Goldcar is een van de marktleiders op het gebied van autoverhuur in Spanje en de belangrijkste in de toeristensector. Met meer dan 25 jaar ervaring beschikt het bedrijf momenteel over 28 autoverhuurfilialen op de belangrijkste luchthavens en toeristische bestemmingen op het Spaanse vasteland, de Balearen en de Canarische Eilanden.

Minimum leeftijd

Personen die een auto wensen te huren en besturen van Goldcar, moeten ouder dan 21 jaar zijn en minimaal 1 jaar in het bezit zijn van een rijbewijs. Echter bestaat er een dagelijkse supplement tot de 25 jarige leeftijd of totdat men minimaal 4 jaar in het bezit is van zijn of haar rijbewijs. De huurders moeten dit supplement direct bij het afhalen van het voertuig op kantoor betalen. De mogelijkheid bestaat ook, dat de minimale leeftijd voor bepaalde categorien auto's minimaal 30 jaar is.


Auto reserveren via de website

Klanten hebben de mogelijkheid om auto's via de website van Goldcar te reserveren. Bij het maken van een reservering worden klanten automatisch ingeschreven op de site. Hierdoor hebben zij ook de mogelijkheid om hun gegevens en reserveringen te bekijken en eventueel te wijzigen op hun persoonlijke pagina. Daarnaast kunnen klanten zich ook gratis inschrijven via de Club Goldcar. Hierdoor kan men ook gebruik maken van exclusieve aanbiedingen.


Annulering- en wijzigingskosten

Bij Goldcar bestaan er geen annuleringskosten tot 24 uur voor het ophalen van de huurauto. Echter bestaan er ook bepaalde voorwaarden. Indien men gereserveerd heeft via een andere website (reisbureau, rentalcars.com etc.) dan dient men de algemene voorwaarden eerst goed door te nemen. De voorwaarden worden meestal per e- mail verstuurd of zijn terug te vinden op de website van het bedrijf waar de auto gehuurd is. Indien klanten een auto hebben gereserveerd via www.goldcar.es. dan bestaan er geen losten tot het laatste moment. Indien de klant meedoet aan een bepaalde aktie, dan kan het wel zo zijn, dat er bepaalde voorwaarden aan verbonden zijn. Deze voorwaarden zullen direct kenbaar gemaakt worden bij het huren van een auto. Deze voorwaarden moet een klant accepteren alvorens de auto gehuurd kan worden. De voorwaarden ontvangt de klant samen met het reserveringsbewijs per e-mail.


Tariefsoorten en Brandstofbeleid

Bij Goldcar zijn er verschillende tariefsoorten waar klanten uit kunnen kiezen. Dit geldt ook voor het brandstofbeleid. Als eerst kunnen klanten kiezen voor het Full- Full tarief. In dit geval krijgt men het voertuig met een volle brandstoftank en de auto moet ook weer met een volle brandstoftank ingeleverd worden. Indien de auto niet met een volle brandstof tank wordt ingeleverd, dan zullen er een sanctie in rekening worden gebracht, naast de hoeveelheid brandstof die nodig is om de tank te vullen. Klanten kunnen ook kiezen voor het Flex- Fuel of Smart tarief. Klanten kunnen in dit geval de auto ophalen met een volle brandstoftank en terugbrengen zonder deze eerst vol te tanken. In dit geval moet men wel de plaats- brandstof- en afhandelingskosten betalen. De niet gebruikte brandstof wordt terugbetaald nadat men het voertuig heeft teruggebracht. Een derde optie is het Crazy Smart tarief. Klanten kunnen in dit geval de auto ophalen met een volle brandstoftank en terugbrengen zonder deze eerst vol te tanken. In dit geval moet men wel de plaats- brandstof- en afhandelingskosten betalen. De niet gebruikte brandstof wordt terugbetaald nadat men het voertuig heeft teruggebracht. Bij de reservering wordt het Crazy Smart tarief betaald. In dit geval is annulering of wijziging niet meer mogelijk. Klanten hebben het "Key 'n Go" pakket als vierde optie. Dit tarief VIP ophaal mogelijkheden met betrekking tot de sleutels van het voertuig. Klanten kunnen het voertuig ophalen bij een van de Key n' Go automaten en hierdoor wachtrijen vermijden. In dit pakket is de all- risk verzekering zonder eigen risico en het Full/ Full brandstofsysteem inbegrepen.


Met welke kaart betalen?

Klanten kunnen bij Goldcar alleen betalen met een debit- of creditcard. Er is geen mogelijkheid om de huur van een auto contact te betalen of middels een bankoverschrijving. Klanten kunnen betalen met kaarten van Visa en de Mastercard/ Maestro.


Contact gegevens

Telefonische boekingen T.: 902 119 726 Outside Spain: +34 965 943 186 Monday to Sunday from 9:00 to 23:00 Klantenservice T.: 902 109 113 Outside Spain: +34 965 943 186 Monday to Sunday from 9:00 to 23:00 From Italy: T.: 199 151 151 + 390 645 209 634 Monday to Saturday from 9:30 to 20:30 Pechhulp onderweg 24 uur T.:902 105 276 Itali: (+39) 0 689 970 585 Portugal: +351 70750 1990 Griekenland: (+30) 211 411 4552 Frankrijk: (+33) 0 811 360 937 Kroati: (+385) 1 775 71 87 Rodos: +30 2109461333 Malta: +356 79371938 / +356 99493177 Andorra: +376 347 555 Casablanca: +212 661 161 624 24 uur hulp , 365 dagen per jaar


Goldcar video


Artikelen over Goldcar

Auto huren bij Goldcar

Goldcar is een van de marktleiders op het gebied van autoverhuur in Spanje en is een belangrijke aanbieder van huurauto’s in de toeristensector. Het bedrijf heeft al meer dan 25 jaar ervaring en beschikt momenteel over 28 vestigingen op de grote luchthavens en toeristische bestemmingen in Span [...]

Goldcar Reviews

  • Zeer klantonvriendelijke organisatie, getraind om mensen extra onnodige verzekeringen aan te smeren. Onbegrijpelijk dat brookers nog met deze organisatie willen samenwerken.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Klantonvriendelijk Aggesieve verkoopmedewerker

    Door Msry op 31 oktober 2018 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • Do not book with GoldCar. Their ataff is lying and unfriendly. We had to ring twice and wait 45 minutes before we were picked up at airport with shuttle bus. Then we had to queue half hour after an unfriendly guy tried to intimidate us into buying extra expensive insurance. After I explained we already have additional insurance he told me I was crazy. Our return flight was early in the morning and I saw that the office opened at 8am so I asked if it would be possible to return car earlier than that. He said this was possible and the shuttle bus would be there to bring us to airport. When we brought back car before 8am: nobody there and no shuttle bus. When one staff arrived I was told to wait. There wewe 20 others waiting. By 8.20am I was getting anxious we wers going to miss the flight. I told staff about the promise that we would be able to drop off car before 8am. She told me I made it up. She took her time searching for the tiniest scratch giving her an excuse to rip off insurance. Nothing was found but we will have to waith month to get deposit back. We have rented cars with many companies in many countries. GoldCar was by far the worst.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Personeel

    Door Stan op 29 oktober 2018 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • Luchthaven Bergamo De bediende aan de balie probeerde ons op een agressieve manier een verzekering aan te smeren van +-150 euro. Bij het aanhoren van et argument dat we reeds een externe verzekering hadden (40 euro) kregen we een blik van minachting toegeworpen, alsof we nog dommer waren geweest dan haar schoenzool. Ze gooide dan maar een vergelijkende tabel op de comptoir waaruit moest blijken dat een externe verzekering nergens toe dient en dat hun eigen, zwaar overprijsde, verzekering even waardevol was als een gezonde Italiaanse begroting. We hielden voet bij stuk en uiteindelijk, na het blokkeren van een borg 1250 euro op de kredietkaart, kregen we de autosleutel. Over het nemen van de auto, de staat ervan en het inleveren heb ik geen klachten. Ik was niet van plan een slechte review te schrijven aangezien, buiten het vervelende moment bij het ophalen, alles goed was verlopen. Tot ik plots, drie maanden na het aflopen van de huurperiode, een mail ontving waarin stond dat goldcar meldde dat ze een boete hadden ontvangen en dat ze mij 55 euro gingen crediteren voor de administratieve afhandeling. In die mail was er geen spoor van de boete noch een omschrijving ervan. Een week later is het geld evenwel van mijn rekening gehaald. Blijkbaar kan Goldcar 3 maanden na de huurperiode nog altijd zomaar geld van rekeningen halen. Van de boete nog altijd geen spoor trouwens. Daarnaast heb je meer kans om de lotto te winnen dan om de klantendienst te bereiken. Online heb je al geen kans, want voor een bericht te sturen moet je bepaalde gegevens invoeren die onvindbaar zijn op de documenten of geeft de website een foutmelding. Telefonisch kun je het ook vergeten. Kortom: Goldcar is enkel aan te raden voor mensen die graag genaaid worden.

    Sterke punten
    Er was een auto

    Zwakke punten
    Service

    Door Nicolas W op 25 oktober 2018 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • Bij het ophalen van de auto bij ColdCar werd ik gedwongen om een extra verzekering af te sluiten als ik dit niet zou doen kreeg de auto niet mee met de mededeling de verzekering die ik eerder bij cartrawler had afgesloten en betaald had was bij een tussen persoon werd mij medegedeeld en is niet geldig. Ook de luchthavenbelasting wat al eerder is ingehouden moest ik weer betalen Kon geen kant op daar voor de balie van ColdCar met familie (9 personen) Totale kosten autohuur voor 7 dagen €820,79 ingehouden creditcard bij GoldCar. Eerder overeen gekomen bij Transavia-Rhodium Cartrawler” ingehouden creditcard €446,34. SCHANDE COLDCAR

    Sterke punten
    GEEN

    Zwakke punten
    Veel schade aan de geleverde auto

    Door Albert op 23 oktober 2018 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • Never hire here! These people are trained professional thieves aiming for your money. I have been robbed in the standard (Goldcar) way ! Read the total of reviews and after that stay away from them!!! You will always lose!

    Sterke punten
    They are the best of thieves ! Can't be beaten!

    Zwakke punten
    Too many

    Door Arjen op 18 oktober 2018 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ga ook eens op citytrip Marseille 16 uur bij goldcar ( vlucht tot 15.30) zeggen ze : 11 u je auto is al vergeven is niet meer beschikbaar nu heb je voor €280 een grotere Bah maarja met een grote diepe zucht doe je dat maar Er waren enkele schrammen aan de auto Heb nu zoveel spijt dat ik geen foto’s gemaakt heb Ik lees al die negatieve reviews Heb nu de angst dat ik nog meer opgelicht wordt Wat een klojo’s

    Sterke punten
    Nul

    Door Mieke op 17 oktober 2018 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • Auto gehuurd via car thrawler (ryanair) en vooraf betaald incl airporttaksen, vol-vol enz. Ik heb een aparte verzekering voor excess damage en theft en dus werd er logischerwijze een kredietkaartgarantie gevraagd. Goldcar hield 1222,67 eur in MAAR storte maar 1109,10 eur terug. Bij een eerste moeizaam telefonisch contact zei men me dat het om airporttax ging (113,57 eur!!!), terwijl deze inbegrepen waren via carthrawler. Bij verdere mailings kwamen allerlei excuses zoals Diesel ipv Benzine, smart return, new vehicle fee, allemaal dingen waar ik niet om gevraagd had. Je kan dit achteraf niet zomaar gaan aanrekenen zonder voorafgaand akkoord. Ik raad iedereen aan klacht in te dienen bij ICC want dit is helaas geen alleenstaand geval. Zodoende kan Goldcar nochmaals veroordeeld worden tot een boete, zodat ze deze mafiapraktijken afleren. Ok

    Sterke punten
    reeds vroeger met Goldcar Valencia een vijftal keer een auto geboekt zonder noemenswaardige problemen (1 x antennacharge van 30 euro ?)

    Zwakke punten
    Uiteindelijk heb je het vroeg of laat toch zitten bij deze Mafia

    Door Philip Naess op 16 oktober 2018 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • Op de luchthaven Mallorca de geboekte auto opgehaald. Alleen even het contract ondertekenen en klaar! Fijn geen gezeur over extra verzekeringen dacht ik nog.... helaas had ik beter moeten kijken, want uiteindelijk heb ik getekend voor €98,30 extra verzekering (ik was al volledig verzekerd!) en extra belastingen! NOOIT BIJ GOLDCAR HUREN! zou ik zeggen!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Alles

    Door Marianne op 1 oktober 2018 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • We rented a car in Malaga. Of the deposit of 175 euro, we received only 119 euro back: 56 euro missing. After complaining, we received an email stating that the 56 euro is for "unlimited mileage" (which was included), "diesel car" and "prime location of the office in the airport"... No answer on our second complaint. Stay far away from Goldcar!

    Sterke punten
    None

    Zwakke punten
    Goldcar is a scam company

    Door carl bols op 1 oktober 2018 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • We hadden voor 1 week een auto gehuurd bij Goldcar Rhodos. Bij het afhalen van de auto probeerde de medewerker ons een autoverzekering te verkopen ter dekking van het eigen risico. Deze verzekering hadden wij thuis al afgesloten en wij lieten de polis zien. De werknemer gaf aan dat hij deze niet kende en niet wist wat de polis inhield. Hij bleef erop hameren dat we een polis moesten afsluiten van maar liefst 125 euro! We hebben dit niet gedaan en de volgende dag alles uitgezocht. Wat bleek: de door ons zelf afgesloten verzekering gaf een goede dekking van het eigen risico. Je bent moe van de reis, je wilt graag naar je hotel en op deze manier proberen ze je op te lichten. De huurprijs van de auto was laag maar men gokt erop te verdienen aan de verzekering die ze je proberen te verkopen. Trap er niet in! (maar sluit zelf thuis een verzekering af). Tip: film je auto voordat je weg rijdt, wij vertrouwen Goldcar niet.

    Door Anna op 25 september 2018 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • 05-09-2018 fiat pand was rented out to me bij interrent in Faro, this company is goldcar,this company is a maffia gang, I returned the car on the 12-09-2018, nobody was to be seen of interrent, an employer walking around the carpark, took the key from me put it in a mailbox at the gate, I said to him, doesn't anybody have to check for damage, no, was his answer it's ok, I checked my creditcard account on friday 14-09-2018 low & behold €250.00 was stolen by goldcar, I phoned Portugal 3 times this day, all 3 could tell me the lock on the door was damaged, not true, there was no damage, no photo or not letting me know about the taking of my money, they just do it, pure theft, I have been travelling to Portugal for 39 years never in my entire life have I had to deal with such a bad fraud company as Goldcar

    Sterke punten
    none at all

    Zwakke punten
    how to deal with thieves

    Door Elizabeth op 19 september 2018 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • Op de luchthaven Reus via Transavia (Cartrawler) auto gehuurd bij Rodium. Bij Het ophalen bleek het Goldcar/Rodium te zijn. Voor de huur van de auto vroeg men een borg van 1100 euro op de creditcard. Wist ik van te voren dus de creditcard gebruikt. Kreeg vervolgens op het apparaat van Goldcar een foutmelding te zien. 3 keer geprobeerd, nog niks. Ik kon de auto dus niet meekrijgen. Baliemedewerkster bood aan dat ik de auto alsnog mee zou krijgen als ik een extra verzekering nam van 150 euro en de 1100 euro borg gewoon zou pinnen..... Ik vetrouwde het meteen al niet en belde de noodlijn van de ING. De mevrouw daar vertelde dat mijn creditcard in orde was en zag dat ik bij Goldcar 3 pogingen tot transactie had gedaan. Zij vertelde mij dat dit heel veel gebeurt bij Goldcar. Zij hebben hun apparaten zo ingesteld dat ze creditcards weigeren om klanten voor het blok te zetten. Doel: het aansmeren van de extra verzekering. Hierop alles geannuleerd bij Goldcar, 178 euro die ik al had betaald kreeg ik niet terug natuurlijk. Maar goed ik was natuurlijk niet van plan om meer dan 1200 euro te pinnen daar. Rodium of Goldcar: nooit een auto bij huren! Vervolgens naar de naastgelegen balie van Firefly (Hertz) gegaan. Toen ik vroeg of Firefly de boel ook bedondert net als de buren begon de mevrouw daar heel hard nee te schudden. Ze wist precies wat ik bedoelde...... En inderdaad: voor 178 euro een week een auto, zonder verdere borg en met 0 eigen risico.

    Door JvM op 15 september 2018 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • Bij het ophalen wilden we geen verzekering,komen er vaak en hebben nog nooit schade gehad.bij controlle bleek er meer schade dan op formulier dus dame erbij gehaald,de schade aan de zijkant van de deur gaf niks zei ze ,want alleen de buitenkant telt,nou bij terugbrengen dachten ze daar anders over,de andere schade heeft ze wel netjes op formulier gezet.man bleef fot,s maken en we zouden na anderhalf uur bericht krijgen wat het gaat kosten,dat hebben we nooit gehad ,wel 300 euro van creditcard afgehaald en op mail hebben ze nooit geantwoord dus geen uitleg van werkelijke kosten,die schade was vrijwel zeker al door vorige huurder betaald.we hadden al meer verhalen van hun gehoord ,maar nu zijn wij dus de klos.gaan er nooit maar dan ook nooit meer heen ,alleen volgende maand om nog even aan de Bali mijn ongenoegen te uiten en vragen waarom ze nooit antwoorden en om mijn gegevens te laten verwijderen uit hun systeem,wees gewaarschuwd .ook voor nieuwe auto hebben we extra moeten betalen .nog nooit eerder van gehoord,zag het later op de bon.

    Sterke punten
    Geen enkele,onbeschoft zo voel ik me als klant behandeld

    Zwakke punten
    Geven geen enkele reactie op vragen over schade ,doodstil is het in Valencia.

    Door Wil op 12 september 2018 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • We were traveling with a group of three. There was not enough credit on the creditcard of the main driver to pay for the deposit. They were not willing to accept the credit card of the extra driver. So we were forced to buy an outrageous expensive insurance. It's a scam. Don't rent a car with this company. You are thinking you have a great deal, but at the end you are paying big bucks.

    Sterke punten
    Nothing

    Zwakke punten
    Selling you an outrageous expensive insurance

    Door Dan op 4 september 2018 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • Ze vinden iedere keer een manier om je extra kosten af te stelen. Of ze blokkeren je creditcard door 3x een foutieve code voor je in te voeren, en dan MOET je een nieuwe autohuur afsluiten voor honderden euro's extra! Oplichters, bedriegers, onbeschofte medewerkers!

    Sterke punten
    GEEN

    Zwakke punten
    Oplichters Bedriegers Bedreigingen Brutaal Onbeschofte medewerkers

    Door Folkert op 31 augustus 2018 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • I rented a car from Goldcar/Rhodium at Rome airport 11-19 august 2018. First they did not want to give me a car unless I paid 200 euro extra for full insurance coverage which I did not want. The reason given was that my full first name was not printed on the credit card only the initial. This is never the case on a credit card. Then when I asked the persons name and to speak to his supervisor, they refused to give me a car at all. We had to call the police to get them to give us a car but only after we agreed to pay the extra insurance costs of 200 euro. This is truly stealing. If they donot want to rent cars without full insurance coverage, they should not offer them!!!

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    We werden onbeleefd behandeld en opgelicht.

    Door Wil Hofmeije op 27 augustus 2018 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • Don't trust that company !! They are cheaters !!!!

    Door andré op 21 augustus 2018 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • We booked a car for 10 days at a cost of €71, which was a bargain with Goldcar Murcia (airport). When we got there, they tried to sell us a different insurance where they make the excess charge €0 rather than €1400. I think the cost of this was about €180, which was just ridiculous. They also said they charge €250 for every scratch bigger than about 2 or 3 cm. At this point I realised how they make their money, it’s either on the insurance or fictitious charges for damage. When they then showed us the paperwork showing a flatplan of the car, with all damage already marked on it, there was 12 crosses marking where damage is already in place (these were pretty small scratches). To me this meant that they had already taken €3,000 from punters for minor damage. But this money isn’t for redoing paintwork. This goes straight in their pocket. This started to set alarm bells ringing in my mind, so when I got the car I photographed all the panels and the wheels. I didn’t check them all off against the paperwork, which I really should have done. When we returned the car, we handed in the key at the desk but there was no-one there to look over the body work. A few days later we got the full bill. They had already taken the money, which was an extra €250 for a scratch and €180 for cleaning. The small print does say the car must be returned in the same state as when you received it. When we got it, it really was in a showroom condition in terms of clean, which means that unless you get the car valet cleaned, they can charge you a cleaning cost. In reality no-one will have time and equipment to clean it thoroughly. I don’t think they’ll charge everyone, but it just means they have the right to for whatever reason they feel appropriate. Luckily we had the photos showing the damage to the car when we got it, so when they sent their photos, we sent ours showing the same damage. We explained how the cleaning was excessive too. They refunded part of the cost of cleaning reducing it from €180 to €60 and said that this was an error, but with regards to the damage, there was no timestamp on the photo, so I replied with another email showing a timestamp with the photo. After weeks of waiting, and many phone calls – you cannot speak to customer services, you have to send them emails, which you then get ‘not read’ receipts back. So I submitted this again via the online portal as suggested, but you cannot attach images. I finally got an email back saying they have looked into this and they cannot take this any further despite not being able to look at the photo. There really was not way of communicating with them, so I left it up to Nationwide building society to sort out, as charged to my credit card. Goldcar gave a response back with a copy of the contract and photos of the damage. I then replied to nationwide again with exactly the same details, which they sent back to Goldcar. After about a month, they decided to refund the full €430. So overall, they initially refunded me €120, and then refunded the full disputed about of €430. A total refund of €550. I only spent €501 in total, so overall they paid me €49 and gave me a car for free for 10 days. It cost me a lot of time sorting all this out, so still not happy. If Goldcar want this money back, they are welcome to ask and I’ll say that I have investigated and cannot take this any further, while leaving many weeks before replying.

    Sterke punten
    Car provided in show room condition (although small print says you have to return the car in the same condition, which unless you have it valeted, is pretty much impossible when you're in a holiday flat and can't even get a vacuum cleaner to the car - therefore expect cleaning charges) ONE BIG CON

    Zwakke punten
    Extra hidden costs like cleaning and fictitious scratches. No customer services to talk to when you want to dispute charges. Selling of extra insurance at a rediculous rate. Ability for them to charge you whatever they want once you sign the contract. Very expensive (although advertised very cheaply) Business model doesn't make money from the rental, but the insurance and cleaning etc.

    Door Martin op 20 augustus 2018 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • We hadden via DoYouSpain een auto gehuurd voor 2 wkn met full insurance en volle tank. Van DoYoSpain hadden we een uitdraai met de full insurance en vermelding dat de autohuur zou proberen alsnog extra verzekering af te laten sluiten. Dat klopte idd maar wij hielden voet bij stuk en bleven aangeven al een verzekering te hebben. De baliemedewerkster was behoorlijk geïrriteerd en vervolgens zouden we de borg van mijn creditcard betalen. Dat kon niet omdat mijn man de autobestuurder was en alleen de bestuurder zijn creditcard gebruikt kon worden. We konden een full insurance afsluiten dan kregen we de auto mee. DoYouSpain gebeld en de medewerker gaf aan dat de huurovereenkomst niet wijzigbaar was (wat klopte) maar zij wel de full insurance terug konden boeken en wij dan alsnog een full insurance bij Goldcar konden nemen. Dit hebben we uiteindelijk gedaan wat ons uiteindelijk € 200 meer kostte (er werd opeens ook luchthavenbelasting, bedrijfskosten en Mega Relax Cover berekend zonder enig overleg of dat dit ergens werd aangegeven) maar binnen een dag hadden we het bedrag van DoYouSpain wel terug. We kregen een Skoda fabio mee met heel wat krassen en deukjes waarvan we foto’s hadden genomen bij vertrek. Uiteindelijk hebben we de borg terug ontvangen maar nooit meer Goldcar!!! Oplichters zijn!!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Teveel om op te noemen!

    Door Karin op 19 augustus 2018 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • Mijn nek haren staan nog overeind. In Rome ciampino bij goldcar een auto gehuurd ik kan nu precies hetzelfde gaan vertellen als al de klachten hierboven vermeld(heb namelijk precies hetzelfde meegemaakt). Mensen NIET intrappen ongelooflijk dat ze hier mee weg blijven komen eerste klas oplichters!!!!!!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Alles

    Door Rob op 15 augustus 2018 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • Nooit meer Goldcar voor mij. Na afhalen aan de balie op palma de mallorca zonder iets aan te geven een peperdure verzekering aangesmeerd gekregen. In nederland dit natuurlijk allang geregeld en voor deze praktijken gewaarschuwd...maar toch... Er werd een reservering op creditcard genomen van ruim € 330 en na auto inleveren en thuiskomst dit pas verrekend samen met de benzine. De benzine verrekenen is logisch maar ongevraagd een verzekering van ruim € 185 inhouden is smerig. boeven!! NOOIT MEER GOLDCAR.

    Sterke punten
    Prima splinternieuwe auto gekregen.

    Zwakke punten
    Oplichters nadien.

    Door Martin Bregm op 12 augustus 2018 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • Personeel op Faro Airport is gedemotiveerd en levensmoe. Op zich hun probleem, zij het dat ze je onbeschoft bahandelen. Bij het ophalen rondje om de auto gelopen. Op 15 plekken die niet aangegeven was op het formulier. Als ik het rondje niet had gelopen dus al schade gehad voor ik de auto had gebruikt. Vanwege handicap medereiziger moest ik vervoer hebben en de auto snachts zonder check inleveren. Helaas ook ik moet meebetalen aan het echte verdienmodel van goldcar; schades niet repareren en blijven verhalen op klanten. Ik zou voor €400 schade aan de voorruit hebben gemaakt.... op de foto geen kenteken of bewijd dat dit de door mij gehuurde auto is. Op maips reageren ze niet meer maar bedrag wel van CC afggeschreven. Trieste manier van geld verdienen.

    Sterke punten
    De auto reed. ;)

    Zwakke punten
    Alles.

    Door Femke op 29 juli 2018 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • In Bari (IT) een auto gehuurd bij deze jongens. Vaker auto's gehuurd, dit nog nooit meegemaakt. Bij aankomst is het lastig te vinden, want je moet eerst een nummer bellen om opgehaald te worden door de shuttle. Bij het ophalen werden we enorm onder druk gezet extra dure verzekeringen af te nemen en alvast alle papieren te tekenen. De auto kregen we pas achteraf te zien, met schade. Deze was oké (volgens een medewerker in de garage) om mee te nemen. Gelukkig foto's gemaakt! En ja hoor, bij het terugbrengen dook een nare afstandelijke medewerker (na 20 minuten wachten) rechtstreeks naar de schade plekken toe en, zonder te vragen, werden we direct gesommeerd te tekenen voor deze schade. Het zou wel even van de creditcard gehaald worden (borg a €1000). Na een hoop discussie, en zonder iets te tekenen, deze malafide tent verlaten en terug gegaan naar het vliegveld. Achteraf werd deze 'schade' niet afgeschreven, alleen de afgesproken huur. Nooit meer, criminelen!

    Sterke punten
    Werkende auto

    Zwakke punten
    Service Wachttijd Gesjoemel

    Door Sander op 24 juli 2018 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • - Gereserveerde model auto was niet beschikbaar - Moesten bijbetalen voor andere auto - Extra kosten voor brandstof afhandeling - Nog meer onduidelijke extra kosten, Totaal € 82,30 moeten bijbetalen - Kilometerstand onjuist op huurcontract (2000 kilometer in ons nadeel). We hebben hierover onmiddellijk contact gezocht, had anders € 300 naheffing kunnen kosten ivm kilometerlimitering. Via meldingsformulier op hun website mhoo bewijsstuk voor het geval hier gedoe van zou komen. Mailbevestiging gekregen dat het aangepast was. Toen dacht ik nog: netjes van Goldcar. - Beschadigingenformulier bij de uitgifte balie gaf veel te weinig beschadigingen aan (vier schades). Check op het uitgiftepunt leverde nog 42 schade-kruisjes op. Gelukkig kregen we dit formulier ondertekend en wel van de medewerker van de uitgiftebalie. - Borgsom werd na afloop van onze vakantie niet teruggestort, zonder uitleg werd de hele borgsom van de rekening gehaald. - Uitleg na vijf weken: wij zouden schade aan de auto gemaakt hebben. - Bijgevoegde bewijsfoto’s toonden de auto op de brug in de garage met een soort vuile veeg op de achterbumper, plus een kopie van het oorspronkelijke schadeformulier. Wij hebben kopie van het 4+42 schadeformulier opgestuurd met de mededeling dat a. wij geen schade hebben gemaakt en b. als er schade was dan zat die er al want op het formulier heeft de uitgifte-medewerker daar schade aangekruist. - Goldcar stelde dat de schade aan de bodem van de auto was (€ 800) terwijl het –blijkens de foto’s - aan de bumper was (€225) dus claimden sowieso te veel. - Goldcar stortte een klein deel van de borgsom terug maar hield €1030,- achter - Op onze mail dat er op de bewuste plek al een schade-kruisje stond, werd niet meer gereageerd. Ons dringende verzoek om de borgsom terug te storten werd genegeerd. - Op ons herhaald verzoek werd ook niet meer gereageerd. - Toen we de ‘bewijsfoto’s’ nogmaals bekeken ontdekten we dat bij ‘eigenschappen’ (rechtermuisknop) de datum verscheen waarop de foto gemaakt was. Die datum was midden in de verhuurperiode op een moment dat de auto niet bij Goldcar op de brug heeft kunnen staan maar gewoon voor ons hotel stond terwijl wij, 08:27 uur, ons ontbijt nuttigden. Hoogstwaarschijnlijk zijn de foto’s dus helemaal niet van de door ons gehuurde auto. - Wij hebben onze creditcard maatschappij van de gang van zaken op de hoogte gesteld met het verzoek het geld terug te halen. - Creditcard maatschappij heeft de dag na ontvangst van onze toelichting het volledige bedrag teruggehaald. - Twee weken later kregen we van Goldcar alsnog een reactie: het geld was ingehouden omdat we schade gemaakt hadden aan de stuurinrichting. Klaarblijkelijk heeft de medewerker de hele voorafgaande correspondentie niet gelezen. - Dit mailtje hebben we ook maar doorgestuurd aan de creditkaartmaatschappij, om bij het dossier te voegen. Conclusie: het is een grote chaos bij Goldcar, of erger, dit is doelbewuste oplichting. Mogelijk gokken ze er op dat je de door hen gestelde schade bij je verzekering gaat claimen. Of ze jatten gewoon. GA NIET MET GOLDCAR IN ZEE!!!!

    Door Tine04 op 17 juli 2018 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • Via rentalcars een wagen gehuurd bij Goldcar. Door een vertraging van de TUI vlucht, werden extra kosten aangerekend door Goldcar. (+/_ 200 € extra kosten : ophalen van wagen na 23.00hr). Laattijdige aankomst moet gemeld worden, maar Goldcar neem de telefoon niet op . E-mail wordt niet gelezen. Dus men is altijd het slachtoffer. De gehuurde wagen was een oude versleten Opel Astra met 100.000 km, vol met krassen en blutsen. Zeer arogant en agressieve verkopers, die dreigen met de "no show " clausule toe te passen en proberen een extra verzekering te verkopen. In plaats van waarborg van 1200 €, werd een waarborg van 1400€ afgehouden. Sterk af te raden met deze firma te huren!!!!

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    onbetrouwbare firma. Oplichters.

    Door jan op 12 juli 2018 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek Goldcar

Schrijf je eigen review