Reviews van deze auteur

oplichters en klootzakken

Review over Firefly Car Rental

auto gehuurd via doyouspain bij Fire Fly
aangekomen in Alicante op zondagavond na lang wachten eindelijk aan de beurt alle documenten waren er, verzekering had ik al afgesloten wat hun blijkbaar niet zinde.
bij het betalen van de borg zegt de balie medewerkster dat mijn visa geblokkeerd werd en er geen toegang tot betaling kan gebeuren.
zij beweren dat mijn visa niet in orde is en de wagen niet mee krijg. ik ga vlakbij pinnen met mijn visa en haal hier 100€ mee af ga terug en laat zien dat mijn visa wel degelijk werkt visa is gelimiteerd op 2500€ borg was 1100€ dus daar zat het probleem niet. toch hevige discussie en dan maar een taxi genomen naar benidorm kostprijs 85€ wagen had ik ook al betaald 34€.op maandag de bank gebeld deze konden bevestigen dat er 4 x was geprobeerd maar de manier waarop ze bij fire fly de kaart gebruikten deze een beveiliging heeft ze moeten werken met pin code en dat deden ze niet. ik probeer nog mijn geld terug te krijgen maar nu krijg ik de uitleg dat als je wil annuleren dit moet gebeuren voor de datum van afhaling??? geen auto gehad wel snel je geld kwijt huur dan bij de klootzakken van Fire Fly. (blijkbaar zijn er nog mensen die dit meegemaakt hebben)

Sterke punten
bedrog

Zwakke punten
correcte aanpak

reacties: