Goldcar is een van de marktleiders op het gebied van autoverhuur in Spanje en de belangrijkste in de toeristensector. Met meer dan 25 jaar ervaring beschikt het bedrijf momenteel over 28 autoverhuurfilialen op de belangrijkste luchthavens en toeristische bestemmingen op het Spaanse vasteland, de Balearen en de Canarische Eilanden.

Minimum leeftijd

Personen die een auto wensen te huren en besturen van Goldcar, moeten ouder dan 21 jaar zijn en minimaal 1 jaar in het bezit zijn van een rijbewijs. Echter bestaat er een dagelijkse supplement tot de 25 jarige leeftijd of totdat men minimaal 4 jaar in het bezit is van zijn of haar rijbewijs. De huurders moeten dit supplement direct bij het afhalen van het voertuig op kantoor betalen. De mogelijkheid bestaat ook, dat de minimale leeftijd voor bepaalde categorien auto's minimaal 30 jaar is.


Auto reserveren via de website

Klanten hebben de mogelijkheid om auto's via de website van Goldcar te reserveren. Bij het maken van een reservering worden klanten automatisch ingeschreven op de site. Hierdoor hebben zij ook de mogelijkheid om hun gegevens en reserveringen te bekijken en eventueel te wijzigen op hun persoonlijke pagina. Daarnaast kunnen klanten zich ook gratis inschrijven via de Club Goldcar. Hierdoor kan men ook gebruik maken van exclusieve aanbiedingen.


Annulering- en wijzigingskosten

Bij Goldcar bestaan er geen annuleringskosten tot 24 uur voor het ophalen van de huurauto. Echter bestaan er ook bepaalde voorwaarden. Indien men gereserveerd heeft via een andere website (reisbureau, rentalcars.com etc.) dan dient men de algemene voorwaarden eerst goed door te nemen. De voorwaarden worden meestal per e- mail verstuurd of zijn terug te vinden op de website van het bedrijf waar de auto gehuurd is. Indien klanten een auto hebben gereserveerd via www.goldcar.es. dan bestaan er geen losten tot het laatste moment. Indien de klant meedoet aan een bepaalde aktie, dan kan het wel zo zijn, dat er bepaalde voorwaarden aan verbonden zijn. Deze voorwaarden zullen direct kenbaar gemaakt worden bij het huren van een auto. Deze voorwaarden moet een klant accepteren alvorens de auto gehuurd kan worden. De voorwaarden ontvangt de klant samen met het reserveringsbewijs per e-mail.


Tariefsoorten en Brandstofbeleid

Bij Goldcar zijn er verschillende tariefsoorten waar klanten uit kunnen kiezen. Dit geldt ook voor het brandstofbeleid. Als eerst kunnen klanten kiezen voor het Full- Full tarief. In dit geval krijgt men het voertuig met een volle brandstoftank en de auto moet ook weer met een volle brandstoftank ingeleverd worden. Indien de auto niet met een volle brandstof tank wordt ingeleverd, dan zullen er een sanctie in rekening worden gebracht, naast de hoeveelheid brandstof die nodig is om de tank te vullen. Klanten kunnen ook kiezen voor het Flex- Fuel of Smart tarief. Klanten kunnen in dit geval de auto ophalen met een volle brandstoftank en terugbrengen zonder deze eerst vol te tanken. In dit geval moet men wel de plaats- brandstof- en afhandelingskosten betalen. De niet gebruikte brandstof wordt terugbetaald nadat men het voertuig heeft teruggebracht. Een derde optie is het Crazy Smart tarief. Klanten kunnen in dit geval de auto ophalen met een volle brandstoftank en terugbrengen zonder deze eerst vol te tanken. In dit geval moet men wel de plaats- brandstof- en afhandelingskosten betalen. De niet gebruikte brandstof wordt terugbetaald nadat men het voertuig heeft teruggebracht. Bij de reservering wordt het Crazy Smart tarief betaald. In dit geval is annulering of wijziging niet meer mogelijk. Klanten hebben het "Key 'n Go" pakket als vierde optie. Dit tarief VIP ophaal mogelijkheden met betrekking tot de sleutels van het voertuig. Klanten kunnen het voertuig ophalen bij een van de Key n' Go automaten en hierdoor wachtrijen vermijden. In dit pakket is de all- risk verzekering zonder eigen risico en het Full/ Full brandstofsysteem inbegrepen.


Met welke kaart betalen?

Klanten kunnen bij Goldcar alleen betalen met een debit- of creditcard. Er is geen mogelijkheid om de huur van een auto contact te betalen of middels een bankoverschrijving. Klanten kunnen betalen met kaarten van Visa en de Mastercard/ Maestro.


Contact gegevens

Telefonische boekingen T.: 902 119 726 Outside Spain: +34 965 943 186 Monday to Sunday from 9:00 to 23:00 Klantenservice T.: 902 109 113 Outside Spain: +34 965 943 186 Monday to Sunday from 9:00 to 23:00 From Italy: T.: 199 151 151 + 390 645 209 634 Monday to Saturday from 9:30 to 20:30 Pechhulp onderweg 24 uur T.:902 105 276 Itali: (+39) 0 689 970 585 Portugal: +351 70750 1990 Griekenland: (+30) 211 411 4552 Frankrijk: (+33) 0 811 360 937 Kroati: (+385) 1 775 71 87 Rodos: +30 2109461333 Malta: +356 79371938 / +356 99493177 Andorra: +376 347 555 Casablanca: +212 661 161 624 24 uur hulp , 365 dagen per jaar


Goldcar video


Artikelen over Goldcar

Auto huren bij Goldcar

Goldcar is een van de marktleiders op het gebied van autoverhuur in Spanje en is een belangrijke aanbieder van huurauto’s in de toeristensector. Het bedrijf heeft al meer dan 25 jaar ervaring en beschikt momenteel over 28 vestigingen op de grote luchthavens en toeristische bestemmingen in Span [...]

Goldcar Reviews

  • Op 08-02-2018 heb ik een auto gehuurd bij Goldcar. Ik woon sinds afgelopen mei in Spanje en Goldcar heeft me al vaker opgelicht mbt benzine, maar deze keer heeft Goldcar het enorm bont gemaakt!! Toen ik de auto ophaalde regende het, het was het donker en de auto stond krap geparkeerd tussen de andere auto's. Ik zei tegen de medewerker van de Pick-up dat ik onmogelijk de schade kon zien aan het voertuig, dit was geen probleem zei deze man. Ik heb foto's gemaakt van de auto om het zekere voor het onzekere te nemen. Bij het terugbrengen op 14-02 liep de medewerker, weer in het donker, direct naar de krassen toe op de auto, hij wist waar de krassen zaten. Ik vertelde dat deze krassen al aanwezig waren voordat ik de auto huurde en dat ik foto's had om dat te bewijzen. foto's waren volgens deze man geen bewijs en nu brengt Goldcar me meer dan 500 euro in rekening!!! Toen ik Goldcar vroeg om de vorige papieren waar de oude schade op vermeld stond wilden ze ook niet meewerken!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Ze proberen hun lage prijzen te compenseren dmv oplichting. Voorheen via extra brandstof kosten, maar deze keer blijkbaar via oude schade die ze op mij proberen te verhalen.

    Door Talitha van op 18 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Via Cartrawler (Transavia) online bij Rhodium (blijkt tevens ook Goldcar te zijn) geboekt voor het huren van een auto voor 6 dagen vanaf Airport Malaga en € 66,00 betaald. Na een wijziging van de datum € 22,00 extra overgemaakt. In alle drukte bij de balie van Goldcar op de Airport voor het ophalen van de auto werd verteld dat ik nog een bedrag van € 139,03 moest betalen voor borg benzine (full/full) verzekering en luchthavenbel.
    De auto schoon en met een volle tank afgeleverd en zou ik de borg voor benzine moeten terugkrijgen maar helaas. Achteraf bleek het bedrag voor een verzekering excl belasting te zijn. Absurd dus voor 6 dagen. Voor een bekeuring die bij Goldcar binnenkomt rekenen zijn maar liefst € 45,00 om alleen je naam aan de Guardia Civil door te geven om vervolgens rechtstreeks deze te ontvangen. Bedrieglijk, doortrapt en dus nooit meer huren bij Goldcar.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    alleen maar

    Door Bert op 16 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Bij terugkomst in nederland bleek ik via mijn creditcardgegevens een bedrag te missen. Na veel bellen bleek een bedrag van ruim 139 voor 6 dagen autohuur extra te zijn afgeboekt van mijn creditcard. Blijkbaar was op de factuur een extra verzekering en een safe box geplaatst , zonder dat mij iets was aangeboden. Wij hebben ook een extra doorlopende reisverzekering , dus deze kostten heb ik dubbel moeten maken. En zogenaamde safe box ? Ik weet niet eens wat het is. Pure oplichting ! Dit gebeurd mij geen 2e keer.

    Sterke punten
    ze komen aardig over

    Zwakke punten
    oplichters

    Door rudi op 25 januari 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Dit heb ik nog nooit meegemaakt,toen wij de extra verzekering niet namen omdat we die al hadden begon de baliemedewerker lastig te doen, ons zo bang maken, mijn vakantie een beetje naar de vaantjes , toen we auto terug brachten , ook zeer onvriendelijk.

    Sterke punten
    Niks

    Zwakke punten
    Alles

    Door Anja op 23 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Hebben in het verleden vaak auto’s bij Goldcar gehuurd. Redelijk tevreden. Helaas afgelopen keer een auto met schade meegekregen. Volgens Goldcar was al de schade bij hun bekend . Bij het inleveren zag de dame van Goldcar een miniscule schram op de velg. Deze was ons niet opgevallen . We hebben zeer zeker deze kras niet veroorzaakt . De dame was niet voor rede vatbaar . We kregen een papier met de prijs van een nieuwe velg en de mededeling dat het bedrag van onze credit card wordt gehaald . Een hele slechte afsluiting van een fijne vakantie

    Sterke punten
    Goldcar weet heel goed hoe ze schade op een afgeleverde auto weten te verhalen op de nieuwe huurders . Knappe prestatie !!!!!!

    Zwakke punten
    Onbeschoft personeel !!!

    Door Elly op 1 december 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Goldcar is the same company as Rhodium.

    Booked through Car del Mar a car (unlimited km's) with Goldcar at Valencia Airport. So my Car del Mar contract indicated unlimited km's.
    Employee of Gold Car said unlimited km's is not applicable. GoldCars contract is leading not Car del Mar's contract. Bullshit. I said GoldCar ok I book unlimited km's but want to have that specified on the invoice (so I was able to transfer the costs to CardelMar). That's not possible he said, you will see on the invoice additional insurance. I said I don't need additional insurance (as Visa Gold Card is covering the risk). I told Goldcar when I want additionally unlimited km's I want to see that specified on the invoice. He said unlimted km's is only possible with additional insurance, so you will see additional insurance on the invoice. I said leave it like it is, I keep my original contract When I came back home I saw on my Visa Card a deduction for additional km's. CardelMar corrected everything, so no complaints about CardelMar.

    Sterke punten
    Car had somany small damages at pick-up so there was no discussion with return. Be aware (when you will book anyway with Goldcars/Rhodium) you keep the document with all the damages!

    Zwakke punten
    See review

    Door O. Hartman op 21 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Auto gehuurd vanuit NL. Bij aankomst in Valencia andere auto dan bestelde (hogere klasse en diesel ipv benzine) meegekregen.
    Ik had zelf al aanvullende verzekering geregeld dus wilde die niet kopen bij het loket op het vliegveld. Dan zou men borg (1100 euro) inhouden. Prima.
    In de parkeergarage bleek het om een zeer beschadigde auto te gaan: op 19 (!) plekken stonden er kruisjes op de tekening. De medewerkers die ik riep om naar de auto te kijken met mij weigerde dit en zei dat alles in de papieren stond.
    Toen we de auto weer inleverden wilde ik met de medewerker de auto rondlopen en laten zien dat er geen verdere schade was. Ook dat weigerde hij.

    Bij thuiskomst bleek 1640 euro geïncasseerd van mijn creditcard. Heb toen met klantenservice in Spanje gebeld (nummer gekregen van Goldcar NL want beide nummers die men mij in Valencia had gegeven waren geblokkeerd). De klantenservicemeneer vertelde me dat er inderdaad betaald moest worden. Waarom precies wist hij niet. Ik ben toen met een mail een klachtenprocedure bij Goldcar gestart.
    Een paar dagen daarna kreeg ik 960 euro terug van Goldcar. Maar dat betekende dat ik i.p.v. de 100 euro die ik nog moest betalen ruim 600 euro kwijt zou zijn.

    Vervolgens heb ik ook mijn creditcardmaatschappij gebeld en die hebben nu een gedeelte van het resterend bedrag teruggehaald.

    Nooit meer Goldcar, dat is duidelijk. Schaamteloze oplichterij.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    personeel, staat van de auto maar bovenal totale onbetrouwbaarheid.

    Door Mara op 6 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Verhuurder was niet op afgesproken tijdstip op de luchthaven,Rhodos, maar minimaal 25 minuten te laat. Vervolgens werd er direct 40,00 -euro in rekening gebracht, daar we na 21.00 uur de auto kwamen halen (door hun toedoen). Ook werd er 15,- euro in rekening gebracht voor brandstof, daar waar wij vol-vol hadden geselecteerd.

    Verhuurder is zeer onbeleefd en verbaal agressief, bij het niet afsluiten van verzekering (in Nederland al gerealiseerd). Vervolgens is de auto niet gewassen en stoffig. Bij het licht van een eenzijdige bouwlamp, kregen wij de auto mee.

    Bij terugkomst werd de auto zeer grondig geïnspecteerd en bij ieder vuiltje , vertelde de verhuurder dat het een kras was. Vervolgens "vond" hij schade onder de auto. Je moest plat op de buik om het waar te nemen en de schade was groot. Nier veroorzaakt door ons, er was zelfs al roestvorming aanwezig. Vervolgens konden wij wel voor deze schade opdraaien. Terloops informeerde de verhuurder of we goed verzekerd waren. Ik was niet van plan mijn handtekening te zetten en de verhuurder dreigde met de politie. Deze zouden mij een dag vasthouden en mijn paspoort innemen, want we waren wel in Griekenland en niet in Nederland, aldus de verhuurder. Kortom een nare start en beëindiging van de vakantie. Voor mij nooit meer Goldcar. Ik had geboekt middels Do You Spain. Deze op de hoogte gebracht. Zolang zij met Goldcar zaken doen, voor mij ook geen Do You Spain meer.

    Sterke punten
    Geen.

    Zwakke punten
    Zie boven.

    Door M. Hof op 4 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • We arrived late in Santander airport where we picked up our car. An employee of Gold car gave us a receipt indicating the damages already on the car (there was damage to each side of the car). The staff at the desk - who did not accompany us outside - told us to check the car with the damages.
    Unfortunately , the parking was not lit. With the light of our phone we checked the car but did not pay attention to the rims of the car.

    When returning the car, the Goldcar employee mentioned an damage to the rim of the car, a damage we did surely did not cause. It seemed that the man immediately saw this (small) injury as if he had already known that there was a problem.

    The employee who received us was very rude and did not want to listen to our story. The only thing he reported was that we had chosen a cheaper insurance instead of taking the Goldcar insurance. However, we took full insurance with Rentalcars.

    We read on many platforms similar cases about Goldcar. Please check the car carefully before taking it away and make as much pictures as possible. It really looks as though Goldcar is not a reliable company for renting cars.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    deposit
    brandstof beleid
    schadebeleid
    customer service

    Door debrabandere op 3 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Zojuist auto ingeleverd. Bij check out wordt het personeel brutaal als je niet de verzekering neemt voor de totale dekking. Daarna niet de beloofde auto meegekregen.

    Bij de check in gaat het personeel op zoek naar schade die al aanwezig was. Gelukkig had ik al foto’s gemaakt, zodat ze mij niet konden bedriegen. Dus MAAK foto’s van je huurauto als je toch bij deze afzetters wil huren. Ohja, Als je de auto niet volgetankt aflevert, krijg je een boete van €50. Wel handig alvorens te weten

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Alleen maar

    Door Jurriaan op 31 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • I have booked my rental car via booking.com / rental cars and paid the charges for the hire and full package of insurances. At arrival in Mallorca I had to pay a deposit (as was told to me) of € 218,76 which would be returned after returning the car without damage and a full tank. So I returned the car with a full tank, refilled again at the gas station close to the airport, clean and without damage. However, only € 113 was returned on my credit card account without any explanation. So returned according the guidelines & without damage and still no refund of the deposit. I reported an incident on their webpage but no response. I called Goldcar in Spain but the call center representative could not help.
    Hopefuly my credit card company can help.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    GEEN service

    Door van loon op 27 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Checkin staff is rude and inefficient
    The guy at the checkin desk started nice. After not accepting his offer for extra insurance he became rude and appalling and even treatening. We already bought in Holland a total insurance.
    Seem to intent on selling CDW additional insurance, presumably for commission. If, like me, you refuse to buy it they debit 1538 euros from your credit card until the car is returned. (wich i still have to get back)
    If the guy was working for my compagny i would fire him immediately.

    They are total charlatans and this combined with rude staff means they should be avoided at all costs.

    The car itself was not clean, damaged, no antenna, dirty stains, no water for the wiphers in the car. No bluecard in the car.

    The staff were you can pick up the car and leave it at the end was friendly.

    Sterke punten
    None

    Zwakke punten
    staff is rude and gives you a bad feeling and experience.

    Door Marcel op 24 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Een auto gehuurd van te voren. Bij aankomst balie op vliegveld was er wel een diesel beschikbaar ipv de bestelde benzine. Tevens deed de medewerker erg veel moeite om mij een extra verzekering aan van 181 euro aan te smeren terwijl ik al een extra verzekering had afgesloten. Het was een full-full brandstof huurauto.
    Wat bleek: bij het krijgen van de huurauto was de tank niet vol. hier maar niet over geklaagd. Wel gelijk van alle relevante delen van de auto foto;s gemaakt want ik was op de hoogte van het onterecht aansmeren van schades.
    Na thuiskomst had men extra geld van creditcard gehaald voor het niet vol inleveren (5 km voor het vliegveld nog volledig afgetankt voor inleveren) en voor het feit dat het een diesel was. Het geld van de dieseltoeslag heb ik inmiddels terug maar die ontbrekende 0,5 liter diesel a 61 euro ben ik bezig nog terug te halen. Tip: maak echt van alles foto's zoals buitenkant, kofferbak, instrumentenpaneel en dergelijke, zowel bij ophalen als bij terugbrengen.

    Sterke punten
    was een goede auto

    Zwakke punten
    Ze proberen je echt op alle manieren op te lichten: met verzekeringen, met andere auto dan je besteld hebt, met brandstofpeil en met schades.

    Door pure scam op 22 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wij hadden online twee auto's geboekt en volledig betaald bij Goldcar. Gekozen voor de key-and-go service, zodat je op de luchthaven alleen nog de sleutel uit een automaat hoeft op te halen. Lekker makkelijk als je ’s avonds aankomt met een baby van 2 maanden.
    Bij aankomst op de luchthaven bleek de key-and-go automaat buiten gebruik en moesten we toch naar een balie. Bij deze balie zijn we vervolgens meer dan een uur bezig geweest voor beide auto's.
    Het begon goed, de twee auto's die we online gekozen hadden waren beschikbaar. Toen kwam de vraag welke opties we er allemaal bij wilden: navigatie, extra bestuurder en kinderzitje. Dit vonden we vreemd, dit hadden wij online al geboekt en ook betaald. Na dit in ingevoerd te hebben, gaf de medewerker aan dat we nog moesten betalen. Wij hebben op alle mogelijke manieren - boekingsbevestigingsmail van Goldcar zelf en bankafschriften via app - proberen aan te tonen dat we dit al geboekt hadden en dus ook voor betaald hadden, maar de medewerker had hier geen boodschap aan want in zijn systeem stond dat we hiervoor nog moesten betalen. Je kunt je voorstellen dat de sfeer er niet beter op werd. Ook bij vragen naar een gesprek met de manager, werd aangegeven dat deze al in gesprek was met een ander stel dat problemen had. De medewerker gaf inmiddels ook aan dat wij de auto helemaal niet mee zouden krijgen als onze houding niet zou veranderen.
    Omdat we na meer dan een uur erg moe waren en de baby er ook niet rustiger op werd, hebben we uiteindelijk toch betaald en daarbij een full Insurance optie genomen omdat we nu helemaal geen vertrouwen meer hadden in Goldcar. Nu zou het inleveren van de auto in ieder geval zonder problemen zijn. Gelukkig was dat na de vakantie uiteindelijk ook zo, maar inmiddels waren we wel € 300 extra kwijt (voor alle optie opnieuw en full insurance) op een oorspronkelijke boeking van € 180. Precies hetzelfde gebeurde bij de tweede auto, helaas...
    Dus, boek NOOIT een auto bij Goldcar.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Alles

    Door Ingrid op 18 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • A) door de receptioniste worden mij twee wagens voorgesteld
    1) een ford fiesta - benzine
    2) een fiat, een iets grotere familiewagen en geschikter voor ons en onze dochter - diesel
    ik vraag zeer duidelijk of hier meerkosten aan verbonden zijn, het antwoord is nee
    ik kies vanzelfsprekend de grotere familiewagen
    achteraf blijkt op het contract dat er een extra kost van 10 euro voor de diesel wordt aangerekend
    ik stap terug naar de receptioniste die heel droog antwoord dat dit het systeem is en zij hieraan niets kan doen
    B) er worden mij twee opties voorgesteld om te betalen, heel vaag waardoor ik tot driemaal toe vraag wat het verschil is, hierop komt geen duidelijk antwoord
    1) via blokkering van een bedrag op mijn visa van 1280 euro, met tevens de verbintenis dat, in geval de auto volledig kapot wordt gereden, het volledige bedrag van de auto van mijn visa zal worden gehaald
    2) via betaling van een vast bedrag zonder blokkering van 1280 euro op mijn visa, tevens zonder de verbintenis om het volledige bedrag van de auto terug te betalen in geval van schade/diefstal
    Intuïtief lijkt optie 2 de beste, geen blokkering van een groot bedrag op mijn visa en niet het risico dat het volledige bedrag van de auto van mijn visa gaat. Na lang aandringen blijkt toch dat optie 2 inhoudt dat je een extra verzekering neemt die meerkosten met zich meebrengt.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Oneerlijk
    Bewust zeer vaag in hun uitleg/communicatie.
    Niet duidelijk antwoorden op zeer heldere vragen.
    Telkens twee opties voorleggen die zo gezegd geen kosten met zich meebrengen, die louter een vrije keuze van de klant zijn. Maar waarbij de beste optie uiteindelijk meerkosten met zich meebrengt.

    Door b. mermans op 5 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ook maar eens een positieve ervaring delen.

    We hadden online gereserveerd. Auto ophalen op het ene vliegveld bij Milaan, terugbrengen bij het andere. Dit in verband met onze terugvlucht. Dat ging prima. Gekozen voor het vol-vol principe om gezeur en kosten achteraf te voorkomen.

    Nou werd onze vlucht de avond ervoor geannuleerd en konden we op het nippertje een andere vlucht vinden naar een andere luchthaven.
    Na alle negatieve reviews was ik al bang dat Goldcar moeilijk zou gaan doen over aanpassen of annuleren, maar tot onze verbazing was het mannetje aan de telefoon bijzonder behulpzaam en legde ons prima uit wat mogelijk was.

    We konden toch kosteloos nog annuleren (ondanks dat de nieuwe reservering een stuk goedkoper zou worden) en een nieuwe reservering maken. Het geld voor de originele reservering was binnen een dag teruggestort.

    We kregen een bijna nieuwe auto mee met een volle tank. Prima auto voor de vakantie. We waren binnen een half uur na het melden bij de Goldcar desk al onderweg. Verder ook weinig opdringerig qua verzekeringen waar ik wel op was voorbereid.

    Ook het inleveren ging prima (al was de parkeerplaats wel overvol en weinig personeel om het te verwerken). Even een schade check en contole voor de volle tank en we konden verder.

    Overigens kregen wij wél overal kopietjes van de schade formulieren etc. wat hier in andere posts anders ervaren is.

    Al met al een prima ervaring met Goldcar. Prima auto voor een goede prijs.

    Sterke punten
    - Nette auto
    - Niet moeilijk doen over annulering minder dan een dag van tevoren
    - Vrij vlot geholpen bij het ophalen en terugbrengen
    - goede prijs

    Zwakke punten
    - volle parkeerplek bij inleveren

    Door Rob op 29 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Uren wachttijd bij aankomst op de luchthaven vooraleer je de wagen krijgt, 7 lokketten met 2 man personeel en slechte organisatie, personeel loopt weg wegens overbelast, klanten ook.
    Ergste van alles was het terugbrengen: tanken op paar kilometer van de luchthaven, dus met volle tank aangekomen maar niemand aanwezig van goldcar ! dus wagen achtergelaten en sleutel ook. dag nadien factuur gekregen van kapotte spiegel ??, en tankbeurt ?? vergeefse pogingen gedaan om in contact te komen, factuur van tankbeurt gemaild maar zonder resultaat...PURE AFZETTERIJ

    Door Frank op 29 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Niet doen, niet huren bij goldcar. Zeer slechte service, totaal niet klantgericht. Verdienmodel is schade in rekening brengen die er al zat en verschuilen achter processen, procedures. Muren muren en muren, hoop serieus dat er snel een mooi nieuw concept op de markt komt en goldcar volledig uit beeld zet.

    Serieus geen auto huren, kies een ander!!!!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Alles, met name klantgerichtheid

    Door S haven op 26 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben samen met mijn vrouw op huwelijksreis geweest naar het prachtige Moraira (Spanje). We vlogen op Alicante en hebben dan ook een auto gehuurd via Goldcar. De auto hadden we gehuurd en geboekt en betaald in Nederland. We hadden de smart tarief ( 7 dagen voor €18) en daarnaast de super relax cover afgesloten voor €124.

    Bij aankomst hadden ze de kleine auto's niet meer maar, we kregen een upgrade naar een grotere auto voor niets. Wel moesten we 60 euro betalen voor de volle tank en iets van 24 euro toeslag. Gelukkig heb ik me goed ingelezen en wist ik dat ik dit moest betalen.

    Eenmaal aangekomen bij onze auto, merkte wij op dat de linkerkant flink wat schade had. Waarop ik een medewerker aansprak in de garage en vertelde mij dat als ik de super relax cover heb afgesloten ik mij geen zorgen hoefde te maken. Nou prima, maar toch wel even een filmpje gemaakt van de auto.

    23-09-2017 hebben we de auto weee ingeleverd. En dit geheel zonder enkel probleem. Ik heb zelfs 2 dagen na thuis komst €35 euro op mijn rekening gestort gekregen van golcar voor de benzine die er nog in zat.

    Kortom;

    Goede snelle service
    Niks geks mee gemaakt
    Je moet gewoon goed voorbereid zijn bij Goldcar.
    Ze stellen het wel op prijs als je de een beetje schoon inlevert.

    Sterke punten
    Snelle service
    Goedkoop
    Vriendelijke mensen

    Door Wes op 26 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Tijdens het ophalen van het ophalen van de huurauto (voor periode van 10 dagen) op Palma de Mallorca werd door de medewerker eerst aangegeven dat er een nieuwe belasting van toepassing was en vervolgens dat ik een een borg moest betalen voor de benzine en ander kosten. Oftewel 260 Euro extra kosten als reservering op de credit card.
    Er werd geen woord gerept over een verzekering of iets dergelijks!! Die had ik dan namelijk geweigerd want ik had al een complete dekking geregeld & betaald via de tussenpersoon (Rentalcar.com).
    Na de huurperiode werd er 110 Euro teruggeboekt (de benzine) en de rest bleek een super-cover insurance te zijn (die ik dus niet gevraagd had & die mij niet was medegedeeld (zelfs niet bij navraag aan de balie).
    Oftewel "belogen en vervolgens bestolen".

    Sterke punten
    Zeer goede leugenaars

    Zwakke punten
    - De klant wordt belazerd
    - Nadat ik via de tussenpersoon gepoogd heb om verhaal te halen geeft goldcar geen thuis.

    Door Jos op 25 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • In Nederland hebben wij een auto gehuurd die wij op 4 juni 2017 hebben opgehaald in Pisa. In Nederland hebben wij een volledige dekking afgesloten op deze auto. Bij het afhalen van de auto gaf de medewerker te kennen dat wij een bedrag van € 268,95 moesten betalen. Wij zijn de Engelse niet geheel machtig maar had het vermoeden dat dit een extra verzekering betrof. Waarop ik te kennen heb gegeven dat ik niet goed begreep waar het om ging maar dat ik in Nederland een volledige dekking voor de auto had afgesloten. En ik geen extra verzekering wilde afsluiten. Ik heb hem meerdere malen verteld "I paid an all inclusive insurance in the Neterlands"! De balie bediende begon steeds onduidelijk en sneller in het Engels te praten en aangaf dat ik toch moest tekenen voor dit bedrag. Uiteindelijk toch maar getekend in de veronderstelling dat dit de borg was.

    Tijdens onze reis kregen we een lekke band die niet gerepareerd kon worden en er een nieuwe band gemonteerd moest worden. In heb de monteur in de garage gevraagd om het s.o.s telefoonnummer van Goldcar te bellen. Hij kreeg een Engelssprekende dame aan de telefoon die hij niet kon verstaan omdat hij geen Engels sprak. Ik heb de dame verteld dat we een lekke band hadden waarop ze vroeg of deze niet gerepareerd kon worden. Ik heb haar verteld dat er een scheur in de band zat en niet kon worden gerepareerd en er een nieuwe band op moest. Ze vertelde mij dat ik er een nieuwe band op kon laten leggen maar dat ik de rekening van de band moest betalen en ik bij inlevering van de auto het bedrag terug zou ontvangen. Bij inlevering van de auto vertelde men ons dat dit bedrag binnenkort op mijn rekening zou worden gestort maar we hebben geen geld terugontvangen van de band. Na hierover geklaagd richting Goldcar per mail, werd er daarna niet meer gereageerd op mail. Oplichters zijn het, via mijn rechtsbijstand verzekering is het uiteindelijk gelukt. Huur hier nooit een auto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Sterke punten
    Liegen en onbetrouwbaar!

    Zwakke punten
    Ze begrijpen niet als ze op deze manier met de klanten omgaan dat dit slechte reclame oplevert. Een zeer slechte organisatie. Pas op voor dit bedrijf!

    Door Harmsen op 22 september 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • In juli 2017 via CarDelMar bij Goldcar een auto gehuurd inclusief volledige verzekering. Bij ophaling (Porto airport) probeerde Goldcar ons een extra verzekering op te dringen, daar zijn wij niet op in gegaan. Bij het betalen van de borg bleek onze creditcard onvoldoende limiet te hebben. Omdat wij voor vertrek gezorgd hadden voor voldoende limiet hebben wij de bankrekening gecheckt en daaruit bleek dat Goldcar al een bedrag had geblokkeerd op onze rekening. Vandaar dat wij aan de limiet zaten. Toen wij dit aan de Goldcar medewerker lieten zien gaf zij aan dat zij daar niets van wist. Tot onze verbazing was zij ook niet bereid dit verder te onderzoeken en moesten wij gewoon de borg betalen. Een andere creditcard aanbieden was ook geen optie in verband met andere tenaamstelling dan op het contract vermeld staat. En dan krijg je dus gewoon de auto niet mee. Geen klantenservice te bereiken op zaterdagavond, dus dan sta je daar met je gezin zonder auto. Maar dan blijkt er toch een oplossing te zijn: De extra verzekering van 250,- afsluiten via Goldcar. Dan is er geen borgbetaling nodig... Je krijgt toch het gevoel dat Goldcar dit met opzet doet. Uiteindelijk dan toch maar de verzekering betaald omdat je toch graag naar je vakantiebestemming wilt vertrekken, met het idee dat je dit later wel met de klantenservice op kan nemen omdat het allemaal een misverstand is. Wishful thinking. CarDelMar doet helemaal niets voor je, want je hebt een contract getekend. En de klantenservice van Goldcar weet helemaal niets van de reservering (die overigens op dezelfde dag is deblokkeerd, waarschijnlijk op het moment dat ik het contract tekende). Dus die is de lachende derde.

    Sterke punten
    Geen.

    Zwakke punten
    Onbetrouwbaar, heeft zaken niet op orde, slechte klantenservice.

    Door Petra V op 20 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Goldcar charged extra cost for creditcard holder being the driver, your people are not interested in the wishes of the client. This is stated after you have booked. They forced me to buy extra insurances whilst i already had full insurance coverage, company employees refused to check the car for damages before receivinn the car. The car was dirty, had many damages. I received no paperwork, only a portuguese scriblet that i could not read. If i did not sign it because i could not read it, i could not get a car. What was a 80 euro rent for a week ended up costing me 500 euro. This is pure fraud. I reported many complaints at different institutions. I will never do business again, and i will tell people what your company is about! Moreover the employees said that i had damages on my behalf of the car, without checking beforehand. How bizar is that? Never rent with this company!!!!

    Sterke punten
    Non

    Zwakke punten
    -Fraud
    -500 euro extra costs
    -Charging me with extra damages whilst the car was full of it before picking it up
    -Employees do not walk with you for checking the car
    -Car was dirty as fuck
    -Horn of the car did not work, very dangerous
    -Employees force you to buy extra insurances, if not they will not give you the car leaving you stranded
    -Employees do not give a fuck about your wishes

    Door P King op 19 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Zeer slechte ervaring, er zat oude schade op de auto maar omdat ze zelf bewust niet mee willen lopen om de auto te bekijken, zeggen ze dat het door jou komt en konden we een kleine € 400,- betalen. Medewerker gaf eerlijk toe "dat dat nu eenmaal zijn werk was". Hier zullen wij geen auto meer huren.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Slechte controle op auto's en vervolgens alles in rekening brengen

    Door Donald op 5 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ze weten zich goed te verkopen via internet en aan de balie. Ze promoten de goedkoopste aanbieder te zijn. Maar ook hier geldt; goedkoop is duurkoop. Ze smeren je van alles aan op het moment dat je de huurauto afhaalt. De kleine auto is zogenaamd niet meer aanwezig. Vervolgens bieden ze een alternatief maar wel met opslag! Dit is alles wat we voor u kunnen doen wordt er dan gezegd. Tot slot weten ze je een torenhoge extra verzekering te verkopen (223 euro voor 11 dagen) door voorbeelden aan te reiken van schades. Vervolgens krijg je nog een afrekening van 50 euro omdat de achterbank vies was! Dit was enkel stofafzetting van schoenen. En ja, op Madeira was het stoffig. En dat er dan ook stof in de auto komt, is niet te voorkomen. Nog niet eerder gehad dat je de auto qua interieur schoon dient in te leveren na 11 dagen huur. Als je overweegt een auto te huren; ga niet voor deze mooipraters.

    Sterke punten
    niet

    Zwakke punten
    mooipraters en zorgen ervoor dat je uiteindelijk minimaal het dubbele betaalt t.o.v. oorspronkelijke aanbieding.

    Door M. Dekker op 4 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek Goldcar

Schrijf je eigen review