• van Wiggen

  Review over Green Motion

  Verhuur auto

  Zie slechte punten

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Onze vlucht naar Luton was geannuleerd. Dit heb ik onmiddellijk gemeld bij Green Motion. Wij konden mee met de daaropvolgende vlucht naar Luton , maar ook deze vlucht had een vertraging ( een uur) Ook dit heb ik gemeld bij Green Motion. Green Motion was dus op de hoogte van het moment dat wij zouden arriveren. Bij aankomst bleek de door ons gereserveerde auto niet meer beschikbaar. Wij konden wel een andere auto krijgen, maar die auto betekende een 'upgrade' en moest extra betaald worden. Na veel discussie (o.a. met als argument dat ik Green Motion constant op de hoogte heb gehouden van onze aankomsttijd) hoefde ik deze upgrade niet te betalen.
  Toen wij weg wilden rijden met de auto (10 uur 's avonds) bleek er nauwelijks benzine in de auto te zitten en konden wij in het donker op zoek naar een benzinestation. Hoezo 'full to full policy'.
  Toen wij de auto weer inleverden bleken er krasjes op de wieldoppen te zitten. In rekening gebrachte kosten : 260 pond!!! Dit gaf ons een zeer onbevredigend gevoel.
  Kortom: geen aanrader, Green Motion in Luton Airport.

  30 september 2018

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.