Reviews van deze auteur

Goeie servies en regelen goede autos,

Review over SunnyCars

Dit jaar twee keer auto gehuurd via Sunnycars, een keer een kleine wagen voor een week in Griekenland. Kregen zelfs een mooie VW, dat was een klasse hoger dan we hadden betaalt.

Afleveren, betalen, ophalen en verzekering ging helemaal goed. Niets geen gezeur of gezeik alles super duidelijk.

Tweede keer in Costa Rica, hadden een super deal via Sunnycars.
Werd gratis afgeleverd bij ons hotel, duidelijke verzekering konden hem op het vliegveld weer inleveren helemaal top. Ook de klanten servies is snel te bereiken en er zit vriendelijk personeel die verstand van zaken heeft.

Voor ons zo weer Sunnycars.

Sterke punten
Duidelijke voorwaarden, vriendelijk personeel goede deals.

Zwakke punten
Ze werken wel eens samen met Europcars, daar zou ik nooit meer mee in zee gaan. met Europcars dan wel teverstaan.

Europcars oplichters

Review over EuropCar

De auto werd bij ons afgeleverd.
Wij hebben met de man een rondje om de auto gelopen en alle schades werden genoteerd. ook gaf hij wat uitleg over de auto, waar de krik en dat soort dingen allemaal zitten, zeer aardige vent.
Terwijl wij naast de auto stonden werd ons ook verteld dat de voorwaarde van huren was dat wij de auto met volle tank kregen en weer met volle tank in moesten leveren.

Natuurlijk denk je er op dat moment niet aan om de inhoud van de tank te controleren. Bij het tekenen wijst de man natuurlijk alleen maar op dat alle schades ingevuld zijn en niet op het kopje dat aangeeft dat de tank helemaal vol zit.

Bij het weg rijden constateerde wij dat de tank iets meer dan voor de helft gevuld is. Op dat moment maakte wij ons geen zorgen, we zouden dat gewoon even melden bij het inleveren.

Aan het eind van onze vakantie, 50 kilometer voor het inleverpunt hebben wij de tank helemaal gevuld.

Tijdens het inleveren verteld de man dat wij hebben verzuimd om de auto af te tanken. Ik vertelde hem dat zij dat ook niet gedaan hadden bij het afleveren en dat er nu meer in zat dan toen wij hem mee kregen, wij hadden er maar 50 km op zitten uit die tank. Hun hadden hem waarschijnlijk op het kantoor vol getankt en richting ons aflever adres gereden zonder daarna bij te tanken. Dat was z'n 153 km door de bergen.
Toen ik die beste man daar op wees had hij niets meer te zeggen en ging de papieren in orde maken.

Ik dacht dat het daarmee gedaan was.
Voor dat ik het formulier getekend had heb ik hem uitvoerig gelezen en niets wees er op dat ik geld moest betalen voor het af tanken.

Na mijn handtekening geplaatst te hebben heb ik om een kopie van het formulier gevraagd. Ik zie hem voor het kopiƫren nog wat op het formulier schrijven, maar heb onvoldoende gerealiseerd wat hij daar deed. Ik heb mijn kopie nog wel gelezen en zag dat hij zijn handtekening en datum had geplaatst. bij thuis komst zie ik ook dat hij er bij gezet heeft dat de tank niet vol was en dat wij daarom geld moeten betalen. Ik was woest en baalde verschrikkelijk dat hij mijn zo heeft bedondert.

Het is was maar 20 dollar en een halve tank maar de manier waar op is echt laag. Ook baal ik er van dat ik niet goed opgelet heb. Mocht je toch ooit met hun in zee gaan let hier dan op. Wij huren hier nooit meer.

reacties: