Genieten, relaxen en zoveel mogelijk zien? Met een huurauto van Sunny Cars heb je pas écht vakantie! Want een Sunny Car is all-in. Gegarandeerd géén extra toeslagen, maar 1 vast bedrag. Duidelijker en makkelijker kan niet. De voordelen van Sunny Cars op een rijtje:
 1. - Gratis wijzigen autohuur
 2. - Inclusief schadeverzekering, glas-banden-bodem-dakschadedekking én diefstalverzekering
 3. - Eerlijke tankregeling
 4. - Extra bestuurder voor je huurauto
 5. - Terugbetaling eigen risico bij schade of diefstal
 6. - Standaard 7 dagen huurauto in optie
 7. - Ongelimiteerde kilometers

Auto huren zonder waarborg

Bij Sunny Cars is het mogelijk om een auto te huren zonder creditcard of contante waarborg. Dit kunnen klanten doen middels het waarborg servicepakket. Met het 'geen waarborg' pakket hoeven klanten dus niet in het bezit te zijn van een creditcard op naam van de hoofdbestuurder. Sunny Cars neemt het risico voor de borg volledig over en staat garant bij de verhuurder. Bij het ophalen van de huurauto moet de klant alleen de voucher inleveren. Klanten moeten minimaal 5 dagen voor de huuraanvang een boeking plaatsen. Bij het boeken kan men voor de optie 'geen waarborg' kiezen. Vervolgens worden alle auto's getoond waar het mogelijk is om deze zonder waarborg op te halen.


Leeftijd bestuurders

Over het algemeen is de minimumleeftijd 23 jaar om een huurauto te mogen besturen. Dit verschilt steeds per land, categorie en lokale partner. Voor de grotere/ luxere auto's is men vaak strikter met betrekking tot de leeftijd van bestuurders. Meestal eisen autoverhuurders ook dat de bestuurder minimaal 1 of 2 jaar in het bezit moet zijn van een geldig rijbewijs. Behalve een minimum leeftijd hanteren sommige autoverhuurders ook een maximumleeftijd. Sunny Cars heeft geen invloed op de minimum leeftijd. Deze wordt bepaald door de verzekeraars en de lokale partner. De mogelijkheid bestaat om als 21 jarige bestuurder een auto te huren, maar in de meeste gevallen wordt er een extra toelage in rekening gebracht.


Extra bestuurder

In vrijwel alle landen is het mogelijk om een auto te huren met een extra bestuurder. Hiervoor moet in de meeste gevallen wel een toeslag betaald worden. Klanten kunnen ook kiezen voor het 'tweede bestuurder- of AD pakket'. In dit geval is een extra bestuurder altijd gratis bij de autohuurprijs inbegrepen. Het is wel belangrijk dat zowel de hoofdbestuurder als de andere bestuurder(s) het huurcontract ondertekenen. Hierdoor is iedereen optimaal verzekerd.


Pech met de huurauto

Het kan wel eens voorkomen, dat een klant pech heeft met de huurauto. Indien zo een geval zich voordoet, is het van belang dat de klant eerst contact opneemt met de lokale partner. De meeste partners hebben een 24-uursservice; het telefoonnummer vind men op het huurcontract van de lokale wagenparkaanbieder. Het wordt klanten afgeraden om zelf, zonder overleg, de wegenwacht in te schakelen. De kosten hiervan worden namelijk niet vergoed. Daarnaast is het ook mogelijk om contact op te nemen met Sunny Cars. Dit kan 24 uur per dag via het noodnummer: +31 23 5 699 690.


Contact gegevens

Sunny Cars is van maandag tot en met vrijdag, van 09.00 - 20.00 uur, en op de zaterdag, van 09.00- 17.30 uur, te bereiken via het telefoonnummer 023 - 5 699 696. In noodgevallen kan men 24/7 contact opnemen met Sunny Cars via het nummer: +31 23 - 5 699 690


Informatie Sunny Cars

Sunny Cars biedt een all-in autopakket. De unieke all-in formule werkt heel simpel. All-in betekent ook echt all in! Bij Sunny Cars boek je van te voren je huurauto voor een duidelijke prijs. Alles is geregeld en betaald. Wanneer je de huurauto komt ophalen, heb je geen gedoe met extra kosten. Dat betekent dus geen verrassingen bij schade en niet betalen voor extra gereden kilometers. Je hoeft niet eens aan een verzekering te denken want alles is geregeld door Sunny Cars. Sunny Cars rekent enkel voor aanvullende wensen zoals 'One way huren', de huurauto laten afleveren bij jouw bestemming of een kinderzitje een toeslag. Sunny Cars wil graag dat je op je vakantie of zakenreis 100% zorgeloos kunt rondrijden. Daarom werkt Sunny Cars altijd volgens hun filosofie de Rent a Smile filosofie: All-inclusive, optimaal verzekerd en de allerbeste service. Dankzij deze aanpak is Sunny Cars in ruim 20 jaar gegroeid tot een van de grootste onafhankelijke Europese aanbieders in autohuur. Sunny Cars werkt uitsluitend met de beste partners ter wereld. Sunny Cars bezit zelf geen auto's, maar sluit contracten af met lokale en internationale autoverhuurders die aan de strenge kwaliteit- en service-eisen van Sunny Cars voldoen. Bij Sunny Cars kan je in 120 landen en op meer dan 8.000 bestemmingen wereldwijd een huurauto reserveren.


Ervaringen Sunny Cars

Sunny Cars is positief beoordeeld door Kassa. De redactie van Kassa onderzocht hoe je voordelig een huurauto kunt reserveren voor je vakantie. De uitkomst van dat onderzoek? Sunny Cars is is daadwerkelijk de goedkoopste autoverhuurder én echt als enige all-inclusive! Tevens heeft Sunny Cars de Vakantie Award 2016 gewonnen. Dat betekent dat Sunny Cars de beste autoverhuurder van 2016 is en dat hebben zij behaald met een rapportcijfer van 8,7. Sunny Cars valt regelmatig in de prijzen. Alle goede beoordelingen en awards worden op de website vermeld;een extra garantie dat je voor zorgeloos auto huren bij Sunny Cars aan het enige juiste adres bent! Ervaringen van klanten zijn ook te lezen op Vergelijkautoverhuurders.nl.


Kortingen

Bij Sunny Cars worden er géén boekingskosten of reserveringskosten berekend wanneer je een auto huurt. Ook betaal je geen extra kosten zoals bijvoorbeeld een toeslag wanneer je een creditcard gebruikt. Sunny Cars heeft regelmatig een aanbieding voor een bepaalde periode en/of op een bepaalde locatie. Deze actuele aanbiedingen om een auto te huren zijn te vinden op de homepagina van Sunny Cars. Indien er verlaagde tarieven zijn zie je dit ook direct terug in de prijs wanneer je een auto reserveert. Er worden regelmatig aanbiedingen en kortingcodes van Sunny Cars online aangeboden. Momenteel zijn er geen actiecodes of aanbiedingen beschikbaar.


Klachten

Sunny Cars werkt uitsluitend met de beste partners wereldwijd. Deze partners dienen altijd aan strenge kwaliteits- en service-eisen te voldoen. Daarom worden er concrete contractafspraken gemaakt. Er wordt vaak geevalueerd en bijgehouden hoeveel klachten er voor een aangesloten autoleverancier binnenkomen. Sunny Cars evalueert de ervaringen van klanten regelmatig. De beoordelingen van de klanten worden onderzocht en bij een negatieve ervaring wordt hiervan een rapport gemaakt. De resultaten worden tijdens de evaluatie met de autoleverancier besproken. Voldoet zo'n aangesloten partner niet (meer) aan de eisen van Sunny Cars? Of komen er teveel klachten binnen over dat de autoverhuurpartner? Dan wordt de samenwerking met deze partner beeindigt door Sunny Cars. Heb je klachten? Dien dan je klacht uiterlijk één maand na afloop van de gereserveerde dienst in. De klacht dient schriftelijk te worden ingediend bij Sunny Cars. Hieraan moeten de factuur, een kopie van het lokale huurcontract, betaalbewijzen en/of voucher door de huurder worden toegevoegd als bijlage. Bij de afhandeling van klachten zal Sunny Cars naar vermogen een bemiddelende rol vervullen tussen de verhuurder en de huurder. Een beoordeling delen over Sunny Cars kan ook altijd op Vergelijkautoverhuurders.nl.


Sunny Cars Video


Artikelen over SunnyCars

Een aanvullende verzekering op een huurauto is vaak weggegooid geld

Soms is het gewoon makkelijk om een auto te huren. Bijvoorbeeld omdat je eigen auto bij de garage staat of omdat je een grotere auto nodig hebt voor je autovakantie. Je kan een auto online reserveren. Soms heb je die mogelijkheid niet en ga je naar de balie van het lokale verhuurbedrijf. Dergelijke bedrijven willen ook wat verdienen aan de verhuur van een auto en zullen dan ook allerlei opties aan ... [...]

Auto huren bij Sunny Cars

Dit autoverhuurbedrijf biedt een alles in een pakket om een auto te huren. De unieke alles in een formule werkt heel eenvoudig. All-in betekent dat je ook alles in een krijgt en niet tegen verrassingen en kosten loopt bij het terugbrengen van de huurauto. Bij Sunny Cars heb je de mogelijkheid om je auto van te voren boeken voor een concrete prijs. Alles is geregeld en vooraf betaald. Wanneer je de ... [...]

Vroegboekers hebben nu nog meer voordeel bij SunnyCars

Onder het motto ‘hoogseizoen pech, al het voordeel weg’ is de vroegboekactie per 1 december van start gegaan bij SunnyCars. Klanten kunnen vanaf deze datum tijdelijk in aanmerking komen voor de gratis Flexservice. Dit is natuurlijk genoeg reden om een huurauto ruim van te voren te reserveren. Met deze tijdelijke gratis Flexservice kan men altijd nog kosteloos een reservering annuleren. ... [...]

SunnyCars Reviews

  Prima

  Wij huren altijd tijdens onze vakantie een auto bij Sunny Cars, o.a Fuerteventura en Portugal.
  Een keer word onze spiegel vernield of afgereden , na het eerst te hebben betaald bij aflevering van de auto , kregen we het bedrag binnen twee weken al teruggestort.
  Ook deze keer hebben we weer via Sunny Cars geboekt de komende weken .
  Geen verborgen kosten , en altijd recente auto,s .

  Sterke punten
  Service

  Topbedrijf

  We huren al jaren bij Sunny Cars een auto.
  Altijd tevreden. Nu moeten we een keer annuleren en zonder problemen het geld terug. Ik vind het een topbedrijf. Gaan prima met hun klanten om

  prima

  Prima inclusief prijs.
  2 x geboekt via Sunnycars op Mallorca en Fuerteventura.
  Geen enkel probleem ondervonden.
  Ik denk dat er problemen kunnen ontstaan als er niet bij een internationaal verhuurder word gehuurd.
  In mij geval was er gehuurd bij Europcar en Hertz.

  Sterke punten
  prijs

  Zwakke punten
  -

  SunnyCars maakt waar wat het belooft

  We hebben reeds meerdere malen een auto gehuurd via SunnyCars en zijn nog nooit teleurgesteld. Soms boekten we rechtstreeks en soms maakte de huurauto deel uit van een pakketreis. Tijdens onze laatste vakantie in Griekenland hebben we bij het inparkeren helaas schade opgelopen. Onze eerste gedachte was "daar gaat je eigen risico". Maar bij het nalezen van de huurvoorwaarden kregen we weer een beetje hoop. Ook bij het inleveren bij Hertz werd gezegd dat de schade gedekt was door SunnyCars. Eenmaal thuis gekomen was het indienen van een schadeformulier en andere bewijsstukken een van de eerste dingen die we deden met nog steeds in het achterhoofd "we moeten het eerst nog zien". Tot onze grote vreugde werd de door ons betaalde schade aan Hertz binnen 3 weken door SunnyCars op onze rekening gestort. Eindelijk een bedrijf die niet werkt met loze beloften of klantonvriendelijke contractinterpretaties! Uiteraard hopen we dat deze eerste schade aan een huurauto ook de laatste zal zijn en we bevelen SunnyCars van harte aan. Chapeau voor deze service en wat ons betreft heeft SunnyCars een klant voor het leven!

  Sterke punten
  Zeer uitgebreide klantvriendelijke huurvoorwaarden.
  Mogelijkheid om thuis het huurcontract al in te vullen.
  All in pakket incl. 2e bestuurder en geen eigen risico.

  Zwakke punten
  Geen

  Ik zou Sunny Cars iedereen aanbevelen.

  Wij hebben voor 5 dagen een auto gehuurd via Sunny Cars in Alcudia te Mallorca. Dit is echt zeer goed bevallen. Van te voren een prijs all in, inclusief dus alle verzekeringen en er komen ook geen extra kosten meer bij. Binnen 5 minuten na aankomst hadden wij onze auto ter beschikking. Er is ook altijd 24 uur per dag een Nederlandse hulplijn beschikbaar voor eventuele problemen. De prijs, die we bij de locale verhuurder hadden moeten betalen indien we het niet tevoren hadden geregeld via Sunny Cars, lag veel hoger.

  Na een vervelende ervaring met een ander autoverhuurbedrijf zou ik nu dus zeker Sunny Cars aanbevelen.

  5 dagen in Antalya: graag weer !

  Wij hebben voor 5 dagen een auto gehuurd via Sunnycars in Antalya-Luchthaven, Turkije (uitgevoerd door Europcar). De keuze viel op een Renault Clio Diesel. Wij kregen ter plekke een gratis upgrade naar een Renault Fluence Diesel (iets groter dan een Megane), zonder dat ik er naar vroeg! Geen gezeur verder over verzekeringen, eigen risico, banden, etc. Een scan van m'n paspoort, rijbewijs en creditcard en we konden verder. Balie-werk duurde amper 5 minuten en dat is fijn met een vermoeid kind aan je been. Ben erg tevreden. Na x keer gezanik en gedoe aan de balie met de andere aanbieders, wil ik geen andere meer. De volgende keer dus weer Sunnycars: vooraf duidelijkheid over de prijs en voorwaarden, geen gezeur achteraf aan de balie ter plaatse en op en top verzekerd.

  Sterke punten
  All-Inclusive (incl. verzekeringen, extra bestuurder, etc.)

  Zwakke punten
  Geen

  Sunny Cars, dikke prima!

  Geboekt in Italië via Sunny bij Sicily by Car. Ophalen in Napels, inleveren in Milaan. Onze klasse was niet beschikbaar dus we kregen een gratis upgrade naar een Fiat500 automaat (lekker!). Bescheiden motortje maar dit is niet meer dan redelijk bij de goedkoopste optie. Gloednieuwe bak die er fantastisch uitzag en ook prima reed. Geen gezeik over upgrades naar verzekering of afkopen van all risk, standaard 2e bestuurder, prima!
  Zelf nog geen ervaring met de klantenservice dus hierover kan ik geen mening geven.
  Net een autootje geboekt voor Kroatië in Juni en met plezier €100 meer betaald voor de zekerheid van Sunny Cars. Moeder beaamd het (3/4x via Sunny gehuurd), kennis waar ik het heb aanbevolen (Spanje) is zeer content over zijn huurato. Sunny Cars is in mijn ervaring een zekerheidje!

  Sterke punten
  - Ruime algemene voorwaarden
  - Doorzichtig prijsbeleid, geen fratsen, alles is geregeld en er komen geen rare kosten bij. Zelfs extra kosten voor One Way worden duidelijk vermeld i.p.v. lettertype 6 ergens tussen haakjes onderaan je bestelling

  Goede ervaring

  Al jaren huur ik auto's in Spanje op zowel vasteland als op Mallorca maar meestel problemen echter sinds ik via Sunny Cars huur loopt het zonder noemenswaardige problemen.

  Sterke punten
  all in concept. Geen gezeur met extra verzekeringen en andere administrative kosten.

  Goede en fijne ervaring

  Na slechte ervaringen met verhuurbedrijven zijn wij erg blij dat we sunnycars hebben gevonden.
  Wij boekten het all-in pakket en ondanks dat de verhuurder (Alamo) nog een upsell probeerde te maken naar een duurdere auto en enkele accessoires was het voor beide partijen duidelijk dat alles wat we nodig hadden in het bestelde pakket zat.

  Wij hebben gelukkig geen pech gehad met de auto, dus kunnen niet beoordelen hoe de service er dan uitziet.

  Enkele tips voor sunnycars zelf:
  - Wij boekten een auto op drie eilanden en zouden dit graag in een enkele boeking hebben gedaan (ipv 3 losse). Gezien er geen dag was zonder huurauto kan ik mij voorstellen dat de weekkorting toch doorloopt. Duidelijk is dat de oorzaak hiervan bij de leveranciers ligt, maar misschien goed om te overwegen als mogelijkheid in de toekomst.
  - Wij hadden het all-in pakket en wij dachten dat hier een tweede bestuurder bij inbegrepen zat. Echter, dit stond niet op het voorwaardenformulier (wel op de website) en daarom hebben wij dit dus ook niet gekregen van Alamo.
  - Het is niet helemaal duidelijk welke rol sunnycars speelt als er pech is. Alamo vertelde ons dat we nog roadside assistance moesten afsluiten bij Alamo, anders zouden ze ons niet komen helpen. Wij wisten dat de kosten van pech wel verzekerd waren via Sunnycars maar niet door wie we eventuele schade moesten laten repareren. (En wij hebben zo'n vermoeden dat Alamo niet erg behulpzaam is als die assistance niet is afgesloten).

  Aangename ervaring

  Deze zomer een auto gehuurd in Portugal, luchthaven Lissabon.
  We huurden de auto zonder kredietkaart en kregen hierover zeer correcte info van Sunnycars. Zowel telefonisch als via mail werden onze vragen snel en correct beantwoord.
  We vertrokken met een gerust gevoel richting Portugal waar alles prima verliep. Zeer tevreden van de service. Een volgende keer boek ik graag opnieuw via Sunnycars.

  Sterke punten
  Eenvoudig te bereiken, zowel via mail als telefonisch.
  Houden rekening met je wensen en bieden een huurauto op maat aan.
  Mogelijkheid om een auto te huren zonder kredietkaart.

  Zwakke punten
  Niet de goedkoopste, maar de service die je in de plaatst krijgt maakt het waard.

  Bij Sunny kom je graag terug

  Heb al meerdere malen auto's gehuurd via Sunny Cars (in de USA) en zonder enige uitzondering steeds tot grote tevredenheid. Had pas weer een auto gehuurd in Florida en me vergist in de luchthaven, dus kreeg een verkeerde reservering. Een mailtje en alles werd onmiddellijk en kosteloos gewijzigd. Ik word blij van dit bedrijf !!!!!

  Sterke punten
  Service en gemak zijn super.

  Zwakke punten
  Geen

  Auto gehuurd op Ibiza

  Sunny Cars geeft goede service. Van tevoren zitten alle verzekeringen erbij inclusief afkoop eigen risico. Dat geeft een fijn gevoel. Partner mocht ook gratis de auto besturen.

  Sterke punten
  Gratis upgrade van Seat Ibiza naar splinternieuwe Volvo V40
  Alles zit erbij, geen zorgen op vakantie
  Auto reed erg fijn, geen problemen.

  Zwakke punten
  Ondanks dat alles erbij zit proberen ze je wel van alles bij te verkopen als je de auto ophaalt
  Verhuur verliep via Alamo en die stonden slecht aangegeven op vliegveld van Ibiza.

  Goed geregeld

  Al meerdere malen gehuurd via sunnycars en altijd is het zeer goed geregeld. Altijd nieuwe auto's en de all-in prijs is duidelijk en helder. Zeker aan te bevelen.

  Sterke punten
  Goed bereikbaar bij vragen
  All-in =all-in
  Altijd nieuwe auto's
  Goede prijs kwaliteit verhouding

  Zwakke punten
  Geen

  Van begin tot eind: top

  Vanaf het boeken op de heldere site, het ophalen, rijden en weer terugbrengen van de auto is perfect verlopen.
  Mijn complimenten voor Sunny Cars!

  Sterke punten
  Heldere website
  Prima afhandeling op luchthaven

  Aanrader

  Heb nu 2x gebruik gemaakt van Sunny Cars. Ik vind het een betrouwbaar autoverhuurbedrijf met een zeer goede service. Nog een positief punt is dat de 2e bestuurder automatisch is meeverzekerd. Ook prettig dat het eigen risico is meeverzekerd. Gelukkig heb ik tot op heden nog geen schade hoeven claimen.

  Sterke punten
  Betrouwbaarheid
  Service
  prijs - kwaliteitverhouding

  Zwakke punten
  Sunny rent verhuurt via een ander, waardoor het moeilijker is om te vinden waar je moet zijn.

  Top service!!!!

  Zowel eerder dit jaar als in september ben ik een uitermate tevreden klant. Beide keren Málaga Spanje. Vriendelijk, behulpzaam en efficiënt geholpen. Geen problemen met de gehuurde auto. Prijs was goed.
  Kortom vervolg ook weer hier!!!!

  Sterke punten
  Zie review.

  Zwakke punten
  Geen

  Top service

  Snelle afhandeling. Prima auto. De balie op Ibiza kan beter geservicesd worden. Er stond een lange rij en er waren maar 2 (niet zo snelle) jongens aanwezig.
  Maar de afhandeling van de auto was prima. Aardige meiden en ik kreeg zelfs een grotere auto omdat die van mij nog niet schoongemaakt was. Top!

  Sterke punten
  Goed geregeld in de parkeergarage.

  Zwakke punten
  Balie op Ibiza!

  Olé

  Op basis van geode ervaringen van een bekende bij Sunny Cars een auto geboekt voor een rondreis in Andalusië.
  Boeken: geen probleem. Duidelijke info op website.
  Ophalen op de luchthaven van Sevilla: eerst alle formaliteiten bij de balie in het luchthavengebouw waar maar één dame zat ... dus wachten ...
  De afhandeling zelf ging vlot en er warden geen extra verzekeringen aangesmeerd.
  Bij het ophalen van de auto: een prettige verrassing ... upgrade naar een twee maten grotere auto zonder kosten.
  Auto was gewassen en ook van binnen schoon.
  Het weer inleveren van de auto aan het einde van de reis ging weer even efficient als het ophalen en de borg was een paar dagen later (er zat een weekeinde tussen) op de credit card teruggestort.
  Volgende keer weer boeken bij Sunny Cars :)

  Sterke punten
  Simpel, helder, efficient, goede service

  Zwakke punten
  geen

  Prima en snelle service

  Op Mallorca een auto gehuurd. Prima auto, nieuw en verder geen gezeur.

  Sterke punten
  nieuwe auto

  Goed en veilig huren

  Alle informatie vooraf en de werkelijkheid op het verhuuradres op het vliegveld van Madrid, kwamen precies met elkaar overeen. Geen gezeur en een vlotte en vooral erg plezierige benadering en afhandeling. Doordat de 1e auto een defecte aansluiting had voor onze navigatie kregen we zonder problemen een andere auto.
  Deze auto was prima, schoon en technisch helemaal in orde.
  We hadden geen schade en de afwikkeling bij terugbrengen was eveneens helemaal naar onze wens.
  De borgsom via de creditcard was vlot teruggeboekt.

  Deze ervaring was een verademing in vergelijk tot eerdere/andere verhuurders.
  Wij komen terug!

  Sterke punten
  Probleemloos huren en geen gezeur.

  Zwakke punten
  Niet kunnen ontdekken.

  Gratis upgrade gehad, daar word je blij van!

  Voor de eerste keer een auto gehuurd via Sunny Cars en ik moet zeggen dat ik zeer tevreden was. Alles verliep volgens afspraak, geen bijkomende kosten en als verassing kreeg ik een grotere auto dan die ik had gereserveerd.
  Al met al een goede ervaring waarvan ik zeker bij mijn volgende familie bezoek in New York weer gebruik van zal maken. Aanrader dus!

  Sterke punten
  Alles verliep volgens afspraak en geen bijkomende kosten!

  Zwakke punten
  geen

  Huurauto via Sunny Cars in Palma de Mallorca

  Heel overzichtelijke en duidelijke website, die je de verschillende huurauto's aantoont.
  Ze verzekeren je volop, dus moet je niet meer een verzekering nemen in je land van vakantie, waar je toch al hun voorwaarden niet begrijpt. Da's dus lekker makkelijk. Ook meld Sunny Cars stap voor stap wat je dient te doen bij aankomst en wat je al of niet te wachten staat. Kom je terplaatste problemen tegen ... Geen probleem, Sunny Cars is bereidt je bij te staan.

  Wij hebben geen negatieve verrassingen gehad, enkel positief en we voelden ons echt op ons gemak en dus ... op vakantie met de huurauto.

  Sunny Cars vind ik persoonlijk een aanrader, net als mijn vriend ... We hebben deze ervaring dan ook al gedeeld met familie en vrienden.

  Bedankt Sunny Cars, dat U onze vakantie zo aangenaam hebt gemaakt, want met een huurauto voelt men zich toch veel vrijer, dan als je afhankelijk bent van ander vervoer.

  Sterke punten
  Je kunt je verzekeren, volgens jouw persoonlijke wens, in de taal Nederlands. Je krijgt er dan ook de volledige voorwaarden bij.

  Ze beglijden je stap voor stap bij het ophalen van je auto, want dit is allemaal mooi genoteerd.

  Ze melden je hoeveel waarborg je dient te voorzien en hoe ... Zonder verrassingen.

  Voor dezelfde prijs, mag 1 reisgenoot of je Partner ook de auto besturen.

  Dat veilig gevoel geeft je een glimlach op vakantie.

  Zwakke punten
  Sunny Cars is enkel telefonisch te bereiken ... Je hebt geen bureau op je reisbestemming.

  Bij ongeval, dien je zelf de kosten eerst te betalen, Sunny Cars betaalt deze achteraf terug, bij aangeven kostennota. Na hoeveel dagen ???

  lange rij op Alicante

  Prima ervaring met Sunny Cars tot dusver.
  Speciaal gekozen voor een desk at airport op Alicante. Onze vorige ervaring op Valencia was goed. We werden vrijwel gelijk geholpen.
  Deze keer waren we verrast door de lange rij wachtenden voor de balie. De meeste klanten hebben veel tijd nodig voordat ze op pad kunnen gaan.
  Erg jammer dat er maar één medewerkster werkzaam was. We werden wel keurig geholpen.
  Daarbij komt dat we een diesel auto hadden gereserveerd maar bij aankomst bleek deze niet beschikbaar. We kregen uiteindelijk wel een (luxer model) diesel mee.

  Sterke punten
  Op kantoor in Nederland adequate service.

  Zwakke punten
  Lange wachtrij ter plaatse.
  Extra verzekering proberen te verkopen.
  Ondanks gekozen optie volle tank inleveren, was volgens de medewerker optie tank leeg inleveren in ons voordeel, wat is overigen in twijfel trek.

  Nog steeds goed!

  Voor de 4e keer een auto gehuurd via Sunny Cars op de luchthaven van Alicante; opnieuw was alles goed verzorgd! De moeilijkste opgave was het vinden van de balie van Alamo in het luchthavengebouw, omdat dit slechts met een heel klein bordje staat aangegeven. De medewerkster van Alamo deed niet eens een poging om extra verzekeringen aan te smeren of een navigatiesysteem te verhuren. Goede afspraken over ophalen en inleveren met volle tank. Kregen dit keer een Seat Leon TDI met 20K kilometer die uitstekend was onderhouden en zuinig was in verbruik. Ook het inleveren ging weer supersnel en zonder vragen kregen we een ondertekende verklaring dat auto weer in goede staat en volgens afspraak was ingeleverd. Ook de volgende keer wordt het weer een auto via Sunny Cars!!

  Sterke punten
  - Nette auto
  - Duidelijke afspraken
  - Geen duistere verkooptechnieken van verzekeringen
  - Ophalen en inleveren gaat heel makkelijk

  Zwakke punten
  Niet kunnen ontdekken

  best tevreden

  Via Sunny Cars een auto gehuurd voor onze vakantie op Ibiza. De informatie verstrekt door Sunny Cars waar de preciese locatie was was niet helemaal correct. Dit had ook te maken met de naamswisseling van Allamo cars (waar we de auto op hebben gehaald) Maar toen dat ons duidelijk was ging het soepel, we kregen zelfs een gratis update naar een hele fijne vrij nieuwe auto. Kortom wij waren dik tevreden. Ook de borg was na een paar dagen weer keurig netjes terug gestort.

  Sterke punten
  Via telefoon medewerkers gesproken die wisten waar het over ging, ze hadden kennis van hetgeen ze "verkochten"


Bezoek SunnyCars

Schrijf je eigen review