Reviews van deze auteur

Oplichters! Pas op!

Review over KM Vrij Huren

Beste mede gedupeerden, ik hoop dat jullie dit bericht met zoveel mensen delen via alle mogelijke kanalen. Het bedrijf is een en al oplichterij. Er wordt bij het inleveren van een bus gezegd dat de borg binnen enkele dagen wordt terug gestort. Raad eens het duurt minimaal 3/4 maanden voordat je dat terug hebt en daar moet je dan ook meerdere keren per week voor achteraan bellen. Als je dan vraagt om je door te verbinden met de leiding gevende, wordt er altijd gezegd dat die niet aanspreekbeer is tijdelijk. Nou ik heb dus zelf even werk verricht, wat bijzonder is, is dat je nergens op internet op linkedin als op hun website kan achterhalen wie de eigenaar of eindverantwoordelijke is. Na enig zoekwerk via kvk, kom je erachter dat meneer Shayanthan Natkunam de eigenaar blijkt te zijn die lekker zich onder de radar blijft houden en met geld van de huurders zich zelf rijk maakt. Dat het bedrijf niet eerlijk en netjes is, blijkt al aan de andere recensies en het feit dat het niet langer dan 2/3 jaar volhoudt op een plek. Zo is het verhuisd van bokelweg, naar den haag en nu naar zoetermeer. Op deze wijze hebben ze steeds geen verplichtingen en begint het hele riedeltje steeds opnieuw. Nou mensen ik wil jullie vriendelijk vragen om eerst vooraf goed onderzoek te doen als jullie van plan zijn hier je auto te huren. De enige recensies die positief zijn, zijn van de eigenaar zelf of zijn vrienden. Alle positieve recensies worden onder een andere naam geplaatst. Echter weet meneer Shayanthan volgens mij niet, dat zodra je op een naam klikt waaronder de recensie is geplaatst, alle recensies onder de zelfde naam kunt lezen. Het is super triest om te zien dat elke recensie is geplaatst onder een andere naam, maar wel allemaal het zelfde account met elkaar delen. Dus pas op mensen, voordat jullie hard verdiende geld in de zak van deze oplichter belandt.

Sterke punten
Oplichten, en voordoen of alles professioneel is geregeld.

Zwakke punten
Slecht onderhouden voertuigen, gewoon smerig;
Oplichters;
Zich rijk maken met anders mans bloed.

reacties:

Review: Keurig in orde

Beste Johnsen & Hendriks Raadsman,
Delen jullie alle twee toevallig hetzelfde e-mailadres. Of moet ik jullie aanspreken met KMvrijhuren. Wat jullie volgens mij niet weten is, dat als men op jullie naam klikt, je gelijk kan zien welke recencies er onder het zelfde e-mailadres is geplaatst. Nou raad eens: Johnsen & Hendriks Raadsman delen hetzelfde emailadres!!. En wat ook heel toevallig is, is dat KMvrijhuren precies een dag na mijn review twee zeer positieve reviews plaatst en ook specifiek gericht op het aspect "Borg". Wat jullie volgens mij niet beseffen, is dat men er zelf ook wel achter komt hoe jullie mensen oplichten. Ik wens jullie veel succes met ondernemen/oplichten!

Review: Goed geholpen

Beste Johnsen & Hendriks Raadsman,
Beste Johnsen & Hendriks Raadsman,
Delen jullie alle twee toevallig hetzelfde e-mailadres. Of moet ik jullie aanspreken met KMvrijhuren. Wat jullie volgens mij niet weten is, dat als men op jullie naam klikt, je gelijk kan zien welke recencies er onder het zelfde e-mailadres is geplaatst. Nou raad eens: Johnsen & Hendriks Raadsman delen hetzelfde emailadres!. En wat ook heel toevallig is, is dat KMvrijhuren precies een dag na mijn review twee zeer positieve reviews plaatst en ook specifiek gericht op het aspect "Borg". Wat jullie volgens mij niet beseffen, is dat men er zelf ook wel achter komt hoe jullie mensen oplichten. Ik wens jullie veel succes met ondernemen/oplichten!

Review: Oplichters! Pas op!

Beste Jessica Slot of moet ik eigenlijk zeggen: Beste KMvrijhuren!,

Heel grappig, dat wanneer je op je naam klikt heel veel reviews kan vinden over andere autoverhuurbedrijven. Wat op zich niet verkeert is, maar het begint pas interessant te worden, wanneer je ziet dat al deze reviews negatief zijn en ook onder het zelfde emailadres, maar steeds onder een andere naam zijn geplaatst. Proberen jullie op deze wijze je zelf mooier voor te doen, door andere bedrijven allemaal zwart te maken?. Volgens mijn begrijpen jullie -KMvrijhuren- niet dat mensen bij het huren er zelf achter komen dat jullie een en al oplichting zijn. Zo laten jullie precies weer zien dat wat ik schreef hierboven helemaal klopt. Want steeds een positief review schrijven onder een andere naam, maar het zelfde emailadres is eigenlijk te stom voor woorden! Succes!