Reviews van deze auteur

Vreselijke oplichters

Review over InterRent

Op 7 januari 2015 boekte ik online bij interrent een auto voor onze vakantie op Mallorca. Er stond duidelijk bij dat het bedrag incl. alles zou zijn.

Op 29 april bij de luchthaven kreeg ik formulier voorgelegd met opeens aanvullend bedrag erop. Ik vroeg wat dat was en gaf aan niks extra's te willen. Toen verzekerde de jongen achter de desk me dat het om borg ging voor als we bijv. de tank niet vol zouden inleveren bij terugbrengst. Dat het puur administratief was maar dat het dus niet betaald hoefde te worden. Alles was in het Spaans op de formulieren en ik vroeg nog om Engelstalige formulieren maar die hadden ze niet. Nu hebben ze dat bedrag gewoon afgeboekt en beweren dat ik een of andere verzekering afsloot. Dat is pertinent NIET waar!

Sterke punten
NIKS NIKS en nog een NIKS

Zwakke punten
Oplichters, sjoemelaars, leugenaars, dieven!

Vreselijke oplichters

Review over EuropCar

Alles al vooraf betaald en zou NIKS meer bij komen. Haal ik op vliegveld Palma de Mallorca op, krijg volledig in Spaans formulier met extra bedrag erbij. Ik zeg: heb alles al betaald. Jongen aan balie zegt dat het borg is en we niks hoeven te betalen. Ik geen keus en teken het formulier. Nu 2 maanden later borg nog steeds niet terugbetaald, maar dus afgeschreven van creditkaart. Ik bellen bellen steeds krijg ik ander nummer en niemand is verantwoordelijk. Nu moet ik naar Spanje bellen maar ben inmiddels al veel tijd en belkosten verver, ik ben het zat! Net met creditcardmaatschappij gebeld om procedure te starten mijn geld terug te halen. Het gaat om 80,92 euro. Vreemd bedrag ook. En ze denken zeker dat je het maar laat zitten? Mooi niet! En nooooooit meer huren daar!

Sterke punten
heeeeelemaal niks

Zwakke punten
Alles

reacties: