Reviews van deze auteur

Goede ervaring

Review over SunnyCars

Al jaren huur ik auto's in Spanje op zowel vasteland als op Mallorca maar meestel problemen echter sinds ik via Sunny Cars huur loopt het zonder noemenswaardige problemen.

Sterke punten
all in concept. Geen gezeur met extra verzekeringen en andere administrative kosten.

Altijd duurder uit dan je denkt

Review over Goldcar

In januari 2014 een huurauto on line geboekt bij Goldcar - Mallorca. Gelukkig niet al te druk bij de balie maar dan komt de verassing. Je wordt via hun website gelokt met prijzen van € 9,25 per dag incl. Flex Fuel (je betaald alleen de gebruikte benzine), een diefstal verzekering, inzittenden verzekering en Schadeverzekering CDW zonder eigen risico. Ik had de auto voor 2 dagen gehuurd dus niet al te duur denk je dan maar uiteindelijk kostte die twee dagen mij € 118.=!!! Je betaald voor min. 3 dagen en dat kost ineens € 57,25, je wordt onverwacht een verzekering in je maag gesplit van € 40,= en als je die niet neemt moet je een borg van € 600,= betalen !!! en je betaald voor een volle tank € 85,30. De auto echter vol teruggebracht onder het motto Flex Fuel (je betaald alleen voor de benzine die je gebruikt), blijkt dat je maar € 64, - terugkrijgt. Op mijn vraag waarom geen € 85,30 zeggen ze dat je moet betalen om van deze Flex Fuel gebruikt te mogen maken.

Sterke punten
Auto was vrij nieuw en in goede conditie

Zwakke punten
Website zet je op het verkeerde spoor. De valkuilen vind je pas later in de kleine letters als je al geboekt hebt. Moest verboden worden, hun reclame en hun prijzen op de website zijn zwaar misleidend. Voor mij geen Goldcar meer.

reacties: