• Oplichters - Review over Goldcar

  Ook wij werden aan de balie gedwongen om een extra verzekering te sluiten voor het geval de motor of onderdelen daarvan het zou begeven. Men was dus al van plan ons een barrel mee te geven waar onvoldoende onderhoud aan is gedaan. De auto bleef het doen maar door de agressief opgedrongen extra verzekering voelen wij ons opgelicht. Nooit meer Goldcar. Dit was onze allerslechtste ervaring met een auto huren.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  agressief afgedwongen extra verzekering of geen auto mee

  Door Martijn op 16 november 2018 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


 • Bij het boeken via Cardelmar krijg ik de aanvullende premium-verzekering er gratis bij en dat staat ook vermeld op mijn boekingsbevestiging die ik de zelfde dag vooruit moet betalen. Omdat direct boeken bij de autoverhuurder - maar dan zonder aanvullende verzekering - slechts 3 euro goedkoper is stuur ik voor de zekerheid deze laatste een mail met de vraag of de verzekering door Cardelmar ook echt geldt. Het antwoord is NEE. Op de sites van Cardelmar staan overal links naar de klantenservice maar na ruim 2 uur is het nog niet gelukt om doorgeschakeld te worden naar het vragenformulier of dit lukt een enkele maal wel en vervolgens heb ik alles opgeschreven en wordt de verzending geblokkeerd omdat ik niet aangemeld zou zijn op de site terwijl ik juist met dit doel mij heb geregistreerd en welkom ben geheten. Het is om gek van te worden!! Ook zou ik telefonisch contact kunnen opnemen maar het noodzakelijke telefoonnummer krijg ik niet te zien. Uiteindelijk is het mij gelukt om een mail te versturen met mijn vraag hoe het nu eigenlijk zit met die verzekering. Al dagen wacht ik op een antwoord. Ondertussen heb ik maar bij de echte verhuurder direct geboekt. Cardelmar belooft veel maar doet niets en wat die gratis verzekering betreft, dat is gewoon bedrog. Ik had bijna vooruit betaald. Betaal nooit vooruit en zeker niet bij Cardelmar.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Liegen over verzekering Vragen betaling vooraf Klantenservice vrijwel niet bereikbaar, telefonisch al helemaal niet Reageren niet op toegezonden e-mail

  Door Martijn op 16 november 2018 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.