Reviews van deze auteur

Corrupte organisatie

Review over Goldcar

Via Ryanair een auto gehuurd bij Goldcar zonder mij vooraf in te lezen in de recensies over dit bedrijf, er van uitgaande dat Ryanair haar klanten geen corrupte organisatie aanbiedt. De auto en allrisk verzekering via Ryanair betaald (129,- + 50,- verzekering).

Bij aankomst op Gerona Airport wordt ons verteld dat deze betaling enkel is zodat zij de auto voor je 'reserveren' en dat de afgesloten verzekering niet geldig is in Spanje. Wij moesten een extra bedrag van EUR 427,- betalen voor diverse onduidelijke verplichtingen. Toen ik hier niet mee akkoord ging kreeg ik door de onvriendelijke- en opdringerige medewerker een Spaans contract met pen in mijn handen om te ondertekenen. Hier moest ik mee akkoord gaan zodat Goldcar EUR 3000,- van de creditcard haalde. Na weigering kreeg ik de keuze om OF de handtekening te plaatsen OF de 427,- te betalen. Anders zouden we de autosleutels niet meekrijgen en ons geld voor de zogenaamde 'reservering' kwijt zijn. Uiteindelijk heb ik de 427,- betaald en bij aankomst in het appartement bleken we te hebben betaald voor 'cobertura super', de aller duurste verzekering die zij hebben, een extra bestuurder (welke we niet hadden?) en voor, tot op heden nog steeds niet duidelijk wat het is, Fianca Targeta á 100,-.

Afgesproken werd een full-full beleid waarbij we de auto volgetankt meekregen en ook weer volgetankt terug moesten zetten. Als kers op de taart kreeg ik bij terugkomst thuis een mail dat we de auto niet hadden volgetankt en nog even 109,- konden overboeken vanwege het feit dat zij zogenaamd de auto moesten voltanken (50.- boete + 59,- benzinekosten). Uiteraard kunnen zij fluiten naar dit bedrag.

Ik wil iedereen waarschuwen voor deze corrupte organisatie. Betaal liever een paar tientjes meer bij een gerenommeerd autoverhuurbedrijf in plaats van Goldcar. Uiteindelijk zal dit je tot vele honderden euro's aan oplichting schelen. Tevens vind ik het verbazingwekkend dat een luchtvaartmaatschappij als Ryanair een corrupt bedrijf als Goldcar via haar website aanbiedt. Onbegrijpelijk dat dit kan en mag.

Sterke punten
-

Zwakke punten
-

reacties: