Goldcar is een van de marktleiders op het gebied van autoverhuur in Spanje en de belangrijkste in de toeristensector. Met meer dan 25 jaar ervaring beschikt het bedrijf momenteel over 28 autoverhuurfilialen op de belangrijkste luchthavens en toeristische bestemmingen op het Spaanse vasteland, de Balearen en de Canarische Eilanden.

Minimum leeftijd

Personen die een auto wensen te huren en besturen van Goldcar, moeten ouder dan 21 jaar zijn en minimaal 1 jaar in het bezit zijn van een rijbewijs. Echter bestaat er een dagelijkse supplement tot de 25 jarige leeftijd of totdat men minimaal 4 jaar in het bezit is van zijn of haar rijbewijs. De huurders moeten dit supplement direct bij het afhalen van het voertuig op kantoor betalen. De mogelijkheid bestaat ook, dat de minimale leeftijd voor bepaalde categorien auto's minimaal 30 jaar is.


Auto reserveren via de website

Klanten hebben de mogelijkheid om auto's via de website van Goldcar te reserveren. Bij het maken van een reservering worden klanten automatisch ingeschreven op de site. Hierdoor hebben zij ook de mogelijkheid om hun gegevens en reserveringen te bekijken en eventueel te wijzigen op hun persoonlijke pagina. Daarnaast kunnen klanten zich ook gratis inschrijven via de Club Goldcar. Hierdoor kan men ook gebruik maken van exclusieve aanbiedingen.


Annulering- en wijzigingskosten

Bij Goldcar bestaan er geen annuleringskosten tot 24 uur voor het ophalen van de huurauto. Echter bestaan er ook bepaalde voorwaarden. Indien men gereserveerd heeft via een andere website (reisbureau, rentalcars.com etc.) dan dient men de algemene voorwaarden eerst goed door te nemen. De voorwaarden worden meestal per e- mail verstuurd of zijn terug te vinden op de website van het bedrijf waar de auto gehuurd is. Indien klanten een auto hebben gereserveerd via www.goldcar.es. dan bestaan er geen losten tot het laatste moment. Indien de klant meedoet aan een bepaalde aktie, dan kan het wel zo zijn, dat er bepaalde voorwaarden aan verbonden zijn. Deze voorwaarden zullen direct kenbaar gemaakt worden bij het huren van een auto. Deze voorwaarden moet een klant accepteren alvorens de auto gehuurd kan worden. De voorwaarden ontvangt de klant samen met het reserveringsbewijs per e-mail.


Tariefsoorten en Brandstofbeleid

Bij Goldcar zijn er verschillende tariefsoorten waar klanten uit kunnen kiezen. Dit geldt ook voor het brandstofbeleid. Als eerst kunnen klanten kiezen voor het Full- Full tarief. In dit geval krijgt men het voertuig met een volle brandstoftank en de auto moet ook weer met een volle brandstoftank ingeleverd worden. Indien de auto niet met een volle brandstof tank wordt ingeleverd, dan zullen er een sanctie in rekening worden gebracht, naast de hoeveelheid brandstof die nodig is om de tank te vullen. Klanten kunnen ook kiezen voor het Flex- Fuel of Smart tarief. Klanten kunnen in dit geval de auto ophalen met een volle brandstoftank en terugbrengen zonder deze eerst vol te tanken. In dit geval moet men wel de plaats- brandstof- en afhandelingskosten betalen. De niet gebruikte brandstof wordt terugbetaald nadat men het voertuig heeft teruggebracht. Een derde optie is het Crazy Smart tarief. Klanten kunnen in dit geval de auto ophalen met een volle brandstoftank en terugbrengen zonder deze eerst vol te tanken. In dit geval moet men wel de plaats- brandstof- en afhandelingskosten betalen. De niet gebruikte brandstof wordt terugbetaald nadat men het voertuig heeft teruggebracht. Bij de reservering wordt het Crazy Smart tarief betaald. In dit geval is annulering of wijziging niet meer mogelijk. Klanten hebben het "Key 'n Go" pakket als vierde optie. Dit tarief VIP ophaal mogelijkheden met betrekking tot de sleutels van het voertuig. Klanten kunnen het voertuig ophalen bij een van de Key n' Go automaten en hierdoor wachtrijen vermijden. In dit pakket is de all- risk verzekering zonder eigen risico en het Full/ Full brandstofsysteem inbegrepen.


Met welke kaart betalen?

Klanten kunnen bij Goldcar alleen betalen met een debit- of creditcard. Er is geen mogelijkheid om de huur van een auto contact te betalen of middels een bankoverschrijving. Klanten kunnen betalen met kaarten van Visa en de Mastercard/ Maestro.


Contact gegevens

Telefonische boekingen T.: 902 119 726 Outside Spain: +34 965 943 186 Monday to Sunday from 9:00 to 23:00 Klantenservice T.: 902 109 113 Outside Spain: +34 965 943 186 Monday to Sunday from 9:00 to 23:00 From Italy: T.: 199 151 151 + 390 645 209 634 Monday to Saturday from 9:30 to 20:30 Pechhulp onderweg 24 uur T.:902 105 276 Itali: (+39) 0 689 970 585 Portugal: +351 70750 1990 Griekenland: (+30) 211 411 4552 Frankrijk: (+33) 0 811 360 937 Kroati: (+385) 1 775 71 87 Rodos: +30 2109461333 Malta: +356 79371938 / +356 99493177 Andorra: +376 347 555 Casablanca: +212 661 161 624 24 uur hulp , 365 dagen per jaar


Goldcar video


Artikelen over Goldcar

Auto huren bij Goldcar

Goldcar is een van de marktleiders op het gebied van autoverhuur in Spanje en is een belangrijke aanbieder van huurauto’s in de toeristensector. Het bedrijf heeft al meer dan 25 jaar ervaring en beschikt momenteel over 28 vestigingen op de grote luchthavens en toeristische bestemmingen in Span [...]

Goldcar Reviews

  • GOLD CAR!This time I decided to try it, after having skipped it due to the bad reviews.
    Never had such a bad service! the staff at the desk try to intimidate customers about buying insurance for everything, despite the fact I already booked the full insurance with CARDELMAR
    I made a mistake and booked a "full to empty"' gasoline policy; they charged me 130€ for a full tank of a Mokka.They do return the remaining but charge u 30€ service .
    The staff insisted more than once about the fact that the smallest scratch will cost you 600€, there is no road assistence, a flat tired will be 300€+ road assistance, if you return the car dirty extra charges..and so on and on..I left the office with a sense of anxiety...I was almost scared to drive!
    According to the girl at the desk the car had no damage; when I got to the parking( and had to look for the car because they dont even indicate the parking nr, and it wasnt pretty with luggage under the rain, the parking on the first floor is not covered unlike the other companies on the ground floor) it turned out the side was dented and some other damages on the back and on the other side.
    luckily a staff member was at the parking and took note of it, but then I had to walk back to the office to make a copy..not a word of apologies!
    The car itself was ok. I even got an upgrade.
    At the return of the car there was nobody at the parking, so after I checked out in the office, had to walk again to the parking to check the car with a staff member.
    I tryed every company at Linate Airport, I rent a car about every month and this was , in years, so far the worse experience I had. Never again Gold Car, there are enough choiches

    Door alessio66 op 6 december 2015 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Zeer onbeleefde medewerker, die ons van alles probeerde aan te smeren. Ik had al een deel van evt. schadekosten afgekocht waar ik geboekt had. Volgens hem was dit waardeloos en moesten we dit bij hem nog maals betalen.
    Toen ik dit niet wilde werd hij boos en probeerde mij bang te maken. Vervolgens wilde hij dat ik 1300 zou betalen met mijn creditcard als borg (belachelijk - nog nooit meegemaakt).
    En de door mij gebruikte creditcard stond op mijn mans naam (die erbij was), maar ik was als 1e bestuurder. Dit werd ook een groot probleem.

    Uiteindelijk hier dus geen auto gehuurd en naar de buren gelopen (Hertz), daar snel en beleefd geholpen zonder enig probleem.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    niet doen bij Goldcar! oplichters!

    Door Ninke op 2 december 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Door mijn eigen onoplettendheid had ik in eerste instantie een auto gehuurd op een ander eiland dan onze bestemming en hierdoor moest ik omboeken. Tijdens het omboeken kreeg ik geen keuze en moest ik met Goldcar in zee. Dit heb ik geweten. Wat een waardeloze zakken [vul residu na stoelgang in].

    Uiteraard probeerde ze ook de extra verzekering scam toe te passen. We hielden stand, maar nadat bleek dat de borg niet van een andere creditcard geblokkeerd kon worden dan die van de huurder (nonsens natuurlijk), moesten we wel om. Er was geen alternatief voor handen en we stonden op een treurig industrieterrein. Ze hadden ons bij de spreekwoordelijke ballen. Soit. Niet zeuren, en zo snel mogelijk weg. Die paar centen zijn mijn frustraties niet waard.

    Zijn we aangekomen bij het hoofdstuk tanken. Volle tank op voorhand betalen en met volle tank inleveren. De tank die je hebt voorgeschoten krijg je dan terug. Ik sta aan de balie met een sikkepit en begin serieus chagrijnig te worden. Helemaal als ik zie dat ze voor het niet tanken (dit doe je immers zelf) € 23,- rekenen. Ik kijk mijn - zwangere - vriendin aan en zeg "What the fuck, man". De medewerker explodeert! Hij komt vanachter de balie gerend en wil me gaan slaan. Hij was een kleine Spaanse pedro van 2 turven hoog, dus niet bijster intimiderend. Achteraf troost ik me eerlijk gezegd met de gedachte dat ik hem een vervelende dag heb bezorgd. Uiteraard heb ik mij niet laten verleiden tot dergelijke Neanderthaler praktijken. Pedro denkt dat ik hem homo noemde ... Tsja, tegen een dergelijke domheid is geen kruid opgewassen.

    Mocht iemand na het lezen van deze review alsnog met Goldcar in zee gaan, dan wil ik een voorstel doen. Neem de volledige verzekering met alles erop en eraan, zorg ervoor dat er geen enkel eigen risico is en dat je nergens voor verantwoordelijk bent. Sloop vervolgens de auto. Ik zal je vervolgens beroepsmatig (uiteraard kosteloos) bijstaan in mijn hoedanigheid als jurist. De komst van het internet zou de markt transparant genoeg moeten maken dat dit soort bedrijven kapot gemaakt kunnen worden. Ik wil hier met alle liefde aan bijdragen.

    Heb je geen zin in gezeik en wil je gewoon een auto huren. Doe het niet bij Goldcar.

    Sterke punten
    He-le-maal NIETS.

    Zwakke punten
    Wer-ke-lijk ALLES.

    Door M. Bloemers op 30 november 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • In augustus 2015 hebben we op internet via Auto Europe een auto, categorie Ford Focus of vergelijkbaar, gehuurd bij Goldcar, op het vliegveld van Palma de Mallorca. Met opzet is gekozen voor alle mogelijke verzekeringen (CDW, TR, super cover, banden en ruiten). Daarvoor hebben we een netto bedrag van € 200,65 betaald aan Auto Europe.

    Bij aankomst op 6 september bleek er een rij van zeker 40 personen te staan voor de balie van Goldcar (en nagenoeg niemand bij de andere verhuurbedrijven). Dat gaat dus heel lang duren.
    Na een tijdje toch maar eens een stukje rondwandelen. Blijkt er een stuk verderop nog een balie van Goldcar te zijn, zonder rij. Daar dus maar eens informeren. Helaas kreeg ik te horen dat deze balie (met zeker 4 medewerkers) toevallig net ging sluiten.
    Na 1,5 uur waren we eindelijk aan de beurt. Naast ons allerlei mopperende en klagende mensen. Wat blijkt namelijk: bij Goldcar hebben ze blijkbaar de nare gewoonte om elke vooraf afgesloten verzekering, zoals in ons geval de verzekeringen waarvoor we de tussenpersoon al hadden betaald, ongeldig te verklaren (“daar hebben we helemaal niks mee te maken”) en op zeer intimiderende wijze duidelijk te maken dat ze je geen auto meegeven als je niet nog eens diep in de buidel tast.
    De medewerkster was zelfs in staat om in onze huurovereenkomst (in het Nederlands) zonder dralen passages aan te wijzen waaruit volgens haar bleek dat er geen verzekering afgesloten was. Maar de pagina waarop stond dat we wel alle verzekeringen afgesloten hadden, wist ze niet te vinden.
    Het gevolg is dat iedereen van ellende maar weer nieuwe verzekeringen afsluit. Dat kost je dan € 186,82 inclusief BTW.
    Achteraf komen we erachter dat je er ook voor kunt kiezen de verzekeringen niet af te sluiten. Maar dan verlangt Goldcar wel een deposito op je credit card van € 1.200,= voor afkoop van het eigen risico. Een of ander onduidelijk verhaal, althans zeker voor een leek.

    Linksom of rechtsom, zonder bijbetaling van een fiks bedrag krijg je geen auto mee.

    Daarnaast krijg je ook nog een rekening gepresenteerd voor een volle tank en een of andere vage belasting. Dat is weer € 99,20 inclusief BTW. We hebben de auto terug gebracht met een volle tank, maar later bleek daarvoor slechts € 73,= op de creditcard te zijn terug gestort.

    En dan presteren ze het ook nog om € 9,= inclusief BTW te berekenen voor een nieuwe auto (vehiculo nuevo). De auto was weliswaar jong, maar zeker niet nieuw.

    Zo’n 50 km na de eerste tankbeurt kwam de melding “Reifendruck zu niedrig”. Controle bij het eerste het beste tankstation toonde aan dat er helemaal niks aan de hand was met de bandenspanning. Maar de melding wilde niet verdwijnen. Dagelijks een visuele inspectie uitgevoerd en na twee dagen nog eens bij een tankstation gecontroleerd en twee dagen daarna weer opnieuw. De bandenspanning was steeds prima in orde, maar de melding bleef staan.
    Bij het tweede tankstation stond een auto, waarvan de bestuurder de bandenspanning aan het controleren was. Ook dit was een Seat Leon van Goldcar en natuurlijk kreeg ook deze bestuurder kort na zijn eerste tankbeurt de melding dat de bandenspanning te laag was.
    Tijdens het tanken op zaterdag 19 september stond er weer een Seat Leon, waarvan men de bandenspanning aan het controleren was. En inderdaad, weer een auto van Goldcar. Beide huurders bleken geen bandenverzekering afgesloten te hebben.
    Zijn ze bij Goldcar in staat om de boardcomputers van de auto’s (m.n. van de VW-groep?) te manipuleren?

    Wij raden in ieder geval iedereen af om een auto te huren bij deze firma “List en Bedrog” en we hopen dat ook alle tussenpersonen en reisorganisatie dit bedrijf in de ban doen.

    Na terugkeer toch maar eens een mail gedicht om ons beklag te doen over deze hele gang van zaken. De mail was gericht aan Goldcar, maar daar hebben wij geen enkele reactie ontvangen, althans niet rechtstreeks. Auto Europe reageerde wel op alle mails, echter steeds door een andere persoon. Eerst was het dat Goldcar niet mocht eisen dat we alle verzekeringen bij hun af moesten sluiten, daarna mocht Goldcar dat alleen maar doen als er onvoldoende saldo op mijn creditcard stond, en toen had ik de voorwaarden maar beter moeten lezen.
    Dus ook Auto Europe neemt deel aan deze oplichterspraktijken.

    Sterke punten
    achteraf bezien: GEEN.

    Zwakke punten
    misleiding, intimidatie, bedrog.

    Door Peter op 14 november 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Grappig dit alles te lezen want zo herkenbaar. Ik had bij rentalcars na veel gepraat een extra verzekering gesloten voor - vind ik - nog teveel maar goed: geen zorgen. Kom ik bij goldcar, geen wachtrij trouwens, begint de man in het engels (italiaans engels) aan mij uit te leggen dat ik enorme risico's loop als ik geen extra verzekering neem van 169 euro. Voor 9 dagen. Ik was al verzekerd voor ongeveer 50 euro en dat vond ik al belachelijk veel maar goed, je wilt zorgenvrij reizen. 169 euro... Jaja. Ik zou een eigenrisico hebben, maar dat heb ik dus al afgedekt. Ik zou geen btw terugkrijgen. Ik zou alleen in de kou staan bij pech of een ongeluk en de politie bellen zou dan geen enkele zin hebben. Ik heb terplekke rentalcars gebeld en die bevestigde mij dat ik all risk 100% gedekt was en dat het allemaal verkooppraatjes waren van goldcar. Dus geen verzekering. Wel 1200 borg, was bekend. En 108 voor diesel, was ook bekend. Checken in hotel levert info op dat die 1200 is 'gereserveerd' maar dat die 108 gewoon is afgeschreven. Maar goed, ik was nog niet eens weg. Kreeg auto zgn schadevrij mee, maar dat was dus niet zo. Moest ik weer terug. Alle schade werd blind (zonder controle) genoteerd (jawel) en ik kon alsnog weg. Toen ik terugkwam, volle tank en gewassen, bleek een slot stuk en ik denk dat er inderdaad een inbraakpoging is geweest. Aangezien ze zo onbetrouwbaar overkomen, twijfel ik wel, maar eerlijk gezegd denk ik dat ze wel gelijk hebben. Ben benieuwd hoe dit afloopt. Ik heb ze laten tekenen dat de tank vol is, dus die 108 gaat terug! Zo niet, dan boek ik hem terug. Die 1200 blijft nu natuurlijk even geblokkeerd en we zullen zien!
    O ja, ze lieten me ook nog een formulier tekenen waarop stond bij welke schade hoeveel in rekening wordt gebracht. Ik zei dat ze nmm de werkelijke schade maar moesten claimen, maar dat was niet mogelijk. Oké, sta je dan. Ik zeg ik teken maar ik wil van alles een kopie. Handig als er een rechtszaak komt. Nu, na ampel beraad kreeg ik van alles en kopie en dat formulier dat ik had getekend met standaardschadebedragen was eigenlijk niet nodig en werd voor mijn ogen verscheurd. Tsja, ik probeer me niet te laten naaien maar je moet bij deze mensen wél sterk in je schoenen staan en dan nóg. We zullen zien hoe dit afloopt.

    Sterke punten
    Je maakt nog eens wat mee.

    Zwakke punten
    Zo onbetrouwbaar als de neten, gevoelsmatig dan, en proberen je met discutabele argumenten geld afhandig te maken. Pas als je stellig bent en blijk geeft niet bang te zijn, houden ze op. Ik heb ze eerlijk gezegd op een gegeven moment uitgelachen en gezegd dat als ik hun auto in puin zou rijden ik ze wel zou bellen en daarna een taxi en ik ze veel succes zou wensen met - laten we wel zijn - hún auto (hoezo kan ik ze dan niet bellen als er iets met hún eigendom aan de hand zou zijn?). Tsja, hoe moet je die mensen anders duidelijk maken dat je écht geen verzekering vcan ze wilt kopen?

    Door Marcel op 26 oktober 2015 Reageer (3 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Vandaag bijna 4 uur op Palma de Mallorca in de rij gestaan. Daarna volgde wat al vele malen eerder voor mij werd beschreven. Alleen wij huurden een bus, waardoor de extra verzekering €300,- zou worden. Mijn credit card staat nu een maand met €1900,- geblokkeerd omdat wij geen extra verzekering wilden. Je krijgt de auto anders gewoonweg niet mee. Je krijgt een papiertje met de schade die al aanwezig is, maar daar klopt niet veel van. Als je goed kijkt zitten er veel meer plekken waarvoor je als je niet oppast ook al verantwoordlijk voor bent. Als laatste 200 euro dieselkosten, waarvan je mogelijk iets terug krijg na inlevering van de auto. Achteraf was ontbinden van de verhuurovereenkomst misschien beter geweest. Nooit meer doen!!!

    Sterke punten
    ?

    Zwakke punten
    Zeer klantonvriendelijk, uiterst onbbetrouwbaar.

    Door Rogier op 17 oktober 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Catania / Sicilië

    Via een NL reisorganisatie kregen wij het te stellen met de criminele verhuurorganisatie ColdCar. Hun verdienmodel is als volgt; zeer goedkoop autoverhuur aanbieden aan reisorganisaties om vervolgens op zeer agressieve wijze voor 170,- per week een aanvullende verzekering door je strot te duwen.

    Als je dit niet wil dan wordt je nogmaals gewezen op alle risico's en krijg je een nagenoeg nieuwe auto mee waarmee (volgens mij) gemanipuleerd is.
    Na 40 km. functioneerde de versnellingspook niet meer en kon zowel de achteruit als de 5e versnelling niet meer gebruikt worden.

    Toen wij dit kwamen melden werden wij als grof vuil behandeld; er werd meteen 1.200,- van mijn creditcard afgeschreven en een vervangende auto kregen wij niet mee omdat het saldo van met card nu niet meer toereikend was.

    Wij moesten maar na een andere verhuurder zoeken die een pinpas accepteerde... Verder werden wij door de manager smalend uitgelachen en kregen wij de opmerking dat wij zo stom waren geweest geen aanvullende verzekering af te sluiten.....

    Check ook de huurauto minutieus op krasjes en schade, ons werd verteld dat onze auto geen plekjes, krasjes of deukjes had. De realiteit bleek anders.... Toen wij na 5 minuten teruggingen werd de manager ronduit boos en noteerde met grote tegenzin alle plekjes, krassen en deukjes.
    Onze vakantie was meteen al én nu (na dit voorval) grondig verpest.

    Check VOORDAT u bij een reisorganisatie boekt eerst of ze met GoldCar werken, zo ja: Boek een andere reis, anders wordt je (excusé le mot) uitgekleed en genaaid.

    Sterke punten
    Gewiekste oplichters

    Zwakke punten
    Lange wachttijden aan de balie
    Zeer onvriendelijk /agressief personeel
    Vuile auto's (zodat schade niet goed zichtbaar is)
    € 11,- benzinekosten verrekening voor 40 km.
    Ondeugdelijke auto (in ons geval)

    Door Frits Wester op 2 oktober 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Had voor twee weken een fiat 500L gehuurd(kregen een peugeot 2008 )voor 237 euro waarbij het eigen risico was afgekocht in Rome. Daar aangekomen ,na eerst eindeloos zoeken naar het pick-up busje, moesten we geruime tijd wachten. Eenmaal aan de beurt ging alles redelijk vlot en vriendelijk totdat ons werd verzocht om een extra verzekering van 200 euro .Dit wilden we niet waarop het ineens een stuk minder vriendelijk werd. Het kwam er ongeveer op neer dat we er helemaal alleen voor kwamen te staan mocht er iets gebeuren. Vervogens 1200 euro borg en 79 euro brandstof aftikken. Ik kan je verzekeren dat je dan niet relaxed rondreidt in Italie. Bij terugkomst (eerder dan gepland) mede omdat ons vliegtuig om tien uur zou vertrekken en de balie pas om 8 uur open zou gaan(we mochten niet de sleutel in het kastje deponeren want de auto moest eerst nagekeken worden, dit zou met de extra verzekering allemaal niet nodig zijn) ging alles vlot en vriendelijk. Kregen echter geen bewijs dat alles in orde was. Bij thuiskomst wel gelijk de 79 teruggestort maar er staat nog wel steeds een reservering van 1200 euro open. Hopen dat dit geen staartje krijgt.

    Sterke punten
    Nieuwe degelijke auto, pick-up service

    Zwakke punten
    Zeer onvriendelijk personeel, auto was niet schoon, geen ruitensproeiervloeistof, proberen je op zeer agressieve wijze een peperdure extra verzekering aan te smeren, geven je een onbehagelijk gevoel.

    Door Marcel op 29 september 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Graag behoed ik jullie van het volgende: HUUR NOOIT JE AUTO BIJ GOLDCAR!!!!

    Ik heb nu 2x op verschillende airports een auto bij ze gehuurd en beide keren ben ik schandalig behandeld en heb ik (zonder overdrijven) meer dan 1,5 uur moeten wachten voordat ik mijn auto kreeg.
    De laatste keer is er ook een bedrag van 35 euro nog 2 weken nadat ik mijn auto heb ingeleverd van mijn creditcard afgeschreven en dit bedrag krijg ik met geen mogelijkheid terug!

    Ik had van tevoren mijn eigen risico afgekocht maar moest daar ter plekke alsnog additionele kosten betalen en een borg van 1200 euro is er weken lang gereserveerd op mijn creditcard!!!!

    Kortom: HUUR HIER NOOIT!!!!!!!

    zo...mijn frustaties zijn er uit...wat een schandalig bedrijf dit

    Sterke punten
    Zeer goed in mensen financieel en mentaal afzetten!

    Zwakke punten
    -slechte auto
    -veel verborgen kosten
    -dramatische wachttijden
    -slechte klantenservice

    Door Frank op 28 september 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik had niet gelezen dat je vooraf voor een volle tank betaald, dus ik was verbaasd door het bedrag dat ik uiteindelijk diende te betalen. Dat werd boosheid toen ik erachter kwam dat in de chaos van het inleveren ze hebben gemeend dat de benzine tank vrijwel leeg was, terwijl we die juist helemaal vol hadden getankt.

    Uiteindelijk betaal je dus ruim 70 euro voor een volle tank, plus de kosten voor het weer aanvullen van het verbruik en je krijgt niets terug, omdat ze doodleuk beweren dat de tank leeg is.

    Ze doen maar wat bij Goldcar en zijn dus absoluut niet te vertrouwen.

    Sterke punten
    Geen sterke punten. Lange wachttijden, niet de auto die je besteld en onjuistheden bij de afhandeling. Daarover is geen communicatie mogelijk met het bedrijf zelf. Vreselijk..

    Zwakke punten
    Vrijwel alles was ze doen is slecht geregeld. Er is geen hulp en assistentie bijvoorbeeld bij het vinden van de bestelde babyzitjes. Maar gewoon beweren dat de tank leeg is terwijl hij echt vol zat is idioot.

    Door Geert Boenin op 27 september 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • De (mijn) ervaring leert, dat het huren van een auto in de praktijk niet zonder ) volledige) verzekering kan, er zitten anders te veel risico's aan verbonden.
    Na heel veel vergelijk tussen alle verhuurders en lezen van reviews kwam ik tot de conclusie dat rechtstreeks huren (zonder tussenkomst van derden) en dan ook bij de verhuurder zelf de verzekering afsluiten, het minste gezeur en tot mijn verbazing het voordeligst uit kwam, ook al was de verzekering zelf al iets meer dan 200,- voor 20 dagen.
    In de praktijk pakte dit ook zo uit': Bij het afhalen van de auto bij de luchthaven in Palermo werd direct geconstateerd dat ik de verzekering al bij hun zelf had afgesloten, dus verder geen gezeur, in tegendeel, het voordeel werd mij ook verteld dat ik de auto die ik mee kreeg , niet op schade hoefde te controleren en dat bij het inleveren dat ook niet werd gedaan, gezien hun verzekering alles volledig zou dekken, ik kon dan zo de sleutels inleveren( achteraf bleek dit ook daadwerkelijk zo te gaan).
    Bovendien kreeg ik zonder bij te hoeven betalen een snelle en zuinige diesel en luxere auto ( met ingebouwde NL-navigatie ) mee, dan ik gereserveerd had.
    Wel moest ik nog 114,- borg voor brandstof met mijn creditcard betalen, maar die kreeg ik netjes na 2 dagen nadat ik de auto had ingeleverd weer terug gestort.
    Al met al, zolang men maar alles rechtstreeks bij de verhuurder zelf boekt, gaat het goed, is mijn ervaring!

    Sterke punten
    -Totale autohuurprijs incl. volledige verzekering rechtstreeks bij Goldcar zelf blijft voordelig in vergelijking met andere verhuurders

    -Nieuwe auto's en modellen (wij reden een Peugeot 308 HDI bj.2015 met 4500 Km op de teller....wat een fijne auto is dat!)
    - gratis annuleren

    Zwakke punten
    - Ondanks volledige vooruit betaling en verzekering, toch nog ( 114,-)borg moeten betalen

    Door A. Cramer op 23 september 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Auto gehuurd in Madrid via Rentalcars bij Goldcar.

    Ervaringen komen overeen met overige reviews:

    - Lange wachtrijen (45 min.) en onvriendelijk personeel.
    - Lange afhandeling ondanks dat we alles via internet vooraf hadden ingevuld.
    - Bij aankomst kregen we een veel kleinere auto, na lang onderhandelen alsnog een ruimere wagen waar onze koffers in pasten..
    - We hadden gekozen voor de optie vol=vol, maar natuurlijk moet je alsnog een tank benzine betalen, cachinga € 109,-.
    - Uiteraard werden we flink onder druk gezet om een extra verzekering te nemen. Eerst hielden we stand maar na een minutieuze inspectie waarbij alle schraapjes en deukjes met een zoeklicht werden onderzocht alsnog overstag gegaan, cachinga € 147,-.

    Kortom een bende oplichters uit een hele slechte B-film.
    Waarschuwing: Denk niet dat jij er niet in trapt want je gaat voor de bijl. Ze plukken gewoon je creditcard leeg voor vage schades en deukjes die je vergeten bent aan te kruisen op het formulier.

    [edit]
    Inmiddels is er € 56,94 extra van mijn credit card geïncasseerd door Goldcar. Helpdesk telefonisch onbereikbaar. Totale kosten 10 dagen auto huur inmiddels €♦ 900,-.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Alles

    Door Jurie R. op 25 augustus 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Auto gehuurd in Pisa en teruggebracht in Rome. Wagen met volle tank ontvangen dus hebben wij deze vol ingeleverd. Nog getankt 500m voor de luchthaven. Bij de teruggave heb ik tevergeefs aangedrongen opdat men de tankinhoud zou willen controleren en bevestigen. Op dat moment wist ik al dar ze nooit het afgehouden bedrag zouden terug storten. Wij kregen inderdaad enkele dagen later het bedrag gestort min € 40! Dezelfde truck halen ze uit met iedereen ! Reken maar uit!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Oplichters, blijf er weg

    Door Rudi c. op 24 augustus 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • We hadden via AutoEurope deze organisatie geboekt. We hadden het supercover pakket. We dachten dat dit voldoende verzekering zou zijn. Aangekomen op de AirPort van Lissabon staat een rij, we vragen ons af waarom het zo lang duurt? Na 3 uren valt het kwartje, ze proberen elke klant een verzekering te verkopen en dat kost tijd!! Ook wij moeten er aan geloven, onze voucher met bewijs dat we al verzekering hebben is niets waard. Of nu 2.000 borg betalen of 150 voor een extra verzekering. Ok, heb 220 betaald voor de auto en nu een onnodige verzekering. Waarom? Omdat AutoEurope iedereen lokt met lage prijzen. Zij teren in op hun marge vervolgens mag Goldcar wat extra verdienen door de zwendel met de verzekeringen. Hoe werkt de scam? Ze doen alsof je kaart niet werkt, na 2 x swipen van mijn Visa , nop werkt niet. Jij kan niet checken of het klopt. Alles in het Portugees, de terminal. Mijn vrouw haar kaart mag dan ook niet. Volgende dag bel ik met mijn creditcardmaatschappij, stond genoeg limiet/geld op je kaart en is niet door hen gebruikt. Thuisgekomen probeer je verhaal te halen bij de tussenhandelaar AutoEurope doet net alsof ze van niets weten. Houden je aan het lijntje en doen niets voor je. Jij moet maar met bewijzen komen. Hoe bewijs je dit? Deze 2 clubs hebben een goed handeltje. Ik zou oppassen met zogenaamde lage prijzen. If it is too good to be true , it is not true. Dus geen zaken meedoen!

    Sterke punten
    Geavanceerd bedrog

    Zwakke punten
    Net doen of ze bonafide zijn terwijl ze gewoon een maffiabende zijn.
    Lange wachtrijen
    Benzine diefstal
    GPS beloven en niet leveren
    extra bestuurder in rekening brengen
    Onbeschofte baliepersoneel
    Intimidatie en bedrog
    Schimmige voorwaarden

    Door Anand op 18 augustus 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Auto op Malaga airport geboekt via rental cars.com
    Bij aankomst direct het geijkte verhaal dat er nog een verzekering moet worden afgesloten wat dus bij rental al was voorzien in de prijs .
    Hier zetten ze iedereen onder druk en moet je stevig in de schoenen staan
    om hier niet in te trappen , dan verlangen ze eenborg via je credit card van 1200 euro en nog eens additionele vergoeding voor brandstof.
    al met al een zeer unheimisch gevoel zeker als je een auto mee krijgt vol deuken en krassen en er totaal niet wordt gecontroleerd bij vertrek en aankomst.
    Zelden zo een chaos meegemaakt bij de balie , in het voorjaar op Mallorca dik 2 uur in de rij gestaan . Tijd dat er hier een Alberto Stegeman of een uitzending van opgelicht aan geweijd gaat worden het kan niet anders dan dat personeel een bonus krijgt op elke verkochte verzekering.

    Sterke punten
    Super oplichters

    Zwakke punten
    Chaotische organisatie

    Door Michel Nales op 30 juli 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Het is met geen pen te beschrijven hoe slecht dit bedrijf jou behandeld als klant. 2 jaar geleden voor het eerst en direct voor het LAAST een auto gehuurd bij Goldcar.

    Sterke punten
    Oplichters

    Zwakke punten
    Alles

    Door Eric op 24 juli 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Huur geen auto bij Goldcar!

    Ze lijken de goedkoopste maar:
    Veel te lange wachtrijen bij het ophalen en wegbrengen van de auto.
    dit kon je afkopen voor 50,- in een snellere rij

    Ze hebben een brandstof beleid wat niet klopt
    je krijgt een volle auto mee en daarvoor moet je betalen.
    Wanneer je bij terug gave je auto weer vol terug zet krijg je niet het gehele bedrag terug onder de noemer "logistieke kosten"

    Veel mensen uit de rij kregen een andere auto dan geboekt.
    Ook zijn de auto's niet schoon

    Advies neem een andere bekende maatschappij.
    uiteindelijk betaal je minder
    en je wordt sneller geholpen ( +/- 30min > 60min)

    Sterke punten
    slimme manier van misleidende reclame

    Zwakke punten
    Overzicht kosten
    Wachttijd
    andere auto dan beloofd
    Vieze auto's

    Door J Hoiting op 24 juli 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Huur vooral geen auto bij Goldcar in Gerona in Spanje.
    Om één kleine vuile streek te noemen:
    Wij hadden gekozen om de tank vol terug te brengen omdat we niet veel rijden en anders voor een hele tank (veel te veel) te betalen.
    Van te voren werd er wel 113 euro afgeschreven waarvan 21 % VAT (belasting) voor de tank.
    Bij terugkomst krijgen we 93 euro teruggestort. De 21 % belasting steekt Goldcar in eigen zak. Van tevoren is hier natuurlijk geen melding van gemaakt.
    We hadden nog veel meer problemen maar daar zal ik jullie verder niet mee vermoeien.
    Een klacht indienen wordt je moeilijk gemaakt waardoor veel klanten het dan maar laten zitten.
    Goldcar: NEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Met Atesa heb ik overigens hele goede ervaringen. Daar huur ik altijd maar dat kon in dit geval niet omdat we vroeg terugvlogen en hun balie pas om 8 uur open ging.

    Zwakke punten
    Zeer slechte service. Totaal klant-onvriendelijk.
    Achterlijk lange wachtrijen.
    Allerlei verborgen kosten.

    Door Merel op 20 juli 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Alle negatieve berichtgeving over Goldcar op tv en de diverse slechte recensies ten spijt, stapte ik op 28 juni jl., toch wel een beetje nerveus, naar de balie om mijn via Auriga Crown gereserveerde auto op te halen. Het was gelukkig rustig, dus ik was al na een paar minuten aan de beurt.
    Ik had via Cartrawler een extra verzekering afgesloten bij Axa, waar je achteraf je schade kunt claimen. Ik had dan ook het voornemen me geen dubbele verzekering aan te laten smeren. De medewerker vroeg het wel, maar nadat ik zei dat dit niet nodig was zei hij zakelijk dat er dan 950 euro zou worden gereserveerd. Dat was een stuk minder dan het bedrag van 1200 euro dat in de voorwaarden stond. Voor de borg heb ik apart gepind. Ik pinde ook nog 70 euro voor een extra chauffeur en 88 euro voor een volle tank. De medewerker adviseerde me de tank zo leeg mogelijk te rijden.
    Ik mocht kiezen tussen een Seat Ibiza of een VW Polo. Het werd de laatste. Op mijn vraag hoe het zat met eventuele beschadigingen zei de medewerker dat hij al gecheckt was, maar dat ik zelf gerust nog mocht controleren en in geval van schade een medewerker moest roepen. De auto zag er prima uit, gelukkig geen krasjes of deukjes. Al snel waren we op weg in het nog bijna nieuwe Polootje met 1700 km op de teller.

    Afgelopen 14 juli parkeerden we de nog steeds schadevrije auto met nog één streepje op de benzinemeter weer in de parking van Alicante Airport. Ik liep het kantoor in en vroeg of iemand nog samen met mij de auto moest inspecteren en in mijn aanwezigheid het formulier invullen. De dame aan de balie zei: "niet nodig, dat doen we later". Ik heb de sleutel op de balie gelegd en ben naar de luchthaven gelopen. Helemaal lekker zat het me niet.

    Na thuiskomst heb ik mijn Visarekening gecheckt. De 158 euro voor de 'additional driver' en de benzine waren afgeschreven. De reservering voor de 950 euro borg was al geannuleerd door Goldcar. Eind goed al goed!

    Totale kosten voor 17 dagen autohuur: 352 euro, inclusief all risk verzekering en brandstof. Toch niet zo gek in het hoogseizoen.

    Sterke punten
    Snelle, efficiënte afhandeling.
    Auto was nieuw, schoon en schadevrij.

    Zwakke punten
    Hoge kosten voor extra chauffeur en brandstof. Dit drijft de lage lokprijs toch wel op.
    Geen nacheck met medewerker.

    Door Kees op 18 juli 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Auto gehuurd via CarDelMar aangekomen in Mallorca mocht de auto pas nemen nadat ik een extra verzekering had genomen. Bijna 2 uur in discussie gegaan. NOOIT MEER!!!!

    Zwakke punten
    Alles

    Door J. de Wolff op 29 juni 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wij huurden een fiat 500 bij Goldcar Zaragoza. We betaalden voor 5 dagen
    96, 19 euro via het internet. Aangekomen in Zaragoza moesten we 950 euro borg betalen met de visakaart. Omdat onze kaart geweigerd werd moesten we een extra verzekering nemen van 71,98 euro + 57,02 euro benzine + 27,09 euro btw. In totaal betaalden we 252,29 euro voor 5 dagen. Helaas kregen we autopech op de terugweg naar de luchthaven. Goldcar stuurde een depanagewagen en wij waren onze vlucht kwijt. Bij thuiskomst merkten we dat goldcar 202,8 euro via onze visakaart van de rekening gehaald heeft. IS DIT WETTELIJK? Kan een verhuurbedrijf zomaar geld van onze rekening halen zonder ons hiervan op de hoogte te stellen, zonder ons een faktuur te bezorgen? HEEFT ER IEMAND TIPS OM EEN EINDE TE MAKEN AAN DEZE OPLICHTING?

    Sterke punten
    In Zaragoza is er wel snelle service. De auto was goed in orde.

    Zwakke punten
    gesjoemel met onze visakaart, geld afgehaald zonder factuur

    Door Lieve op 23 juni 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wij hebben met 2 gezinnen 2 auto's gehuurd bij goldcar in cagliari. Zelden zo onbeschoft behandeld. Bij afhalen, zoals bij zovelen, een verzekering aangesmeerd. Zou maar 65,00 euro zijn. De overige 200!! Euro was een vaag verhaal en zouden we bij inlevering terug ontvangen. Dat kregen we natuurlijk niet. Omdat je toch graag je vliegtuig naar huis wilt halen, kies je eieren voor je geld. Beide gezinnen dus voor totaal 400,00 opgelicht. Oplichters zijn het.

    Sterke punten
    Geen

    Door Annemieke op 22 juni 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Goldcar Malta, auto gehuurd via AutoEurope, bij het ophalen moest onze creditcard worden geblokkeerd voor maar liefst €2300 ! Verplicht verzekering afsluiten voor €95 anders geen auto.
    Bij terugkomst direct klacht ingediend bij AutoEurope, die het uitzoekt. Volgens Goldcar werd er maar een reservering van €1350 geprobeerd. ING heeft dit uitgezocht. Er bleek wel degelijk een poging te zijn gedaan om €2300 te blokkeren. En ja, na het betalen van een vlucht de is de kredietlimiet dan wel ontoereikend !

    Sterke punten
    Nope

    Zwakke punten
    Ga er maar even voor zitten!

    Door John op 22 juni 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • in Allicante gemeld bij goldcar ,we hadden een all risk verzekering afgesloten via rentalcars.com, bij aankomst vertelt de baliemedewerker , dat we een borg van € 1200 moeten betalen die we over een maand pas terug krijgen , als we een verzekering bij Goldcar afsluiten wel € 40 duurder dan bij Rentalcars zou de borg vervallen . Dat noem ik iemand onder druk zetten ! Daarbij komt
    nog de dieselprijs tankinhoud 65 liter prijs inclusief servicekosten € 44 en diesel € 92 is totaal €136 dieselprijs per liter € 1,41 terwijl de dagprijs op dat moment € 1,212 was !! Er bleek ook een klein deukje achter in de bumper te zitten , die we 's avonds in het donker niet gezien hadden, de volgende dag gebeld , was geen probleem omdat we allrisk verzekerd waren , en was wel bekend bij hun , maar waarom dan geen vermelding op contract , dat deukje heeft waarschijnlijk al heel veel geld opgeleverd Vandaag bericht dat de tank halfvol was ,en ik dus 32.5 ltr terug zou krijgen 32.5 x € 1.41 = € 45,83 maar nu is de dieselprijs in een keer weer gezakt naar € 1.26

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    oplichters , mail gestuurd naar Goldcar nooit geen reactie ontvangen

    Door tony giesber op 21 juni 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Via rentalcars een auto geboekt bij Goldcar op de luchthaven Palma de Mallorca. bij aankomst stonden er minstens 100 mensen in de rij voor één balie met twee medewerkers. We hebben bijna langer in de rij gestaan voor een huurauto als de hele heenvlucht vanuit Nederland.
    Ondanks dat we alles reeds van te voren via Rentalcars betaald hadden is er achteraf toch een bedrag van bijna € 25,00 van mijn CreditCard af geboekt. Oplichters en dus zeker geen zaken mee doen.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Wachtrij en onterechte afboekingen

    Door Ren Boxman op 16 juni 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek Goldcar

Schrijf je eigen review