EasyCar, de low-cost, on line autohuurspecialist, is een van de leidende internationale autoverhuurmakelaars met een wereldwijd netwerk van meer dan 3500 autohuurlocaties in meer dan 60 landen. easyCar heeft een breed assortiment voertuigen om te huren, van super-mini's en compact auto's tot MPVs en luxe auto's. Wij bieden waar voor uw geld.

EasyCar Reviews

  boek nooit bij EasyCar

  Boek niet bij EasyCar!
  Wij dachten via EasyCar een goede deal te hebben gemaakt. Bij aankomst bleek het autoverhuurbedrijf (GoldCar - ook vermijden als de pest(!) - de verhuur gecancelled te hebben. Wij zouden te laat zijn komen opdagen om de auto op te vragen. De voorafbetaalde huur - voor een week (!!!) - kregen we niet terug. Stond in kleine lettertjes in de EasyCar voorwaarden. Ik steel van u, maar het staat in de voorwaarden, dat werk

  Sterke punten
  niet aanwezig

  Zwakke punten
  Oplichters

  Omslachtige doorverhuur aan slecht autoverhuurbedrijf Goldcar

  Easycar kwam als goedkoopste uit de vergelijking voor autoverhuur in Tenerife. Via hen ook een verzekering afgesloten, eigen risico afgekocht en gelijk alles via iDeal betaald. Na bevestiging bleek dat de autoverhuurder eigenlijk Goldcar is.

  Aangekomen in Tenerife naar de balie van Goldcar. Na een half uur wachten in een rij met maar 3 mensen voor ons, duurde het nog een uur voordat we de auto mee konden nemen. Hoewel het eigen risico was afgekocht via Easycar, moesten we alsnog €950 eigen risico als voorschot via de creditcard betalen. Daarnaast moesten we €50 extra betalen om de auto op een ander vliegveld af te leveren. En we moesten €74 betalen voor de benzine in de tank. Die was inderdaad wel vol, maar een volle tank van een toyota yaris kost in Tenerife slechts €35. Toen ik een klacht wilde indienen kreeg ik wel een formulier, maar dat moest ik direct invullen en vervolgens vulde de medewerker zelf daaronder in dat ik tegen hem had staan schreeuwen en allerlei andere onwaarheden.

  Het inleveren van de auto 2 weken later ging daarentegen soepel en snel. We werden te woord gestaan door een zeer vriendelijke medewerkster en alles was binnen 5 minuten geregeld.

  Al met al kan ik deze auto verhuur organisatie niemand aanbevelen. Kortom niet naar de laagste prijs zoeken met dit soort dingen, maar naar de betrouwbaarste aanbieder.

  Sterke punten
  Snel en makkelijk reserveringsproces

  Zwakke punten
  doorverhuur organisatie
  de uiteindelijke autoverhuurder goldcar is zeer slecht
  de afkoop van eigen risico wordt door de autoverhuurder niet erkend
  je moet alsnog €950 eigen risico vooruit betalen
  De extra verplichte kosten voor een volle tank benzine die 2 keer zo duur wordt verkocht als bij een tankstation maken de huur toch duurder dan concurrenten
  Lange wachttijd aan de balie
  Slechte onvriendelijke medewerkers
  Onkundigheid bij medewerkers

  EasyCar: NIET easy

  Nooit boeken bij Easycar. Zijn even onbereikbaar als onbetrouwbaar. Het telefoonnummer op Easycar.nl is niet in gebruik, alle communicatie verloopt via mail in Engeland. De claim die ik twee maanden geleden bij de afgesloten aanvullende verzekering is nog steeds niet uitbetaald. Ik krijg vage mailtjes uit Engeland dat er eerst wel, toen niet, toen toch wel was uitbetaald, maar een bewijsstuk van de overboeking is niet beschikbaar. Wat mij betreft is dit diefstal, omgekeerde verzekeringsfraude en ik heb dan ook rechtsbijstand ingeschakeld.
  En dan heb ik het nog niet gehad over het prijsverschil op de offerte en de daadwerkelijke prijs bij de autohuurder. Nóóit doen!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Onbetrouwbaar, omslachtig, onbereikbaar

  klachten over easycar

  Afgelopen zomer via easycar een auto gehuurd een rome. Uiteindelijk bij Gold car uitgekomen.
  De auto was netjes wat wel sterke minpunten waren:
  Goldcar kent een 'lege tank' terugbreng beleid. Dit zorgt ervoor dat ik (en met mij vele anderen) een halfvolle tank mee terug brengt waarover niet wordt afgerekend.

  Tav easycar kan ik kort zijn: NOOIT BOEKEN
  Ze reageren niet op klachten

  Sterke punten
  nette auto

  Zwakke punten
  Reageren niet op klachten
  tankbeleid (halfleeg terug brengen zonder afrekening)
  NOOIT BOEKEN

Bezoek EasyCar

Schrijf een review