Reviews van deze auteur

Haffkamp camper huren, SUPER!!!

Review over Haffkamp campers

Samen met vrienden van 29-05 t/m 14-06 voor de 1e keer een Weinsberg Caracompact, Pepper-Edition gehuurd bij Haffkamp Campers te Sittard.
We hadden de camper ruim van te voren gereserveerd en vanwege ietwat spannende onzekerheid zelfs nog op voorhand een proefrit gereden, zodat we de kneepjes van het camper rijden beter konden inschatten.
Voor ons vertrek kregen we nogmaals een prima uitleg door Roy Stekhuizen en mocht er iets mis zijn tijdens onze trip, konden we meteen met Haffkamp contact opnemen.
Zo begon voor ons een geruststellende vakantie per camper naar zuid Frankrijk.

Dat het zo relaxed rijden zou zijn hadden we niet verwacht. De aankomsten op de diverse acsi euro-campings was eveneens een super aanrader. Alle campings hebben goede voorzieningen en zijn erg proper. Electrische fietsen zelf mee nemen of huren via Haffkamp, is geen enkel probleem. Deze campervakantie is/was letterlijk, inpakken en wegwezen en tevens genieten van een enorme vrijheid.

Het inleveren van de camper verliep geheel vlekkeloos en volgens afspraak. De borg werd meteen de dag na inlevering netjes terugbetaald.
Wij hebben een zeer geslaagde vakantie gehad en zijn een top-ervaring rijker, die zeker voor herhaling vatbaar is.

Jeanny en Gerlach (Pepper-5)

reacties: