Reviews van deze auteur

Record go, oplichters

Review over Record Go Rent a Car

Via Rentalcars een auto gehuurd van Record go.
Alles van wat je leest in de negatieve reviews van de afgelopen jaren is mij ook overkomen.
Meer dan 1 uur wachten, daarna aan de balie proberen ze je van alles aan te smeren. Minder borg! andere auto! vragen ze. Vol tot Vol gehuurd en toch €58 betalen. Dit zou een borg moeten zijn wat op je creditcard geblokkeerd zou worden en als je de auto met een volle tank terugbrengt wordt binnen 48 uur de blokkade opgeheven. Maar wat Record go doet is diezelfde avond het al bij Visa card in rekening brengen en op het eind van de maand wordt het van je rekening afgeschreven. Helemaal geen borg dus en bijna 2 weken later heeft men het nog steeds niet terug betaald. Rentalcars is hier mede schuldig aan want zij zetten op de site dat het een borg is, maar als dit niet gedaan wordt doen ze niets richting Record go. Bij het ophalen van de auto van de auto geen uitrit kaart meegekregen en het samen controleren van de auto met iemand van record go is ook niet nodig. Iets ondertekenen ook niet! Dan moet je dus zelf heel goed de auto controleren en foto's maken ook als de schade niet op het formulier vermeld staat. En dan verder niets doen alleen afwachten wat er gebeurd als je de auto weer inlevert. Nieuwe schade hoor je dan. Mooi niet dus want dat was al een schade die er was en staat op foto. Daar hebben ze maling aan en 2 dagen later heeft men al meer dan €300 bij Visa geclaimd.Maar dat je de tank vlak voor het vliegveld vol hebt gegooid en verwacht dat die €58 ook na 2 dagen gedeblokkeerd zal zijn, nee dus. Oplichters en raad iedereen aan in iedergeval nooit een auto bij Record go te huren, ook niet via Rentalcars.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Slechte service, een totaal ander begrip van Vol tot Vol beleid, nergens voor behoeven te tekenen wat je al het denken zet, geen uitrit kaart. Je een schade aan smeren die niet door jou is gemaakt.

reacties:

Review: Huur nooit bij Record Co

Hoi Rac,
Weet jij nog om welk type auto het toen ging. Die krasjes onder aan de voorbumper probeert men van record go ook mij aan te smeren. €324,66
Gr. Jan