Reviews van deze auteur

huur bij Firefly via Sunnycars

Review over SunnyCars

Eigenlijk weinig aan te merken op Sunny Cars. Heb kenbaar gemaakt, dat ik weinig te spreken was over de gehuurde auto{diverse beschadigingen} Zij wilden wel bemiddelen, dat ik een andere auto zou kunnen ophalen bij verhuurder. Daarvan afgezien, gelet op tijdsverlies. We worden geregeld op de hoogte gesteld van de afwikkeling van een kleine schade. De vertraging ligt kennelijk bij de verhuurder, die inmiddels heeft onderkend een nogal sleets exemplaar te hebben verhuurd en ons € 20 crediteert op de card. Even afwachten hoe dit gaat aflopen.
In Malaga verliep alles zoals met Sunny Cars was overeen gekomen. Geen gehannes met extra verzekeringen. Lege tank mee, lege tank terug.

Sterke punten
Ze komen hun afspraken na. Zijn redelijk tot goed bereikbaar. Vriendelijk bij vragen. Communiceren behoorlijk. Voor herhaling vatbaar. Een ander verhaal is de verhuurder. Daarop heeft Sunny Cars kennelijk maar beperkt grip. Staat in hun voorwaarden.

klacht

Review over Firefly Car Rental

In donkere garage zonder behoorlijke controlemogelijkheden een meer dan twee jaar oude Ford Fiesta geleverd gekregen. Op meerdere plaatsen beschadigd. Vorige bestuurder was/is roker. Vuile asbak, hier en daar brandgaatjes. Geen beste beurt.

Sterke punten
Redelijk tempo van afwerking

Zwakke punten
Wagenpark wordt slecht nagezien.Klanten krijgen eigenlijk troep in handen gespeeld.

reacties: