Reviews van deze auteur

Record Go wat een oplichters

Review over Record Go Rent a Car

Via Ryan Air een auto geboekt met 40% korting. Helaas deed de boekingssite van Record go het niet waardoor ik telefonisch via Ryan Air de boeking heb gemaakt. Nog gevraagd of American Express okay was en dat was geen probleem, heb er ook mee betaald. Aangekomen moest ik 1,5u wachten voor de balie, zoveel mensen stonden er niet dus ik had eigenlijk al onraad moeten ruiken.
Eindelijk aan de beurt liep alles op rolletjes tot bleek dat ik een AmEx kaart heb. Dat bleken ze toch niet te accepteren. Ik had 2 opties:
1. Een Visa regelen
2. Een verzekering van €184,- afsluiten.
Ik had al een verzekering afgesloten dus ik vroeg het geld terug van de reeds gehuurde auto, dat kon niet. Optie 1 viel weg dus zat er niets anders op om het bedrag voor de verzekering te betalen. Dit kon overigens wel met AmEx. Ik voelde me danig in de hoek gedreven en opgelicht. Na dit aan te kaarten bij het bedrijf op hun Facebook pagina kreeg ik een buitengewoon onbeschoft antwoord en daarna een ellenlange uitleg waarom het niet hun schuld was dat zij me €184,- hadden afgetroggeld. Lelijk lelijk bedrijf. In dit geval is goedkoop zeker duurkoop geweest.

Nooit meer Record go.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Als het te mooi voor woorden lijkt dan is dat ook zo in dit geval.
Het zijn schofterige oplichters.
Klantenservice is zeer slecht.

reacties: