Vroegboekers hebben nu nog meer voordeel bij SunnyCars

Vroegboekers hebben nu nog meer voordeel bij SunnyCars

22 december 2016

Onder het motto ‘hoogseizoen pech, al het voordeel weg’ is de vroegboekactie per 1 december van start gegaan bij SunnyCars. Klanten kunnen vanaf deze datum tijdelijk in aanmerking komen voor de gratis Flexservice. Dit is natuurlijk genoeg reden om een huurauto ruim van te voren te reserveren. Met deze tijdelijke gratis Flexservice kan men altijd nog kosteloos een reservering annuleren. Dit kan zelfs tot vier uur voor de huuraanvang. Voor wijzigingen aan de autohuur hoeven klanten nooit extra kosten te betalen. 

Voordelen vroegboeken huurauto's

Vroegboeken van een huurauto is in de meeste gevallen heel voordelig. Ten eerste is een auto huren in het laagseizoen ongeveer tien procent goedkoper dan in het hoogseizoen. Daarnaast heeft men, vooral op populaire bestemmingen, altijd de garantie, dat er nog een huurauto beschikbaar is. Vroegboeken zorgt er ook voor dat men de type auto naar keus en wens kan huren c.q. boeken. Gezien het aantal voordelen, hebben klanten nu geen reden om niet alvast een huurauto te reserveren c.q. boeken. 

Gratis Flexservice actie

Klanten die een huurauto boeken voor de periode tussen 1 april en 31 oktober 2017 komen in aanmerking voor de gratis Flexservice. Deze klanten genieten genieten niet alleen van de vele voordelen van vroegboeken, maar zijn ook aan niets gebonden. Daarnaast kunnen zij tot uiterlijk 4 uur voor aanvang van de huur, zonder opgaaf van reden, hun reservering gratis annuleren. Klanten hebben dus geen reden om niet nu alvast een huurauto te reserveren. Zij hebben de mogelijkheid om altijd nog gratis wijzigingen te brengen aan de autohuur. Vroegboekers hebben tot en met 31 januari 2017 recht op de gratis Flexservice.

Bezoek SunnyCars

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden