Reviews van deze auteur

dubbele verzekering???

Review over DoYouSpain

een afkoop van je eigen risico en het voorkomen dat je creditcard wordt belast wordt vooraf bij doyouspain aangeraden, dat kan dan tegen voordeliger prijzen dan bij de autoverhuur, echter als je bij de autoverhuur staat krijg je doodleuk te horen dat zij niets van doen hebben met doyouspain en ze eisen dus dat je alsnog je creditcard laat belasten of alsnog geld bijbetaald.
Bij terugkomst een reactie en vergoeding van doyouspain geeist, hoor niets meer...

Verder lijkt OK autoverhuur in Ibiza een prima rate te hebben op de site van doyouspain, ga je even verder googelen kom je (in ons geval helaas te laat) tot de conclusie dat dit geen reeele afspiegeling is van de werkelijke reviews op andere sites. Doyouspain werkt mee aan misleidende info.
We hebben ruim 2 en half uur moeten wachten bij OK carrental in Ibiza, schandalig lang gewoon, doyouspain vindt het uiteraard heel vervelend voor ons, maar er gebeurt verder helemaal niets mee. Dit soort auto bedrijven zou men niet mee moeten samenwerken, maar kwaliteit wordt kennelijk niet hoog gehouden

Sterke punten
duidelijke website

Zwakke punten
misleiding en geen adequaat antwoord op vragen

Schandalig slechte service

Review over OK Rent a Car

Ruim 2 en half uur moeten wachten totdat we werden geholpen bij de autoverhuur. Wat een ellendige start van een vakantie op Ibiza. Extreem langzame baliemedewerkers en veel discussies overal met de aanwezige klanten. Geen enkele info over wachttijd. Eenmaal aan de beurt werden we geacht een extra afkoop te betalen die wij online via do you Spain al vooraf hadden betaald. Dit overlegd, maar volgens OK car rental stond Do You Spain los van OK car rental dus het was dit of 900 euro blokkeren op de creditcard en in geval van schade werd dit ingehouden op de creditcard en moesten we achteraf declareren. Dat vonden we sowieso geen optie dus alsnog extra afkoop van 15 euro per dag betaald.
Wat een valse voorlichting en wat een twijfelachtige zaakjes, dit tezamen met ruim 2 en half uur wachttijd maakt dat we iedereen afraden hier zijn auto te huren!!

Sterke punten
Gratis upgrade
Gratis tweede bestuurder

Zwakke punten
Wachttijd
Valse voorlichting
Slechte service
Matige auto

reacties: