Reviews van deze auteur

Avis - Fantastisch

Review over Avis

Via KRAS een reis in Andalusië gebekt inclusief een huurauto. Uit de B-categorie. Het werd een Volkswagen Polo.
Op de luchthaven van Malaga werd goed aangegeven waar we moesten zijn om de sleutel in ontvangst te nemen. Een aardige dame die een beetje gebrekkig Engels sprak vroeg natuurlijk of we een aanvullende verzekering nodig hadden, maar volgens KRAS was dit niet nodig. Geen probleem, de papieren waren binnen 10 minuten in orde gemaakt en kregen we de sleutel plus de locatie waar de auto staat in de parkeergarage.
Het was een bijna nieuwe Polo met nog geen 2.000 km op de teller. Een fantastisch autootje met airco (wel prettig ondanks dat we in april naar Spanje gingen).
Na een dikke week en zo'n 1.299 km verder kwamen we de auto retour brengen. Toevallig was er net iemand van Avis bezig de auto naast ons te checken en kwam daarom ook meteen even naar ons toe.
Hij liep rondom de auto om te controleren, stak de sleutel in het contactslot om te zien of de tank vol was en om de kilometerstand af te lezen. Dat was het! Doe maar rustig aan met de auto leegmaken zei hij nog en liep naar de volgende auto.

Sterke punten
Snelle afhandeling van ophalen EN terugbrengen.

Zwakke punten
Géén gevonden.

reacties: