Reviews van deze auteur

Criminal smile in Malaga: DoYouSpain? follow Firefly (Hertz)

Review over Firefly Car Rental

Wij hebben besteld via "doyouspain.com" website voor een prijs van 203,-Euro. Het leek ons mooi, eenvoudig en goedkoop te bestellen via deze website met suggestie van price all included en zonder ander problemen.
Wij zijn verwezen ons auto te ophalen bij Firefly (dep.of Hertz). Eens aangekomen zijn wij (dachten wij) vriendelijk welkom met gelach van de meisje achter de balie. Vriendelijk begon ze praten engels-spaans en snel invullen een formulier wat later bleek onze rental agreement. Wij moesten accepteren om voor de brandstof (tank:max 45 liter) vooraf te betalen 86,-Euro, waarvan wij ca 30 liter hebben verbruikt en dan vertelde ze over SCDW. Ondanks mijn poging om haar te overtuigen dat ik betaal met Mastercard Gold en bij deze is de verzekering inbegrepen, had ik bij de berekening 96,-Euro voor de verzekering bij te betalen. Dus totaal: 384,72 Euro, wat is bijna het dubbele van 203,-Euro.
Tijdens verblijf 3x gebeld en een verklaring met verandering gevraagd. Altijd beloofd terug te bellen maar tevergeefs heb ik van Firefly niets terug gehoord.
Wel van DoYouSpain, dat ik met de voorwaarden heb toegestemd en moet betalen de hele som.

Sterke punten
direkt in de CarPark hal

Zwakke punten
Eerste auto - probleem met alarm die niet uitging
tweede auto- heb ik afgewezen (toonde veel mankementen)
derde auto - toegewezen een Fiesta 1,2 voor 4 personen
wel geboekt een Renault Clio size

reacties: