100,- terwijl er wel een bedragje vrij snel werd terugbetaald van niet gebruikte benzine. Er was geen schade, alles was in orde bij het inleveren. Probeer met Rentalcars in contact te komen maar formulier werkt niet en telefonisch wordt je verwezen naar je online boekingsformulier wat dus niet werkt........
Nooit meer in zee met Rentalcars en RecordGo.

Sterke punten:
Vlotte inname van de auto na de vakantie.

Zwakke punten:
Gigantische wachtrijen en chaos bij de uitgifte van de autosleutels voor de gehuurde auto.

J. Link beveelt Record Go Rent a Car NIET aan bij vrienden/bekenden

Record Go Rent a Car - RecordGo is voor mij perfect.

0

Review:
Ik begrijp de negatieve commentaren niet. Je krijgt een wagen ter beschikking met een aanschafwaarde van 15000 tot 40000 euro. Dit kapitaal moet winst opleveren. Wanneer de wagen beschadigd geraakt zijn al de zorgen voor RecordGo. Daarenboven hebben zij de kosten voor personeel, burelen, parkeerplaatsen enz. En dan verwachten de klanten, die ze van haar noch pluim kennen, hun wagens te huren aan spotprijzen ? Komaan zeg, wees realistisch en gun hen wat krediet. Een goede raad : bestel rechtstreeks bij RecordGo (niet via een derde), neem een "all risk" verzekering bij hen, wordt lid van hun club, neem de "full/full" brandstof optie en gooi de sleutel in hun bus na het terug-brengen van de wagen. "No sweat" Binnen de week staat de vooraf aangerekende brandstof
terug op je rekening indien je netjes bijgetankt heb in de nabijheid van het vliegveld. En je hebt intussen tijdens je vakantie zorgeloos rondgereden voor minder geld dan je denkt.

Sterke punten:
Mooie, onberispelijke wagens, correcte service.

Zwakke punten:
Heb gezocht maar nog niet gevonden

Jean B. beveelt Record Go Rent a Car aan bij vrienden/bekenden

Record Go Rent a Car - Oneerlijk en agressief personeel

0

Review:
Natuurlijk wilden zij mij hun eigen verzekering aansmeren terwijl ik al een full-omnium had. 1400€ geblokkeerd op creditcard. Kreeg een totaal andere auto dan gevraagd en wilden mij op die manier een upgrade verkopen die mij ruim 50€ meer zou kosten. Toen ik dat voorstel weigerde kreeg ik een auto met maar liefst 9 beschadigingen. Toen ik opmerkte dat ze er toch nog eentje over het hoofd hadden gezien (beschadigde velg), antwoordde ze mij dat deze schram te klein was en daarom niet aangeduid.
Bij het inleveren was de schram wel groot genoeg en kreeg ik de rekening gepresenteerd 175€. Ik probeer dat nu via mijn omnium terug te krijgen, maar zij proberen op die manier telkens centen binnen te halen. Iedereen 175€ aftroggelen per verhuur...
Controleer de auto goed voor vertrek en neem duidelijke foto's met datumvermelding. Zij proberen ook tijd te rekken, dus als je aan de late kant bent proberen ze je aan het lijntje te houden tot je het opgeeft omdat je je vlucht moet halen. Zij kennen meestal je vliegtijden.

Sterke punten:
Eigenlijk geen.

Zwakke punten:
Oneerlijk en agressief personeel. Wat je moet aftekenen op het digitale scherm wordt geblokkeerd door de pop-up waarin je moet tekenen. Je ziet dus niet wat je tekent...
Zorg in elk geval dat je veel tijd hebt om de auto te checken, zowel bij afhalen als inleveren.

Frank VM beveelt Record Go Rent a Car NIET aan bij vrienden/bekenden

Record Go Rent a Car - Autohuur Alicante Airport

0

Review:
Via internet bij Economy Car Rental in januari al auto gehuurd voor mei.Betaald en met uiteraard een Full InsurancePackage .
Ter plekke bleek Record Go de afhandeling te doen. Voor
mij een rij en een hoop gedoe. Eindelijk aan de balie wilde men mij extra 320.- euro laten betalen waar ondanks mijn uitstekende engels niet duidelijk was waarvoor. Dit weigerde ik , dus geen auto maar wel een agressieve toon en mijn geld kwijt.Ben uit nood naar een andere verhuurder gegaan omdat ik een auto nodig had maar er was geen kleine auto voorradig dus moest 520 euro betalen voor een grotere maat.
Thuis geprobeerd via Economy Car Rentals en Record Go mijn geld terug te krijgen maar nee...Ondanks Voucher Nr. en Confirmation Nr. en bevestiging via mal bleek ik niet in de administratie voor te komen.
Wonderlijk deze gang van zaken en het riekt naar...
Ik ben gewend om wereldwijd te reizen en auto's te huren
maar dit heb ik nog nooit mee gemaakt en ga hun zeker niet aanbevelen bij anderen.

Sterke punten:
Agressieve benadering bij de Rental Desc op Alicante
Moeilijke benadering voor klachten met zeer afwijzende houding via mail .

Zwakke punten:
liegen over niet bekend zijn met een boeking terwijl ik de mail's door gestuurd heb met hun contact.

U.Lorenz beveelt Record Go Rent a Car NIET aan bij vrienden/bekenden

Record Go Rent a Car - Informeer je goed van te voren

0

Review:
Ook wij huren al jaren bij Record Go. Meest op Malaga, net terug van Alicante.
Tot volle tevredenheid.
Neem de extra verzekering en vip pakket. Full- Full tank en er is geen enkel probleem.
Zij kijken niet naar schade bij afleveren en ook niet bij inleveren. Prepaid tankbedrag de volgende dag teruggestort.
Zo waren we net boven de twee honderd euro klaar voor 4 week huur van een gloednieuwe Opel Mokka.
Als je nog goedkoper denkt te kunnen huren voor dezelfde voorwaarden moet je of in de Efteling gaan wonen of een fiets huren op Ameland.
Lees je gewoon van te voren goed in. Alles staat goed omschreven.

Sterke punten:
Prijs en correctheid

Zwakke punten:
Niet ontdekt

Herman Mei beveelt Record Go Rent a Car aan bij vrienden/bekenden

Record Go Rent a Car - Goede ervaring met Record Go

0

Review:
Huur al meer dan 8 jaar auto's bij Record Go, in 2018 alleen al 4x, tot nu toe alleen maar goede ervaringen en nooit geen gezeur gehad.

Sterke punten:
Flexibel bij eventueel switchen van auto en gunstige tarieven.

Eric v. K. beveelt Record Go Rent a Car aan bij vrienden/bekenden

Record Go Rent a Car - Nooit meer Record go rent a car

0

Review:
Via autoverhuur.nl een auto gehuurd op Malaga Airport bij Record go rent a car. Alle verzekeringen erbij genomen, zodat we niet voor eventuele verrassingen zouden komen te staan. Toch wilde het verhuurbedrijf bij het af halen van de auto 2000 euro blokkeren op de creditcard omdat volgens hen niet alles onder de verzekering viel. Wilden we dit niet dan moesten we een extra verzekering afsluiten voor 165 euro. Dit dus maar gedaan.
Vervolgens blijkt dat we de gratis tweede bestuurder die er volgens de boeking bij zat er niet bij krijgen, want ook dit zat er volgens het verhuurbedrijf niet bij. Dit hebben we maar zo gelaten, omdat het al zo moeizaam ging.
De sleutel meegekregen en de gehuurde autostoel voor kinderen. Bij de auto kregen we deze stoel niet gemonteerd. Personeel van het verhuurbedrijf mocht ons hier niet bij helpen, dus daar stonden we dan.
De auto hebben we op dit moment nog niet ingeleverd, dus hopelijk komen we niet voor nog meer verrassingen te staan.

Wendy beveelt Record Go Rent a Car NIET aan bij vrienden/bekenden

Record Go Rent a Car - Agressieve und chaotisch

0

Review:
Schon von weitem könnten wir ein Walrosses durcheinander am Schalter von Record go auf dem Flughafen von Mallorca sehen. Nummernsytem was keiner verstand und was in kleinstem Fall mit den Anzeigeborden übereinstimmte.....endlich aan der Reihenach sehr wehenenten bestehen! Sehr sehr sehr unfreundlich drohte uns die Angestellte uns heden kleinen kratzer zu berechten und das jederkleine Kratzer berechnet würde.
Sie bestand darauf, dass unsere eigene Versicherung nichts erstatten würde. Sehr agressief
Des Auto wurde uns ohne Antenne ohne Hutablage und Radkappen ūbergeben. Sehr praktisch mit zwei Koffern hinten drin.

Sterke punten:
Keine

Zwakke punten:
Alles

Peter beveelt Record Go Rent a Car NIET aan bij vrienden/bekenden

Record Go Rent a Car - Record Go, nooit mee in zee gaan (dieven)

0

Review:
Helaas hebben we dezelfde ervaringen dan eerder beschreven.
We hebben een auto gehuurd via Car Trawel en ook via hen de verzekering geregeld.
Bij balie werden we geintimideerd door de medewerker om nogmaals een verzekering af te sluiten. Hierin niet meegegaan. We kregen uiteindelijk alsnog extra kosten omdat onze huurauto binnen de categorie die we reeds geboekt hadden, een grotere auto was. Dus we MOESTEN 100 euro bijbetalen, anders moesten we de huur maar annuleren. Iets wat dus ter plekke met 2 kinderen op de arm niet echt tot de mogelijkheden behoorde. Om onze vakantie niet direct slecht te laten starten, dit onder druk getekend. dus nergens recht op.

Bij inlevering van de auto was er niemand om de auto in ontvangst te nemen. Na een week werd er doorleuk 177 euro afgeschreven. Ze stuurden via Cartrawler een foto van een kras van een willekeurig velg waarop een kras van 2 cm te zien was. Hierbij werd niet bewezen dat wij dat gedaan hebben en daarbij, de kosten om een volledige band te vervangen bedragen 180 euro.. Het zijn echt dieven!

Sterke punten:
Geen, nooit meer!

Zwakke punten:
Teveel om op te noemen:
Onbetrouwbaar
Stelen geld van je
Intimidatie

Record Go Rent a Car - fijne ervaring

0

Review:
We haalden de auto op in de luchthaven zelf. Er was maar één wachtende voor mij, dus het ging vrij snel. Heel prettig, niets opdringen, vlot afgehandeld, drie medewerkers aan het werk. Daarna auto ophalen in de garage. We wisten niet goed hoe het werkte met schade, dus vroegen we het een medewerker, Sergio. Hij legde uit hoe de bestaande schade al genoteerd was op het formulier en liep de auto nog even met ons na. vulde nog iets aan op het formulier en bood aan dat uit te printen voor ons, maar zei dat dat niet hoefde omdat hij het meteen invoerde in het systeem (wat hij ook liet zien). Daarna wenste hij ons en fijne vakantie,

Sterke punten:
Vlot, vriendelijk, netjes, vrij nieuwe auto (3000 km op de teller).

Zwakke punten:
geen

Rina Blijd beveelt Record Go Rent a Car aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Record Go Rent a Car

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Record Go Rent a Car aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Record Go Rent a Car aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Record Go Rent a Car


Home » Tussenpersonen » Record Go Rent a Car
DMCA.com Protection Status