Reviews van deze auteur

Bestolen door Interrent

Review over InterRent

Al meerdere keren zonder enig probleem bij Interrent (Marseille Aeroport) een huurauto gehuurd, altijd lekker snel en goedkoop.
Echter heb ik nu iets meegemaakt waardoor ik iedereen deze toko afraad!

Bij aankomst geholpen door vriendelijke dame, die geeft ons een gedeukte Hyundai i20 mee. Ik zie dat de auto veel meer butsen en krassen heeft dan op het contract aangegeven dus laat dit weten waarop zij het keurig aanvult en ondertekent.

Na een weekje, weinig mee gereden (bijna alleen stuk van AirPort naar huis), kom ik de auto terugbrengen. Ik sta in de rij bij Interrent en wordt doorverwezen naar collega van Goldcar (balie ernaast). Deze man begroet me niet, kijkt me niet aan en loopt met iPad naar de door mij geretourneerde huurauto. Ik vraag aan een andere Goldcar medewerker wat nu de bedoeling is en word toegesnauwd dat ik achter de meneer met iPad aan moet voor de controle van de auto. Eenmaal bij de auto aangekomen (die dus al flink wat schade had opgelopen door eerdere huurders) zakt de man direct door zn knieën en maakt foto’s van de velgen. Hij heeft het over een aantal krassen op 3 van de 4 velgen die door mij zouden zijn veroorzaakt. Ik geef aan dat er zoveel schade was aan de auto dat ik (en zijn vriendelijke conculega van de week ervoor) niet ook nog eens de velgen metaculeus hebben gecontroleerd. Eigen schuld dikke bult volgens hem en hij schuift me, eenmaal terug bij de balie, een contractje voor met daarop de schade aan 3 velgen en vraagt me te tekenen. Ik weiger maar hij zegt dat ik kan tekenen en in veld daarvoor mn verhaal kan doen om aan te geven dat ik het oneens ben. (Hij spreekt me telkens onbeleefd en in het Engels aan, terwijl ik vloeiend Frans praat en mn Engels niet top is, het lijkt hem allemaal weinig te interesseren).

Lang verhaal kort, ze houden me 300€ van de 900€ gereserveerde borg in op mn credit card en gunnen me verder geen blik of weerwoord wanneer ik daar mijn verhaal probeer te doen en ze uitleg dat ik die schade nooit heb kunnen veroorzaken.
Ik ga het er nier bij laten zitten, zeker ook omdat ik nu door Goldcar genaaid word terwijl ik een contract had met Interrent, Ik dis waanzinnig slecht geholpen ben én nu ineens een mail ontvang waarin de schade van 360€ nog eens wordt uitgelegd (huh 360€ het was toch 300€ zoals op getekende contractje?!)
Toen ik boos wegliep kreeg ik door de akelige iPad man nog een sarcastische en onprofessionele ‘bisous’ naar mn hoofd geslingerd. Het was dat ik mn vlucht niet wilde missen.....
Kortom , dieven zijn het!

Zwakke punten
Je moet van ALLES foto’s hebben anders word je opgelicht.

Onbeleefd personeel.

Vaag bedrijf, onduidelijke eigenaar. interrent of Goldcar of europcar?!

reacties: