Reviews van deze auteur

Omslachtige doorverhuur aan slecht autoverhuurbedrijf Goldcar

Review over EasyCar

Easycar kwam als goedkoopste uit de vergelijking voor autoverhuur in Tenerife. Via hen ook een verzekering afgesloten, eigen risico afgekocht en gelijk alles via iDeal betaald. Na bevestiging bleek dat de autoverhuurder eigenlijk Goldcar is.

Aangekomen in Tenerife naar de balie van Goldcar. Na een half uur wachten in een rij met maar 3 mensen voor ons, duurde het nog een uur voordat we de auto mee konden nemen. Hoewel het eigen risico was afgekocht via Easycar, moesten we alsnog €950 eigen risico als voorschot via de creditcard betalen. Daarnaast moesten we €50 extra betalen om de auto op een ander vliegveld af te leveren. En we moesten €74 betalen voor de benzine in de tank. Die was inderdaad wel vol, maar een volle tank van een toyota yaris kost in Tenerife slechts €35. Toen ik een klacht wilde indienen kreeg ik wel een formulier, maar dat moest ik direct invullen en vervolgens vulde de medewerker zelf daaronder in dat ik tegen hem had staan schreeuwen en allerlei andere onwaarheden.

Het inleveren van de auto 2 weken later ging daarentegen soepel en snel. We werden te woord gestaan door een zeer vriendelijke medewerkster en alles was binnen 5 minuten geregeld.

Al met al kan ik deze auto verhuur organisatie niemand aanbevelen. Kortom niet naar de laagste prijs zoeken met dit soort dingen, maar naar de betrouwbaarste aanbieder.

Sterke punten
Snel en makkelijk reserveringsproces

Zwakke punten
doorverhuur organisatie
de uiteindelijke autoverhuurder goldcar is zeer slecht
de afkoop van eigen risico wordt door de autoverhuurder niet erkend
je moet alsnog €950 eigen risico vooruit betalen
De extra verplichte kosten voor een volle tank benzine die 2 keer zo duur wordt verkocht als bij een tankstation maken de huur toch duurder dan concurrenten
Lange wachttijd aan de balie
Slechte onvriendelijke medewerkers
Onkundigheid bij medewerkers

reacties: