Auto huren bij Sunny Cars

Auto huren bij Sunny Cars

5 februari 2017

Dit autoverhuurbedrijf biedt een alles in een pakket om een auto te huren. De unieke alles in een formule werkt heel eenvoudig. All-in betekent dat je ook alles in een krijgt en niet tegen verrassingen en kosten loopt bij het terugbrengen van de huurauto. Bij Sunny Cars heb je de mogelijkheid om je auto van te voren boeken voor een concrete prijs. Alles is geregeld en vooraf betaald. Wanneer je de huurauto komt ophalen, heb je dan ook geen gedoe met extra kosten. Dat betekent dus geen verrassingen bij schade en ook niet betalen voor extra gereden kilometers. Je hoeft niet eens aan een verzekering te denken want alles is geregeld door Sunny Cars. Sunny Cars rekent alleen voor de extra opties zoals 'One way huren', de huurauto laten afleveren bij jouw bestemming of een kinderzitje een toeslag.

 All-inclusief bij Sunny Cars

Sunny Cars wil graag dat je op je vakantie of zakenreis 100% zorgeloos kunt rondrijden. Daarom werkt Sunny Cars altijd volgens hun filosofie de Rent a Smile filosofie: All-inclusive, optimaal verzekerd en de allerbeste service. Dankzij deze aanpak het autoverhuurbedrijf in ruim 20 jaar gegroeid tot een van de bekendste en onafhankelijke Europese bedrijven die auto’s verhuren. Sunny Cars werkt uitsluitend met de beste partners ter wereld. Het autoverhuurbedrijf bezit zelf geen auto's, maar werkt samen met lokale en internationale autoverhuurders zoals Hertz en GoldCar die aan de strenge kwaliteit- en service-eisen van Sunny Cars voldoen. Bij Sunny Cars kan je in ruim 120 landen en op meer dan 8.000 locaties ter wereld een huurauto reserveren.

Leeftijd auto huren bij Sunny Cars

Doorgaans moet je minimaal 23 jaar oud zijn om een auto te kunnen huren. Het verschilt per land hoe oud de huurder is en het is tevens afhankelijk van de categorie huurauto en van de lokale partner. Autoverhuurbedrijven eisen tevens vaak dat de bestuurder minimaal 1 of zelfs 2 jaar in het bezit is van een geldig rijbewijs. Sunny Cars heeft geen invloed op de minimum leeftijd. Dit wordt bepaald door de verzekeraars en de lokale partner. Er bestaat een mogelijkheid dat het wordt toegestaan om als 21 jarige een auto te huren. In de meeste gevallen wordt er dan wel een extra toeslag in rekening gebracht. 

Ervaringen met Sunny Cars

Sunny Cars is positief beoordeeld door Kassa. De redactie van Kassa onderzocht de voordeligste manier om een auto te reserveren voor een vakantie. De uitkomst van dat onderzoek is dat Sunny Cars daadwerkelijk de goedkoopste autoverhuurder is én echt als enige all-inclusive service aanbiedt!

Het autoverhuurbedrijf heeft tevens de Vakantie Award in 2016 gewonnen. Dat betekent dat Sunny Cars de beste autoverhuurder van 2016 is. Het bedrijf heeft de Vakantie Award 2016 behaald met een rapportcijfer van 8,7.

Sunny Cars valt regelmatig in de prijzen. Alle goede beoordelingen en awards worden op de website van het bedrijf vermeld. Dit is tevens een extra garantie dat je voor zorgeloos auto huren bij Sunny Cars aan het enige juiste adres bent!

Ervaringen van klanten zijn ook te lezen op vergelijkautoverhuurders.nl.

Kortingen bij Sunny Cars

Bij Sunny Cars hoef je géén boekingskosten of reserveringskosten te betalen wanneer je een auto bij het bedrijf huurt. Tevens betaal je geen extra kosten zoals bijvoorbeeld een toeslag wanneer je een creditcard gebruikt om te betalen. Het autoverhuurbedrijf heeft regelmatig een leuke aanbieding voor een bepaalde periode en/of op een bepaalde locatie. Actuele kortingen om een auto te huren zijn te vinden op de homepagina van Sunny Cars. Indien er verlaagde tarieven zijn zie je dit ook meteen terug in de berekening en de prijs wanneer je een auto reserveert. 

Er worden regelmatig aanbiedingen en kortingcodes van Sunny Cars online aangeboden. Momenteel zijn er geen actiecodes of aanbiedingen beschikbaar.

 

Bezoek SunnyCars

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden