Reviews van deze auteur

Goede prijs kwaliteit verhouding

Review over Record Go Rent a Car

We huurden voor zo’n 40 euro een klasse ford fiesta of vergelijkbaar 9 dagen een auto op mallorca bij record go.
Voor de zekerheid een verzekering erbij gedaan van 90 euro voor het indekken van eigen risico, via de website van rentalcars (aan de balie dus NIKS extras afgesloten, waar ze wel naar vragen). Gewoon beleefd afslaan.
We kregen een blauwe Skoda fabia. Reed heerlijk, goed formaat voor de soms wat smalle straten van mallorca. Bij het ophalen zat er een krasje aan de rechter voorkant van de auto. Dat hebben we gelijk gemeld en de medewerker zei dat het krasje te klein was om daar melding van te maken en raadde ons voor de zekerheid aan om er een foto/filmpje van te maken. Zo gezegd, zo gedaan. Auto was wel een beetje stoffig aan de buitenkant bij het ophalen, maar wat kun je voor 40 euro verwachten. Bij het inleveren werd alles zeer correct afgehandeld. Hij vroeg ons te bevestigen dat er geen schade was bij het ophalen, maar toen hebben we gelijk het krasje gemeld. Hij bevestigde dat het indd te klein was voor rapportage. Hij heeft de auto geïnspecteerd, inclusief interieur en benzinestand. Na 5 minuten kregen we akkoord en netjes een bevestigen van teruggave van de 67 euro benzine (voor het geval je de tank leeg weer inlevert). De medewerker deelde ons daarnaast mee dat ze die 1100 euro borg gelijk zouden deblokkeren, maar dat dat max een week verwerkingstijd nodig zou hebben. Na 2 dagen was het inderdaad gedeblokkeerd. Erg netjes allemaal!!
Minpunt vond ik dat we bij het ophalen van de auto ruim een uur hebben gewacht voordat we de sleutel konden ophalen, verder prima!

Sterke punten
Goede prijs kwaliteit verhouding, nette afhandeling, betrouwbaar, snelle inleverservice. Je hoeft dus niet bang te zijn om je vlucht te missen.

Zwakke punten
Hoge borg (1100 euro), lang wachten bij het vliegveld voordat je de auto kan ophalen.

reacties: