Green Motion - 38 Reviews

Last updated: 13 november 2019
Green Motion Logo

8.1% aanbevolen, 38 Reviews

  1. Green Motion
  2. Green Motion Reviews
  3. Schrijf ook een review over Green Motion

Niet tevreden over Green Motion? Probeer dan eens SunnyCars.

Green Motion

Going green with Green Motion Car Hire = more miles for each and every tank of fuel which is better for your pocket and better for the environment! And don't forget, you'll have more money to spend on your holiday.

Green Motion Details

Hits: 553

URL: https://greenmotion.com/

CategorieŽn: Internationale Autoverhuurders

Reviews: 38


Green Motion reviews (37):

Green Motion - Very bad company

0

Review:
Worst rental company ever

Sterke punten:
none

Zwakke punten:
all of them, cheaters, onfriendly, thiefs

claudia beveelt Green Motion NIET aan bij vrienden/bekenden

Green Motion - Nooit meer!!!!! Oplichters!!!!

0

Review:
Neem aub geen auto van Green Motion, oplichters, ik begrijp het niet, hoe zo deze bedrijf is nog steeds active.

Sterke punten:
Geen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zwakke punten:
Oplichters!

Anna beveelt Green Motion NIET aan bij vrienden/bekenden

Green Motion - OPLICHTERS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0

Review:
We kwamen aan om 23.00 uur, waren verplicht 135 euro extra te betalen. Hadden weinig keus, was donker en al héél laat.

ILSE beveelt Green Motion NIET aan bij vrienden/bekenden

Green Motion - Stay away from Green Motion

0

Review:
We needed a car for a day and Green Motion was the cheapest. Big mistake!!
Firstly they took quite a big deposit of Ä1100.
When we returned the car they found a scratch under the passenger side front door. We definitely did not scratch the car.
They then kept Ä660 of our deposit for a tiny scratch. How can this be?? It's absolutely ridiculous. We need that money!!

Next time we will pay a little bit more and rather stick with a company we know.

Sterke punten:
Absolutely nothing

Zwakke punten:
They will definitely scam you

Helmien beveelt Green Motion NIET aan bij vrienden/bekenden

Green Motion - Huur geen auto bij Greenmotion

1

Review:
De prijs die je online hebt gezien wordt bij het afhalen van de auto ongeveer verdubbeld, zelfs meer dan dat, door allerlei onduidelijke bijkomende kosten. Je staat voor het blok, bij het afhalen van de huurauto. Hier wordt misbruik van gemaakt. En niet omdat de klant zich niet goed heeft voorgelicht, nee, die onduidelijke bijkomende kosten zijn op de site niet te vinden. Mijn advies is; zoek een andere autoverhuurder. die geen zaken met Green Motion. Ze zijn niet eens schriftelijk of telefonisch te benaderen.

Sterke punten:
Uhhh...

Zwakke punten:
Voelt als opgelicht.

Niesthoven beveelt Green Motion NIET aan bij vrienden/bekenden

Green Motion - Greenmotion "eindhoven"

0

Review:
Ik kon wegens omstandigheden de auto niet op die geboekte dag ophalen,ik heb Greenmotion gebeld "geen gehoor" heb daarna holidaycars gebeld "geen gehoor"..enfijn email gestuurd dat ik de auto vlg dag zou ophalen.Volgende dag aangekomen bij Greenmotion kreeg ik te horen dat de auto is geanuleerd terwijl ik de auto voor 10 dagen had gereserveerd,en betaald!!! Volgens de dame niet al te vriendelijk kon ze niks voor me betekenen wel opnieuw een auto reserveren voor maar liefs 300 euro,terwijl ik al meerdere malen een auto bij hun heb gehuurd vind het belachelijk dat ze zo met hun klanten omgaan.

Sterke punten:
Niks

Zwakke punten:
Slechte service,onvriendelijk

Wanda beveelt Green Motion NIET aan bij vrienden/bekenden

Green Motion - Huur geen auto bij Greenmotion

0

Review:
Slechtste ervaring ooit. In Eindhoven auto gehuurd, prijs zou 121 Euro zijn. Je wordt gelokt met een lage prijs, maar....bij het afhalen van de auto moest ik uiteindelijk 342 Euro betalen, door allerlei onduidelijke, niet vooraf-gecommuniceerde kosten. De medewerkers daar zijn zeer onvriendelijk en er is nooit gereageerd op mijn mails. Telefonisch zijn ze al helemaal niet te bereiken. Ook Holidaycars.com, via welke site ik had geboekt, heeft niet voor me bemiddeld, alhoewel ze dit wel in mails beloofden. (U hoort binnen twee weken van ons...") Nee dus, het is nu oktober, en het huren van de auto was begin augustus. Echt nooit, nooit meer. Niet via Holidaycars en nooit meer een auto van Greenmotion. Afrader.

Sterke punten:
?

Zwakke punten:
-Onvriendelijke medewerkers, alleen uit op je geld.
-Gelokt met redelijke prijs, die uiteindelijk verdriedubbeld werd bij afhalen.
-Auto vies
-Verhuurbedrijf nauwelijks te vinden, buiten vliegveld.
-Doe ook geen zaken met Holidaycars, de site, zij helpen je niet, alhoewel ze het wel beloven.

Margot beveelt Green Motion NIET aan bij vrienden/bekenden

Green Motion - Borg wordt niet vrijgegeven door Greenmotion

0

Review:
Auto gehuurd en weer netjes teruggebracht.
Tot zover ok. Geen schade en krijg bewijs dat de borg a 1100 euro geannuleerd is.
Een week later check ik mijn credit card en blijkt dat de borg nog steeds als 'gereserveerd' staat.
Bel met mn creditcard maatschappij maar die kunnen niks doen als Greenmotion de borg niet vrijgeeft.
Ze hebben de borg wel geannuleerd maar geen z.g. 'reversal' uitgevoerd.
Ik kon dus een maand lang niet over mijn eigen geld op mijn creditcard beschikken en moest wachten tot de borg vanzelf zou vervallen (d.i. 30 dagen).
Schandelijk gedrag van Greenmotion om de controle te houden over de borg a 1100 euro terwijl de auto al teruggebracht is en alles ok is bevonden en ook voor getekend. Ik beveel Greenmotion dan ook absoluut NIET aan. Het was de eerste en de laatste keer dat ik via hun een auto heb gehuurd.

Sterke punten:
-

Zwakke punten:
Heel schandelijk hoe men met de afhandeling van de borg omgaat.

Van Aspere beveelt Green Motion NIET aan bij vrienden/bekenden

Green Motion - mrs

0

Review:
green motion heeft geen kantoor op Eindhoven airport. 50 minuten heb ik rondgelopen om hun pick up punt te vinden. met veel moeite vond ik een viezig blaadje aan een muur met green motion pick up punt. er stond inderdaad een busje te wachten dat geen enkele kenmerken had van wat dan ook. net toen ik het eng begon te vinden bleek ik wel degelijk op een lijstvd chauffeur te staan. hij zou mij naar het punt brengen waar ik mijn auto zou krijgen. dit bleek een ritvan 15 minuten naar de middle of nowhere. dit bkeek dus een totaal andere lokatie te zijn als door mij gewenst en bevestigd gekregen aiport Eindhoven ik bleek in de weilanden beland die onderde plaats Veldhoven vielen. hier moest ik ook de auto weer terug brengen. wist niet eens waar ik was om over terugkeren hier nog niet te spreken. alles maakte het mij onrustig

Sterke punten:
personeel was erg vriendelijk. busje kwam heen ( na het uiteindelijk gevonden te hebben en terug inderdaad gelijk zo . geluk bij ongeluk. nergens zon hoge borg som betaald , 1100 euro

Zwakke punten:
heel zwak zoniet misleidende is dat je reserveert airport Eindhoven en dan de rimbie wordt ingestuurd en dat aanwijzingen op airport Eindhoven gewoon niet bestaan van green motion

Smits beveelt Green Motion NIET aan bij vrienden/bekenden

Green Motion - Greenmotion car rental zijn oplichters!

0

Review:

Geboekt via Cardelmar en auto gehuurd bij Greenmotion car rental in Miami.
We reizen vaak en huren altijd een auto maar nog nooit zo'n barslechte service meegemaakt! Ten eerste hebben ze ons 2 uur op het vliegveld in Miami laten wachten met 2 kleine kinderen. We hebben ze meerdere malen gebeld maar kreeg constant een antwoordapparaat (muziek) nobody home. Ook via andere verhuurbedrijf laten bellen die overigens wel een goede service aanbood maar helaas geen respons!
Eindelijk na 2 uur verscheen er een bus van Greenmotion. Chauffeur wist geen verklaring waarom er zo laat een bus kwam. Op kantoor boden ze hun excuses aan en of ze het goed konden maken dmv een upgrade en korting op toll pas. Nou vooruit dachten we.... maar nu komt het. Op de dag van aflevering van de auto bleek er schade (krasje op de wieldop) te zijn. Schade hebben we niet veroorzaakt dus rara hoe kan dat?? Dit was heel slecht te zien en de check in was heel gehaast en hebben we dit ook niet gezien maar de schade (150$) moesten we wel betalen. In eerste instantie geweigerd om te betalen maar we werden gedreigd dat we niet mee konden met het vliegtuig dat we zouden worden aangehouden omdat er een boete openstaat en dat we nooit meer een auto konden huren in USA. Hooguit brutaal en onprofessionee! Dus door de druk toch met tegenzin betaald. Dit vonden we niet fair voor een schade die we niet veroorzaakt hebben. We hebben de indruk dat dit met opzet is gedaan heel snel en gehaast zodat de klant het over het hoofd ziet. Dit kunnen ze dus bij elke klant doen. Advies: geen auto huren via Greenmotion, het zijn OPLICHTERS!! Pas op!! Als ik 0 ster kon geven had ik deze gegeven. We huren nooit meer een auto bij Greenmotion en Cardelmar!

English translation
Booked through Cardelmar and car hired at Greenmotion car rental in Miami.
We often travel and always rent a car but never experienced such a terrible bad service! Firstly, they left us waiting for 2 hours at the Miami airport with 2 little children (2 and 3 yrs old). We called them several times but constantly received an answering machine (music) nobody home. Also, call through another rental company, which offered a good service, but unfortunately no response!
Finally after 2 hours a Greenmotion bus appeared. Driver did not know why the bus was so late. At the office they apologized and whether they could make it through an upgrade and a discount on toll pass. Well ahead we thought .... but now it's coming. On the day of delivery of the car there appeared to be damage (scratch on the wheel top). We did not made the damage so how could this happened ?? The small damage was very bad to see and the check in was very rushed and it was also raining we did not see this either but we had to pay for the damage ($ 150). Initially refused to pay but we were threatened that we could not join the plane we would be arrested because there was a fine and we could never rent a car in USA again. The manager we find him outright brutal and unprofessional! So, by the pressure, we are reluctantly paid. This is not fair for a damage we did not cause. We have the impression that this is intentionally done very quickly and rushed so that the customer overlook it. Thus, they can do so with every customer. Advice: Do not rent a car via Greenmotion, they are SCAMMERS !! Beware!! If I could give 0 star I would have given it. We never rent a car at Greenmotion and Cardelmar!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Oneerlijk en onprofessioneel

Appleonia beveelt Green Motion NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Green Motion

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Green Motion aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Green Motion aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Green Motion


DMCA.com Protection Status